© Freepik

IC-verpleger Sam spreekt zich uit omdat hij “deze onzin zat is”. Hij stelt vast dat steeds meer jongeren ernstige gezondheidsproblemen krijgen na het nemen van een Corona-injectie. “Het is gek hoe niemand meer iets in twijfel trekt,” bericht Conejoguardian.org.

“Niemand van de artsen vraagt zich af of het vaccin myocarditis, pericarditis en de beroertes veroorzaakt die binnenkomen. Als ze de lijn niet volgen, kunnen ze hun medische licentie verliezen.”

Hij is getuige geweest van een toename van het aantal jongeren dat ernstige gezondheidsproblemen kreeg na het krijgen van Covid injecties.

“Er komen veel jongere mensen bij ons,” zegt Sam. “We zien veel beroertes, veel hartaanvallen.”

Er kwam een vrouw binnen die de dag ervoor de injectie had genomen. Ze had een hartaanval gehad. Het vaccin werd niet genoemd “omdat je het niet kunt bewijzen”.

“Ze [de artsen] zochten naar alles onder de zon en documenteerden dit in het dossier, maar nergens zie je of ze gevaccineerd was of niet,” zegt Sam. “Eén ding dat het vaccin veroorzaakt is trombose, stolling. Hier heb je een 38-jarige vrouw die dubbel was ingeënt en ze heeft beroertes die ze niet kunnen verklaren. Geen van de dokters brengt het in verband met het vaccin. Het is onzin. Het is absolute onzin.”

Een andere vrouw, 63 jaar, kwam op de dag dat ze de Moderna Covid injectie nam. Ze had nog nooit een hartaanval gehad, maar ze kreeg een hartaanval. Tests toonden aan dat haar kransslagaders schoon waren.

“Eén dokter trok het vaccin in twijfel, maar ze vermeldden het niet in het dossier omdat je het niet kunt bewijzen,” zegt Sam.

Hoewel steeds meer mensen worden opgenomen met myocarditis, een bijwerking van het Corona-vaccin, “probeert iedereen het te bagatelliseren,” zegt Sam.

“‘Het is zeldzaam, het is zeldzaam,'” zegt Sam. “Artsen willen het niet in twijfel trekken. We hebben deze massale vaccinaties en we zien steeds vaker myocarditis  en niemand wil de rode vlag hijsen. Als we de zaak bespreken, praten ze er niet eens over. Ze noemen het niet. Ze doen alsof ze geen reden hebben, dat het spontaan is.”

Dana, een andere IC-verpleegster, zegt dat het aantal zieke, ernstig zieke mensen in haar ziekenhuis in Ventura County “overweldigend” is geworden, waardoor de patiëntenaantallen in haar instelling het hoogste zijn dat ze ooit heeft gezien.

“Het is nog nooit zo druk geweest, en niets ervan is Covid-19,” zegt Dana. “Normaal zien we niet zo veel beroertes, aneurysma’s en hartaanvallen tegelijk… Normaal zien we zes tot tien aortadissecties per jaar. Vorige maand hadden we er al zes. Het is gekkenwerk. Die hebben een zeer hoog sterftecijfer.”

  Effect van grafeenoxide op hartspiercellen bij stimulatie door externe elektromagnetische golven

“Dokters zeggen altijd: ‘Het komt waarschijnlijk door de feestdagen’. Ik begrijp niet hoe je kunt kijken naar wat er aan de hand is en alleen maar kunt zeggen: ‘Ja, het is de vakantie’. Er is een grote verandering in ieders leven, en dat is het vaccin,” zegt Dana

Het aantal Covid-infecties blijft klein, en de meeste patiënten die met Covid binnenkomen zijn al gevaccineerd, zegt ze. In plaats daarvan zijn er een ongekend aantal patiënten “aan de pompen om hun bloeddruk op peil te houden, mensen aan de beademing, stollingsproblemen, dus we hebben veel heparine druppels om ervoor te zorgen dat ze geen beroerte krijgen,” zegt Dana.

Door het tekort aan verpleegkundigen, veroorzaakt door mensen die uit Californië en uit de gezondheidszorg vluchten, moeten lokale ziekenhuizen zich stressen om zorg te verlenen. Dat leidt tot ernstige tekortkomingen.

