Sommige inheemse culturen geloofden dat een foto je ziel kan stelen. In het ’tijdperk van de selfie’, waarin iedereen een camera heeft en deze onophoudelijk gebruikt, lijkt dit idee absurd.

Maar afhankelijk van de context kan een foto genomen door wijlen pedofiel Jeffrey Epstein betekenen dat je – zo niet je eeuwige ziel – je reputatie en zelfs je broodwinning verliest, schrijft Paul Serran.

Vrienden of ‘doelwitten’? Jeffrey Epstein met Bill Clinton (boven), Bill Gates (rechts) en prins Andrew (links).

Deze week werd miljonair Bill Gates, medeoprichter van Microsoft, in de pers afgebeeld in een pose met een van Jeffrey Epsteins vermeende slachtoffers van sekshandel.

Dit voegt zich bij de groeiende lijst van Epstein-beschuldigden die eerder te zien waren op foto’s met machtige mannen, waaronder de beruchte ‘silver bullet’ foto van de Britse prins Andrew met zijn arm om een 17-jarige Virginia Roberts Giuffre.

Op een andere beroemde (en schandalige) foto van Epstein is te zien hoe voormalig president Bill Clinton een massage krijgt van voormalig Epstein-werkneemster en aanklaagster Chauntae Davies, tijdens een reis van meerdere etappes naar Afrika waarbij Epstein, Ghislaine Maxwell, Kevin Spacey en een aantal meisjes aan boord van de “Lolita Express” waren.

Natuurlijk is niets van dat alles zo bedreigend als de geruchtmakende opnames die Epstein maakte in al zijn bedraad-voor-video huizen. De FBI vond honderden DVD-schijven en talloze harde schijven vol ‘kompromat’ tegen zijn rijke en beroemde ‘vrienden’.

Het gezicht van het naamloze Poolse model was onleesbaar gemaakt in het rapport.

Op de door Epstein genomen foto die nu is opgedoken, glimlacht Bill Gates, friemelt aan de rits van zijn trui naast een vrouw die geïdentificeerd is als een Pools model – met haar gezicht verdoezeld in de gepubliceerde foto’s – met haar borsten tegen hem aangedrukt.

Epstein probeerde de jonge vrouw op te lichten en haar te veranderen in een van zijn verhandelde meisjes. Hij deed dat deels door haar te overladen met beloftes om haar te helpen in haar carrière met zijn machtige connecties.

New York Post bericht:

“De foto – waarvan wordt aangenomen dat het een van de eerste is waarop Gates te zien is met een vermeend Epstein-slachtoffer – zou door de louche financier zelf zijn genomen in het kantoor van Gates in Seattle in maart 2014, jaren na Epsteins veroordeling in 2008 in Florida voor het vragen en verkrijgen van een minderjarige voor prostitutie, meldde de Wall Street Journal.

[…] Er bestaan nog minstens drie andere foto’s waarop Gates te zien zou zijn met beschuldigers van Epstein, aldus de Journal, die zegt foto’s te hebben bekeken van een Russisch model dat beweert misbruikt te zijn door Epstein terwijl ze poseert met de tech-titaan op locaties als het Four Seasons Hotel in New York City en Epsteins Upper East Side herenhuis.”

Hetzelfde Poolse model werd ook gefotografeerd samen met regisseur Woody Allen in Epstein’s herenhuis.

“Zonder legitieme connecties met zoveel machtige mensen, zou Jeffrey Epstein niet in staat zijn geweest om de meeste van deze vrouwen na 2008 te verhandelen′, zei Brad Edwards, die samen met zijn advocaat-partner Brittany Henderson het model en meer dan 150 van Epstein’s aanklagers vertegenwoordigt.

Hij gebruikte de machtige mensen met wie hij omging om zijn sekshandel verder te vergemakkelijken, of die mensen het nu wisten of niet’, voegde Henderson eraan toe. “Hij gebruikte iedereen om hem heen om deze façade van legitimiteit te creëren.”

Uiteindelijk bood Epstein haar aan om de minnares te worden van één van zijn vrienden, waarmee ze miljoenen zou kunnen verdienen. Ze sloeg het aanbod af en vluchtte naar huis, naar Polen, in 2015.

