De zogenaamde Covidvaccins zijn niet echt vaccins. Het gaat om experimenteel en genetisch mRNA-materiaal dat via injectie in het lichaam wordt gebracht. Het geïnjecteerde genmateriaal omzeilt het immuunsysteem en kan chaos in de cellen veroorzaken. De methode is vergelijkbaar met de manier waarop het leger biologische wapens ontwikkelde die boodschapper-RNA (mRNA) bevatten.

De zogenaamde geneesmiddelen met geïnjecteerd mRNA veroorzaken een genetische invloed in het lichaam omdat het mRNA een genetische instructie is. Deze genetische beïnvloeding zorgt ervoor dat de cellen in het orgaan die door een “Covidvaccin” worden aangesproken op het oppervlak van de cel een zogenaamd spike-eiwit aanmaken dat lijkt op het eiwit dat door een natuurlijke infectie wordt geproduceerd. Volgens de farmaceutische fabrikanten zal deze methode antilichamen tegen het Coronavirus opwekken. De procedure is vergelijkbaar met die welke sinds 1999-2001 is ontwikkeld in het militaire onderzoek naar biologische wapens in bijvoorbeeld de VS en China.

Bij de militaire ontwikkeling in de VS, die met belastinggeld werd gefinancierd in Fort Detrick in Maryland, wordt onder meer bestudeerd hoe de natuur werkt in combinatie met synthetische preparaten die de lichaamscellen beïnvloeden via de instructies van mRNA. Het leger ontwikkelde combinaties van virussen van verschillende dieren in een ontwikkelingsconcept dat Gain-of-Function (GOF) wordt genoemd. Het resultaat is echter riskant en dat is ook de bedoeling bij de ontwikkeling van een biologisch wapen, maar ook in de civiele sector zijn er grote risico’s wanneer dezelfde of een soortgelijke technologie wordt ontwikkeld.

Lees meer:

  Het Wuhan "lab-lek" verhaal: meer angstporno

Het militaire GOF-concept houdt in dat virussen van verschillende dieren op mensen werden overgedragen. De wetenschappers ontdekten hoe het mRNA specifieke orgaansystemen in het lichaam kan aanspreken en ervoor kan zorgen dat de cellen van die organen een eiwit aanmaken dat de natuurlijke infecties ook aanmaken.

Ons immuunsysteem werkt als een intelligente bescherming. Het herinnert zich eerdere infecties, zodat wanneer we opnieuw geïnfecteerd raken, het immuunsysteem snel de cellen elimineert die het tijdens de natuurlijke infectie heeft gesignaleerd. Het probleem is dat de cellen die het eiwit vertonen dat door het mRNA van de injectie is gecreëerd, door ons immuunsysteem niet kunnen worden onderscheiden van natuurlijke infectieuze agentia. Het gevolg is dat er een auto-immuunreactie of een cytokinestorm kan ontstaan.

Lees meer over Fort Detrick in NPR: Fort Detrick: From Biowarfare To Biodefense

Vanuit een militair perspectief wordt de effectiviteit van ons “gemakkelijk te misleiden” immuunsysteem gebruikt om mensen schade toe te brengen. Een mRNA dat werkt als een biologisch wapen zal meer dan 50% van alle mensen onder de 65 jaar doden en meer dan 80% van de mensen van 75 jaar en ouder. Uit aanwijzingen blijkt dat het effect optreedt binnen 2-3 maanden na de eerste injectie.

Wat er gebeurt na een cytokinestorm is dat het lichaam een sepsis (bloedvergiftiging) veroorzaakt, vaak door een longontsteking die leidt tot orgaanfalen of multi-orgaanfalen met de dood voor het individu als gevolg. Uit rapporten blijkt dat dit vooral gebeurt bij oudere mensen die zogenaamde Covidvaccins hebben gekregen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als redders

Vorig artikelVS: Democratische Coronacrises posterboy omvergeworpen – beschuldigd van valse statistieken en seksuele intimidatie
Volgend artikelDoorzie de Coronapandemie hoax en stop het! Wij zijn slachtoffers en daders tegelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in