Europa op de rand van een burgeroorlog

1
4148

Onder de oppervlakte kookt het. Wat op het eerste gezicht lijkt op een stabiele welvarende samenleving is in feite een kruitvat. Een groeiend deel van de Europeanen – benadeeld, verlaten en buiten spel gezet – is op weg om op te staan tegen de zelfverkozen elites.

Het voormalige hoofd van de Britse militaire inlichtingendienst, MI6, waarschuwde reeds in mei 2016 voor een “populistische opstand” als niet de “vluchtelingcrisis” wordt opgelost. De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, waarschuwde in oktober 2015 dat een groeiend deel van de Duitse middenklasse geradicaliseerd is, en het hoofd van de Franse geheime dienst, Patrick Calvar, zei reeds in juni 2016:

We staan op de rand van een burgeroorlog.

En verder:

Ik denk dat dit conflict zal plaatsvinden.

Sinds de Brexit is de kloof tussen het volk en de zelfgekozen elites nog nooit zo duidelijk geweest. De democratie waar men eerder zichzelf voor op de borst sloeg, werd volledig uitgerangeerd. Democratie is, zoals we hebben geleerd, het beste wat ons is overkomen, waar het volk een stem krijgt via verkiezingen, maar wordt nu door het establishment en de mainstream vervloekt.

Het gevoel is wederzijds in Europa. De elites zeggen dat ze zich moeten beschermen tegen het volk, terwijl het volk langzaam op weg is naar een punt waar men zal proberen de elites te elimineren. We zagen het in Duitsland toen minister van Justitie Heiko Maas op een 1 mei bijeenkomst in de stad Zwickau gedwongen werd te vluchten en de president Joachim Gauck uit Sebnitz, of de moord op de Duitse politicus Walter Lübcke.

Oorlog Oekraïne-Rusland: Europa kan de economische verliezer zijn

Wat iedereen moet begrijpen, is dat eigen wensdenken niet de werkelijkheid verandert. De EU maakt zich klaar om luidruchtige dissidenten het zwijgen op te leggen. Een van de vele voorbeelden komt uit Duitsland, waar een man en vrouw werden veroordeeld tot geldboetes en voorwaardelijke gevangenisstraf omdat ze een Facebookgroep hadden opgericht waarin men kritisch was over het politieke beleid. Alle weerstand moet het zwijgen worden opgelegd, wat steeds duidelijker gaat worden. Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft, is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.

Wij patriotten hebben voor deze ontwikkeling al jarenlang gewaarschuwd, maar weinigen hebben geluisterd. Nu klopt het op de deur en dringt als ongenode gast naar binnen. Ik denk niet dat het de meest benadeelde en verlate Europeanen zullen zijn die het op gang gaan brengen. In plaats daarvan zullen ze worden gedwongen zich te verdedigen tegen buitenlandse hordes die hen terroriseren en een systeem dat dit toelaat. De tekenen zijn duidelijk zichtbaar.

Dit is de werkelijkheid, of je het nu leuk vindt of niet.

Ben je klaar voor de economische ineenstorting?

1 REACTIE

  1. We krijgen alleen onze vrijheid terug, als we er voor knokken! Dat zal niet zachtzinnig gaan tegen de elite, die moslim terroristen tegen ons opzet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here