“‘Mijn indruk is dat een minnares worden het enige werkvoorstel was waar je echt serieus over was”, schreef ze hem een paar maanden later. ‘Gates of Woody ontmoeten was geweldig – dank je – zal het nooit vergeten – hoewel niemand me aanneemt alleen omdat ik een leuke foto met ze heb’.”

“De grand old Duke of York/hij had 12 miljoen pond/Hij gaf het aan iemand die hij nooit had ontmoet/voor iets dat hij nooit had gedaan”.

Dan is er nog de ‘silver bullet’: Prins Andrew, Virginia Roberts en Ghislaine Maxwell, op een foto die Epstein nam in Maxwells flat in Londen.

Inmiddels hebben eindeloze rapporten gedetailleerd beschreven hoe prins Andrew een in ongenade gevallen royal werd door zijn omgang met Jeffrey Epstein.

Dit gebeurde allemaal voornamelijk omdat hij beschuldigd werd van seksueel misbruik van de toen 17-jarige Virginia Roberts Giuffre, een seksslachtoffer van Maxwell en Epstein.

Naast de ontkenningen van Andrew was er de zeer belastende foto waarop hij te zien is met zijn arm om de middel van Virginia, in het appartement van Ghislaine Maxwell in Belgravia in Londen.

De foto was zo schadelijk en definitief dat de Duke of York vond dat hij moest impliceren dat het een verzinsel was – aangezien het origineel zorgvuldig was verborgen door Giuffre, en wat we in de media zien ‘een foto van een foto’ is.

Dat ging niet goed, want de fotograaf die de originele foto had gemaakt toen er voor het eerst over de foto werd bericht, kwam naar buiten om zich uit te spreken en bewijs te delen om aan te tonen dat de foto niet nep was.

Michael Thomas nam tientallen kopieën van de foto toen Giuffre de foto voor het eerst liet zien aan de Mail on Sunday, in februari 2011.

Cosmopolitan berichtte over de reactie van Thomas:

“Ik denk dat ik meer dan 30 frames heb genomen, wat overkill is voor het kopiëren van één foto, maar ik wilde het niet onscherp maken of het verkeerd doen omdat ik wist hoe belangrijk het was. Ik had de originele foto in mijn hand. Het was een normale 6×4 inch afdruk die je in die tijd bij elke ontwikkelaar kon krijgen.

[…] Dat Ghislaine Maxwell naar buiten komt en zegt dat het nep is, is belachelijk. Ik hield de foto vast. Het was een normale foto. Het was een fysieke afdruk. Hij bestaat. Ik zag het en dat is wat ik heb gefotografeerd.

Als ze zeggen dat het nep is, zeggen ze dat ik erbij betrokken ben. […] Ze beschuldigen in feite iemand van het vervalsen en dat ik erbij betrokken ben. Het is niet nep – en dat is het ook nooit geweest.”

Clinton vloog ‘slechts’ 26 keer in de ‘Lolita Express’, voor zover wij weten.

De meest onthullende van de Epstein-foto’s die tot nu toe zijn vrijgegeven heeft betrekking op een controversieel icoon van het liberalisme.

“Bill Clinton grijnst van plezier terwijl hij geniet van een intieme nekmassage met een jong slachtoffer van Jeffrey Epstein,” meldde de Daily Mail in 2018.

Chauntae Davies was een 22-jarige seksueel misbruikte massagetherapeute die later een andere Epstein aanklaagster werd.

Clinton, die talloze reizen maakte met de privéjet van de dode pedofiel, de ‘Lolita Express’, was ooit close met Ghislaine Maxwell en – laten we eerlijk zijn – was het doelwit van een veelheid aan beschuldigingen van seksueel wangedrag tijdens zijn jaren in het publieke leven.

Zijn team houdt vol dat hij ‘slechts vier reizen’ met Epstein heeft gemaakt in 2002 en 2003 – hoewel uit vluchtlogboeken blijkt dat hij minstens 26 afzonderlijke vluchten heeft gemaakt.

Het is algemeen bekend dat Epstein zijn privévliegtuig gebruikte om minderjarige meisjes te vervoeren naar zijn verschillende luxe huizen in New York, Palm Beach, New Mexico en Parijs.

De foto is genomen tijdens een reis van meerdere etappes naar Afrika met een ‘star-studded group’ – inclusief Kevin Spacey en Chris Tucker – die de landen Ghana, Nigeria, Rwanda, Mozambique en Zuid-Afrika bezochten.

