De veteraan anti-islam populistische leider Geert Wilders heeft een dramatische overwinning behaald in de Nederlandse parlementsverkiezingen, waarbij alle stemmen zijn geteld.

Na 25 jaar in het parlement te hebben gezeten, zal zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) 37 zetels winnen, ruim voor zijn naaste rivaal, een linkse alliantie, schrijft Capitalist Exploits.

“De PVV kan niet langer genegeerd worden”, zei hij. “Wij gaan regeren.”

Laat ik duidelijk zijn. Het is onze taak om de politieke en markttrends te identificeren, er doorheen te navigeren en ervan te profiteren. Wilders (net als alle anderen) is gewoon een ander wiel in het wereldwijde raderwerk waar we rekening mee moeten houden.

Dit is wat ik denk dat er in Europa gaat gebeuren. De bestaande tijdgeest is beslist anti-establishment en steeds meer mensen zijn ongelukkig met de autoritaire aard van de puntschoenen in Brussel. Denk aan de verkiezing van Meloni in Italië, de verkiezingsuitslagen in Slowakije waarover we hebben gesproken, en nu natuurlijk de Nederlandse verkiezingen, die allemaal in de richting van hetzelfde wijzen.

Op dit moment vieren zowel de Nederlanders als de Slowaken feest, maar het punt is dat deze verkiezingen niet genoeg zijn. De leiders van elk EU-land zijn volledig en totaal verlamd door hun monetaire opperheren bij de ECB.

Denk aan Meloni, die – ondanks haar duidelijke wens om veel veranderingen teweeg te brengen – net zo goed wat tuttige lingerie kan aantrekken en zichzelf aan het bed kan vastbinden voor wat stoute tijd met haar man, want dan kan ze zich tenminste goed voelen als ze genaaid wordt.

  Made in USA: De komende ineenstorting van de Europese Unie

Waarom en hoe?

Omdat op het moment dat zij (of in feite elke leider of leidende partij in welk EU-land dan ook) iets probeert te doen wat de puntschoenen in Brussel niet aanstaat, ze haar er simpelweg aan herinneren dat ze de liquiditeit voor het Italiaanse banksysteem gewoon kunnen en zullen afsluiten. Meloni’s regering zou het nog geen twee weken volhouden en dat weet ze.

Hetzelfde zal gelden voor Wilders in Nederland en alle anderen. Totdat een EU-lidstaat zichzelf daadwerkelijk uit het monetaire systeem verwijdert, zijn ze de pineut. En standaard uit het monetaire systeem stappen zou sancties betekenen en verwijdering uit de Europese Unie en de talloze handelsovereenkomsten die ermee verbonden zijn. Je ziet dus dat naarmate de snelkookpan steeds verder onder druk komt te staan, het uiteindelijke antwoord een uiteenvallen van de hele unie zal zijn.

Dit is onvermijdelijk, alleen al vanwege de enorme en volledig onbetaalbare schulden die nu zijn opgebouwd.

Neem bijvoorbeeld de Duitse 10-jarige bund.

De rendementen stijgen nu snel vanaf de dieptepunten van 2020, maar zo snel als ze zijn gestegen, kun je zien dat ze nog een lange weg te gaan hebben om simpelweg op het niveau van 1990 te komen.

Houd in gedachten dat de schuldenlast van de Duitse overheid in 1990 lang niet zo zwaar was als nu. En in 1990 had Duitsland toegang tot goedkoop en betrouwbaar Russisch gas. Nu niet meer. En in 1990 was het absurde “klimaatveranderingsbeleid” nog niet volledig van kracht. Nu wel.

Voeg aan dit vreugdevuur de stijgende inflatie toe als gevolg van de vernietiging door de CO(N)VID-lockdowns, snel gevolgd door het opblazen van Nord Stream, waardoor de Europese industrie in een spiraal van hogere kosten terecht is gekomen (inflatoir). Tegelijkertijd proberen de bureaucraten de vraag om zeep te helpen met compleet debiel “klimaatbeleid”.

  Eva Kaili terug in het EU-parlement na "Qatar-Gate": Ze wil nu strengere ethische regels!

Daarom zien we de haast om een CBDC [Central bank digital currency] te implementeren. Het is cruciaal om al deze redenen.

Samengevat. Ze moeten deze wasbal bij elkaar houden omdat alles uit elkaar dreigt te vallen en hun machtsbasis (die in de EU ligt) dreigt in te storten. De noodzaak om deze onbetaalbare schulden af te lossen voordat alles ontploft, is de reden waarom ze zich haasten om een CBDC in te voeren. Ze weten dat de sociale opschudding van een afwijzing van schulden en de daaruit voortvloeiende verontwaardiging moet worden aangepakt met brute kracht. Dit kan bereikt worden als ze controle hebben over de toegang van individuen tot betaling voor basisbehoeften zoals voedsel en onderdak.

In feite willen ze de boeren aandoen wat ze de soevereine staten binnen de EU al hebben aangedaan via het banksysteem.

Ik geloof niet dat het gaat werken, maar oh boy, wat gaan we moeilijke tijden tegemoet. Dit is een van de redenen waarom ik niet bearish kan zijn op de dollar. Niet omdat de dollar fantastisch is. Dat is hij niet. Maar hij biedt liquiditeit en een wankelende euro laat weinig plaatsen over om snel bang kapitaal te parkeren. Europeanen zouden doodsbang moeten zijn voor wat komen gaat.

