© Pink Floyd The Wall

Er was geen pandemie voor Europese burgers jonger dan 45 jaar in 2020. De sterftecijfers van de zeer gerenommeerde en betrouwbare Euromomo, de Europese site voor sterftecijfers, zijn eenduidig:

Er is geen variatie ten opzichte van de voorgaande jaren wat de sterfte onder jongeren betreft, schrijft Chris Waldburger.

Hetzelfde geldt niet voor oudere Europeanen – hoewel het sterftecijfer in vergelijking met voorgaande virusseizoenen/winters niet zo hoog is als je zou verwachten:

Zoals ik al eerder heb geschreven, is het verre van zeker dat dit sterfteoverschot alleen aan covid te wijten is.

Om het meest beklijvende covid stuk te citeren:

Er is niet veel voor nodig om een populatie van zulke oude en zwakke mensen in een levensbedreigende situatie te brengen. Sluit ze maandenlang op. Hen op straffe van arrestatie en boetes die ze niet kunnen betalen menselijk contact ontzeggen. Medische behandeling intrekken. Zet hun verzorgers in quarantaine. Terroriseer ze met propaganda over een ziekte die een einde maakt aan de beschaving. Beveel hen thuis te blijven en contact met andere mensen als de pest te mijden. Zeg hen dat leegstaande ziekenhuizen op het punt staan overspoeld te worden. Maak van medische centra plaatsen om bang voor te zijn, de broedplaatsen van een dodelijke nieuwe ziekte. Dat zou meer dan genoeg moeten zijn. Het is meer dan genoeg geweest.

Om de ouderen te beschermen, heeft de wereld de jongeren – die niet onder een pandemie leden – als schild gebruikt.

De jongeren hebben hun baan verloren, hun kindertijd, hun recht om vrij te ademen, hun recht om nee te zeggen tegen experimentele medicijnen die zij niet nodig hebben.

  Nieuwe ontwikkelingen rond Canadees truckersprotest: Mogelijke zeeblokkades (!), militairen wimpelen verzoek tot steun af, rechtbank stopt inbeslagname benzine, Trudeau in het defensief

En nu lijken ze ook nog te sterven voor de ouderen:

Kan iemand uitleggen waarom de sterfte onder Europese jongeren zo sterk stijgt?

Zij hadden niet te lijden onder een historisch sterfteoverschot in het midden van de pandemie.

Waarom sterven zij nu?

En het zijn niet alleen zij – Amerikaanse jongeren ondergaan hetzelfde lot:

Wat is er veranderd?

Zijn deze sterfgevallen van wanhoop? Myocarditis?

En nog belangrijker, waarom kan het niemand iets schelen?

Tellen alleen de oudere rijken mee?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls je een zwangere moeder was en glimlachende dokters kwamen naar je toe met moord in hun gedachten
Volgend artikelDe grote statistische truc die de vaccins effectiever laat lijken dan ze zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ik durf het wel te vragen. Ik denk alleen dat ik ervoor verketterd ga worden als brenger van “nep-nieuws” en “complot denker” terwijl ik alleen maar een vraag stel. Erg, hè?

  • Waarom zo’n taal uitkramen? Lekker niveautje jongen. Ga je schamen. Van mij mag deze reactie verwijderd worden redactie.

 2. Het valt niet te bewijzen maar mijn gevoel zegt dat de gifprik hier een groot deel plus de lockdowns, mondkapjes etc hier mee te maken hebben. Mijn dochter van 18 laat zich net als jij nooit vaccineren. Het is HAAR keuze waar ik super trots op ben.

 3. Bijzonder stuk. Om mij onbekende redenen laat dit stuk de oversterfte tot 74 (of was het 75) buiten beschouwing. Die hebben net zo goed massale oversterfte. Alleen boven die leeftijd is hetzelfde en onder de 14 veel lager dan in 2019. Het zijn niet alleen jongeren zoals je kan zien op de site euromomo.eu.

  Groeten,
  Hugo

 4. statistieken zijn suggestief als je ze niet objectief gebruikt !
  united states , 25-44 year, y-as schaal 2000 tot 5000= de delta is dus 3000, bij een stijging van 1000 man gebruik je dus 30 % van de grafiek. Als je een gemiddelde hebt van 3500 zit bijna je hele grafiek op 50 % van de y -as. Tel de 1000 erbij en je maakt lijnen om van te schrikken.

  Met andere woorden, door schaalindeling, meerdere lijnen, en vertekende getallen te gebruiken kan je accentueren wat je wilt laten zien. Overigens probeer ik niet de oversterfte te bagatelliseren want die oversterfte is 2021 heftiger dan in het corona jaar 2020

  oja, deze is leuk , van het RIVM en het OMT welke nu adviseert wederom muilkorven in te voeren
  https://www.youtube.com/watch?v=HXR_hlUleoM

  Mensen wordt eens wakker AUB !

  • Hoi logisch denken,

   Heel goede en terechte opmerking hoe je statistieken kan (mis-ge) bruiken om je verhaal kracht bij te zetten.

   Ik wil daar graag aan toevoegen dat modellen ook wantrouwd moeten worden. Daar zijn we keer op keer achter gekomen. Weet je nog de covid modellen die totaal fout waren? Ik kan er nog heel veel meer noemen maar werd daar al op de universiteit mee geconfronteerd (jaren 1990). Het model ging uit van zgn centrus paribus (al het andere behalve de knop waaraan gedraaid wordt blijft het zelfde) zoals bijna alle modellen doen.

