Shamann Walton heeft de nieuwe wet voorgesteld. De politie bellen als je een niet-blanke ziet vandaliseren, moet illegaal zijn. © Persfoto/Twitter

De nieuwe wetgeving die in San Francisco wordt voorgesteld, maakt het in bepaalde gevallen illegaal om zwarte of gekleurde mensen aan te geven bij de politie, schrijft de NBC.

Het doel van de wet is om toegang te krijgen tot noodoproepen tegen zwarte en gekleurde mensen die verondersteld worden van “niet-noodzakelijke” aard te zijn. Als voorbeeld van wat onder de nieuwe wet zou kunnen worden gesorteerd, worden twee recente gevallen gegeven waarin blanken de politie belden na confrontaties met niet-blanken.

Eén zaak, van mei dit jaar, gaat over een blanke vrouw die de politie belde in verband met een zwarte man die zich bedreigend tegen haar gedroeg en die haar in Central Park in New York filmde, ook al vroeg ze hem om te stoppen. De vrouw wees er tijdens het alarmgesprek op dat de man die haar bedreigde een Afro-Amerikaan was.

Het tweede geval gaat over een blanke vrouw die de confrontatie aanging met een Filipijnse man die “Black lives matter” op een muur schilderden. De vrouw wees de man erop dat ze de boodschap niet erg vond, maar dat het verkeerd is om het op een muur te schilderen omdat het vandalisme is. Daarna belde ze de politie.

Op die manier handelen is racistisch en haatdragend, zegt de Afro-Amerikaanse Democraat Shamann Walton, die achter het wetsvoorstel zit. Walton zit in de gemeenteraad van San Francisco en het idee is dat de lokale wet parallel zal werken met een nieuwe staatswet die “discriminerende alarmoproepen” tot een “haatmisdaad” zal maken.

  Conflictdeskundige verwacht "Bestorming op het Witte Huis" na verkiezingsoverwinning van Trump

De naam van de nieuwe wet is “Caution Against Racially Exploitive Non-Emergencies Act”, afgekort “Caren”. Het acroniem is een zinspeling op “Karen”, een denigrerende benaming voor blanke vrouwen die populair is bij liberalen en mensen met linkse sympathieën.

Als de burgemeester van San Francisco, London Breed, een Afro-Amerikaanse vrouw, het wetsvoorstel goedkeurt, kan het deze herfst al in werking treden. Dan moeten de blanken zich wel twee keer bedenken wanneer ze in bedreigende situaties terechtkomen of zwarte of gekleurde mensen misdaden zien plegen, zodat ze geen illegaal politierapport opmaken. Gestraft worden onder de nieuwe wet kan tot hoge boetes en duizenden dollars smartengeld leiden.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

Vorig artikelIn het EU Parlement: “Mevrouw Merkel, u bent de doodgraver van Europa!”
Volgend artikelEuropa op de rand van een burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. https://www.rt.com/usa/494462-stlouis-mccloskey-police-gun-warrant/

  En ondertussen is zelfbescherming in de VS voor blanken ook strafbaar aan het worden, met dank aan een NGO van George Soros.
  Dit soort acties door NGO’s om alles en iedereen aan te klagen is een vorm van ondergraving van vaste waarden. Gebeurt hier ook, de voorgedrukte aangifte Wilders is hier een heel goed voorbeeld van, waarbij de invloed van NGO’s al zover reikt dat men politiefunctionarissen en andere ambtenaren kan sturen….

  Hier endet die freiheit.

 2. Ze maken mik er steeds agressieber ban! Ik houd mijn kop net voor een stelletje ordinaire dictators die hun ziel aan de satan hebben! Hebben die orthodoxe christenen zoals staphorst, toch gelijk, met de tv haal je duivel on huis!

 3. Ze maken mij er steeds agressiever van! Ik houd mijn kop niet voor een stelletje ordinaire dictators die hun ziel aan de satan verkocht hebben! Hebben die orthodoxe christenen zoals in Even het stuk opnieuwstaphorst, toch gelijk, met de tv haal je duivel in huis!
  sorry, door mijn slechtziemdheid maak ik veel type fouten, dus dit is het goede stuk!

  • We kunnen er lang en breed over blijven lullen, maar uiteindelijk zijn het toch die “zionisten” die overal achter zitten.
   En ik weet niet of dat je het weet, de duivel beïnvloed jou ook via de computer.
   Ik snap dan ook niet dat jij nog een computer heb, je tv er uit was een goed begin.
   Je moet beginnen met al je internet kabels ritueel te verbranden in de tuin met een kruis er naast.
   Daarna een bijl opzoeken en je computer totaal aan gort slaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in