“Clinton, toen 56, had geklaagd over een stijve nek nadat hij in slaap was gevallen in Epstein’s beruchte privéjet, bijgenaamd The Lolita Express, tijdens een humanitaire reis met de pedofiel naar Afrika in september 2002.

[…] Davies, nu begin 40, zei over de massagefoto’s het volgende: Hoewel het beeld er bizar uitziet, was president Clinton een perfecte heer tijdens de reis en ik zag absoluut geen vals spel waar hij bij betrokken was.”

Ze houdt vol dat Clinton een heer was, ze ‘zag’ geen vals spel ‘waar hij bij betrokken was’.

Vandaag vraagt ze zich af waarom zulke machtige mensen in Epsteins kring rondliepen.

“Het is duidelijk dat Epstein zijn privéjet en zijn rijkdom gebruikte om in contact te komen met rijke en machtige mensen,” zei Davies. Als je nu naar deze beelden kijkt, roept dat veel vragen op over waarom Bill Clinton het vliegtuig gebruikte en wat Jeffrey misschien probeerde te bereiken door hem in de buurt te hebben.”

Davies vraagt zich af waarom machtige mensen omgingen met Epstein.

Natuurlijk, zoals ik hierboven al zei, verbleekt dat allemaal bij de geruchten over de opnames die Epstein maakte van zijn zogenaamde vrienden, of zijn ‘doelwitten’.

Want, zoals de nicht van Prins Andrew, Christina Oxenberg, zei: ‘vrienden maken geen opnames van vrienden’.

The Sun berichtte:

“‘[Andrew] is een van de vele Johns, die allemaal op video werden vastgelegd door Ghislaine [Maxwell]’, beweert ze, nadat ze haar in 1997 zou hebben verteld dat ze in het geheim hun vrienden in de gaten hielden. […] ‘Hij is hier geen slachtoffer, maar Ghislaine was nooit zijn vriendin, ze nam opnames van hem’, zei Christina. ‘Vrienden tapen geen vrienden’.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry EpsteinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgelekte EU-dossiers onthullen ‘snelvaccin’ in ontwikkeling voor ‘volgende pandemie’ veroorzaakt door ‘Ziekte X’
Volgend artikelEuropeanen zouden doodsbang moeten zijn voor wat komen gaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. het 17 jarige k$tje naast prins Andrew heeft wel 12 miljoen £ gekregen van de queen…..zal nu wel psychologische bijstand krijgen, zo n zak geld doet wat met een ‘kind’….

 2. Niemand heeft macht, aanzien, roem en rijkdom zonder dat de beheerders van de geld-matrix hen onder controle kunnen houden. Alle grote namen, alle rijke mensen, alle topsporters, alle top acteurs en alle top muziekanten krijgen hun positie niet zomaar. Ze hebben toegang tot een miljardenpubliek en je krijgt alleen toegang tot dit miljardenpubliek als je de eigenaars van de geld-matrix gehoorzaamt. Dus alle super rijken, alle wereldsterren, alle wereldkampioenen zijn eigendom van de eigenaars van de matrix. Denk daar nog eens over na als je weer als een zeehond zit te applaudisseren voor je favoriete miljardair, belegger, acteur, muzikant of topsporter… ze zijn allemaal (on)bewust essentiële onderdelen van de matrix. Zij houden ons in slaap met geldmarkten, films, muziek en sporten… brood en spelen. Uw favoriete acteur of muzikant of topsporter is waarschijnlijk de grootste verrader die er bestaat en dat beseffen ze zelf waarschijnlijk geen eens.

  De satanische illusionisten die ons gevangen houden gebruiken deze muziekanten, acteurs en sporters om U bezig en afgeleid te houden. En de grootste fans worden witheet van woede als je hun favoriete acteur, muzikant of topsporter aanwijst als onderdeel van het WEF/satanisten netwerk.

  Brood en spelen; één van de manieren om de massa in diepe slaap te houden. Daarnaast zijn er nog duizenden manieren waarmee ze ons druk en verdeeld houden. Centraal staat dat U zo veel mogelijk prikkels moet krijgen, zodat U verblind en verwart raakt en blind gaat luisteren/geloven/volgen.

  De kerk deed dit kunstje 2023jr geleden al eens. Ze overtuigden ons dat onze EIGENwijsheid kwaadaardig is en dat we de kerk en zijn dominees en priesters moesten gehoorzamen, geloven en volgen.