   De casus was, overheid heeft, zoals gebruikelijk geld nodig voor nobele doelen die meestal mislukken. Dus accijns op alcohol omhoog. Zou 100en miljoenen guldens opleveren. Nou, mensen passen hun gedrag wel aan na al die andere prijsverhogingen gingen ze en mass naar Duistland, Belgie en Luxemburg.

   Niet alleen voor alcohol want benzine, peuken, sommig eten etc was er ook veel voordeliger. Dus kortom, in plaats van 100en miljoenen extra binnen halen. 100en miljoenen minder aan accijns, btw en extra uitkeringen, failliesementen etc.

   Wat hebben we geleerd sindsdien? Niets op zijn best en eigenlijk moet ik concluderen dat er ”ontleert” is. Dat soort spul wordt echt niet meer onderwezen.

   Laten we scherp blijven op modellen, statestiek misbruik. Ik ben heel blij dat FN de bronnen post naar Public Health England of stukken daarover plaatst. Ik doe uiteraard geen full time job analyse op die bron maar is ronduit eng.

   Groeten,
   Hugo

 5. Fda keurt pfizer goed voor 5-12 jarigen.
  Willen meteen beginnen en 28 miljoen kinderen gaan injecteren!
  Aanvraag bij ema wordt ook ingediend om hier pzsm te beginnen.

 6. @Verontruste
  Het gaat helemaal niet om de pensioenen van de ouderen. Het gaat om het feit dat de pensioenen van de komende pensionado’s zijn verkwanseld.
  het hele financiele systeem rust op schulden en nog meer schulden en er is niets om die te dekken dan wat andere schulden. Ik heb me er al bij neergelegd dat alles wat ik heb opgebouwd aan pensioen gewoon is verdwenen en ben begonnen met zelf geld opzij te zetten, andere vormen van inkomen te zoeken, zelf meer zelfvoorzienend te worden zodat ik later niet afhankelijk ben van een pensioen. Als er toch wat over zou zijn is dat mooi meegenomen, maar ik geloof er niet meer in.
  Het feit dat het financiele systeem kapot is, is ook een van de hoofdredenen dat ze de ‘great reset’ willen doordrukken. Als plotseling alle schulden zouden verdwijnen dan valt het niet meer op dat de zaak opzettelijk belazerd is.
  Netzo als het inzetten op 100% prikken betekent dat er geen controlegroep meer is en alle bijwerkingen kunnen worden geweten aan andere zaken. Voor zolang dat nodig is, want als de bijwerkingen betekenen dat er een buitensporig groot deel van de mensen aan sterft, al is het maar over een periode van 5-10 jaar, dan hebben ze ook geen last meer van die mensen.

  • In de VS namen we altijd al financiele verantwoordelijkheid voor onszelf… (Niet dat ik het goedkeur dat mensen opgelicht worden uit hun pensioen.)

 7. De demissionaire psychopaten Mark R. en Hugo de J.mogen niet van het vooraf bedachte COVID-19 stappenplan- script afwijken !!Nederland en Europa worden door deze zeer zware oorlogsmisdadigers volkomen geruïneerd en bevolkingen hun vrijheid ontnomen !!Persoonlijk hoop ik dat deze boeven na een gedegen Neurenberg 2.0 tribunaal zeer zware straffen zullen ondergaan ,en misschien wel de doodstraf wegens misdaden tegen de menselijkheid!!Ook de medeplichtige wetteloze gecorrumpeerde ambtenaren mogen de dans niet ontspringen !!Uiteindelijk zullen de voorgenoemde demissionaire vaccinazi’s een enorme golf van minachting over zich heen krijgen,waarbij de afschuwelijke kindertoeslag affaire bij zal verbleken !!Jammer dat de meerderheid in de tweede kamer ruggengraatloze lieden zijn ,die niet willen inzien wat er werkelijk aan de hand is!!

 8. Men behoort de statistieken van de groep 15-44 vanaf 2016 te bekijken dan komt men zelfs tot de conclusie dat het menselijke immuunsysteem achteruit is gegaan. In 2020 is er zelfs een vertienvoudiging ten opzichte van 2016 van sterfte in de groep van 15-44 jaar.

  Het ligt niet aan toegenomen zelfdodingen verkeersongevallen overdosissen of overlijden door ziekte, in het jaar 2018 toen er een zware griep heerste waren, was er ook in deze groep 15-44 groep ook verhoging in sterfte.

  Mijn eerste indruk is dat het met ons voedsel te maken heeft wat na 2012 is geproduceerd, en waarom onze immuunsystemen verzwakt zijn en waarom er ook dus meer aan oversterfte is bij griep en corona virussen.

  Misschien bij een vooruit planning betekent dit elke winter meer aan oversterfte in het najaar/winter in elke groep. De mRNA jat/gebruikt aminozuren, en de spike proteïne is ook ziekelijke makend. Een te kort aan aminozuren en een aanval van spike protein, en dan nog influenza = zwak ziek misselijk dood?

  En ja dit kan nauwkeurig gepland zijn, 2012 rommelen met voedselwaren “let it snow” 2016 verzwakking in immuunsystemen, 2019 Can I get a gain function Fauci, Wuhaa, 2021 trap de mensheid vol met chemische troep dat de aminozuren verbruikt in het menselijke lichaam om zo de immuunsystemen nog meer te verzwakken, 2022 dood of afhankelijk van NWO.

  Ik denk dat we een hoge oversterfte gaan meemaken 40% ten opzichte van 2016 in Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in