© Mat Napo op Unsplash

De tol van “vaccinatie” zal spoedig te duidelijk zijn voor welke propaganda dan ook om die te verdoezelen – zoals we nu zien in de VS en Canada, Ierland, Cyprus, Sri Lanka en Australië, schrijft Mark Crispin Miller.

Vooruitlopend op de compilatie van deze week van verslagen van “plotselinge sterfgevallen” in de hele wereld, plaats ik hier verschillende stukken – uit de VS, Canada, Ierland, Cyprus, Sri Lanka en Australië – die erop wijzen dat de wereldwijde tol van “vaccinatie” zo dramatisch aan het versnellen is, met zo veel mensen die “plotseling sterven”, dat het binnenkort voor niemand meer te verbergen zal zijn, behalve voor de klinisch krankzinnigen.

En wat zal er dan gebeuren? Welke nieuwe hel zullen zij ontketenen om het onderwerp te veranderen? Of zal de mensheid eindelijk wakker worden, en als één man strijden om de daders van deze allergrootste misdaad, en hun medeplichtigen, voor het gerecht te brengen?

We zullen zien – maar eerst moeten we eindelijk zien wat er overal om ons heen gebeurt, elk uur van elke dag, en ervoor zorgen dat anderen het ook zien:

VERENIGDE STATEN

Drie voormalige footballspelers zijn “plotseling” binnen twee dagen overleden:

Voormalig Eagles speler Charles Johnson overlijdt op 50-jarige leeftijd, 20 juli 2022

Voormalig NFL receiver Charles Johnson, die twee seizoenen bij de Eagles doorbracht vroeg in de Andy Reid jaren, is op 50-jarige leeftijd overleden.

CBS 17 in Wake Forest, North Carolina, meldde het nieuws op dinsdagavond. De doodsoorzaak van Johnson was nog niet vrijgegeven, volgens het bericht.

Johnson, die werkzaam was geweest als assistent atletiek directeur aan de Heritage High School in North Carolina, heeft negen seizoenen in de NFL doorgebracht. Johnson werd in 1994 in de eerste ronde (nr. 17) door de Pittsburgh Steelers uit Colorado gekozen.

https://sports.yahoo.com/former-eagles-receiver-charles-johnson-033200539.html

College football nieuws: Voormalig Notre Dame lineman Paul Duncan dood op 35-jarige leeftijd, 20 juli, 2022

Tragedie heeft de college football gemeenschap getroffen, want voormalig Notre Dame offensive lineman Paul Duncan is op 35-jarige leeftijd overleden.

Ellen Duncan, de vrouw van Paul, kondigde zijn dood aan op sociale media.

“Paul kreeg een hartstilstand terwijl hij aan het hardlopen was in onze buurt. Vandaag is hij hersendood verklaard. Wij zullen een medisch onderzoek laten doen om de doodsoorzaak te begrijpen.”

https://www.si.com/fannation/college/cfb-hq/ncaa-football/college-football-news-notre-dame-paul-duncan-dead

  Paranoia: Is dat altijd slecht?

South Carolina Football grootheid Phil Petty is overleden, 21 juli 2022

Voormalig University of South Carolina quarterback Phil Petty is op 43-jarige leeftijd overleden.

Het officiële Twitter-account van het footballteam van de school kondigde het verlies donderdag aan. Het is onduidelijk hoe Petty, echtgenoot en vader van twee kinderen, overleden is.

https://www.dailywire.com/news/south-carolina-football-great-phil-petty-has-died

Twee brandweerlieden van Houston krijgen hartaanval in één week, 21 juli 2022

HOUSTON – Ambtenaren stellen een onderzoek in nadat twee brandweerlieden van Houston in de afgelopen week een hartaanval hebben gehad.

Op donderdag zakte een 46-jarige brandweerman van Houston in elkaar in de brandweerkazerne en kreeg een hartstilstand. Collega-brandweerlieden konden zijn hartslag terugbrengen. Volgens Marty Lancton, voorzitter van de Houston Professional Firefighters Association, is de 46-jarige nu in stabiele toestand in een intensive care afdeling van een plaatselijk ziekenhuis.

