Ik wil u vertellen hoe een gloednieuw nieuw griepvaccin getest wordt, omdat ik vind dat u dat moet weten. En omdat ik denk dat het een helder licht schijnt op hoe nieuwe geneesmiddelen en vaccins getest worden. En omdat ik denk dat er iets heel, heel gevaarlijks zou kunnen gebeuren, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het National Institutes in de Verenigde Staten heeft zojuist informatie gepubliceerd over een proef waarbij de veiligheid en doeltreffendheid van een nieuw geïnactiveerd universeel griepvaccin met heel virus wordt onderzocht. Het heet BPL 1357 en de BPL verwijst naar betaproprolacton, dat gebruikt wordt als desinfecteermiddel om de nucleïnezuurkern van virussen te vernietigen.

Het eerste wat u moet weten is dat aan de eerste studie 45 deelnemers zullen deelnemen.

Wow.

Nu krijst dit onmiddellijk naar mij, want een proef met 45 mensen is niet genoeg om diddly squat te betekenen.

En eigenlijk zullen maar 30 van de patiënten het vaccin krijgen. Vijftien zullen het vaccin intramusculair krijgen en 15 zullen het intra-nasaal krijgen. En 15 krijgen een placebo.

Hier is het eerste probleem.

Als 1 op de 100 mensen dood neervalt binnen een dag nadat zij dit nieuwe vaccin hebben gekregen, dan is de kans groot dat in deze proef niemand dood zal vallen, want er zijn maar 45 mensen bij betrokken en slechts 30 van hen zullen ook maar in de buurt van het geneesmiddel komen en slechts 15 – dat is 15 als het aantal mensen in een rugbyteam – zullen het geneesmiddel toegediend krijgen.

En als 1 op de 1000 mensen een hartaanval krijgt en sterft binnen een dag na het krijgen van deze prik, dan is het zeer onwaarschijnlijk dat er tijdens deze proef iemand zal sterven.

  Omicron: De laatste stand van de Lockdowners

Maar wat mij zorgen baart is dat regeringen en geneesmiddelenbedrijven tegenwoordig heel snel nieuwe producten uitrollen. En de meeste artsen kunnen met grote honoraria gekocht worden en trekken zich er niets van aan.

Dit is dus mijn zorg.

Als dit nieuwe vaccin tegen de griep over een miljard mensen wordt uitgerold – en dat schijnt tegenwoordig de trend te zijn – en 1 op de 1000 krijgt een hartaanval en valt dood neer, dan zullen er een miljoen mensen sterven.

En als 1 op 1000 myocarditis krijgt, en 1 op 1000 gezichtszenuwverlamming en – nou ja, u ziet wel waar dit heen gaat, nietwaar?

Wat als de mensen pas na vijf jaar ernstige gezondheidsproblemen krijgen?

Het punt is dat u nieuwe geneesmiddelen echt op heel veel mensen moet testen en ze langzaam moet introduceren voordat u ze aan miljoenen of miljarden patiënten geeft. Vroeger kon het 15 jaar duren voordat een nieuw vaccin goed getest was – en zelfs dan zou ik het nog niet als goed getest beschouwen.

Maar dat is niet wat ze nu doen.

En er is nog een ander probleem.

De mensen in het onderzoek moeten tussen de 18 jaar en de 55 jaar oud zijn. En zij moeten aan de volgende criteria voldoen. Zij moeten niet-rokers, niet-gebruikers van vape of e-sigaretten en niet-gebruikers van cannabis zijn. Zij mogen in de afgelopen 8 weken geen griepprik hebben gehad. Zij mogen in de 4 weken daarvoor geen covid-vaccinatie hebben gehad. Zij mogen niet zwanger zijn of borstvoeding geven en zij moeten ofwel onvruchtbaar zijn ofwel een aanvaardbare vorm van contraceptie gebruiken of aan onthouding doen. Zij moeten Engels kunnen spreken. Zij mogen geen astma of enige vorm van chronische longziekte hebben, geen chronische hartziekte, geen immunodeficiëntie, geen chronische medische aandoening die in de afgelopen 5 jaar medische controle of ziekenhuisopname vereiste, geen alcoholist of drugsgebruiker zijn, geen psychiatrische of psychologische aandoeningen hebben die als contra-indicatie worden beschouwd, geen bekende allergie hebben en geen belangrijke laboratoriumwaarden buiten de normale grenzen hebben… enzovoort, enzovoort.