“Omdat we een tekort aan personeel hebben, nemen ze nieuwe verpleegkundigen aan en ik zie fouten in het ziekenhuis die niet grappig zijn – medische fouten,” zegt Dana. “[Ziekenhuizen] proberen deze plekken op te vullen en nemen elk warm lichaam aan om het absolute minimum te doen. Ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurt.”

Onlangs verzorgde Dana een patiënt die per ongeluk enorme hoeveelheden van een bepaald hormoon toegediend had gekregen door een andere verpleegster.

“Nu zijn haar hersenen gefrituurd,” zegt ze. “De patiënt is de klos.”

Ongevaccineerden worden onder druk gezet

Ondertussen lijken artsen geobsedeerd om mensen Covid-vaccinaties te laten nemen.

Sam nam de eerste twee Covid-prikken toen hij tijdens de pandemie in Los Angeles werkte, maar is geschokt door de manier waarop medische professionals en politieke leiders universele acceptatie eisen van wat volgens hem “niet echt een vaccin is. Het is experimenteel.”

“Ze moeten het niet aan iedereen opdringen,” vervolgt hij. “Er zijn niet veel gegevens. Er zijn risico’s aan verbonden en je moet het kunnen afwijzen. Als je het vaccin niet neemt, mijden mensen je.”

Vijandigheid tegenover degenen die niet meedoen, is groot onder medische collega’s

“Je mag niet zeggen dat je het niet wilt,” zegt Sam. “Collega’s zullen over je praten, ze zijn er zo onvermurwbaar over. Het is frustrerend. (…) Je hoort altijd de gesprekken achter hun rug om. ‘Ze is niet gevaccineerd, blablabla.’ Ik heb zoiets van, wie kan het wat schelen? Het gaat je niets aan. Het is hun keuze. Vroeger was medische informatie echt privé. Nu is het van, ‘Wat is je Covid status?'”

  Pandemie van de gevaccineerden: Het sterftecijfer in Japan is vier keer zo hoog na Pfizer "booster" prikken

Zelfs patiënten die in zijn ziekenhuis komen en geen Covid-prikken hebben genomen, worden met minachting behandeld, zegt hij.

“Het eerste wat [verpleegsters] zeggen bij de anamnese en het lichamelijk onderzoek is: ‘Hij is niet gevaccineerd. Hij heeft Covid,’ zegt hij. “Ondertussen zijn de Covid-getallen op de IC nul.”

Wat betreft het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), het kan net zo goed niet bestaan. In zijn ziekenhuis “is er geen protocol [voor het melden aan VAERS]. Niemand heeft het daar ooit over,” zegt hij.

Zelfs degenen die een sterke natuurlijke immuniteit hebben nadat ze het virus op natuurlijke wijze hebben overwonnen, worden onder druk gezet om Covid-injecties te nemen.

“Als dit over wetenschap gaat, waarom zetten we mensen dan onder druk om het vaccin te nemen?” zegt Sam. “We hebben rechten, maar die hebben ze ons afgenomen. Als je de prik niet krijgt, raak je je baan kwijt.”

Geïnformeerde toestemming lijkt ook uit de weg te zijn geruimd.

“Als je iemand geïnformeerde toestemming geeft, word je verondersteld hem alle risico’s en voordelen te geven, en alle opties,” zegt hij. “Ik heb het gevoel dat ze je met het vaccin niet de risico’s geven. Ze zeggen: ‘Neem dit vaccin. Het is voor het welzijn van de gemeenschap.’ Ze willen er niet eerlijk over zijn omdat het het aantal vaccinaties omlaag zal drijven. Bij elk ander medisch product dat we geven, informeren we ze volledig. Ik begrijp niet wat het is met het Covid-vaccin. Ze zijn zo onvermurwbaar om het [informatie] te geven.”

Geen boosters

“IK WIL MEZELF NIET ELKE ZES MAANDEN BLIJVEN INJECTEREN MET IETS TERWIJL IK GEEN GEGEVENS HEB.”

“De artsen stellen geen vragen meer”, zegt hij. “Niemand vraagt zich af of het vaccin myocarditis, pericarditis en de beroertes veroorzaakt die binnenkomen. Als ze de lijn niet volgen, kunnen ze hun medische licentie verliezen. Ze doen wat ze doen omdat ze rekeningen moeten betalen. Ik ben teleurgesteld omdat er slechts een handvol artsen is die het narratief in twijfel trekt, maar de rest doet mee.”