  2023jr later herhalen ze het, alleen dit keer worden we van kerk, god en liefde ontkoppeld en ze overtuigen ons dat we hun nieuwe dominees en priesters (experts en wetenschappers) moeten geloven, gehoorzamen en volgen. Wetenschap is de nieuwe religie en mensen volgen blind hun apps en hun websites en hun tv programma’s en hun ‘opleidingen’.

  En we blijven maar consumeren en gehoorzamen en volgen. Ze maken onze wereld express zo complex mogelijk, zodat wij naar hun gaan luisteren en smeken om antwoorden. De parasieten die ons gijzelen spelen voor God. En omdat ze egoïsten zijn, spelen ze geen leuke God, maar hun satan God.

  We zijn in oorlog met de losers van de menselijke soort, de nutteloze eters die ons hebben gebruikt om hun wereld te creëren en nu we hun wereld hebben voltooir, nu zijn wij de nutteloze eters volgens hen. 99% van ons land verzuipt, omdat 1% nutteloze psychopaten niks kan en niks wil delen.

  Egoïsme is de echte pandemie en we zijn allemaal geïnfecteerd. Genees jezelf als je echt wat voor de mensheid/aarde wil betekenen. Laat al je egoïsme (angst) los.

  • Had ik jou maar als maatschappijleraar gehad.

   De commercie is een afsplitsing van seks, of beter gezegd de drang. Blijkbaar is de dwang (zie wel het onderscheid met drang) en stress en zelfbeheersing die bij je carrière hoort versus een vriendje of vriendinnetje voor de elite uiteindelijk niet zo inspirerend. Op school heb je de leerlingen die enkel met de leerstof bezig zijn, en zij die een beetje lanterfanten en naar buiten willen. Dat tweede wordt steeds moeilijker met de onderwijs industrie, alles in een. Ik hoorde bij de tweede groep, maar die hield zoals ik het zie ook vroegtijdige seks in voor de scholier. Nog steeds word je op informeel vlak aan dezelfde pikorde afgemeten. Stop in de eerste plaats met spreekbeurten, want dat creëert hypocrieten. Vrouwen kunnen niet meer koken, daarom zijn de keukens steeds magnifieker; ik sprak er gisteren met een dakloze over.

  • Beste Let God sort them out,
   Helemaal correct.
   Ik zou slechts hetzelfde kunnen schrijven in andere bewoordingen.
   Heel in het kort:
   Indien de mens de behoefte aan geld, hebzucht en ego voor de helft zou verminderen, het leven al een stuk zou verbeteren.

   Dat dergelijk besef er vrijwillig zal komen is minimaal.
   Laten we eens kijken hoe alles gaat verlopen na een totale elektrische blackout.
   Dan zou men gedwongen worden om back to basic te gaat om te overleven.
   Dan zullen de waarden in het leven van een andere orde zijn.

   Noem mij maar een ‘ doemdenker’. dat mag.
   Realist past echter beter.

   Houd in gedachten het gedicht:

   Van alle woorden in gebed, boek of lied,
   geven de woorden; ” had, als en waarom ”
   het meeste verdriet.

   De eigen vrij keuze is aan ieder individu.
   De gevolgen van de gemaakte keuze echter ook.

   Beste Let God sort them out,

   Ik wens jou, alle reaguurders, lezers en Rommel, fijne kerstdagen en een nieuw jaar met goede intenties en goede gevolgen met de inzichten die nodig zijn om er iets mooiers van te maken.

   Groet Tigron,

   • @John…
    Haha… ik was/ben ook van dIe 2de soort. Actief, creatief, open mind en altijd bezig met het leven en allerlei vraagstukken. Ik had echt enorme weerzin tegen leraren en lesstof. Niks was nuttig of nodig en dus had ik er totaal geen interesse voor. Iedereen om mij heen liet zich keurig africhten en ik deed wat nodig was om een voldoende te scoren. Ik voelde me altijd een bezoeker, alsof ik er niet bijhoorde. Ik kon heel goed invoegen en aanpassen en assimileren, maar ik was altijd de afwijking. Mensen vonden dat interessant, maar tegenwoordig vinden ze dat vermoeiend en ingewikkeld. Er is een enorme kloof gecreëerd tussen mensen die nog mens zijn en mensen die hun ego’s zijn.

