Een klein Canadees ziekenhuis heeft binnen een periode van drie dagen drie jonge artsen verloren, vlak nadat een 4e COVID vaccinmandaat was uitgevaardigd voor gezondheidswerkers. Trillium Health Partners in Ontario, Canada stuurde drie memo’s naar hun personeel, slechts drie dagen na elkaar – rouwend om het verlies van drie geliefde dokters. De memo’s onthulden niet de oorzaak van deze plotselinge en onverwachte sterfgevallen, terwijl het ziekenhuis doorgaat met het pushen van zijn 4e COVID vaccinmandaat voor gezondheidswerkers, bericht Ljdevon.

De CEO’s, bestuursleden en bestuurders van ziekenhuizen moeten zich schamen dat zij niet opkomen voor de onschuldige levens die verloren zijn gegaan aan de COVID-vaccins en al degenen die gewond en gedood zijn door onmenselijke en dodelijke protocollen. Ziekenhuissystemen blijven nodeloze medische experimenten mogelijk maken die de wereldwijde genocide in stand houden. Deze ruggengraatloze bestuurders blijven collega-medewerkers in de gezondheidszorg vervolgen die zich niet willen schikken naar deze dodelijke en destructieve medische experimenten. Werknemers in de gezondheidszorg doden zichzelf letterlijk op sekte-achtige wijze. Met elke booster moeten zij hun trouw aan deze cultus van inenting bewijzen. Booster na booster vernietigen zij zichzelf van binnenuit.

Klein ziekenhuis rouwt om het onverwachte verlies van drie jonge, geliefde artsen

De eerste memo rouwt om het verlies van Dr. Lorne Segall, een otolaryngoloog die van 2016 tot 2017 de functie van afdelingshoofd Otolaryngologie bekleedde. Kwam in 2007 bij Trillium health partners en diende als Otolaryngoloog in het Credit Valley Hospital. Hij overleed op 17 juli 2022 en laat een vrouw en drie kinderen achter. De tweede nota rouwt om het verlies van Dr. Stephen McKenzie, neuroloog in het ziekenhuis van Mississauga. Dr. McKenzie heeft bijgedragen aan het undergraduate en postgraduate medisch onderwijs bij Trillium Health Partners en aan de Universiteit van Toronto. Hij besteedde veel van zijn tijd aan de zorg voor multiple sclerose patiënten. Hij overleed op 18 juli 2022. De derde memo rouwt om het verlies van Dr. Jakub Sawicki, lid van het team chirurgische assistenten bij Trillium Health Partners. In 2013 voltooide hij de opleiding aan de Credit Valley Family Medicine Teaching Unit en begon in 2014 bij Trillium te werken. Hij specialiseerde zich in pijnbestrijding en werd medisch directeur van pijngeneeskundige klinieken in de regio, terwijl hij lesgaf aan coassistenten huisartsgeneeskunde. Hij overleed op 20 juli 2022.

 

Kijk eens hoe dicht de datums bij elkaar liggen. Alle drie zijn ze gestorven in een periode van 3 dagen, enkele dagen nadat ze de 4e prik genoen hadden. Het zijn allemaal jonge dokters. Dat kunt u aan hun foto’s zien. Alle drie bij Trillium Health in Mississauga, Ontario, Canada. Geen vermelding van de inentingsdatum of de doodsoorzaak. Gewoon pech gehad? Of verband met het vaccin? Wat denkt u?