Het niveau van propaganda is volgens hem “niet meer onder controle.”

“Propaganda creëert twijfel,” zegt hij. “De helft van het land gelooft het en de andere helft wantrouwt het systeem. Het zijn slimme mensen [artsen], maar ze denken niet meer voor zichzelf. Het is de propaganda, de herhaling van de leugen. Het is zeer effectief.”

  Dubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK

Sam van zijn kant heeft besloten geen boosters te nemen

“Ik wil dit ding niet blijven krijgen. Wat als ik klonter en een hartaanval krijg?” zegt hij. “Professionals in de gezondheidszorg zijn evidence-based mensen – of dat waren we vroeger – en er is gewoon geen bewijs wat dit ding over 10 jaar gaat doen. We hebben geen bewijs wat het doet met het immuunsysteem en het stollingssysteem. Ik wil me niet elke zes maanden blijven inspuiten met iets zonder gegevens.”

Hij en zijn vrouw hebben besloten dat ze de staat zullen verlaten als ze het zich niet kunnen veroorloven om hun kind thuis les te geven, wanneer het de schoolleeftijd bereikt.

“Mijn [kind] zal het vaccin nooit krijgen. We zullen vertrekken,” zegt Sam. “Ze zijn niet goed wijs om deze kinderen te vaccineren. Hun immuunsysteem is nog niet volgroeid. Ze groeien nog. Ik ben niet bereid om het risico te nemen. Geen sprake van. Mijn vrouw denkt er net zo over.”

Florida, dat de medische vrijheid en privacy handhaaft, is hun favoriete bestemming wanneer hij zijn baan verliest zodra autoriteiten de definitie van “gevaccineerd” veranderen – waardoor hij in dezelfde categorie komt als degenen die nooit Covid-injecties hebben genomen.

“Het kan zijn dat ik uiteindelijk een advocaat neem als ze de definitie van ‘gevaccineerd’ veranderen en je een derde prik nodig hebt,” zegt hij. “De Californische wet staat religieuze vrijstellingen toe en ziekenhuizen weigeren die. Dat is discriminatie.”

Net als alle verpleegkundigen die door de Guardian zijn geïnterviewd, zegt hij dat hij “ziek en moe is van de dwang”.

“Als jij gevaccineerd bent en ik niet, waar maak je je dan druk om? Het is mijn keuze, toch?” zegt hij. “Als ik ziek word en sterf, is dat de prijs van vrijheid. Dat is waar we op gebouwd zijn. In Amerika dwingen we mensen niet om tegen hun wil injecties en medische producten te nemen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartusseninVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPolitie verwijdert ongevaccineerd kind uit restaurant, dreigt iedereen zonder vaccinpas te arresteren
Volgend artikelFDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als je gedwongen wordt om zo’n gekke mRNA injectie te nemen of anders je baan verliest, moet je gewoon zeggen dat je tijdelijk even weggaat en dat ze je gerust weer mogen bellen als 90% van het personneel uitgestorven is en de prikvereisten zijn komen te vervallen. Dat je helemaal geen rancune hebt tegenover de evt. overlevenden, maar dat je wel het tienvoudige van je vorige salaris eist. Nu wordt het echt veel leuker onderhandelen.

  • Hoi Ab,

   Ik zie het heel anders. Dit zijn mensen (die zich laten horen) die dachten dat door te gehoorzamen (vanaf jongs af aan ingepompt) nu spijt hebben dat ze hebben gehoorzaamd. Ik vind het heel positief dat er meer en meer van dat soort mensen opstaan.

   Ik ken dat soort mensen ook. Ik verwelkom ze van harte. Geef ze ook mijn, beperkte kennis om bij te dragen om het goede te doen.

   Deze mensen afserveren helpt niet als je het mij vraagt.

   Groeten,
   Hugo

 2. O maar dan zijn ze niet zo slim als onze Hugo…die weet precies wanneer ongevaccineerden ziek zijn en waar ze ziek van worden…ook al registreert geen enkel ziekenhuis of een patient gevaccineerd is of niet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in