Vorige week overleed de 24-jarige HFD-brandweerman Malcom Willis plotseling bij hem thuis na een hartaanval. Willis diende 19 maanden bij de HFD. Een autopsierapport van de 24-jarige is nog niet vrijgegeven.

“Je kunt de hitte niet als een factor beschouwen,” zei Lancton. “Wanneer je te maken hebt met recordtemperaturen, en de brandweerlieden die de uitrusting moeten dragen, is de beste manier om het te zeggen dat het zichzelf samenvoegt.”

Volgens gegevens van het National Institute of Health (NIH) zijn plotselinge hartverschijnselen elk jaar verantwoordelijk voor ruwweg 45% van de sterfgevallen in verband met de dienst van brandweerlieden. Bovendien geeft het NIH aan dat hittestress de nummer één oorzaak is van dodelijke ongevallen in de lijn van dienst van brandweerlieden.

Lancton vertelt aan FOX 26 dat de brandweer van Houston met een tekort aan personeel kampt. Als gevolg daarvan werken brandweerlieden volgens hem meer uren in de hitte dan zij gewoonlijk zouden doen.

“Hoe meer je werkt, hoe meer oproepen je doet, hoe heter het is, hoe meer stress het geeft op je hart en hoe slechter het is voor de brandweerlieden en voor hun gezondheid en veiligheid,” aldus Lancton.

https://www.fox26houston.com/news/two-houston-firefighters-suffer-heart-attacks-in-one-week

CANADA

Drie jonge artsen in dezelfde voorstad van Toronto “zijn plotseling gestorven” na hun laatste boosters – vier dagen nadat een arts van de spoedeisende hulp in Toronto “plotseling gestorven” was tijdens het joggen:

  Ze moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de "onverklaarbare sterfgevallen?

Bekende dokter spoedgevallen Toronto sterft plotseling tijdens het hardlopen, 18 juli 2022

Dr. Paul Hannam, het hoofd van de spoedeisende geneeskunde en de medisch directeur van het programma in het North York General Hospital, is op zaterdag 16 juli plotseling overleden.

https://toronto.ctvnews.ca/well-known-toronto-emergency-physician-dr-paul-hannam-has-died-1.5992342

3 jonge artsen zijn in Mississauga (voorstad van Toronto) plotseling overleden, nadat zij de laatste verplichte booster hadden gekregen. De doodsoorzaak wordt niet bekendgemaakt, 22 juli 2022

IERLAND

Een familie rouwt om haar derde verlies in 18 dagen: Warm eerbetoon aan “Boccia-kampioen” Gareth als familie rouwt om derde verlies in 18 dagen 20 juli, 2022

Er zijn huldebetuigingen gebracht aan de zeer geliefde Waringstown-man Gareth Robinson, wiens overlijden vandaag het derde hartverscheurende verlies is dat de populaire familie uit Co Armagh deze maand heeft geleden. Gareth overleed plotseling in zijn huis in Churchill Park. Het komt slechts 18 dagen na het overlijden van zijn oom, Rowan, in het Lisnisky Care Home, op 2 juli. En slechts 10 dagen geleden, op 10 juli, stierf ook Gareth’s grootmoeder, Annaleen – Rowan’s moeder – vredig in haar huis in Windsor Close in Waringstown.

Zij zijn nu opnieuw ontredderd door het plotselinge overlijden van Gareth, en wordt erg gemist door vader Hampton, zusters Melissa en Tracey, Tracey’s partner Don, en Shannon, Rhys en Seth, voor wie hij een zeer geliefde oom was.