    Egoïsme is de echte pandemie.

    @Tigron…
    Ik hoop dat het Kessler syndroom plaatsvindt, een meer dan totale blackout. Dat zou iedereen weer enigzins met zn voetjes op de grond kunnen zetten. We moeten echt van de hersenspoeling. Alle schermen en speakers moeten uit of ze moeten andere beelden en geluiden verspreiden. Alle media en apparaten kunnen voor iets goeds of slechts worden gebruikt. We kunnen in een maand een taal leren of bepaalde vaardigheden, maar nu worden we dommer dan dom gemaakt. We kunnen heel snel, heel veel liefde en compassie verspreiden via de hersenspoel kanalen van ONDERwijs, media, ‘wetenschap’, politiek en bedrijfsleven. Maar dan moeten wij de macht overnemen. En geld/winst/rente moet ophouden te bestaan zodat het ego/egoïsme afsterft en we weer uit liefde gaan leven.

    Dank voor je kerst/nieuwjaarswens Tigron.

    Ik wens jou en iedereen ook een fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en ik bid dat 2024 voor iedereen een beter jaar wordt dan de afgelopen jaren.

 3. Bill Gates leek als kind op Michel Houellebecq, een beetje een roodharig jongetje dat niet zo populair was bij de andere kinderen die de buitenlucht zochten, buiten de schoolhekken. De tweede is erover gaan schrijven, hij was eerlijk en openhartig. Zijn (organische) waarneming had hij niet naar de achtergrond laten duwen, hij zag helder het patroon van de seksuele revolutie in, die steeds verder ging. Tot in de kern van racisme, dat blanke mannen niet viriel genoeg zijn voor de Westerse vrouw, en dat zijzelf de fragielere Chinese typen zoeken, Thaise meisjes.

  Informeel onderwees Houellebecq sociologie, politicologie, antropologie, seksuologie, pedagogiek enz. enz. in een, zodat we in plaats van het geniep iets kunnen leren van het kindertrauma, het latere taboe, dat er bij volwassenen net zo uitziet als op school, toen hij uitgesloten werd omdat hij zo lelijk was.

  Bill Gates hoewel zeker zo lelijk, werd meer het technisch georiënteerde jongetje dat zonder vriendjes en vriendinnetjes in de pauze onverschillig doorging op het lesmateriaal; daar hoorden theoretisch gezien ook de klasgenoten bij. Uit wraak greep hij de wereldmacht en mechaniseerde hij seks in het concept van genderneutraliteit en LGBT+. Pas toen hij eindelijk financieel veilig was en aan zichzelf toe kwam, ontdekte hij dat zijn tienerjaren de verkwisting van zijn leven waren; met zijn sociale intelligentie lag zijn hart nu bij de kankerbestrijding. Zo kwam hij op het eiland van Epstein terecht.

 4. De ‘vrouw’ naast Bully Gates lijkt een beetje houterig, als een pop met een jasje aan, ook de jasmouw lijkt niet goed gevuld te zijn, en de borsten zien er groot en spits uit. Hopelijk komen er nog veel meer mooie foto’s van het Epstein Circus dan alleen deze waardeloze drie. Ik lach me alleen maar dood om die wilde verhalen – ze vertellen over de gulzigheid van de mensch, en hoe de ene daar met meer succes gebruik van maakt dan de andere. It’s a dog eat dog world.

 5. Tja, wie maakt zich hier nog druk over? Wanneer er duizenden per dag sterven door toedoen van dezelfde clowns ligt het totaal in de lijn der verwachting dat dit sex gedoe ook ergens speelt. Het wereld bestuur is corrupt tot op de bodem, en alleen een erg grote klap kan nog erger voorkomen. Dus die komt er aan. We roepen die zelf af‼️

 6. Lgsto! Ik ben het heel vaak met je eens, veel kennis heb je wel en hoe je het neerzet is echt petje af. Ben je docent? Ik leer er echt veel van je! Vooral de positiviteit spreekt me erg aan ondanks alle geweld op deze wereld. Vanaf de corona tijd is ons veel onrecht aangedaan en het houdt nog steeds niet op. Veel vrienden en familieleden willen geen contact …haal mijn energie soms van deze site. Veel dank aan veel onder jullie! En blijf strijdbaar en wel liefdevol!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in