Bevolkingsvervanging vindt niet alleen plaats in Frankrijk, maar is te zien in de hele westerse wereld. Auteur, polemist, anti-liberaal filosoof en potentiële 2022 presidentskandidaat Eric Zemmour luidt opnieuw de alarmbel over de ongekende demografische verschuiving die in Frankrijk plaatsvindt. Hij gaat zelfs zover te beweren dat de Fransen “onteigend” worden uit hun land, bericht Rairfoundation.com.

In een recent televisiesegment op de Franse nieuwszender CNews onderzoekt Zemmour, die vanwege zijn scherpe commentaar en vurige retoriek een nachtelijke vaste gast in de politieke talkshow is geworden, de kenmerken van Frankrijks “Grote Vervanging”, waarbij hij zich baseert op een recente studie waarin de snel veranderende sociaal-demografische samenstelling van Franse steden onder de loep wort genomen.

In de studie, die vorig jaar werd gepubliceerd door het door de staat geleide onderzoeksinstituut France Stratégie, werd onder meer gekeken naar het aantal kinderen onder de 18 jaar met ten minste één buitenlandse, niet-Europese ouder in 55 steden.

De studie “laat zien dat gebieden met Maghrebijnse en Afrikaanse immigratie, waar sinds de jaren ’60 en ’70 een aanzienlijke migratie heeft plaatsgevonden, homogeen Maghrebijns en Afrikaans zijn geworden of zullen worden, met de grote islamitische meerderheid,” begint Zemmour, erop wijzend dat in het departement Seine-Sant-Denis – waar 1,6 miljoen mensen wonen – 55 procent van de kinderen geboren wordt uit buitenlandse, niet-Europese ouders, die in de meeste gevallen moslim zijn.

“En als je dieper graaft, heb je steden als Aubervilliers, met 75 procent,” vervolgt Zemmour, die eraan toevoegt dat “regio’s met een zeer hoog immigratieniveau in de afgelopen veertig jaar nu eenduidig het product zijn geworden van deze niet-Europese immigratie.”

  Tucker Carlson: Blijf bij je intuïtieve morele gevoel (Nederlands transcript)

“Als we op 75 procent zitten, dan betekent dat dat dit de definitie is van de Grote Vervanging.”

Op de vraag van de presentator of de vervanging alleen een demografische omwenteling is, antwoordt Zemmour:

“Nee, want het is meer dan een omwenteling. Het is een echte vervanging. Dat wil zeggen, je hebt een bevolking die Frans, blank, christelijk en van de Grieks-Romeinse cultuur is, om de beroemde terminologie van generaal De Gaulle te gebruiken, en na veertig jaar wordt die vervangen door een bevolking die Maghrebijns en Afrikaans is, en voor het grootste deel moslim.”

“Dat is wat je noemt een vervanging. Een bevolking wordt uit de samenleving uitgeroeid en vervangen door een andere beschaving,” zegt hij.

Later in het interview vraagt een van de presentatoren Zemmour waarom volgens hem kwesties rond ‘De Grote Vervanging’ tot zo’n scherpe politieke kloof hebben geleid. Hij antwoordt met:

“Weet je, het is normaal dat dit onderwerp niet op een rustige manier wordt benaderd, want het gaat over het lot van het volk, het lot van de natie, het Franse volk wordt onteigend van dit grondgebied en van hun land. Dat is veelzeggend, dus het is heel normaal dat niemand kalm is over dit fenomeen.”

Bekijk het volgende videofragment van Eric Zemmour op CNews exclusief vertaald door RAIR Foundation USA:

De term ‘De Grote Vervanging’ werd voor het eerst bedacht door de Franse auteur Renaud Camus in zijn boek ‘The Great Replacement .’ uit 2010. Hij betoogt dat mensen uit beschavingen die vreemd zijn aan Europa demografisch de inheemse Franse bevolking aan het vervangen zijn.

  Dom Zweeds meisje viert feest met “vluchtelingkinderen” – wordt in haar gezicht gestoken omdat ze seks weigert

Deze trend, die door ruwe demografische gegevens wordt ondersteund, vindt niet alleen in Frankrijk plaats, maar is in het grootste deel van de westerse wereld te zien.

