Screenshot 𝕏

Tucker Carlson maakte vorige week een interessante opmerking. Toen hij het had over de rechtszaak over zwijggeld van Donald Trump en zijn onwettige veroordeling, zei Tucker: “Iedereen die dit vonnis verdedigt is een gevaar voor jou en je familie.”

Tucker heeft gelijk (voor één keer) en zijn uitspraak komt overeen met alles wat ik de afgelopen vier jaar heb gezegd, namelijk dat bijna iedereen die je kent in je leven gevaarlijk is voor jou en je familie, schrijft Mike Stone.

Laten we beginnen met die kwakzalver die zichzelf je dokter noemt. Als hij je pushte om de dodelijke injectie te nemen en je ziet hem nog steeds, dan raad ik je aan om eens goed en kritisch te kijken naar wat je aan het doen bent. De man heeft net geprobeerd je te vergiftigen en jij steekt geld in zijn zak? Hoe kan dat ook maar enigszins logisch zijn?

Als hij een kinderarts voor je kinderen is, is het nog erger. Hij injecteert kinderen met vergif en jij doet zaken met hem? Wat maakt dat van jou? Het betekent dat je afstand hebt gedaan van je rol als beschermer van kinderen, wat een van de belangrijkste rollen is die mannen spelen in de samenleving. Alleen de meest gefeminiseerde van alle gefeminiseerde mannen zou zoiets doen.

Dat Amerikaanse artsen, verpleegkundigen, tandartsen en andere medische professionals die hun patiënten pushten om het nepvaccin te nemen (en dat is 99,9% van hen), nog niet hun deuren hebben gesloten en failliet zijn gegaan door wijdverspreide boycots van patiënten, bewijst dat er niets gaat veranderen als Donald Trump in november wint. Hoe kan dat als de meerderheid van de Amerikanen de machine blijft voeden die hen onderdrukt, de machine die hen dood wil hebben?

  Anonieme luchtvaartpiloot onthult chemtrail-operatie in Groot-Brittannië

Hoe zit het met die cuckservatieve praathoofden op televisie en praatprogramma’s? Je weet over wie ik het heb. Wayne Allyn Root, Dennis Prager, Glenn Beck, Mark Levin, kleine Benny Shapiro, de lijst is eindeloos. Als je naar één van hen luistert en ook maar één woord gelooft van wat ze zeggen, dan vraag ik je nogmaals om lang en kritisch te kijken naar wat je aan het doen bent. Ze hebben jullie jarenlang leugens voorgeschoteld. Alleen de meest goedgelovige van alle goedgelovige mensen zou luisteren naar een woord dat ze zeggen. Dat ze nog niet ontslagen zijn en gedwongen worden om een eerlijke boterham te verdienen door wijdverspreide luisteraarsboycots is nog maar eens het bewijs dat er niets gaat veranderen als Trump in november wint.

Er is iets dat de Wet van Associatie heet. Die stelt dat met wie en wat je jezelf ook omringt, het een deel van jou wordt. Als je luistert naar de dwazen die hierboven staan opgesomd, of naar wat dan ook dat afkomstig is van de Fake News media, dan ben je op weg om precies te worden wat zij zijn: losers die niet in staat zijn om de waarheid te vertellen.

Hoe zit het met die rozeharige communistische leraren die je kinderen willen molesteren en in trannies willen veranderen? Als je je kinderen naar school stuurt in plaats van thuis les te geven, dan moet je echt eens kritisch kijken naar wat je doet. Dat er nog maar één openbare of privéschool overeind staat in dit land en niet is ingestort omdat ouders hun kinderen van school halen en thuisonderwijs geven, bewijst eens te meer dat er niets zal veranderen als Trump in november wint.

Hoe zit het met Hollywood? Kijk je nog films? Hebben jullie je kabeltelevisie en streamingdiensten opgezegd? Weet je niet dat weigeren om de entertainmentindustrie te boycotten openlijk samenwerken met de vijand is? Hoe kan Trump het land veranderen als zijn eigen burgers de vijand financieren?

  Vooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great Reset

Cuckservatieven zijn hun eigen ergste vijand

Cuckservatieven watertanden bij de gedachte om Trump in november te kiezen en in 2020 wraak te nemen omdat hun stem is gestolen. Maar verder dan dat gaat hun denken niet. Ze projecteren al hun woede en frustratie op één man en verwachten dat hij al hun problemen oplost, terwijl ze zelf niets doen om diezelfde problemen op te lossen.

Begrijp me niet verkeerd, een overwinning van Trump in november is een stap in de goede richting en ik zal een champagnekurk laten knallen als dat gebeurt. Als Trump in 2025 aantreedt, zal het veel beter zijn dan wat we nu meemaken. Maar het zal niet het Utopia zijn dat de meeste mensen verwachten.