De lafheid van artsen over de hele wereld is ontmoedigend

Het plotselinge en onverwachte overlijden van drie jonge artsen, drie dagen na elkaar, zou in het hele ziekenhuissysteem en in heel Canada alarm moeten slaan, maar Trillium Health Partners zal het duidelijke probleem blijven negeren, terwijl ze een nieuwe ronde van dwangmatig medisch wangedrag in hun blinde aanbidding voor “vaccinatie” de wereld in blijven sturen. De meest recente regeringsstatistieken uit Canada (van 9 tot 19 juni) laten zien dat de gevaccineerden 92 procent van de COVID-19 sterfgevallen voor hun rekening nemen. In die periode waren er in heel Canada 4.954 COVID-19 sterfgevallen, en de gevaccineerden waren goed voor 3.796 van die sterfgevallen. Met elke extra booster neemt het percentage sterfgevallen lineair toe. Er waren 135 sterfgevallen bij mensen die één vaccin namen, 1.174 sterfgevallen bij mensen die twee vaccins namen, en 2.487 sterfgevallen bij mensen die drie vaccins namen. Tot overmaat van ramp zorgen de viervoudig gevaccineerden voor het merendeel van de nieuwe gevallen in 2022. Van de 20.842 COVID-19 gevallen die in dezelfde periode gemeld zijn, zijn 13.987 gevallen het gevolg van de viervoudig gevaccineerden. De gevaccineerden zijn goed voor 93 procent van het totale aantal gevallen. Niet alleen werkt het vaccin niet om de verspreiding van COVID-19 te stoppen, maar het is ook de drijvende factor achter nieuwe varianten die overwegend de gevaccineerden doden. De 1.377 COVID-19 ziekenhuisopnamen in dezelfde periode waren ook overwegend in de gevaccineerde bevolking. Ongeveer 85 procent van de ziekenhuisopnames komt van de gevaccineerden, en het zijn de viervoudig gevaccineerden (65 procent) die het merendeel van deze ziekenhuisopnames aanjagen. De dictatuur van Trudeau eist nog steeds deze zogenaamde vaccins om mensen het land binnen te laten, en de regering blijft een discriminerend beleid voeren om meer mensen te dwingen samengestelde klonterprikken te nemen. In de meeste gevallen zijn de ziekenhuisdirecteuren en bestuurders te bang om de waarheid te melden en op te komen voor hun medewerkers, patiënten en gezinnen. Als zij bij elke gelegenheid buigen voor medische tirannie, zullen zij onverwacht blijven sterven door toedoen van tirannen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter geeft ernstige waarschuwing aan gevaccineerden: U bent nu gepatenteerd eigendom



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelThe New York Times bevestigt dat de Oekraïners hun vertrouwen in het leger aan het verliezen zijn
Volgend artikelWanhopig EU worstelt om de winter te stoppen – “Reëel gevaar dat de Europeanen bevriezen en de industrie moet sluiten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ze gaan bij de bosjes.
  Ook Toronto. Ander ziekenhuis/medische organisatie.
  Dr. Paul Hannam, the chief of emergency medicine and the program medical director at North York General Hospital, died suddenly on Saturday, July 16.
  Hannam reportedly collapsed while out running, friend and fellow emergency physician Dr. Howard Ovens said in a tweet.
  “Olympic sailor, marathon runner, family man, ED director at NYGH, a sweet, thoughtful, compassionate and gentle man died suddenly today on a run. The quintessential mensch. Hug someone you love,” he wrote.

  Maurice berichtte hier ook over.
  Ongeveer ‘sneu natuurlijk maar, transparantie daar zit het echte leed’.

 2. Ja dit is een straf voor artsen die voor de gifprik zijn, hopelijk sterven ze er allemaal aan.
  Wij kunnen zulke artsen missen als kiespijn.
  Zij dragen bij aan de leugens. En voor hun is een baan bij de mc donalds ver boven hun stand.
  Liever doktertje spelen met alle gevolgen vandien. Ik heb er geen gevoelens meer voor nu. Kan hetook niet meer opbrengen. Ik weet dat dit heel erg is maar tja….word hondsmoe van al die domme slachtoffers.
  En ik vermoed dat er veel meer dokters wereldwijd het loodje gaan leggen. Wat inhoud minder zorg.
  Tja ik houd mijn hart vast als de vierde prik uitgedeeld gaat worden.
  In een tehuis voor ouderen in belgie werden in eind april de 4 uitgedeeld, 25 doden binnen 1 week. Ik ken enkele kinderen ervan die zeggen dat hun vader moeder oke was twe dagen voor de prik, ze zijn zogenaamd allemaal overleden aan een corona uitbraak.
  Het heeft nergens in gestaan of was nergens bekend gemaakt. Veel van de kinderen zoeken hulp en bekendmaking via facebook maar worden overal af gebonjourd.
  Ik ben zowijd heen dat ik zelfs de naam van het tehuis wil noemen…..
  Het ligt aan de grens met nederland richting turnhout 🙈

