Pixabay

Een ziekenhuis in Duitsland heeft geweigerd een peuter te behandelen omdat zijn ouders niet zijn ingeënt.

De jonge Cyprioot heeft een hartaandoening waarvoor een gespecialiseerde operatie nodig is die niet beschikbaar is in Cyprus, en zou daarom naar Frankfurt worden gevlogen, maar toen men te weten kwam dat de ouders van het kind niet gevaccineerd waren, kwam het Duitse ziekenhuis op zijn beslissing terug en weigerde de jongen te behandelen. Volgens berichten van Politico en Breitbart werd de behandeling van de jongen ook geweigerd in het Verenigd Koninkrijk en Israël, bericht Kit Knightly.

Gelukkig heeft een ziekenhuis in Athene ermee ingestemd om het kind te opereren, maar dit is nog steeds een zorgwekkende ontwikkeling.

Voor alle duidelijkheid: kinderen jonger dan vijf jaar hoeven in Duitsland niet te worden gevaccineerd en er is geen wet die bepaalt dat ongevaccineerde ouders niet in ziekenhuizen mogen komen. Volgens een woordvoerder van het Duitse ministerie van Volksgezondheid wordt het aan de ziekenhuizen overgelaten om hun eigen beleid te bepalen.

Wie het beleid ook heeft bepaald, het weigeren van zorg, vooral aan kinderen, is een vreselijk precedent. Dat dit zogezegd de beslissing van het ziekenhuis was, is een schrale troost, aangezien de staat niets heeft gedaan om het kind of zijn rechten te beschermen.

We hebben hier veel van gezien tijdens de pandemie, een proces waarbij regeringen sferen creëren zonder daadwerkelijk regels te maken of wetten te veranderen.

In het Verenigd Koninkrijk bevatten ALLE maskermandaten en -wetten clausules waarin stond dat a) iedereen het recht had het dragen van een masker te weigeren als hij of zij vond dat het hem of haar ongerief veroorzaakte, en b) het illegaal was mensen uit te dagen of hun reden te vragen waarom zij geen masker droegen.

  Europa heeft in 2022 een recordaantal oversterftegevallen gehad en dat komt omdat zoveel kinderen en jongeren "op mysterieuze wijze" sterven

Ondanks deze feiten namen bedrijven en zelfs leden van het publiek het op zich om maskervoorschriften die nooit hebben bestaan rigoureus op te leggen en daarbij stelselmatig de wet te overtreden.

Hetzelfde geldt voor beademingstoestellen. De EU, de VS en het VK hebben allemaal “richtsnoeren” uitgevaardigd waarin het gebruik van beademingstoestellen voor “Covid”-patiënten wordt “gesuggereerd” of “aanbevolen”, zonder dat dit ooit tot regel is verheven. Deze richtsnoeren werden behandeld als een regel, en hebben waarschijnlijk geleid tot veel vermijdbare sterfgevallen.

Dat is hoe de “pandemie” heeft gewerkt. Ongebreidelde hysterie wordt opzettelijk gecultiveerd en dan gewoon toegestaan om welig te tieren.

Het is niet moeilijk te zien hoe dat zich uitbreidt naar de gezondheidszorg voor de ongevaccineerden.

Geen enkele regering zal harde regels uitvaardigen over het preferentieel gebruik van middelen of het weigeren van behandeling, maar ze kunnen wel vage “richtlijnen” uitvaardigen, terwijl ze publiekelijk verklaren dat alle beslissingen in de gezondheidszorg door de ziekenhuizen worden genomen.

We hebben al gezien dat ziekenhuizen in de VS patiënten van de transplantatielijst hebben geschrapt omdat zij niet waren ingeënt. De medische instellingen van Canada hebben het beleid verdedigd.

De regering van West-Australië verbiedt ongevaccineerde ouders al om hun kinderen in het ziekenhuis te bezoeken.

Maar dit gaat nog verder, nu kan blijkbaar aan kinderen zorg worden geweigerd omdat zij ongevaccineerde ouders hebben.

Zullen we nu zien dat ziekenhuizen meer van deze “moeilijke beslissingen” gaan nemen? Weigering van behandeling van de ongevaccineerden, of zelfs van hun kinderen? Misschien het volgen van “beste praktijksuggesties” van de regeringen die hun handen in onschuld wassen?

  Dr. Coleman: De "Dodenfase" (Twaalf feiten)

Het is interessant op te merken dat de jongen geen Duits staatsburger is, hij woont in Cyrpus en zijn vader heeft de Russische nationaliteit. Als zodanig is hij iemand voor wie het publiek het veel gemakkelijker zou kunnen vinden om hem te ontmenselijken dan een Duits kind.

Een perfect praktijkgeval, zou je kunnen zeggen, om bepaalde “onverantwoordelijke burgers” of hoe ze ons ook willen noemen, voorzichtig het concept van zorgweigering bij te brengen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet narratief is aan het instorten
Volgend artikel12 landen schaffen COVID-beperkingen af, Israël schrapt ‘Groene Pas’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Rot tot op het bot.
  De hele medische wereld wordt hiermee schade berokkend, maar hebben het dan ook aan zich zelf te danken.
  Probleem is dat de werkelijke aanstichters daarmee zo ver mogelijk uit het zicht blijven. Men is nu bezig de volgers uit het raam te gooien.

 2. Ik schat in dat dit ziekenhuis mensen die niet gevaccineerd zijn te kritisch vindt. De meeste niet gevaccineerden zullen het vertrouwen in de medische wetenschap gedeeltelijk verloren zijn en daarom niet zomaar het ziekenhuis zijn gangetje laten gaan met hun kind. Dat geeft het ziekenhuis geen carte blanche om ongegeneerd kosten en medicatie in de behandeling om te nemen.

 3. Vind uit wie de beslissingnemer is; kijk of hij kinderen heeft.

  Als eigen kind sterft door weigering medische hulp, schiet en van zijn koters dood.
  Geen koters: schiet hem dan dood.

  Wraak is een recht en plicht.

   • Een van de functies van wraak is: voorkomen van herhaling. Daarvoor is er zelfs een strafwet, al functioneert die niet meer.

    Ik werkte ooit over de grens in Belgie; was iet met dochter 93 jaar) huisarts weigerde te komen. Mijn vrouw in paniek, belde mij, daarna huisarts, met de boodschap dat ik hem zou bezoeken als hij mijn dochter niet bezocht.
    Dat werkte.

    eweld is een uitstekend wraakmiddel. oog om oog en zo….staat zelfs in de bijbel.

 4. Oog om oog…. is bedoeld zoals het gezegd is. Net als de strafwetten in europese landen wraak gebruiken om herhaling te beperken, wordt de letterlijke versie gebruikt in een paar honderd landen.
  Wat zwevende mongolen ook mogen balken over karma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in