Europese Commissie nieuwe plan: subsidieregen op immigranten

6
Ylva Johansson © European Parliament (CC BY 2.0)

De Europese Commissie, met Eurocommissaris voor Migratie Ylva Johansson in de spits, heeft een nieuw plan gepresenteerd dat de zogenaamde integratie van immigranten uit de derde wereld zou moeten vergemakkelijken. De subsidies van de EU zullen onder meer worden gebruikt om immigranten “toegang te geven tot passende huisvesting tegen een betaalbare prijs”.

Het plan is gebaseerd op vier gebieden: onderwijs, huisvesting, gezondheidszorg en werk.

“Het belangrijkste is om een baan te hebben. Ik geloof dat dat de waardigheid en de kracht van alle mensen is. Het verdienen van eigen geld, het hebben van een baan, het hebben van kinderen die hun moeder en vader elke dag naar hun werk zien gaan, wat hen ook een betere kans geeft om te slagen op school”, zegt de Zweedse sociaal-democraat Ylva Johansson tegen de Zweedse staatszender Sveriges Radio.

De Commissie wil onder meer “inclusief onderwijs van de vroege kinderjaren tot aan het hoger onderwijs, met de nadruk op permanent taalonderwijs en het vergemakkelijken van de erkenning van diploma’s”.

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

Het zal ook meer kansen bieden om een ​​baan te vinden en “hun vaardigheden te laten erkennen”. Dit is om “de bijdrage van migranten, met name vrouwen, aan de samenleving ten volle te waarderen en ervoor te zorgen dat zij de steun krijgen die zij nodig hebben om zich ten volle te kunnen ontplooien”.

Immigranten uit de derde wereld zullen ook “gemakkelijker toegang krijgen tot betaalbare huisvesting, die wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Europees Sociaal Fonds +, het Fonds voor Asiel en Migratie en InvestEU, alsmede door de financiering van platforms voor de uitwisseling van ervaringen op lokaal en regionaal niveau om segregatie en discriminatie op de woningmarkt tegen te gaan”.

“Migranten zijn “wij”, niet “zij”. Iedereen heeft een rol te spelen om onze samenlevingen samenhangend en succesvol te maken. Integratie en inclusie betekent luisteren naar migranten en ervoor zorgen dat iedereen rechten heeft, ongeacht zijn of haar achtergrond. Inclusieve integratie betekent dat iedereen dezelfde instrumenten en steun krijgt die nodig zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving, zodat migranten hun volledige potentieel kunnen bereiken en onze samenlevingen profiteren van hun kracht en competentie”, aldus Ylva Johansson.

  Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

Volgens de Commissie telt de EU momenteel ongeveer 34 miljoen mensen die buiten de Unie zijn geboren (ongeveer 8% van de EU-bevolking). Bovendien heeft 10% van alle jongeren (15-34 jaar) die in de EU zijn geboren, ten minste één ouder die buiten de Unie is geboren.

En dan nog steeds jezelf voor de gek houden dat de omvolking een samenzweringstheorie is

Vorig artikelPriester in Zwitserland verdacht een Finse vrouw 12 jaar lang gevangen te hebben gehouden
Volgend artikelJoe Biden belooft amnestie voor 11 miljoen illegalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik geloof niet in hekserij en in boze geesten, maar als je mij daar heel dik voor betaald dan roep ik zelfs van de daken dat ze weldegelijk bestaan.
  En de Europese Commissie is vegeven van dit soort figuren.

 2. Lekker tegenstrijdig weer, aan de ene kant zeggen: iedereen gelijke rechten, aan de andere kant extra subsidie voor immigranten zodat ze straks minder huur betalen dan de autochtone Europeaan. En gratis taallessen maak ik er op uit, maar de autochtonen moeten gewoon schoolgeld betalen voor hun kinderen. Door dit soort voortrekkerij zorg je alleen maar voor nog meer spanningen tussen autochtonen en migranten en bereik je dus precies het tegenover gestelde.

 3. Het gaat hier gewoon om de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan, dat er op gericht is de autochtone bevolking in de EUSSR te vernietigen, via invasies uit Afrika. Opvallend is de rol van “feministen” in deze oorlog tegen onze westerse beschaving. Wie gaat er schuil achter deze oorlog ?, het antwoord zit in de vraag : “Wie wil er de goyim vernietigen”

 4. Je kan die gasten kruiwagens geld geven; verandert niks.
  Werken: zullen ze nooit
  Aaanpassen: zullen ze nooit
  Crimineel gedrag: wordt alleen groter, want ze denken “gewaardeerd”te worden
  Aantallen: groter en ze worden duurder.

  Zweden is failliet, economisch en sociaal.
  Enige oplossing: rotzooi eruit.
  ——————
  In Nederland:
  allochtonen gratis zorg nederlanders beprkte zorg, en eigen risico
  allochtonen goede huisvesting nederlanders wachten vaak al meer dan 10 jaar
  allochtonen hoeven niet te werken nederlanders moeten werken
  allochtonen worden niet gecontroleerd nederlanders wel
  allochtonen mogen hoog bezit hebben nederlanders niet

  En waarvoor? Het is asociale rotzooi.

  • Alle NL ongeprikten naar Rusland emigreren, en even wachten tot NL onder water verdwenen is door gebrek aan het noodzakelijke onderhoud. Even later kunnen we terug om ons kikkerlandje weer droog te pompen en thuis te zijn, zonder dommerds of buitenlands leunvolk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in