  • En het houdt maar niet op…. 😣
   Hoe lang blijft het nog mogelijk om deze genocide onder het tapijt te vegen?!
   Ik kan het gewoon niet begrijpen 😑

  • Wat een klinkklare nonsens verkondigt u. U laat zich slecht[s] informeren door FB en andere dubieuze kanalen i.v. d. echte wetenschap te volgen. Denk dat de artikelen die u voor waar aanneemt gevaarlijker zijn dan de vaccins en dat de complot theorieën meer schade berokkenen in de wereld.

   • De ‘wetenschap’ die de overheid en het RIVM verkondigen is nu net geen échte wetenschap maar pure commercieel en machtsgerichte KWAKZALVERIJ, gebaseerd op van de tijd van Pasteur af aan bewust valse ‘aannames’ en niet alleen deze zogenaamde ‘vaccins’ maar praktisch alle voorgaande vaccins ook zijn volslagen onzinnige en onnodige kwakzalversrotzooi… Daag u uit ‘Vaccin Vrij !’ van Door Frankema eens door te nemen, al is het maar bldz. 16 en 17 en ‘Dodelijke Leugens’ van van der Horst en ‘Dodelijke Medicijnen’ van prof. P.C. Götzsche, alle barstensvol bewijzen en verwijzingen naar gedegen onderzoeken en dan nog eens een oordeel te vellen als u durft.. En let wel, ook als u wilt blijven afgaan op blind vertrouwen in anderen en níet op eigen oordeel blijft u verantwoordelijk voor de consequenties van die keuze ! Niet achteraf gaan zeuren en jeremiëren van ‘Ik wist het niet’ of ‘Hoe kan iemand nou geloven dat mensen zó slecht, laf en dom zijn ?’ enz. enz.

 3. “Ziekenhuissystemen blijven nodeloze medische experimenten mogelijk maken die de wereldwijde genocide in stand houden.”

  Kennelijk zijn de ziekenhuizen de nieuwe concentratie/ vernietiggingskampen.

 4. Medici die zich zelf dood laat spuiten, omdat zij heilig geloven in de kwakzalverij. Wat tegenwoordig de medische wetenschap noemen. We kunnen nu zien, dat hoger opgeleide beter gehoorzamen, dan minder opgeleide.

 5. Nogmaals ik heb geen medelijden met die jonge dokters in feite kan je ze beter nu kwijt zijn dan rijk want hoeveel schade zouden zij toegebracht aan de mensheid als zij hun beroep bleven uitvoeren daaraan kan je zien met wat voor een onbekwame artsen wij hebben te maken.

 6. Had al meer dan 20 jaar geleden gekapt met de hele ‘reguliere’ aanpak en weet vanaf toen al dat de overgrote meerderheid van alle artsen–óók en met name huisartsen–gewoon de loopjongens en -meisjes zijn van maffioos Big-Farma.. En zouden ze dat zelf niet weten dan ? Met alle revenuën die dat opbrengt ? En voorzover ze echt zo stom zijn in hun eigen en des overheidsnarratief blind te geloven en niet bereid zijn in hun posities zélf ook eerlijk over de dingen na te denken, dat ze de prijs voor die onverantwoorde mentaliteit dan maar betalen.. Net zoals wij de consequenties van ónze opvattingen en leefwijze zullen moeten nemen ! Amen ! Zie ook mijn commentaar hier even boven…Zíj pretendeerden toch voor onze gezondheid te gaan ? OK ! Wie pretendeert wordt op die pretenties ook afgerekend, is het niet door ons dan dus wel door de simpele geschoffeerde en verloochende natuurwetten en biologische wetten, die–goddank–geen medelijden kennen, wel boven-/buitenmenselijk rechtvaardig zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in