Een studie die werd uitgevoerd door professoren aan de Universiteit van Kopenhagen en de Universiteit van Aarhus in Denemarken heeft het effect van etnische diversiteit op de samenleving vastgesteld.

De wetenschappers voerden een meta-analyse uit van 1.001 ramingen uit 87 verschillende studies uit de westerse wereld om hun bevindingen te bepalen. Hun bevindingen, die werden gepubliceerd in het Annual Review of Political Science, tonen aan dat “aanhoudende immigratie en de bijbehorende groeiende etnische diversiteit” een aantoonbaar negatief effect heeft op de sociale cohesie, eenheid en saamhorigheid. Dit is iets dat volkomen duidelijk moet zijn voor iedereen die aandacht heeft besteed en de basisprincipes van de menselijke natuur begrijpt.

Peter Thisted Dinesen, een van de belangrijkste onderzoekers van de studie, schrijft:

Voor alle duidelijkheid, de algemene negatieve relatie tussen etnische diversiteit en sociaal vertrouwen is statistisch significant en houdt stand bij het bepalen van de voorwaarden voor een reeks potentiële factoren en moderatoren. Bestaande studies hebben relatief consistent een significante negatieve relatie gerapporteerd tussen etnische diversiteit op buurtniveau en verschillende vormen van sociaal vertrouwen.

Hoewel deze studie ongetwijfeld veel van de voorstanders van “diversiteit” (ook wel blanke genocide genoemd) boos heeft gemaakt, hebben andere serieuze wetenschappers de waarde van dit werk erkend. Tom var de Meer, hoogleraar politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, vond de studie “uitstekend en overtuigend”. Eric Kaufmann, hoogleraar politiek aan de Birkbeck University of London, herhaalt de bevindingen van het onderzoek en zegt: “Hogere diversiteit wordt in belangrijke mate geassocieerd met een lager vertrouwen in gemeenschappen, zelfs wanneer er sprake is van controle op het gebied van achterstelling”.

Etnische diversiteit is een zwakheid. We weten allemaal dat dit waar is. We hebben gezien hoe homogene gemeenschappen zijn vernietigd en de overgebleven blanke inwoners niet meer met elkaar omgaan zoals vroeger – geen straatfeesten meer, geen koekjes of cake voor de nieuwe buren, en minder portaaltjes waar mensen met anderen praten. Mensen sluiten zich af van de vervreemdende wereld buiten hun huis en de psychologische gevolgen zijn diepgaand.

  EU Hof van Justitie waanzinoordeel: vrije keuze van het gewenste land binnen de EU voor asielzoekers

De mensen die de etnische diversiteit over de hele blanke wereld afdwingen, weten eigenlijk dat het de gemeenschappen geen kracht geeft; ze weten dat dit niet het geval is. Ze overspoelen blanke gemeenschappen met overzeese mensen, juist omdat ze weten dat het het weefsel van de maatschappij zal vernietigen, en dit verzwakte volk makkelijker te controleren wordt om uiteindelijk te vervangen. Etnische diversiteit is een wapen.

Massale immigratie en het falen van de EU: Amerikaanse inlichtingenstudie voorspelt een sombere toekomst voor de Europeanen

Vorig artikelWat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?
Volgend artikel“Wij zijn bang” – na langdurige mishandeling op school schrijven Zweedse kinderen brief aan het schoolhoofd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dat Multi culti niet werkt is al bewezen in de ex sovjetunie en Joegoslavie en die culturele verschillen waren veel kleiner als de huidige hierheen gelokte migranten! Maak de borst maar nat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in