Ik ben geen practicus, in de gebruikelijke zin van het woord, van een religie of een esoterische stroming. Aan de andere kant heb ik veel gelezen, gestudeerd, nagedacht, nieuwsgierig naar alles, open voor alles. Ik sluit niets uit, ik ga overal heen, vooral als een autoriteit mij, zonder enig ander argument dan zijn “autoriteit”, zegt daar niet heen te gaan. Dankzij deze eigenschap (die door sommigen als een gevaar wordt beschouwd), blijf ik leren, onvermoeibaar, schrijft Dr. Pascal Sacré.

Als “orthodoxe” arts, afkomstig van een Belgische universiteit en met een klassiek curriculum, heb ik lang het uitgestippelde pad gevolgd, in de juiste richting gelopen en overgestoken als het licht op groen sprong, bijna altijd.

Nieuwsgierigheid, een ongeneeslijk gebrek in mij, heeft mij op de zijwegen geleid, waar je mensen ontmoet, grond betreedt, schatten opgraaft die gekwalificeerd zijn door degenen die de wegen en oversteekplaatsen markeren als corrupte bronnen (moderne uitdrukking: “nepnieuws”), onbetrouwbare leraren.

Ik ben geen goeroe, evenmin als Alexander De Croo, Young Global Leader 2015, Alexander De Croo becomes Young Global Leader | Focus on Belgium, evenmin als Edouard Philippe en president Macron, respectievelijk Young Global Leaders in 2011 en 2012, of Olivier Véran in 2019, Emmanuel Macron and Edouard Philippe, these “young leaders” who govern us – Gala.

Ga zelf maar na, alle regeringsleiders of adjunct-hoofden die het stappenplan in 2020 hebben toegepast, het plan dat door het kartel van ware goeroes is opgesteld, zijn Young Global Leaders geweest van de “Great Reset World Economic Forum Cult”.

Nee, ik ben geen goeroe, niet meer of minder dan Bill Gates of Tedros Adhanom Ghebreyesus (hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie) die echter, zonder geneesheer of arts te zijn, de wereld meesleuren in hun gezondheidsterroristische ideologie.

Anderzijds, ja, ik ben al 25 jaar dokter, al 17 jaar anesthesist (iemand die mensen in slaap brengt en wakker maakt, in slaap brengt om lijden te voorkomen en wakker maakt om hen hun autonomie terug te geven).

Met mijn nieuwsgierigheid, mijn kennis en mijn openheid voor alles wat de mensheid kan helpen, zonder taboes of censuur, zeg ik tegen de hele mensheid om deze race naar de dood te stoppen.

Stap uit de waanzintrein.

Ik weet het, het is eng, het kan pijn doen, en tegelijkertijd, zolang je de pijn voelt, leef je.

Neem je fysieke en intellectuele autonomie terug en bescherm je kinderen.

Deze Jonge Wereldleiders die “Leiders” (goeroes) zijn geworden, willen jullie geen goed doen.

Onder de dekmantel van deze dodelijke injecties (onmiddellijk of op afstand door sterilisatie), zoveel Trojaanse paarden des doods in uw lichaam, in uw geest en in uw ziel, doen zij u geloven dat zij u willen redden.

  Verbluffende Duitse analyse toont aan dat het aantal COVID-19 vaccinatiesterfgevallen veel hoger is dan eerder gemeld

Dat willen ze niet. Het is overtuigend, goed gepresenteerd, maar het is niet waar.

Als ze u hadden willen redden, hadden ze u allang gezegd meer te bewegen, beter te eten (echter, geen dieetproducten die je net zo vergiftigen als “zware” producten, (Reassessing the risks of aspartame. New experimental and epidemiological data), uw stress dagelijks onder controle te houden, voor uw microbiota te zorgen, voedingssupplementen te nemen, waarvan sommige het hele jaar door in een land als bijvoorbeeld België (vitamine D).

Dit is helaas alleen mogelijk dankzij de medeplichtigheid van bepaalde mensen die de instellingen leiden die ons zouden moeten beschermen en de mainstream media die ons zouden moeten informeren.

Zoals professor Nagarra zegt tegen de openbare aanklager Henry Volney (Yves Montand) in de film I Comme Icare van Henri Verneuil:

“Een tiran heeft bovenal een tiranstaat nodig, dus zal hij een miljoen kleine ambtenarentirannen gebruiken die elk een onbeduidende taak te vervullen hebben, en elk zal die taak bekwaam uitvoeren, en zonder wroeging, en niemand zal beseffen dat hij de miljoenste schakel is in de slotakte.

