Ter viering van de LGBT-pride, die in de Verenigde Staten de hele maand juni in beslag heeft genomen, heeft “Rachel Jones”, de nieuwste travestiet die zich voordoet als “vrouw”, op Twitter een videoclip uitgebracht voor Onafhankelijkheidsdag waarin geestesziekte en zwaarlijvigheid in het leger worden gepromoot, schrijft Ethan Huff.

Jones, een geestelijk gestoorde man die denkt dat hij een “transgender vrouw” is, sprak kort over zijn “reis van het vechten tegen depressie en zelfmoordgedachten naar het omarmen van authenticiteit”, waarvan het Ministerie van Defensie (MvD) in een aparte tweet beweert dat hij “ons allemaal inspireert”.

“Wat pride voor mij betekent, is het vieren van die diversiteit als onze kracht als natie en als leger,” zei Jones in de clip – hieronder te bekijken.

“Pride betekent iets heel speciaals voor mij als LGBTQ-individu, en het is een kans om iedereen te laten zien wat wij te bieden hebben op het gebied van de verschillende vaardigheden die we meebrengen, en de verschillende manieren van denken die we in het team inbrengen om alles beter te laten werken.”

Waarom krijgen LGBT’s speciale vrijstellingen voor fysieke fitheid in het Amerikaanse leger?

Als je alleen al naar Jones in de bovenstaande video kijkt, zie je dat de normen voor fysieke fitheid in het Amerikaanse leger aanzienlijk zijn verslechterd. Vroeger moesten militairen een trainingskamp en andere regimes ondergaan om in vorm te komen, maar dat is blijkbaar niet meer zo.

Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

Jordan Schachtel, uitgever van The Dossier, tweette over de video van Jones om precies hierop te wijzen. Hij schreef dat onder de bestaande wet “dienstleden die zich identificeren als transgender een vrijstelling voor onbepaalde tijd kunnen aanvragen voor fitnessstandaarden” vanwege een speciale LGBT-classificatie.

“Dat is hoe deze man erin slaagde om de verplichte Persoonlijke Test te omzeilen,” schrijft Schachtel over Jones. “Er is een eenvoudige remedie om deze mensen uit de selectie te ruimen … Fitheidsnormen voor ALLE dienstleden. Geen vrijstellingen.”

Omdat Jones zich als “trans” identificeert, hoeft hij zich geen zorgen te maken over gewicht en andere normen die aan zijn niet-LGBT collega’s worden opgelegd. Hier staat wat er in het gedeelte “Goedgekeurde vrijstellingen” van de regels voor het Amerikaanse leger staat:

“Unit Fitness Program Managers (UFPM) zullen de vrijstelling in myFitness documenteren met behulp van de samengestelde vrijstelling van de commandant. Initiële FA-vrijstellingen gelden voor een periode van zes (6) maanden. Om een nieuwe vrijstelling te krijgen, moet het dienstlid het eerder goedgekeurde FA-vrijstellingsmemo en bijgewerkte medische documentatie waaruit blijkt dat de hormoonbehandeling voor personen van verschillend geslacht wordt voortgezet, aan de huidige commandant van de eenheid overleggen, die aanvullende vrijstellingen voor een periode van 6 maanden kan goedkeuren of weigeren.”

Het blijkt dat LGBT’s niet de enige dikke dienstleden zijn die een speciale behandeling krijgen. Dankzij “diversiteit” zijn er nu hordes ongekwalificeerde vrouwen, zwarten, Hispanics en nu ook travestieten die het als “blanke suprematie” beschouwen om hun lichaam in vorm te moeten houden voor militaire dienst.

Het officiële verhaal is dat niemand weet waarom Amerikaanse militairen over de hele linie steeds dikker worden. The Military Times probeerde de schuld te geven aan “millennials” en “hun voorliefde voor sedentaire activiteiten zoals het spelen van videospelletjes en het doden van de tijd op sociale media,” alsof de giftige voedselvoorraad, verlammende schulden, lage lonen en andere nachtmerrieachtige dingen die aan hen zijn doorgegeven geen verantwoordelijkheid dragen.