  Ondanks de invoering van vaccinpassen neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa sterk toe

Wat dit alles nu betekent, is dat het nieuwe vaccin niet getest wordt op mensen die de bovengenoemde aandoeningen hebben of die buiten de leeftijdscategorie vallen. Dit is een fase 1 proef en de mensen die eraan meedoen moeten aan zeer specifieke criteria voldoen.

Wat mij zorgen baart is dit: komt er een fase 2 proef of bestaat het gevaar dat de resultaten van deze proef gebruikt worden om het vaccin voor massaal gebruik te lanceren?

De tendens is tegenwoordig – zoals we gezien hebben bij de covid-19 prik – om nieuwe producten zeer snel op de markt te brengen, ook al worden de tests misschien niet helemaal toereikend geacht en ook al worden er misschien helemaal geen tests op lange termijn gedaan.

Dit nieuwe vaccin wordt beschreven als “heel anders dan bijna alle andere vaccins”. Maar de eerste proef zal slechts een handvol zeer zorgvuldig geselecteerde mensen betreffen. Het is anders. Oh lekker. Het is als een auto met één wiel of een politicus die de waarheid vertelt of een varken dat vliegt.

Als naar aanleiding van deze proef het vaccin gegeven wordt aan 60-jarige rokers met hartziekten, dan zal niemand weten wat er zal gebeuren, want 60-jarige rokers met hartziekten zitten niet in de proef. Zwangere vrouwen zitten niet in de proef. Nerveuze 17-jarigen doen niet mee aan de proef. En 75-jarigen met longaandoeningen zitten niet in de proef.

En dat moeten wij ons allemaal herinneren wanneer de regeringen en artsen plotseling opspringen en ons vertellen dat dit gloednieuwe type vaccin zijn proef heeft doorstaan en aan zeven miljard mensen kan worden gegeven.

  Pfizer is van plan een derde dosis van zijn COVID-vaccin te testen op zuigelingen en jonge kinderen

Wilt u wedden dat dat niet zou gebeuren?

Ik zou het niet doen.

Er wordt al gesproken over het geven van een nieuw covid-vaccin zonder dat er überhaupt proeven gedaan zijn. De regels zijn veranderd. Of, beter gezegd, er zijn geen regels meer. Wij zijn in een messengevecht verwikkeld met farmaceutische bedrijven en artsen. Pas op. Pas op. Geloof niet wat de regeringen zeggen. Waarschuw iedereen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinsterfgevallen overtreffen Covid-sterfgevallen in gezinnen van de V.S., bevestigen twee nieuwe opiniepeilingen
Volgend artikel“Baby’s voor reserve onderdelen”: Wetenschappers creëren ’s werelds eerste in het lab gekweekte “synthetische embryo”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. @Getuige van jehova (Dan is toch het einde nabij) >> Waar heb jij het toch steeds over ??

  Het is pas afgelopen als het afgelopen is…..!!

 2. Thanks Dr. Vernon Coleman,
  because of people like you i have a choice to fight or die,
  without people like you i already had been brainwashed like most jabbed.

 3. Wat ik problematisch vind aan die ouwe man in een stoel is dat er zo weinig ondersteunende feiten geleverd worden. Bijvoorbeeld, wat is in godsnaam de ‘national institutes’? Hij heeft verder wel gelijk dat er heel veel gerotzooid wordt, maar hij legt ook niet uit waarom hij denkt dat er iets heel gevaarlijks komt. Verder opent hij toch wel vele ogen, dus….
  Google BPL1357 om meer te lezen.

 4. Griepprik = eigen risico = kan dodelijk zijn = onderzoek is lachertje! Idem dito voor vaccinatie!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-covid-leugens-dr-mike-yeadon/
  Het woord Genocide is hier duidelijk op van toepassing met als gevolg de verantwoordelijke voor het Tribunaal te slepen.