In de Verenigde Staten, waar demografische gegevens in verband met etniciteit worden bijgehouden, heeft massale immigratie in combinatie met dalende geboorte- en sterftecijfers onder de Europees-Amerikaanse bevolking geleid tot een drastische verschuiving in de demografische samenstelling van het land. In 1960 maakten zij die zichzelf als Europees-Amerikanen beschouwden bijna 90 procent van de bevolking uit. Nu maken zij minder dan 60% van de totale bevolking van de Verenigde Staten uit en is hun aantal alleen al in de laatste tien jaar met 8,6% gedaald.

Eerdere artikelen over Eric Zemmour door Frontnieuws:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen AfrikanenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Australische overheid controleert nu ook de alcoholconsumptie van lockdowned ongevaccineerden
Volgend artikelOntmaskerd: CDC haastte zich om definitie van ‘vaccinatie’ te veranderen op zelfde dag dat Israëlische studie natuurlijke immuniteit boven COVID-19 vaccin aanprees
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

45 REACTIES

 1. Het Kalergi-Van Coudenhove-plan in actie.
  De verbruining vh Westen. Het wordt erin geramd. Zie ook de gemengde paartjes + kids in elke reclame. Het Westen moet dood. Want te slim en dus niet controleerbaar.

  • De Kalegri plan IS een joodse agenda. Zoek maar op wat loxisme betekent.
   Israel heeft de UN migration pact niet getekend. Zij hebben de nation state law waarin staat dat Israel een land is uitsluitend voor joden.

   • Inderdaad. En dan hebben we het over ‘joden’ die geen joden zijn in de fysieke betekenis (Semitisch) maar qua gedrag gelijk zijn aan de Edomieten. Deze Edomieten zijn satanisten en haten alles wat goed en mooi is en zij willen een ‘koninkrijk vior zichzelf’ hetgeen ze nooit zullen krijgen. Maar we zijn er nog niet…

    • Weet u of er een relatie is tussen de Edomieten en de Farizeeërs, the synagogue of satan ?
     Of hebben we het over één en hetzelfde parasitaire plaag die de wereld al zolang probeert te vernietigen?

  • Wij slim? Een slim volk laat dit niet gebeuren. Het grootste gedeelte van het westerse volk is laf, slap, verwend. Decadentie wordt onze ondergang en door arrogantie willen mensen het ook niet zien.

 2. Dat is wat je noemt een vervanging. Een bevolking wordt uit de samenleving uitgeroeid en vervangen door een andere beschaving,” zegt hij.

  Hoe zo wordt een bevolking ‘uitgeroeid’ weet u wel wat u zegt? Dat er sprake is van vergrijzing betekent niet dat mensen uitgeroeid worden. Er wordt de indruk gewekt dat migranten dat zouden doen. Als ik u volg wenst u respect voor uw geloof /cultuur etc. denkt u dat datzelfde niet te gelden heeft ten aanzien van andere etniciteiten/ geloven? Bijzonder polariserend lijdt alleen maar tot een kloof in de samenleving. Praat dan niet over ongevaccineerden tegen gevaccineerde, same issue!

 3. Mensen die hun eigen land, cultuur liefhebben voelen zich niet bedreigd door anderen. Bedenkt u zich eens in hoe moeten migranten zich voelen in een maatschappij waar ze voortdurend negatief worden neergezet en Als gevolg bejegend. Veelal op achterbakse wijze worden gediscrimineerd op elk mogelijk terreinen in hun leven. En dan voelen jullie je bedreigd? Kom op get real! Een volk toont zijn ontwikkeldheid/wijsheid/veerkracht door de wijze waarop ze andersdenkenden bejegend. Zoals vooral nu van belang is in de vaccinatie kwestie. Dit is geen strijd tussen volkeren wees niet zo dom om in die valkuil te vallen voor de zoveelste keer. Dit is een strijd tussen goed en kwaad. Het kwaad wijkt niet door meer negativiteit maar door het goede. Alle mensen dienen zich te verenigen tegen het kwaad dat ons allen wil verdelen en ons allen wil onderwerpen aan de nieuwe wereld orde. Dus wordt wakker richt je niet op de verkeerde die je voor vijand ziet. Ook dat is hun geraffineerde spel. Geen enkele migrant verlaat zijn land om de bevolking in een ander land te pesten, veelal de meesten zijn op zoek naar een betere toekomst. Zoals Europeanen emigreerden naar Australië of Canada. Worden zij zo bejegend alsof ze parasieten zijn? De oorlog in Ruanda begon door mensen telkens op deze wijze met termen als kakkerlakken af te beelden. Hoe ontwikkeld ben je nu eigenlijk? Trap je nu werkelijk in deze onzin. Be smart! Alleen een maatschappij die altijd een win win situatie wenst voor al haar inwoners zal voorspoed kennen.

