Wanhopige Australiërs die het hoofd proberen te bieden aan de eindeloze lockdowns, worden nu ook door de overheid op hun alcoholconsumptie gecontroleerd en beperkt, schrijft Summit.news.

“Bewoners van flatgebouwen die door de NSW Health in lockdown zijn geplaatst, worden gecontroleerd op hun alcoholconsumptie als onderdeel van een beleid om het aantal consumpties per dag te beperken,” meldt News.com.au.

In een streven om “de veiligheid van het gezondheidspersoneel en de bewoners” in de gebouwen te waarborgen, worden pakketjes die door vrienden en familie naar de bewoners worden gestuurd, door de politie doorzocht voordat ze naar binnen mogen.

“Ze doorzoeken alle tassen en spullen die het gebouw binnenkomen… Ze hebben een aantal geschenken in beslag genomen. Dus dingen zoals flessen sterke drank, die mochten we niet hebben en mogen we nog steeds niet hebben,” zei bewoner Robin Elhaj van Common Ground.

Bewoners mogen alleen “zes biertjes of vooraf gemixte drankjes, één fles wijn of één flesje sterke drank van 375 ml krijgen.

Alles daarboven zal door de autoriteiten in beslag worden genomen totdat de lockdown-regels worden opgeheven.

Zodra dit is gebeurd, kunnen alleen dubbel gevaccineerden cafés en restaurants binnengaan.

Flatgebouwen waar slechts één enkele COVID-besmetting werd vastgesteld, werden door de NSW Health op slot gedaan, waarbij alle bewoners in isolatie werden geplaatst.

  Vaccinzeloot wilde "Eindoplossing" voor ongevaccineerden - nu is de 44-jarige aan hartaanval overleden

Australië heeft een van de meest meedogenloze lockdowns in de westerse wereld opgelegd, en zelfs in mainstream kringen wordt nu geconcludeerd dat het land niet langer een democratische samenleving kan worden genoemd.

Het is vervangen door een autoritaire politiestaat onder medisch krijgsrecht waar alle protest verboden is, bewegingen strikt worden gecontroleerd, mensen worden gedwongen hun locatie aan de regering door te geven en zelfs wordt aangeraden dat zij niet met elkaar in gesprek mogen gaan.

Dit is allemaal onderdeel van de “Nieuwe Wereldorde” waarnaar werd verwezen door het hoofd van de Volksgezondheid, Dr. Kerry Chant, tijdens een persconferentie eerder vandaag.

Zoals al eerder vermeld, zullen ongevaccineerde Australiërs voor onbepaalde tijd opgesloten blijven, waarbij Premier Gladys Berejiklian de ongevaccineerden de les leest: “Jullie zijn gewaarschuwd!”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom zit er grafeenoxide in de Covidvaccins, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?
Volgend artikelEric Zemmour over de Grote Vervanging: “De Fransen worden onteigend van hun land”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wordt toch tijd dat de mensen daar in opstand komen en eens en voor al tijd die pyschopatische nazi overheid droppen of ze zijn zo maschochitisch dat ze hiervan houden??????

  • Ja, tijd voor dit en tijd voor dat, maar gebeuren gaat het niet. Wanneer er iets in een willekeurige straat gebeurt, staat een ieder het schouwspel te aanschouwen en dat was het dan wel. Iets als een ‘wij-cultuur’ is in de meeste westerse gemeenschappen allang afgeschaft. Men doet wel alsof, maar het is niet meer dan een luchtbubbel. De islamitische bevolkingsgroepen hebben nog wel een soort ‘wij-cultuur’, maar wanneer het aankomt op het covidsprookje dan handhaaft men het regime en dat regime – eveneens Vrijmetselaars – is slechts een arm van de zichzelf benoemde horror elite. Check aangaande dat laatste bepaalde petities: vooral anoniem ondertekend wanneer men al ondertekend. Nope … de mensheid gaat dit niet op menselijke manier tegenhouden; niet rechtsom en niet linksom. Forget it.

   • De duivel aanbiddende sekten ‘elimineerden’ als eerste God en nu is Zijn schepping aan de beurt. Simpel eigenlijk, voor degenen die het zien.

   • juist collega Reichsbürger, beim National Sozialismus stand der Mensch noch zentraal und wurden die Kommunisten gejagt, es gab ja Strassenkämpfe in Berlin in den frühen Dreizigern.

 2. Tijdens de lockdown in Nederigland mocht er na een bepaald tijdstip ook geen alcohol meer verkocht worden of bezorgd. De reden daarvoor heb ik nooit begrepen. Is daar ooit uitleg aan gegeven door meneer bloemschoen, zo één van u misschien weet?

  Maar voor de rest .. Communisme naar haar hoogtepunt i.c.m. de Noahide wetten. Zal een feest gaan worden.
  Aanbidding van de antichrist en boek- en bijbelverbranding want da’s uit den boze. We will see ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in