  Onderstaand gesprek met Marlies Dekkers en Dick Bijl, oud-huisarts en epidemioloog, over ‘Ernstige bijwerkingen na vaccinatie met mRNA-vaccins na analyse.’
  https://www.youtube.com/watch?v=m2xmeGXhvag

  Ivermectine ws en is het antwoord op Covid. Vaccinatie is experiment = gentherapie = aantasting immuunsysteem = oorzaak van vele doden door hartaanval, hartstilstand, aantasting vaten door micro-trombose, vaatverstopping, tast o.a. ogen, hart (myocarditis), longen, lever, hersenen, milt, huid, voortplantingsorganen aan en last but not least spontaan ontstaan van Corona, Vogelgriep, Aids en Apenpokkenvirus. Verder sterke misleiding rapport sterftecijfers. Massaal de mond gesnoerd door mondkapjes; bron van inademen vezels, bacteriën en virussen; slecht voor longen en helemaal voor longpatiënten. De wet van Hippocrates wordt door volgen protocol sterk ondermijnd. Ooit komt het uit en dan is het leed voor artsen bijna niet te dragen c.q. ondraaglijk. Laat je als arts niet hersenspoelen! Artsen, organiseer jullie landelijk, steun elkaar en het personeel, sta massaal op en wees moedig!
  Het zelfde geldt voor de bevolking om uit massapsychose te komen en massaal artsen te steunen.

   • Huisarts Rob Elens heeft aan het begin van Covid-19 ongeveer 20 patiënten met Ivermectine genezen. Direct na bekendmaking is deze huisarts door de HV op zijn vingers getikt met de mededeling alles van internet te halen en dat bij herhaling 150.000 Euro boete zou volgen. Nu wordt chloroxyhydroquine met zink door o.a. Rob Elens onder de aandacht gebracht, maar dit middel heeft meer bijwerkingen en mag aan patiënten met een lange qt-interval (hart) niet worden voorgeschreven. Voor mij blijft Ivermectine het meest probate middel voor Covid-19.

    • Het waren 10 patiënten de 11de moest hij naar huis sturen met een paracetamolletje en die is prompt overleden,
     i.p.v HCQ kun je ook Quercetine met zink gebruiken. Niet zo goed als HCQ maar het moet ook helpen en is vrij verkrijgbaar.
     Marijke, jammer dat ik u geen duimpje omhoog kan geven.

 5. Dit weekend oude bekenden uit duitsland op weekend-overnachtingbezoek gehad…..van mijn relatie bekende, niet de mijne!
  Ouders met autistische zoon van 21… ALLEN 3(drei) mal geimpft….m.a.w, 3x gefuctioneerd.
  Ouders chronisch moe vanaf het middaguur, kortademig, zien er oud uit(beiden rond de 45….kind met trillingen in de armen en handen, bleek, dun,ouders geheel apatisch als ik die oetlul karl lauterbach, bearboch en nog zo,n gladiool van die grunen…
  Walgelijk tuig, net als dat schorum van ons…allemaal beftekkels van SSwabbie…
  De prikken! tja, de meest achterlijken onder ions zijn bij deze van harte uitgenodigd om de euthenasiegifprikspuitvan o.a. hugo mengele en nu herr dr.voldemort kuipers zu nehmen!

 6. Help….! Zoek onmiddellijk dekking! Daar is ie weer…😂
  ´Vernon Coleman’, Arts, vrijmetselaar en aanhanger van de virustheorie…
  Hij kan het allemaal weten……jaja.

 7. Jehova,s zijn ook onderdeel van de vrijmetselaars, de meeste vrijmetselaars weten niet dat het licht van een lucifer is. Dat ze eigenlijk satan dienen. Je moet met alles leren “omdenken” ze maken wat goed is fout, en wat fout is goed. Bijv. Van fluor vallen je tanden uit, zonlicht is goed voor je ogen, vet is goed voor je, mediteren doe je met je ogen open, het hart is geen pomp maar een rem……onderzoek de bijbel! Ontdek waar ze in hebben zitten roeren…….en bedenk dit is het laatste gevecht tussen de schepper en satan is. Vertrouw op uw schepper, zoek de stilte, en Hij laat zich horen.