Toegegeven, sommige dingen zullen beter zijn. Op persoonlijk vlak ben ik blij dat Joe Biden, Hillary Clinton, Deborah Birx en anderen dood zijn en vervangen zijn door bedriegers, en dat meer deep-staters hen zullen volgen. Ik ben blij om te horen dat alle twaalf juryleden, samen met de rechter en de aanklager in Trump’s gemanipuleerde rechtszaak binnenkort zullen worden opgepakt, naar Gitmo gestuurd en de John McCain behandeling zullen krijgen. Dat is allemaal erg bevredigend.
[Henry Makow Disclaimer – Ik deel deze meningen niet].

Maar tenzij en totdat cuckservatieven verstandig worden en veranderingen aanbrengen in hun eigen leven, zal er niets veranderen. Zolang cuckservatieven weigeren hun onderdrukkers te boycotten, zal er niets verbeteren. Zolang cuckservatieven “achter Israël blijven staan” (ongeacht hoeveel kinderen de Israëli’s vermoorden of hoeveel onschuldige mensen ze vermoorden), zal er niets veranderen. Amerika zal doorgaan met zijn snelle afdaling naar de hel, ongeacht wie de president is.

  EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

Persoonlijk trek ik me weinig aan van het lot van het land. Natuurlijk zie ik het liever niet ten onder gaan. Maar sinds 1913, en zelfs eerder, hebben de Verenigde Staten niets anders gedaan dan over de hele wereld verwoesting en vernietiging aanrichten. De Hemelse kastijding die we nu meemaken is allang te laat. Waar ik me zorgen over maak ben JIJ. Jij en elke andere individuele Amerikaan. Het is niet omdat het land naar de hel gaat, dat jij mee moet gaan. In feite is dat het goede nieuws. Je kunt jezelf en je gezin redden. Je hoeft niet meegesleurd te worden naar de hel zoals iedereen.

Ik kan je niet naar de hemel brengen. Ik wou dat ik het kon, maar ik kan het niet. Het enige wat ik kan doen is je via artikelen en boeken aanmoedigen om van het naar de hemel gaan een prioriteit te maken boven al je aardse bezigheden. Maar uiteindelijk is het aan jou. Alleen jij kunt je ziel redden.

Het land is dood. Steek er een vork in. Trump zal voor een spurt zorgen, een laatste zuchtje hoop, maar als hij weg is, is er geen opvolger en zal er geen verandering komen in het gedrag van het Amerikaanse publiek. De ontrafeling vanaf dat moment zal snel en furieus zijn. Besteed er geen aandacht aan. Red jezelf en red je gezin.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Trump is er geweestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Joe Biden vertoont ”gênant” gedrag tijdens Normandische D-Day Ceremonie
Volgend artikelWaarom we door moeten gaan tot het bittere einde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Als je dit hebt gelezen krijg ik het gevoel dat er geen hoop meer is. Misschien moet iedereen zich gaan bewapenen. Een persoon zal geen fluit uitmaken, maar een heleboel wel.

  • Dat weet ik al; heel lang, en is gewoon aan alle gebeurtenissen te zien. Denk maar eens hoe het kan dat de NL regering 5 jaar vóór covid al vaccins besteld heeft…..

  • Hoezo geen hoop? Leven en dood horen bij het leven. Grote rijken komen op en gaan onder, niks nieuws onder de zon daar. Het Amerikaanse rijk loopt nu ten einde en zal instorten.
   Ja, dat zal betekenen dat er een tijdlang chaos en ellende zal zijn. En dan zal er wat nieuws worden gevormd.
   En hopelijk zullen voldoende mensen hebben geleerd dat grote, zich overal mee bemoeiende overheden een drama zijn die alleen maar tot ellende leiden. Dat mensen meer zelfvoorzienend en onafhankelijk moeten zijn, dat ze zelf verantwoordelijk moeten zijn. Dat geeft juist hoop.

  • Hoi Barry,

   Ik ben het eens met Johan P. Ik onderschrijf het maar dan in mijn woorden in het volgende!

   Er is juist hoop, heel veel hoop. Waarom? Het systeem waarin we leven is niet meer te redden of te hervormen. Dit systeem zal instorten. Dat is goed nieuws. Waarom?

   Pas als het, zeer verwende volk, doorheeft dat ze heel hard genaaid zijn streven ze, als een soort ”collectief bewustzijn” naar een nieuwe start in een alternatief systeem. Als je weet waar je moet kijken vind je de contouren van het nieuwe systeem op het gebied van handel, (internationaal) recht, media, financieel systeem, sport, kunst, religie en ga zo maar door.

