De ongevaccineerden “zullen een extreem moeilijke winter tegemoet gaan…” maar als je wordt geprikt, “zul je waarschijnlijk geen of milde symptomen hebben.”

Of je kan sterven. Sterven is ook een mogelijkheid, schrijft Alex Berenson.

Joe Biden, zes weken geleden:

De regering van New South Wales, Australië, meldt Covid-sterfgevallen vandaag:

Neem de 1 gedeeld door 2 miljard injecties… Dat zijn, denk ik, 17 gevaccineerden en 1 ongevaccineerde.

Bron: NSW Health

Oh.

Tip voor iedereen die deze week Uncle Joe’s hersens naspeelt: de reden waarom je boodschappen niet meer werken, de reden dat je in een recordtempo wordt weggestemd, de reden dat je incoherentie bijna fysiek pijnlijk is geworden om aan te horen, de reden dat boosters dodelijker zijn dan lockdowns, komt niet door mij of Tucker Carlson of Joe Rogan of Triumph de Beledigende Komische Hond.

Het is omdat je hebt gelogen en gelogen en gelogen en alle CDC-grafieken in de wereld kunnen de realiteit niet langer verbergen. Mensen zien hun gevaccineerde vrienden en familie ziek worden door Omicron. Ze zien wie er sterven – de ouderen en zwakken, gevaccineerd of niet.

Iedereen weet dat de boot lekt.

Iedereen weet dat de kapitein loog.

Op dit moment kun je het beste de waarheid toegeven: Covid blijft, de vaccins hebben gefaald, therapeutische middelen zijn onze beste kans, we gaan ze zo snel mogelijk testen, ga ondertussen verder met je leven, alle mandaten zijn van de baan, en trouwens Dr. Anthony Fauci gaat op Valentijnsdag met een welverdiend pensioen.

Je zult het niet, je kan het niet, maar je zou het moeten doen. Het is zowel de waarheid als je enige hoop. En liegen heeft de laatste tijd niet zo goed uitgepakt.

  Meer slecht nieuws voor mensen die "Spikevax" kregen

Zoals de Afghanen die je achterliet buiten de muren op het vliegveld van Kabul je graag zullen vertellen.

***

Stew Peters Telegramkanaal:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn tweede weekend verspreidt truckerskonvooi zich naar andere Canadese steden terwijl Ottawa noodtoestand afkondigt en politie demonstranten arresteert
Volgend artikelNIET ALLEEN MENSEN: Wetenschappers zeggen dat 5G-straling dodelijk is voor dieren en wildleven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Joe Biden zou de allerpopulairste president aller tijden zijn in de geschiedenis van Amerika. 81 miljoen Amerikanen zouden op hem gestemd hebben hoewel er altijd maar anderhalve man en een paardenkop kwam opdagen als hij ergens sprak. Hij verborg zich in zijn kelder en ging amper op campagne omdat hij wist dat de zaak al beklonken was. Het is echt ongelooflijk dat deze demente oplichter die wordt uitgekotst door Amerika nog steeds het hoogst op de politieke apenrots zit. Wat nog treuriger is is dat alle instituties tot en met de Supreme Court aan toe door en door corrupt zijn waardoor de stapels met bewijzen van verkiezingsfraude niet eens onderzocht worden.

  • Opa Joe is slechts een spreekpop voor hen die achter de schermen aan de touwtjes trekken.
   Hij zit daar omdat Kamala Harris niet aan de eisen voldeed.
   De Democraten hebben het meeste aan iemand die niet dwars kan gaan liggen.
   Wat is er dan beter dan iemand die van voren niet meer weet of hij van achteren nog leeft.

  • Dat klopt inderdaad. Joe Biden heeft dat gewoon in het openbaar gezegd, maar de mainstream zal er weinig tot geen aandacht aan schenken. Het is onbegrijpelijk dat al die lieden die hoogverraad hebben gepleegd er gewoon mee weg lijken te komen.

 2. Dat de corruptie alle instituties heeft doorwoekerd heeft slechts één verklaring: achter de coulissen heeft een verborgen macht door middel van infiltratie alle touwtjes in handen gekregen: de ‘secret societies’, handlangers van lucifer, de duivel, de vorst van deze kosmos en de god van deze eeuw.

  Er is dan ook maar één oplossing: Degene die de duivel verslagen heeft en wacht op de Vader, tot Die het sein geeft D-day te starten. Hoe dat verloopt leest u in Openbaring. Het staat voor de deur. Tot die tijd geldt: ‘Laat u met God verzoenen. Hem die geen zonde gekend heeft, heeft Hij voor ons tot zonde gemaakt, opdat wij zouden worden gerechtigheid van God in Hem’.

  Deze uitnodiging is voor ieder mens. Wie die aanneemt ontvangt het eeuwige leven, het leven van God Zelf, en zal eeuwen eeuwen van onuitsprekelijk geluk kennen. Wie deze uitnodiging afwijst, zal voor eigen rekening voor Gods troon komen te staan – het is zeer de vraag of uw eigen gerechtigheid u dan gaat redden. Volgens Openbaring 20:15 ziet het er heel slecht voor u uit. Als het kruis van Golgotha niet nodig was geweest, was de Zoon van God die verschrikkelijke marteldood niet gestorven. Maar God zag dat dat kruis nodig was. Dacht u soms dat u het beter wist dan God?

  Meer over Openbaring 20:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/jij/als-god
  https://hijkomtmetdewolken.nl/jij/de-hel

 3. Ja mensen wij moeten nu een keuze gaan maken vermoord worden door de giftspuiten of een maartelaar die jullie hoofden komen af haken Kaag en Halsema en nog vele andere linkse ratten heeft geantwoord en zeg beide gebruiken alles is geoorloofd om het volk op te ruimen vind het kabinet ook de zwarte kousband religie van Jan Gert Seegers gaat volledig mee en steunt het uit moorden van ons volk en over de gehele wereld, een volk dat zich zelf aanmeld voor vermoord te worden wat zijn wij toch fijne behulpzame mensen.

 4. Was het artikel met dr Astrid Stuckelberger op deze site gepubliceerd?
  Zoja, wilt u het dan doormailen?
  Bedoeld wordt het artikel waarin ze aangeeft dat de versoepelingen show zijn en dat de wereldregering/who op 1 mei ’22 wil starten.

 5. Gelukkig hebben wij Rutte de grootste leugenaar van onze maatschappij en het is juist wat de dames zeggen hij is altijd zo vrolijk en lacht altijd, maar wat ze niet weten hij is jullie uit aan het lachen en dat geld ook voor de vele domme mannen en dames hij valt niet op vrouwen wil ik jullie even nog mee geven , ga nu snel je laten inenten met het dodelijke corona spuit en ik ben nu net zo vriendelijk als Rutte ik lach mij rot en sorry ik nam jullie schaapjes maar dat trek ik terug jullie zijn nog dommer als een ezel.

 6. Fauci gaat op Valentijnsdag op welverdiend pensioen!!!
  Hopelijk vind hij een boom waar hij zichzelf op kan hangen .
  En het geld op zijn bankrekening gaat naar de mensen die vernield zijn geworden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in