  • Connie. Elk gelovig mens probeert God te dienen. Of dat nu Jehova, Wodan, Manitou, Zeus, Allah of Brama is maakt niet. God is de Grote Universele die overal is en in alles en boven alles. (kloof een stuk hout of steen en Ik ben daar). Na je dood wordt je geoordeeld of je een goed mens bent geweest. Niet of je de Grote Universele op de juiste manier hebt aanbeden. Dat kunnen we toch niet want daar is ons verstand te klein voor

 8. Zéér goed gezegd Connie ! ik doe met je mee.En hij heeft ook gelijk ! hoeveel plotse overlijden van mensen die gezond waren? weeral van een onverwacht sterfgeval gehoord ,klonters in de longaders ..

 9. Er gaan verschrikkelijk veel mensen komen te overlijden. Sowieso. Griepprik of niet.

  Waar ik over peins en meimer is de logistiek die nodig is voor het verwerken van al die lichamen. Gaan ze die allemaal verdunnen en in het riool laten sijpelen? Begraven is al geen optie en cremeren kan ook niet. 6 Miljoen was al technisch problematisch en wiskundig gezien niet haalbaar. Maar als er straks miljarden omvallen hebben we het over een hele andere orde van omvang.

  De grootste nachtmerrie uit de geschiedenis van de mens is waar we voor staan en elke seconde komt het dichterbij.

  Voorbereiden kan niet, want al die schaapjes staren je aan en ruimen jou desnoods uit de weg omdat jij in hun ogen “gestoord” bent.

  Handen vouwen, knieen op de grond, het hart naar boven gericht en oprecht in nederigheid om hulp vragen wordt steeds meer de enige logische actie die we nog kunnen ondernemen.

  • Dat het uit de weg willen ruimen weer populair wordt kun je ook merken aan bijvoorbeeld Claudia de Breij, met haar boekje gisteren en Maarten van Roosmalen met zijn praatje gisteren.
   Hoe gemakkelijk zij mensen uitwissen willen. Mensen die er niet meer toe doen als zij het mochten zeggen. Terwijl het (volgens mij) zelf joden zijn. Hoe kun je als jood dan zo denken?

 10. In de herhaling : De quote van Mevrouw Desiree L. Rover

  13 oktober 2021 om 17:04
  De meeste mensen richten hun aandacht op het Covid-circus,
  en zien dan dat de tot viroloog omhoog gevallen griezels niet deugen.
  Vanuit mijn jarenlange research kan ik volmondig zeggen,
  het is nog veel erger.

  De hele Westerse patentgeneeskunde is een leugen.
  Er is geen pil of drankje, geen injectie of infuus dat een arts kan toedienen, dat werkelijke genezing zal brengen.

  Genezen doet het lichaam zelf, wanneer het alle daartoe benodigde nutriënten krijgt.
  Wat een arts doet met zijn farmacijnen, is stoppen, afremmen, blokkeren, doden, verdoven, ruïneren…

  Met andere woorden.. …Mijd de hele gezondheidszorg !!!!!!!!

 11. Tuig met veel teveel geld, denkt ons de wet voor te schrijven.
  We hebben de pech dat ons koningshuis en de regering weffers zijn
  Wat nu geruimd word, is de verkeerde soort.

  Wat dr Coleman voorspeld, is niet vreemd.
  Big pharma en co. brengen producten( medicatie) op de markt, die vele soorten van ziekteverwekkers in zich hebben.

  De wef soort onder ons, denken dat ze met deze bluf (slaafsheid) aan de wensen van hen die boven hen staan, met een viool in hun gat spelen.

  Als die muziekpartij is gespeeld, hebben de weffers, hun taak volbracht, en worden ze zonder pardon, om zeep geholpen.

  De hoogste boosdoeners, kennen geen medelijden.

  Dat is mijn troost in donkere tijden.

  Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten

  Het boemerang effect.

  • De vliegende apen/flying monkeys van verborgen narcisten denken ALTIJD dat ze ertoe doen. Daarom doen ze ook zo hun best voor de verborgen narcist. Dat is de kracht van verborgen narcisten, die hebben de goede woorden en de goede blik en de goede daden op de goede tijd voor zijn pionnen. Zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. In volle tevredenheid van beide partijen. Dat deze pionnen achter hun rug uitgelachen worden door de leider, die hen op een gegeven moment zal weggooien dat komt niet in zijn pionnen/slaven op. Want waarom zou iemand, waar je zo je best voor doet en die jij zo aardig vindt, je weggooien? Ze zien het pas als het te laat is.
   Het zijn interessante tijden voor psychologen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in