Geen leeftijd of doodsoorzaak gemeld.

https://tinyurl.com/45mbnakc

CYPRUS

Arts gealarmeerd door recent aantal plotselinge sterfgevallen, 23 juli 2022

In de afgelopen vier maanden zijn er in Noord-Cyprus 38 plotselinge sterfgevallen geweest die onderzocht zouden moeten worden, heeft een arts gezegd, zo meldde Kibris Postasi. Dr. Nurçin İncirli, die arts is in het Cengiz Topel Hospital, plaatste het volgende op de sociale media: “Als arts en als moeder maak ik mij grote zorgen; deze mensen zijn plotseling gestorven en de meesten van hen thuis. Verdient dit onderwerp geen studie?”

Zij ging verder met te zeggen dat het levenspatroon van de mensen die plotseling gestorven zijn, onderzocht moet worden. Plotselinge sterfgevallen zijn niet normaal en mogen niet als zodanig aanvaard worden, verklaarde Dr. İncirli, en zij voegde eraan toe dat zij van plan was het Ministerie van Volksgezondheid aan te schrijven en hen te vragen een onderzoek in te stellen naar de oorzaken van dit verschijnsel. Zij somde ook de namen en de leeftijden op van de 38 mensen, waarvan sommigen bijzonder jong waren, die plotseling gestorven waren.

  Nog meer Amerikaanse IC-verpleegkundigen slaan alarm over "overweldigend" aantal hartaanvallen, bloedstolsels en beroertes

https://lgcnews.com/doctor-alarmed-at-recent-number-of-sudden-deaths/

SRI LANKA

Twee doden in benzinepomp rijen vandaag; beide slachtoffers bejaarden, 22 juli 2022

Colombo – Een 59-jarige man uit Kinniya, Trincomalee is overleden nadat hij plotseling in elkaar zakte terwijl hij in de rij voor brandstof stond te wachten. Volgens correspondenten van News 1st had de overledene de afgelopen twee dagen in de rij gewacht op brandstof voor zijn motorfiets. Het lichaam werd overgebracht naar het Kinniya Base Hospital voor een post-mortem onderzoek.Een 70-jarige man overleed eveneens nadat hij plotseling in elkaar was gezakt terwijl hij in de rij stond te wachten op brandstof bij een benzinestation in Mathugama. Naar verluidt was er na 10 dagen brandstof aan het tankstation geleverd, en was er haast bij het verkrijgen van brandstof, omdat er geen goed systeem was om brandstof te verdelen onder degenen die in de rij stonden. De man zakte tijdens de haast in elkaar en werd opgenomen in het Regionaal Ziekenhuis Meegahatenna, waar hij bij opname dood werd verklaard.Geen doodsoorzaken gemeld.

https://www.newsfirst.lk/2022/07/22/two-deaths-in-fuel-queues-today-22-both-victims-senior-citizens/

AUSTRALIË

Twee voormalige AFL-voetbalsterren “zijn plotseling gestorven” op dezelfde “trieste dag”: Bill Picken en Con Britt dood op “trieste dag” als footy wereld rouwt, 23 juli 2022

De AFL wereld is in rouw na het overlijden van de voormalige Magpies spelers Billy Picken en Con Britt op zaterdag.

Picken was één van de meest geliefde spelers van de club, hij speelde 212 wedstrijden voor Collingwood in 1974-1983 en 1986 nadat hij twee seizoenen had gespeeld en nog eens 28 wedstrijden voor Sydney in 1984-85.

Britt speelde 110 wedstrijden voor de Magpies tussen 1966 en 1973, die op slechts 26-jarige leeftijd met pensioen ging nadat een knieblessure een einde maakte aan zijn carrière.

Hij was 74 toen hij stierf.

https://www.news.com.au/sport/afl/bill-picken-and-con-britt-dead-on-sad-day-as-footy-world-mourns/news-story/f5c86c0bbbe9da27d3835c00e4a661c0


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Lord of the “Vaccins” en de “Gezondheidsterroristen Ideologie”. Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige treinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn “Eindoplossing” voor Nutteloze Mensen
Volgend artikelPublieke opinie schijnt zich tegen de militaire dienstplicht in Oekraïne te keren, hoe zal het Zelensky-regime daarop reageren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Hij was 74? Dat is NOS praat. ‘Hij is 74 jaar oud geworden’ in goed Nederlands. Net zoals: ‘blanke i.p.v. witte’ als we het over ras hebben. Neger = zwarte/donkere, Dames en heren = beste reizigers (en de reizigSTers dan)? Zo, dat moest er even uit. Wilde verder de lijst niet te lang maken.