Sommigen zullen de slachtoffers arresteren, zij zullen slechts eenvoudige arrestaties hebben verricht, anderen zullen deze slachtoffers naar kampen leiden. Zij zullen slechts hun werk als treinmachinist hebben gedaan, en de gevangenisdirecteur die zijn deuren opent, zal slechts zijn plicht als gevangenisdirecteur hebben gedaan. Natuurlijk gebruiken de leiders de wreedste individuen in het uiteindelijke geweld, maar in elke schakel van de keten is de gehoorzaamheid comfortabel gemaakt.” © Henri Verneuil, I comme Icare, 1979.

Doet dit u ergens aan denken?

Aangemoedigd hekelen, geweld tegen weerloze burgers wordt gebagatelliseerd, zelfs gerechtvaardigd, burgers uit ziekenhuizen geweerd voor de enige “misdaad” dat ze zich “nog” niet hebben laten inspuiten met een experimenteel product, die verkoper in een winkel voor huishoudelijke apparaten die je beveelt je mondkapje goed op te doen, de bareigenaar die zowel politieagent als dokter is geworden omdat u hem nu uw gezondheidstoestand moet laten zien.

Waar denkt u dat dit heen gaat?

Het nu zeggen, wat als schokkend wordt beschouwd door dezelfde mensen die u zeggen dat alles in orde is, is de enige kans om te voorkomen dat de drempel wordt overschreden waarboven alle hoop om een herhaling van de geschiedenis te voorkomen definitief verloren zal zijn.

Wie is Pfizer om uiteindelijk zo “machtig” te zijn?

Ondanks het totale aantal doden als gevolg van vaccinatie, zelfs dit officiële cijfer van 15.937 doden uit het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Verenigde Staten -periode van 14 december 2020 tot 24 september 2021- waarvan bekend is dat het enorm onderschat, blijft Pfizer, met zijn zwaar beladen strafblad, in de running (Pfizer’s criminal record and its killer “vaccine” (reseauinternational.net)

  Oekraïne: Wat komt hierna?

Het ‘vaccin-gif’ dat aan de hele planeet wordt opgelegd, wordt geproduceerd door een farmaceutisch bedrijf dat door het Amerikaanse Ministerie van Justitie (2009) werd aangeklaagd wegens “frauduleuze marketing”.

Pfizer valt nu zwangere vrouwen tijdens hun zwangerschap aan, ondanks 1444 verklaarde miskramen (in werkelijkheid veel meer) of voortijdige, misvormde geboorten.

Sommige vrouwen zetten zichzelf onder druk om weerstand te bieden, hulp in te roepen of te waarschuwen (“The hand on the cradle”, Big Pharma extends its injections to pregnant women and children – Les Maîtres du Monde – Sott.net) maar het is de druk van Pfizer die systematisch wint.

Dus, logisch, omdat we het hen laten doen, valt Pfizer kinderen van 5 tot 11 jaar aan, met een spoedaanvraag voor toelating van hun giftige product, terwijl 21 jongeren van 12 tot 17 jaar onlangs in de Verenigde Staten zijn overleden.

Het enige wat nieuw was in hun leven? Dat ze het giftige product van Pfizer hebben geaccepteerd.

Serieus, moeten we autopsies doen om u te overtuigen?

Terwijl bijna niemand onder de 30 jaar, tenzij ze een eerdere slopende ziekte hadden, stierf aan COVID-19 of een ernstige vorm ervan had.

Wie is Pfizer?

Wie is Big Pharma?

Achter deze bedrijven staan mensen, namen, bevoegde ambtenaren.

Laten we vanaf nu deze namen noemen die het Systeem dienen, Sauron genoemd in de Lord of the Rings.

We zouden het huidige Systeem, de Lord of the ‘vaccins’ kunnen noemen, met Sauron aan het hoofd, Balrogs in dienst, ijverige dienaren, nuttige ‘idioten’ (vgl. I voor Icarus), verraders (Saruman), mensen die toekijken en anderen die wachten.

Lach niet.

De analogie is realistisch.

Woorden zijn belangrijk!

Ze activeren onbewust concepten die diep verankerd zijn in ons individueel en collectief onbewuste: de archetypen die Carl Jung dierbaar zijn.

Ondanks de bewijzen, de steeds meer solide bewijzen en de steeds meer overtuigende getuigenissen, zijn de “vaccins”, zelfs vóór Covid, niet de weldoeners van de mensheid  (Enquête Choc – Les vaccins ont-ils vraiment sauvé l’humanité ? – Health and Wellness – Sott.net), maar het kost tijd om een archetype van zijn gouden voetstuk te halen.

