Een spoedeisende hulp arts in Australië onthult dat mensen die volledig zijn gevaccineerd tegen het coronavirus (COVID-19) massaal sterven. Het gezicht en de stem van de Australische arts moesten worden verdoezeld om zijn identiteit te beschermen uit angst voor mogelijke represailles van de Australische volksgezondheidsautoriteiten en andere overheidsinstanties. “Maar ik vertel de waarheid,” verklaart hij, bericht Vaccines.news.

De arts-klokkenluider richt zijn bezorgdheid eerst op het massale vaccinatieprogramma van de Australische regering dat ook kinderen omvat.

“Ik ben in toenemende mate verbijsterd over de voortdurende steun van de regering voor een medische ingreep die wordt gekenmerkt door ernstige complicaties bij jongeren, terwijl deze behandeling voor hen geen enkel voordeel oplevert.”

De klokkenluider wijst erop dat de fase drie van de medicijnproeven voor de COVID-19 vaccins voor kinderen tussen vijf en elf jaar overhaast en niet uitgebreid genoeg waren. Het betrof slechts ongeveer 600 proefpersonen die een zes maanden durend vooronderzoek ondergingen waarin geen bijwerkingen werden gerapporteerd.

Volgens de klokkenluider beweerde het onderzoek dat er bij elk medicijn altijd ernstige complicaties kunnen optreden, “maar dat deze onvoorspelbaar zijn.”

Maar sinds het vaccin werd goedgekeurd voor toediening onder de 18-jarigen, is het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis bij jongeren sterk gestegen. Volgens de ervaring van de klokkenluider als arts op de spoedeisende hulp, werd een grote meerderheid van deze gevallen veroorzaakt door het COVID-19 vaccin van Pfizer of Moderna.

De klokkenluider wijts erop dat myocarditis “vrijwel niet voorkomt” bij mensen onder de 40 jaar. Veel van de myocarditis gevallen waarbij de vaccins betrokken waren die hij zag, leidden tot andere hartcomplicaties waaronder kortademigheid, pijn op de borst, hartaanval en zelfs acuut hartfalen.

De Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Vigano steunt de Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen de Nieuwe Wereldorde (Nederlands Transcript)

“Men kan logischerwijs twee en twee optellen en veronderstellen dat het vaccin iets te maken heeft met deze ernstige complicaties,” zegt hij.

“Hoezeer Pfizer, Moderna en de media u ook willen doen geloven dat dit zelden voorkomt, ik heb deze aandoeningen vastgesteld bij jonge mannen en vrouwen na het krijgen van de Pfizer en Moderna prikken, vooral na de tweede dosis,” zegt de klokkenluider.

Australische regering maakt vorderingen met plannen om jongere kinderen te vaccineren

Vanaf 10 januari 2022 zal de Australische regering alle kinderen tussen vijf en elf jaar toestaan om het COVID-19-vaccin van Pfizer te krijgen.

De Therapeutic Goods Administration, het belangrijkste Australische regelgevende orgaan voor geneesmiddelen, zou “een zorgvuldige, grondige beoordeling” hebben gemaakt en hebben bepaald dat het vaccin van Pfizer “veilig en effectief is en dat het in het belang van kinderen en Australiërs is dat kinderen van vijf tot elf jaar worden gevaccineerd,” zei minister van Volksgezondheid Greg Hunt.

Er zijn ongeveer 2,3 miljoen kinderen tussen vijf en elf jaar in Australië. Op 10 januari zullen de meeste van hen worden onderworpen aan deze experimentele en dodelijke vaccins.

“Als we dit risico lopen bij onze kinderen, en ik kan u vertellen dat het risico, hoe klein ook, zeer aanzienlijk is met deze vaccins die infectie of overdracht van COVID niet voorkomen, dan dragen ze een inherent risico van permanente hartschade met zich mee, terwijl ze absoluut geen voordeel opleveren voor het kind of iemand anders,” zegt de klokkenluider. “Waarom zouden we onze kinderen aan deze injecties onderwerpen?”

"Gezondheidspaspoort als vernedering" – Filosoof waarschuwt "Er suddert een burgeroorlog in Frankrijk"

De klokkenluider doet een beroep op Australische ouders om na te denken over hun kinderen voordat ze zich laten inenten tegen COVID-19.

“Ouders, u denkt misschien dat het vaccin uw kind vrijheden biedt, ook al weet u dat het geen gezondheidsvoordeel oplevert voor uw zoon of dochter,” zegt hij. “Maar wat heeft dat schoolreisje voor zin, als ze de rest van hun leven een verminderde hartfunctie krijgen en vrijwel zeker hun leven zullen verkorten als ze toch een vaccincomplicatie krijgen?”

De klokkenluider stuurt ook een boodschap naar Australische artsen en zegt dat ze niet bang moeten zijn om zich uit te spreken.

“Medeplichtig zijn aan de onnodige schade die we onbedoeld veroorzaken terwijl we beter weten of overtuigd zijn van het hiërarchische verhaal, ontslaat ons niet van de ethische plicht om onze patiënten te beschermen,” zegt hij.

Tot slot roept de klokkenluider de Australische politici op om te denken aan de mensen die worden getroffen door deze gevaarlijke vaccins.

“Dit zijn echte mensen die permanent worden getroffen, niet alleen statistieken,” zegt hij. “Stop de mandaten en discriminatie op basis van medische status. Het is op vele manieren onnodig schadelijk voor mensen.”

Bekijk hieronder de volledige verklaring van de Australische klokkenluider over de COVID-19-vaccins:

Emergency Room Doctor: “I Am Blowing the Whistle” – “THE VACCINATED ARE DYING – AUSTRALIA”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!Volg Frontnieuws op Telegram

Reiner Fuellmich update: We beginnen te winnen in de rechtbanken!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here