 2. We zijn op een zeer achterbakse manier het te kort aan woningen aan het oplossen.
  Oh ja. Het gaat heel goed met de economie want het barst van de vacatures.

 3. In de media, in de media ? Ik zie nooit een bericht in de krant of een reportage in de media dat de covid-spuiten dodelijke slachtoffers gemaakt hebben. Ergo, ze zijn het verlengstuk van Brussel en den Haag en raden iedereen aan om toch maar weer boosters te nemen. Evenzo de massa immigratie, het is net alsof Rutte dan tot je spreekt of Jesse Klaver. De media, breek me de bek niet open !

 4. Waar is het eigenlijk allemaal begonnen.
  Dan duik ik niet even niet terug in de geschiedenis, maar als ik zo terug blik, wat er achter me ligt JAREN 70-80 is er toch heel wat gepasseerd. (ben 65+) Waar is deze corvid corona eigenlijk begonnen.
  Trump die wees naar china , de vleermuizen en zo die chinezen eten werkelijk alles.
  Als ik zo terug kijk is inmiddels de gehele wereld in beweging, en dan heb ik het niet over welzijn, maar menig, ieder ontvlucht zijn land.
  Droevig allemaal wat hier gaande is, maar wel duidelijk dat er een grote opruim actie gaan de is!.
  mooie van alles is dat in de jaren 85 het internet op gang kwam en het de mensen dichter bij elkaar zou brengen. Dat heeft het ook maar het heeft Heeeel veeeel geopenbaard wat er daadwerkelijk gaande is,
  en vele kijkjes hoe leugens door diversen overheden aan het licht komen.

 5. Het ergste van alles is dat wij alsnog de dupe zijn van al die hersenloze. Chedding is een feit. Zij vergiftigen ons , de grafeen en spike eiwitten komen ons lichaam binnen. Ik ben zo boos op al die sukkels. Mijn kind zit al een jaar in de klas met 3 geprikte leraren en een stel geprikte kinderen , onwetend als ik was. Hoeveel gif heeft mijn meisje al in haar bloed ? En hoe moet dat straks als de vakantie voorbij is? Ik ben zo bang dat en zo verdrietig.

  • @Moniek – ik kan me je angst en verdriet voorstellen. Zou niet graag ik jouw schoenen staan, maar daar heb je niets aan. Dennennaaldenthee ; Paardenbloem(wortel)thee en ergens op Frontnieuws staat een artikel met nog meer tips. Heb de titel ervan niet onthouden anders had ik ´m voor je opgezocht. Misschien dat Frontnieuws ´m er voor je bij kan pakken. Sterkte in de strijd !!!

 6. greengo en meneer of mevrouw van Frontnieuws, hartelijk bedankt voor jullie reactie. Super lief. We slikken al een tijdje N-acetylcysteïne en zink. Ik ga zeker dennennaalden aanschaffen!
  Ik ben zelf erg gevoelig voor chedding. Ik krijg meteen een chemische smaak in mijn gehemelte, branderige ogen (extreem) en hoofdpijn . Ik ruik het chedding ook heel goed. Een vieze chemische lucht die ik nog nooit eerder heb geroken. Zo vies dat je geen poker-face kan houden . Soms is het helemaal vergeven van die lucht in bv een winkel en winkelcentra moet je helemaal vermijden. Op straat , af en toe zo’n vlaag. Bah . Ik merk dat het steeds vaker is en op meer plekken. Ik snap niet dat niemand er wat over zegt! Het is zo goor , zou niet iedereen het kunnen ruiken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in