  • Dat heeft u mooi gezegd. Ik zie ook nog steeds mensen “links” of “rechts” roepen, net zo dom. Of “biden”, nee “trump”. Ze spelen allemaal onder één hoedje, hoe dom kun je zijn om je nu nog te laten verdelen? Oh, het zijn de ouderen die alles opeisen, nee, het zijn de jongeren die iedereen ziek maken.
   Mensen moeten eens goed luisteren naar wie wat zegt en de personen daar individueel op aankijken, i.p.v. bij voorbaat niet te willen luisteren want “oh, jij bent er zo één”. In elk geval heb ik veel mensen leren kennen de laatste tijd, inclusief mezelf, want ook ik zat schijnbaar vaak fout. Mensen met wie ik dacht iets te hebben blijken me nu als vijand te zien en mensen met wie ik dacht nooit iets te hebben, daarmee zit ik nu rond de tafel. En het is geweldig.
   Iedereen heeft natuurlijk vooroordelen, dat is nu eenmaal een verdedigingsmechaniek gebaseerd op percentages van je eigen ervaringen (kan ook via de media zijn, hè? Dus pas op!). Als je maar weet dat je zo denkt en je blijft luisteren naar iemand’s woorden, dan kun je jezelf ver voorbij streven.

  • Jammer dat de vergelijking niet opgaat. Zoals alle mooipraters laat u bewust veel zaken weg.
   Europeanen die naar Amerika of Australie verhuisden hadden wat ze meebrachten en kregen NIETS. Geen gezondheidszorg, geen pensioen, geen uitkering, geen voedselbank, geen woning, geen meubilair. Nogal anders dan de huidige Afrikaan of mohammedaan die naar Europa komt. Trouwens immigranten naar de VS kregen een fysieke keuring als ze aankwamen. Als ze daar niet voor slaagden werden ze retour gezonden te zij ze voldoende rijk waren om in hun eigen onderhoud te kunnen voorzien.
   Daarnaast bouwden die Europeanen door hard werken zonder vakanties zaken op. Farms, mijnen, ziekenhuizen, scholen, steden, spoorlijnen etc etc. De huidige migrant die naar Europa komt heeft geen of vrijwel geen opleiding, geen vaardigheden die hier nuttig zijn en omdat ze alles krijgen ook geen zin om dievte verwerven.
   En dan hebben we het nog niet over het debiel grote verschil in criminaliteit tussen de blanken en de migranten. DAT en Dat alleen is waarom er zo’n negatieve houding naar dat volk is. En ik spreek uit eigen ervaring. Na 3, 4, 5 keer eindeloos gelazer met Ali, Mohammed, Ahmed etc kijkt een werkgever wel lekker uit. En kijkt een burger ook wel lekker uit.
   Leer eerst maar eens naar de werkelijkheid te kijken ipv te roeptoeteren. En de werkelijkheid is dat overal waar blanken settelden er welvarende samenlevingen ontstonden, waar niet blanken in hetcalgemeen ook enorm van profiteerden. Overal in diecsamenlevingen waar er een flink percentage mohammedanen en/of zwarten gaat alles naar de knoppen. Kijk bv naar de grote steden in Europa en de VS. Of naar de landen waar de blanken zijn vertrokken of verjaagd; allemaal sh@tholes.

   • Haha jij vertekent de reiteit als je werkelijk denkt dat migranten alles krijgen. Migranten krijgen de slechtse woningen waar geen Nederlander wil wonen. Worden gediscrimineerd op de arbeidsmarkt etc etc. moeten hun hele leven 3x harder werken om hun baan te behouden. Wat criminaliteit betreft staat Nederland wereldwijd op nr 1 in de drugshandel, mensenhandel, pedofilie, kindermisbruik, fiscale criminaliteit met postbus bedrijven etc etc, het is helaas de kleine criminaliteit dat in de zgn statistieken beland. De echte grote zeer grote criminaliteit zul je daarin niet aantreffen. Wel ben ik het met je eens dat Europeanen hun samenlevingen beter organiseren daarvoor heb ik respect. Maar je verliest de daadwerkelijke oorzaken van verpaupering van sommige wijken uit het oog. Als je voortdurend tegen de stroom op moet zwemmen geeft dat veel spanningen binnen gezinnen en leidt tot weer meer onstabiliteit dat alles heeft een impact om iemands levenskwaliteit. Dus je hoeft migranten niet te benijden ze krijgen in elk geval niets kado.