Hollywoodacteur Jim Caviezel zegt dat de CIA "de grootste pedofielenkring ter wereld beheert"

“Dit is wel duidelijk: De huidige militairen zijn dikker dan ooit,” geeft het rapport toe.

De LGBT-plaag vernietigt Amerika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Pride” is een dun versluierde kleurenrevolutie om de westerse beschaving te vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAantal doden in heel Europa nu veel hoger dan tijdens de ‘pandemische jaren’ 2020 en 2021
Volgend artikelMainstream media geeft eindelijk toe dat ‘Long Covid’ vaak ‘Long Vax’ is
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Artsen in de US wordt formeel geadviseerd om de BMI niet meer te gebruiken.
  Voor meer details zie het recente report van dr Suneel Dhand on yt.

 2. Hoogmoed én PERVERSE STUPIDITEIT komt voor de val. Het probleem is dat ook dit met voorbedachte rade is georganiseerd door dezelfde ‘gebruikelijke verdachten’.

  Uiteindelijk gaan alle ‘beschavingen’ aan ongebreidelde perversie en degeneratie ten onder, net als nu.

 3. Prima toch, in een echt gevecht zullen ze als eerste sneuvelen. Van mij mag iedereen doen wat ie wil, zolang ze anderen er niet mee lastig vallen, maar de LGTBI+etc beweging dringt zich wel erg op, met name aan kinderen en dan heb ik daar wel een afwijzende mening over.

 4. We hebben geen promotie van deze perversiteiten nodig. Nee, stuur deze door de overheid gesponsorde geestelijk gehandicapten, door naar de psychiater.

 5. Wacht…. wat is nou precies de bedoeling hier. Het land Amerika is zijn eigen volk en leger aan het verzieken met gifspuiten en mafkezen. Wat is daar precies het nut van als het hegemonist van de wereld wil blijven? Of is het juist de bedoeling dat de bevolking wegkrepeert en de Binnengeharkten houden het land in stand? En het leger is niet meer nodig want andere landen vechten voor ze. Waar zitten de stakeholders van de vleesmolen in Oerkiestan? Jerusalem is nu de hoofdstad van Israel, en straks van Amerika. Israel wil Oekraine vervangen door het Nieuwe Israhel. Amerika wordt gewoon een viezige Lollapalooza van de wereld en de hegemonist is Israhel.

  • Traditioneel gezien was zo’n 80% van het leger blank. Meer conservatieven dan liberalen. Exact de groepen waar links van af wil. Blanke conservatieve mannen.
   Hoe kun je dat het beste doen? Door ze constant achter te stellen bij personen die geen enkele qualificatie hebben.
   En waarom willen ze van de VS af? Achterhaald, maar de VS domineerde de wereld. Hun doel is al heel lang geweest om de VS te slopen.
   Bij al die oorlogen waar de VS in betrokken is geweest de laatste 100 jaar of zo zijn het voornamelijk blanke conservatieve mannen geweest die zijn gesneuveld, en tegelijkertijd werd de instroom van niet-blanken in het land bevorderd. Gewoon een onderdeel van de oorlog tegen de blanke.

  • Beste immortal

   OH eeuwige in uw wijsheid…

   Je zou moeten weten dat Jeruzalem al 4000 jaar de hoofdstad van Israël is. Jij was erbij toch?

   Vlak ernaast ligt een mooi plekje voor jou: Gehenna. Gezien jouw diepe haat voor de God van Israël zul je er waarschijnlijk toch een keer heen.

   Ging Ezechiel 28 niet over jou?

   • Disciplus Simplex juli 7, 2023 at 14:51
    DS, je hebt helemaal gelijk. Je had in het verleden altijd gelijk. Je hebt nu weer gelijk. En je zult in de toekomst altijd gelijk hebben. Hopelijk geeft dat rust aan je behoefte domme aannames te maken om een willekeurige andere te beledigen en te denigreren zonder bepaalde reden.

