Rechter Ralph Porzio van het Hooggerechtshof van Staten Island heeft het vaccinatiemandaat van New York City verworpen. Hij noemde het “willekeurig en grillig” en verklaarde dat “het allemaal ging om naleving” en niet om de volksgezondheid, meldt Mike Adams.

Deze beslissing is breed uitgemeten in de mainstream en alternatieve media, en laat zien hoe de “Berlijnse muur” van de naleving van de vaccinwetgeving afbrokkelt.

Del Bigtree van The Highwire heeft onlangs ook gemeld dat advocaten op het punt staan een rechtszaak aan te spannen in elke staat die covid-19 vaccins voor kinderen verplicht stelt. Dit is een belangrijke kwestie geworden nadat de CDC onlangs besloot om covid-19 vaccins op het kindervaccinatieschema te zetten om juridische immuniteit te verlenen aan vaccinfabrikanten. (Deze vaccins veroorzaken geen immuniteit bij kinderen, maar wel wettelijke immuniteit voor vaccinfabrikanten).

Amerikaanse regering koopt radiologische ontsmettingsapparatuur en M8 chemisch detectiepapier op

In ander nieuws koopt de Amerikaanse regering voor miljoenen dollars aan radiologische ontsmettingsapparatuur, waaronder douches, positieve-druktenten, lichaamspakken en meer. Ook M8-papier – een indicator voor de aanwezigheid van chemische wapens zoals zenuwgas – wordt door de regering gekocht en opgeslagen, waarschijnlijk in afwachting van radiologische of chemische aanvallen.

De productie van voedselgewassen zal in veel regio’s op het zuidelijk halfrond tijdens het huidige groeiseizoen naar schatting met 40% tot 50% dalen als gevolg van de wereldwijde afkoeling door vulkanen en andere factoren die de zon verduisteren. Dit zal het reeds begonnen wereldwijde voedseltekort alleen maar verergeren, wat in veel landen zal leiden tot voedselprijsinflatie en voedselschaarste.

House Democraten trekken eis voor diplomatie en vrede in Oekraïne in

  Komt de wetenschap eindelijk bij zinnen over COVID-19 vaccinatie?

In een brief aan het Witte Huis vroegen 30 Democraten om diplomatie en vrede in Oekraïne, in plaats van escalatie in een wereldwijde kernoorlog. Het Witte Huis reageerde terug en de Democraten plooiden en gaven een bizarre “officiële verklaring” uit waarin werd beweerd dat de brief een vergissing was:

De Congressional Progressive Caucus trekt hierbij zijn recente brief aan het Witte Huis over Oekraïne in… De brief is enkele maanden geleden opgesteld, maar helaas door medewerkers zonder onderzoek vrijgegeven.

Het lijkt erop dat de Democraten, die ooit een anti-oorlogsplatform hadden, nu volledig achter een wereldwijde kernoorlog staan, wat er ook gebeurt. Geen stem van rede, rationaliteit of vrede zal vanaf nu worden gehoord. De Democraten zijn de partij van de nucleaire vernietiging.

Lees meer in de Situation Update podcast van vandaag via Brighteon.com:

– NY Supreme Court verwerpt vaccinatiemandaat NYC
– 16 vuilnismannen hebben zojuist de “Berlijnse muur” van vaccins in NY neergehaald.
– Waarom het vertellen van de WAARHEID een morele VERPLICHTING is
– Zwijgen is medeplichtigheid aan het kwaad
– Amerikaanse overheid koopt enorme hoeveelheden radiologische ontsmettingsapparatuur
– Inclusief M8 papier, gebruikt voor het opsporen van chemische wapens
– 40% – 50% oogstverliezen voorspeld voor het zuidelijk halfrond dit oogstseizoen
– Britse artsen worden gehersenspoeld met transgender waanzin
– Huisdemocraten HERROEPEN brief met oproep tot diplomatieke oplossing in Oekraïne
– Nu wordt iedereen die oproept tot VREDE bestempeld als een “Poetin marionet”
– De machthebbers willen oorlog tegen elke prijs, en wel NU
– Interview met de heer William Kirk over ATF overreach, wapenrechten en wapenholsters

  Voormalig Pfizer vicepresident Mike Yeadon: "Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus"


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Extreem gevaarlijk signaal”: Uitgelekte ziekenhuis e-mail meldt toename doodgeborenen, COVID-19 vaccin verdacht
Volgend artikelCOVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Fijn voor de Amerikanen, vooral als de andere staten hier in mee gaan.

  EU zal dit niet snel na gaan leven.

  De grote vax aanhangers met agenda 2030 oefenen te grote druk uit om te stoppen.

  Hoog tijd om een complete ommezwaai van geld en politiek af te dwingen door de bevolking.
  Ook dat blijft twijfelachtig.
  Teveel volgzamen.

 2. Alles hangt nu af van…POETIN’S RUSLAND… voor wat betreft de Westerse wereld..de laatste (❓) Stuiptrekkingen van deze Onvoorstelbare Wreedheid v’d Westerse Wereld-machthebbers..edoch de Ongevaccineerden..wij dus liggen in de weg…en we blijven muren Bouwen, tot de Hulp uit het Oosten ons bereikt..♥️🇷🇺🇧🇾🇨🇳🌹❗❗❗

 3. Ik ben pas te vrede als al de misdaders over de gehele wereld tegen de muur worden gezet en daarom moeten wij daar starten bij het tuig van het WEF want uiteindelijk zijn zij de hoofd schuldigen jammer voor ons koningshuis zij moeten ook op gepakt worden voor hun misdaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in