Vandaag stelt het concept “vaccin”, gebruikt als een paard van Troje, een firma met een strafblad, getroffen door de grootste federale boete in de geschiedenis van de Verenigde Staten, geassocieerd met BioNTech, en andere even beruchte firma’s, in staat om een deel van de mensheid die hen stoort (u en ik) naar een uitsterven te slepen dat niets aan het toeval te danken zal hebben, met de medeplichtigheid van bedriegers met witte tanden, gekleed in designpakken.

  EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

Sommigen gaan vrolijk, zingend, de rattenvanger achterna.

Anderen gaan omdat ze zich schuldig voelen omdat ze nog leven: de criminele goeroes zijn erin geslaagd hen te doen geloven dat zij degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor de klimaatverandering, het racisme tegen mensen van kleur, het terrorisme, de ongelijkheid, de crises, en vandaag de dag de pandemieën.

Sommigen, de slechtsten, gaan er willens en wetens achteraan, hetzij om een of ander voordeel op te strijken, hetzij om te schijnen als een licht van Udûn.

Wees voorzichtig met woorden. Gebruik niet de woorden van de Vijand.

Verban het woord dat begint met v en eindigt op in! En woorden als ‘mandaat’, ‘besmet’, ‘mondkapje’, ‘handen wassen’, ‘sociale distantie’… hun woorden, hun uitdrukkingen die met opzet worden gebruikt om hun vergiften te verpakken in een krachtig en reddend archetypisch concept (als zodanig waargenomen door de meerderheid van de mensheid), om ze beter geaccepteerd te krijgen door een bevolking die steeds meer “gehypnotiseerd” raakt door angst, herhaling, verwarring en patroonbreuken (hulpmiddelen die worden gebruikt om iemand onbewust in hypnose te brengen, een bewustzijnstoestand die wordt gekenmerkt door hypersuggestibiliteit, een overdreven gevoeligheid voor beïnvloeding).

Gebruik de werkelijke woorden voor wat deze dingen werkelijk zijn:

 • V…in = transgene injectie
 • Mondkapje = ademhalingsbarrière
 • Handen wassen = dwangmatige hygiënestoornis
 • Sociale distantie = sociaal isolement

Dit zijn stellingen.

Het belangrijkste is dat men begrijpt waarom deze semantische overwegingen van cruciaal belang zijn in onze strijd tegen de huidige transgenetische ideologie.

Ik richt mij in het bijzonder tot al diegenen die het begrepen hebben, die vandaag hun ogen voor dit alles geopend hebben.

In de bijzonder duistere passage van het eerste deel van de Lord of the Rings (“The Fellowship of the Ring”), in de Moria, de kelders van Khazad-dûm, ziet de toeschouwer-lezer twee vuren tegenover elkaar staan.

Gandalf tegen de Balrog. Anor [de Zon] tegen Udûn [de Hel]. De Vlam kan de Goede dienen, het kan de Kwade dienen. De Vlam kan je verwarmen, zoals hij je kan verbranden.

Wat een fantastische boodschap van hoop voor de hele planeet die nog vrij en in leven is.

Udûn zal niet passeren, dankzij ieder van jullie, kleine en grote vlammen van Anor.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale dodengolf komt te midden van vaccinatiemandaten terwijl waarheid en revolutie in de lucht hangenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?
Volgend artikelWereld Economisch Forum dystopische video’s: Een reis door de brave new world in 80 seconden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Willen ze een revolutie…een opstand,rebellie,weerstand tegen de genocide?
  Dan moet je momenteel niet in Nederigland zijn, teveel schaapjes en infantielen.
  Mocht het eindelijk zover zijn, na honderdduizenden doden door de gifprik van hugo mengele en zijn doodseskaders…..dan is het maar net hoe de wind gaat waaien….
  Willen we terug(en m.i. is dat de beste keuze) naar de tijd van wim sonnenveld en Het Dorp?…dan is de grove bezem de juiste manier van schoonmaken.

  • Z’n broer bij Astrazeneca en onlangs vernam ik dat z’n opa fout was in de Tweede Wereldoorlog. Meneer Bloemschoen zit dus niet geheel per toeval op z’n ministerspost.

 2. Wat een prachtige uiteenzetting en dan die vergelijking met de Lord of the Rings.We zullen sterk moeten staan om dit Kwaad van antwoord te dienen.En het ziet er echt niet goed uit,want onze vrijheden worden steeds kleiner.Hopelijk kunnen we voldoende mensen bewust maken van hetgeen er echt aan de hand is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in