De Afro-Zweed “Megic Mike” roept gemengde reacties op op Twitter. Daar plaatst hij films die onder andere laten zien hoe hij danst om te vieren dat Zweden op weg zijn om een minderheid in Zweden te worden.

“IEDEREEN
Binnenkort vormen Zweden een minderheid in Zweden! Dan kunnen we iets terugdoen voor alle racisme en slavernij. We nemen het over in Zweden.”

Velen in de commentaren nemen aan dat wat Mike op Twitter uitdrukt echt is, anderen denken dat het satire is.

Voortdurende trend: Grote migrantenbendes omringen en mishandelen Zweden

  Zweedse politie durft niet alleen naar de metro te gaan - krijgt "speciaal beschermingspersoneel"
Vorig artikelEuropa op de rand van een burgeroorlog
Volgend artikelDe EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in