    • Als iemand die heeft gewerkt met heel veel van die.migranten kan ik zeggen dat u uit uw nek lult. Migranten krijgen voorangsbehandelingen op veel terreinen, zeker op huisvesting. Veel gemeentes hebben speciale regelingen voor allerlei extra’s die er niet zijn voor de gewone Nederlander.

   • De ”blanke” cultuur superieur? Leer je geschiedenis aub. De eerste beschavingen waren allemaal NIET-Europees ( Babyloniers, Egyptenaren, etc etc). De Europeanen hebben amper 400 een beschaving kunnen opbouwen ( na te hebben geplunderd, tot slaaf gemaakt, gemoord, etc) en jij komt nu hoogmoedig doen. aub zeg gisteren nog (bij wijze van spreken) sliepen jullie nog met vee in de stallen en dronken konden jullie jezelf niet eens wassen en nu kom jij hier superieur doen. Moslims hebben jullie beschaving gebracht, zowat alles wat wij vandaag gebruiken, eten, smeren, doen etc, komt van de moslims mijn beste superieure-blanke-identiteitscrisis-vriend. Via de Grieken en Romeinen (die op hun beurt alles van de ”niet-blanke” egyptenaren hebben geerft) hebben de moslims wetenschap doen herleven in
    Europa. Nogmaals; leer je geschiedenis voor je begint te preken over hoe superieur de blanken zijn.

     • Wat je zegt is louter gebaseerd op jouw mening, visie die telkens veranderd. Een eeuw geleden mochten vrouwen niet stemmen, haddan zwarten geen rechten en konden meisjes voor hun 18de trouwen. De islam is Goddelijk en van alle tijden. Consequent.

 4. Landen worden bewust gedestabiliseerd en oorlogen worden bewust uitgelokt. Als Bill Gates het echt zo goed vooorhad met de wereldbevolking was armoede vandaag geen issue meer. Hij en de zijnen zijn de grootste onruststokers en ziekteverspreiders maar hebben geld zat om de media in te zetten en hun sporen te wissen en vooral anderen neer te zetten als boosdoeners

 5. Toen de Europeanen Andalusie hebben veroverd van de Moren stonden zij perplex van hoe ver de moslims wel niet waren.
  Waar werd de eerste universiteit ter wereld geopend?
  Zogoed als alles hebben wij te danken aan de moslims. Van mensenrechten tot wetenschap, kennis, sociologie, psychologie etc etc..
  Zelfs vandaag de dag liggen er boeken van moslim geleerden in Nlse universiteiten zoals die van Leiden.
  Vooor dat jullie ook maar wisten hoe zich te wassen. Europeanen sliepen toen met vee in de stal en dronken bier omdat het water te goor en vervuild was. Jullie kwamen om van de ziekten door hygiene etc. Tijdens die periode waren de moslims scholen, tuinen en bibliotheken aan het bouwen.

 6. Het zou geweldig zijn als de volkeren in vrede samen zouden werken. Dat wil niet zeggen dat ze dan ook maar met zijn allen naar Europa moeten komen. Dit staat gelijk aan een invasie. Dat is een een erg slecht idee. Er is een kwaadaardige groep aan het werk die Europa, Amalek en Edom bewust aan het verwoesten is ! Dat we daar niets tegen doen is een zwakte bod. Degenen die om het hardst het multiculturalisme bepleiten wensen dat niet voor zichzelf. Daar komt nu ook nog eens de hele coivid-19 hoax bij die door dezelfde groep gelanceerd is. Om enig inzicht te krijgen in hun gedachten wereld zou men aandachtig kunnen luisteren naar de gestoorde joodse heks Barbara Lerner Spectre:
  https://www.youtube.com/watch?v=Mh3TOTOIEio
  https://brandnewtube.com/watch/jew-admits-that-white-genocide-is-the-only-way-for-there-to-be-world-peace_5RWxWrGJZwLuYiL.html
  https://www.bitchute.com/video/ttCrNj4AY5mj/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in