 6. Dit is natuurlijk een tactiek. Legerpersonen zijn steeds minder nodig vanwege drones, robots, AI, lasers
  en weet ik veel wat. Het personeelsaantal toch in stand moeten blijven houden.
  Je zou kunnen stellen dat het Amerikaanse leger toch wel heel blijvend machtig zal blijven.
  Anders niet van dit soort fratsen?
  Maar Amerika toch niet zo machtig. De democraten immers al jaren bukkend voor invloeden
  buitenlanden in V.S. De echte Amerikanen kunnen zich inderdaad beter concentreren in eigen Staten.

  Over trannies en fitheid….elke debiel kan in de V.S immers bij politie en defensie.

  Als er in elk land meer openbare lesbie’s, homo’s en trannies in defensie zaten, dan wél meer wereldvrede.
  Maar dat kan ook wel op een andere manier.

  Maar om transgenders in eigen land. (crossdressers wordt nooit genoemd hè?).
  Het dikke natuurverkrachtende probleem dat die eerstgenoemden IVF kinderen kunnen krijgen, alsof de normaalste zaak van de wereld. Zo ook met spermadonoren en draagmoeders voor lesbie- en homostellen.
  Die meestal (woke) egoïsten, die eerder al nergens over nadachten dan voor hunzelf en naaste aanhang.
  Vuile laffe van bovenaf beschermde etters zijn het. Velen gaan niet eens voor adoptie.
  Dat past niet in hun snelle hautaine gesubsidieerde luxelevens. Aangemoedigd door anderen op Facebook.
  ‘Goed bezig!’…Toppie!’.
  Dezen waar ik het over heb denken niet na over eventuele later gevolgen kinderen.
  Nieuwetijdsziekten door IVF en draamoederschap (de neppe shit). Identiteitscrisissen omdat zij niet
  op natuurlijke wijze zijn geboren. Geen echte vader of moeder, en later heus ook wel scheidingen meemaken van deze nepouders. De ‘ziekelijke’ IVF kinderen (oooh dat mag je niet zeggen!) mengend met natuurlijk geboren kinderen waardoor in wezen een ander DNA ras. Latere Ptss gegarandeerd. (vandaar o.a mijn bericht).
  Maar ach…..daar hebben we de GGZ wel weer voor. Deze die deze nieuwetijdsziekte heeft aangemoedigd
  als iets normaals. Anders wel tegengeluiden vanuit machtige GGZ.

  Daarom door mij een moment van stilte……….dat al deze etters een hartstilstand of beroerte mogen krijgen.
  Ook al die zogenaamde christelijken die nergens een fuck van snappen.
  De machtige CDA, met C.U en SGP in politiek. Die hebben die niet tegengehouden.

  Fertiliteits-bedrijven ook niet. Bel maar eens met zulken. Geef ze maar eens complimenten
  om hulp bij vruchtbaarheid heterostellen en praat daarna maar eens over lhbtqi.
  Dan hangen ze meteen op die vieze vuile gore criminelen, met hun dikke lonen voor non-werk.
  Antwoorden op mails doen ze ook niet.
  Zij totaal beschermd door vooral D66 en VVD. Schaam je het schaamrood (make-up) van de
  kop als je bij zo’n partij zit of daarvoor werkt.

  • Ja best opvallend – jarenlang was beleid dat het niet uitmaakte wat het koste of hoe kapot het leven was.
   Je kreeg die donor longen hart nieren en lever, of dat hele speciale medicijn dat paar ton per jaar koste
   Waardoor je leven marginaal verbeterd werd.
   Dan komt covid en word alles wat zeer oud, oud, ziek en zwak is geruimd met dat geniale faxprikkie.

   • Inderdaad. Decennia lang dat het niet zoveel uitmaakt wie bloeddonor.
    Van wie organen (van soms zwaar zieke psychopaten).
    Die vele medicijnen ineens 100 of 1000 keer duurder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in