De directeur van het Petöfi Literatuurmuseum in Boedapest, Szilard Demeter, heeft de Amerikaanse linkse globalist George Soros ervan beschuldigd van Europa zijn “gaskamer” te maken.

Uit de vaten van de multiculturele Open Society stroomt het gifgas dat dodelijk is voor de Europese manier van leven, schrijft Demeter in een commentaar op het overheidsgerelateerde internetportaal Origo.hu.

Hongarije en Polen zijn de nieuwe Joden, vervolgt hij.

Demeter geeft commentaar op het EU-begrotingsgeschil, waarin Hongarije en Polen met hun vetorecht belangrijke begrotingsbeslissingen ter waarde van 1,8 biljoen euro blokkeren. Op deze manier willen de twee Oost-Centraal-Europese landen voorkomen dat een nieuw rechtsstatelijkheidsmechanisme in werking treedt. Dit bedreigt landen waar de EU de nationale onafhankelijkheid in het gedrang brengt door het dreigen met intrekken van EU-steun.

In zijn commentaar steunt Demeter de uitspraken van de Hongaarse premier Viktor Orban, die de ultralinkse miljardair Soros ervan had beschuldigd de christelijke en nationale identiteit van de Europese volkeren te willen uitroeien door Europa te overspoelen met moslimmigranten.

De ‘Liberale Ariërs’ willen nu de Hongaren en Polen uit de politieke gemeenschap schoppen waar ze deel van uitmaken. Wij zijn de nieuwe Joden, vervolgt Demeter.

Verschillende Joodse organisaties hebben scherpe kritiek op de uitspraken van Demeter.

Het is niet goed om Europa een gaskamer te noemen, en voor het hoofd van een staatsinstelling is het 75 jaar na Auschwitz onvergeeflijk, aldus de Vereniging van Hongaarse Joden.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

Hongarije kondigt veto op olie-embargo aan: "Wij zullen niet toestaan dat het Hongaarse volk de prijs voor de oorlog betaalt"

4 REACTIES

  1. Indien dit stuk stront daadwerkelijk zo GEVAARLIJK is voor de WERELD en DEMOCRATIE …., WAAROM is het dan zo moeilijk omdeze hufter op een INTERNATIONAAL opsporingsbevel te zetten van INTERPOL ??? In meerdere voormalige Oostblok landen is hij NIET gewenst . Ook in de VS ondermijnt hij o.a. de “democratie”. Arresteer dit stuk stront gewoon en dwing hem zijn acties te stoppen op straffe van Gevangenis straf , beslaglegging op zijn financien en goederen. Is toch ECHT niet zo moeilijk.

  2. Hij strooit letterlijk met geld en wordt daarom niet aangepakt, zoals dit soort zaken zo vaak gaat. Hoeveel had Rutte ook weer betaald voor zijn appartement? Hoe kwam hij aan dat geld? Ik weet t niet hoor, vraag t me wél af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here