Frankrijk’s Eric Zemmour over migranten: We weten van wie de wreedheid komt, ondanks het verduisteren door de media

0
1322
Screenshot YT

In deze door RAIR vertaalde video verschijnt de Franse filosoof en journalist Eric Zemmour in het programma Face à l’Info om de plaag van migranten en hun kinderen die gewelddadige misdaden plegen te bespreken.

We weten allemaal wie deze geweldplegingen pleegt. We weten allemaal wie de Gendarme Melanie heeft overreden. We weten allemaal wie de buschauffeur in Bayonne heeft vermoord. We weten wie alles kapot maakt in pretparken. We weten wie de stranden van Marseille verpest. We weten wie er verboden is in een zwembad in Zwitserland. Dat weten we allemaal. We weten wie het is. 99,9% zijn de kinderen van Noord-Afrikaanse en Afrikaanse immigranten.

Helaas voor de Fransen die dagelijks met dit soort geweld en dit soort misdaden te maken hebben, is het waarheidsgetrouw rapporteren over de steeds wreder wordende migrantencriminaliteit een van die gebieden waar de mainstream media het laat afweten, en de regering zal u vervolgen en uw leven zal worden bedreigd.

Zemmour is in het recente verleden fysiek bedreigd, aangevallen, vele malen voor de rechter gedaagd en heeft zware geldboetes moeten betalen voor het bekritiseren van islamitische migratie en de gevaarlijke islamisering van Frankrijk.

Zemmour, is een in Algerije geboren Franse Jood, een bestseller auteur, journalist, docent en de beroemdste conservatieve intellectueel in Frankrijk. Ondanks het feit dat Zemmour door de Franse regering eindeloos wordt vervolgd voor niet alleen zijn opvattingen over de islam en immigratie, maar ook over feminisme, homoseksualiteit en het behoud van de westerse beschaving, blijft hij zich uitspreken.

In oktober heeft RAIR de beroemde speech van Zemmour vertaald die leidde tot beschuldigingen van godslastering tegen hem in Frankrijk. Zemmour beschreef de “no-go zones” van het land als “buitenlandse enclaves” op Frans grondgebied en beschreef het proces van de groeiende aanwezigheid in Frankrijk van moslims die niet integreren als “kolonisatie”.

Frankrijk heeft een maatschappelijke norm ontwikkeld om afwijkende meningen tegen de islam en illegale massa-immigratie tot zwijgen te brengen en te vervolgen. We hebben al gezien dat Brigitte Bardot, Marine Le Pen, en recentelijk Mila, een middelbare scholiere uit Lyon, in het Frankrijk van Macron strafrechtelijk werden onderzocht.

Europa op de rand van een burgeroorlog

Overal in de islamitische wereld, en nu ook in de westerse wereld, worden seculiere denkers, geestelijken, leraren, politici, kunstenaars, dichters, schrijvers, journalisten (Lars Hedegaard), bloggers (Bangladesh) en cartoonisten bedreigd en/of met de dood bedreigd omdat ze kritisch durven te zijn over de islam.

Linksen, politici en organisaties, helpen deze jihad op de vrije meningsuiting door iedereen die openlijk kritiek heeft op de islam te demoniseren als “haatzaaier”. Dit is een seculier equivalent van “blasfemie” en werkt zich door naar de westerse wetgeving!

Hoe meer van ons ervoor kiezen om te zwijgen, hoe gevaarlijker het wordt voor de weinigen die zich blijven uitspreken, zoals een Charlie Hebdo-journalist zei.

Het feit is dat waar kritisch denken en vrije meningsuiting ophouden, het Westen ook ophoudt.

Frankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here