Het slimme geld is al vertrokken en het ziet er niet naar uit dat deze trend zal veranderen. Helaas zullen de meeste mensen gekaapt worden omdat kapitaalcontroles op dit moment een gegeven zijn.

Wanneer? Ik weet het niet, maar doet het er echt toe?

Als ik een Europeaan was (met mijn bezittingen, bankzaken, enz. allemaal in Europa), zou ik zeker overwegen om wat edelmetalen offshore te hebben en wat bitcoin.

  Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerden

Wat dat laatste betreft, alsjeblieft, in hemelsnaam, als je bitcoin wilt bezitten, bewaar het dan zelf. Dat is het ENIGE doel van het bezitten ervan. Als je het op je brokerage account zet via een of andere ETF, doe je het doel teniet. Doe dat niet!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Europese liberalen zijn woest over de nieuwste billboardcampagne van de Hongaarse regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrins Andrew, Bill Clinton en nu Bill Gates gefotografeerd met vermeende slachtoffers van sekshandel
Volgend artikelOekraïne 2023 – “Het is voorbij”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Sinds WO2 leven we als weekdieren in een aquarium. Daar krijgen we nu de gevolgen van gepresenteerd.

  En de naam Wilders en de hele PVV geven mij een smaak in mn mond alsof ik een asbak uitlik. Ik had nog enig vertrouwen in Bosma, maar die liet gister bij een stemming over wel/geen cojona enquête ook ineens raar. Het is een grote smerige afleiding. Ze werken allemaal samen om ons een doek over onze ogen te trekken. Criminele illusionisten die hun publiek afleiden terwijl ze hun misdrijf plegen.

  • Beste Let God sort them out,

   Ken je deze?:

   De illusie van vrijheid gaat net zolang door,
   als het winstgevend is deze illusie aan te houden.

   Op het punt dat deze illusie te kostbaar wordt,
   om deze aan te houden, dan wordt
   simpelweg het decor naar beneden gehaald.
   De gordijnen worden opzij geschoven,
   en ook tafels en stoelen worden weggeschoven.

   We zullen dan de stenen muur zien,
   aan de achterkant van het theater.

   -Frank Zappa (1940 – 1993), componist/muzikant

   • Die ken ik Tigron. Ik denk dat veel FN lezers die muur achter schermen al hebben gezien. We leven in een totale illusie, een matrix van leugen.

    Het is zo erg dat we alles moeten afschrijven en helemaal overnieuw moeten beginnen. Dit gaat niet meer over landen en continenten… dit gaat over mensen. Een heel heel heel klein deel van de hele mensheid is krankzinnig en psychopatisch… en die gestoorde nutteloze psychopaten, hebben alle macht en draaien aan alle knoppen. Alles wat wij kennen kan de prullenbak in.

    Niks is zoals wij denken, NIKS. Kijk… Assad is er één van ons ipv een vijand.
    https://www.ninefornews.nl/president-assad-onthult-hoe-amerika-de-nazis-aan-de-macht-hielp/

  • Judasgeit Martin Bosma (1964) is woensdagmorgen 20.12 door ons ongekozen staatshoofd bilderbergbilly ontvangen op paleis huis ten bosch. Ook Bosma heeft op 31.03.2022 Zelensky’s toespraak in de tweede slaapkamer met applaus begroet.

 2. Meloni is de vrouw van JUDAS, en stuurt vanaf morgen alle aanspoelnegers door naar Ruttekaagistan!! En wilders is een zionist dus we gaan vechten in Iran!!!

 3. Hoe kan je nou Bitcoin zelf bewaren als het niet tastbaar is??? Veel plezier met je USB stick!! Totale onzin, en het is jammer dat mensen daar in trappen…. Het is een Ponzi val en het einde zal tranen trekkend zijn!!! U verliest uw 64 digitale tekens de uitkomst van een wiskundige som!

 4. Meloni heeft geen keus ,hangt volledig aan het EU infuus is 250 miljard toegezegd uit het corona noodfonds maar dan moet je wel doen wat die duitse slet je opdraagt.
  En Nederland is het infuus en daar gaat de PVV niets aan veranderen.

 5. “Sinds WO2 leven we als weekdieren in een aquarium” is juist. Daarbij zijn er twee voorbeelden die zorgen baren: 1) het systeem: in België is een regering aan de macht van zeven dwergpartijtjes om krampachtig een paar grote partijen, met brede aanhang van de bevolking, van de macht te houden. 2) in Kiev zorgen ze voor een paar sluipschutters op het Maidanplein en amokmakers in het parlement en hop er zit een staatsgreepjunta aan de macht. Daarentegen halen ze in Frankrijk heel het land naar beneden tegen de pensioenhervormingen, en er gebeurt niks.

 6. Richt je op een goed netwerk in je regio met gelijkgestemden en help elkaar zo goed mogelijk. Zorg voor voldoende water, voedsel, toiletpapier en cash. Oefen een keer dat de stroom uitvalt dan kan je zien wat je nodig hebt.
  Richt je op positieve zaken en laat denhaag en Brussel links liggen.

 7. Ieder land in de EU, die een netto betaler is aan de EU (zoals Nederland) kan mits een goede organisatie er uit treden, waar dan de rest van de EU slachtoffer wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in