   Het is een geweldige tijd om in te leven. Een door en door rot systeem van +-600 jaar oud staat op het punt van instorten en vervangen te worden door iets nieuws. Door te anticiperen kan je je goed voorbereiden op die periode van transitie en de geboorte zien van een nieuw systeem.

   Gaaf toch?

   Groeten,
   Hugo

 2. Save your self, kill your ego. In dat proces redden we alles en iedereen, want wie eenmaal het ego loslaat, wordt bezorger van het licht.

  De echte pandemie is egoïsme, daardoor zitten we in een neerwaartse spiraal en niemand die er wat aan doet. Het ego is de neerwaartse spiraal, als we het ego individueel en uiteindelijk collectief loslaten, ontstaat er weer een opwaartse spiraal. De pandemie van ego, moet in elk individueel mens genezen om terug te komen in liefde en licht. Zodra wij genezen van onze ego’s worden wij de Goden die de elites fantaseren te zijn. Zonder ego lossen we alle problemen in no-time op, want zonder ego is niemand van ons nog bang. En zonder angst veranderen de jagers in de prooien… en dat weten de jagers, dus ze doen ALLES om jou en mij, ons, bang te houden.

  De elites doen ALLES om de pandemie van egoïsme in stand te houden, want zolang wij egoïstisch zijn, zijn wij doodsbang, en zolang we doodsbang zijn, gehoorzamen wij blind.

  Save the planet, kill your ego

  • Hoi Theme,

   Ik weet het, we hebben vaak gebotst vanwege fundamentele verschillen in ideeen. Ik probeer het nog een keer.

   Heb jij je ego al vermoord en ala Sint Maarten alles al weggegeven wat je bezat en nu nog alleen op het absolute bestaansminimum zit op zijn best? Zo ja, wat heb je bereikt? Zo nee waarom niet? Ik ben oprecht benieuwd.

   Ik ben meer van Ying en Yang. Harmonie zoeken tussen bijdragen aan het collectief en de ego aka de ik. Wat duurzamer is in mijn optiek want het conflict tussen het collectief (liefde opgelegd) en de ik/ ego heeft al heel wat (honderden miljoenen) doden op zijn geweten. Voor het grootste deel veroorzaakt door ”liefde” aka het collectief.

   Groeten,
   Hugo

   • @Hugo…

    Hoor je mij zeggen dat ik geen ego meer heb? Ik ben hard aan het werk en ik praat vanaf het punt waar ik op dit moment ben. In mijn reacties formuleer ik en leer ik zelf nog het meeste.

    Waarom vind je dat ik alles moet opgeven en op bestaansminimum te leven? Wat een rare vraagstelling. Ik moet bewijzen dat ik bezig ben met innerlijk werk? Je kan in mn reacties lezen waar ik mee bezig ben.

    Kennelijk projecteer jij op mij iets heiligs en moet ik dat bewijzen door alles op te geven en op bestaansminimum te leven?

    Je zegt dat je meer van yin en yang bent en dat liefde alleen maar conflicten en doden oplevert. Yin en yang bestaan binnen het geheel en het geheel is liefde. Liefde heeft geen label, liefde is de realiteit waar alles in bestaat en in terugkeert. Ga maar eens wat kijken over BDE’s. Jij legt liefde vanuit het ego en het ego heeft in deze matrix dat liefde tot conflct leidt… jik het niet over liefde, maar over verlangen. En dat doet bijna iedereen. Verlangen is de liefde van het ego. Dat is geen liefde, maar hebzucht of jaloezie of afgunst.

    Je hoeft niet op straat te zwerven zonder bezittingen om spiritueel te zijn. Het gaat erom dat je niks vasthoudt, dus je gaat niet in een depressie zitten als je ALLES verliest, je begint dan gewoon opnieuw en je bent tevreden met wat je hebt.

    Ik weet denk ik wel waarom mijn reacties jou triggeren, het lijkt voor jou kennelijk alsof ik denk dat ik een heilige ben. Geloof me Hugo, ik ben verre van een heilige. Ik ben net zo verdwaald en verward als iedereen. Ik ben hard aan het zoeken naar waarheid en dat deel ik. Als je goed leest praten wij over dezelfde dingen en bijna op dezelfde manier. Als ik jou reacties lees, dan lees ik veel dingen die ik zelf had kunnen schrijven.

    Ennuh… boeien dat we soms onze koppen aan elkaar stoten. Respect dat je gewoon weer op me reageert. We zijn aan het leren en het mooiste moet nog komen. Goed weekend Hugo.

 3. Je hebt te maken met deze mensen is macht, lust, controle over anderen mensen willen, vergeldingsdrang in later stadium, menen hieruit rechten te ontlenen en anderen continu mee op te zadelen.

  Zo kan dit ook met geldcreatie voor eigen gewin maar heeft niets te maken met een gelijkwaardige samenleving en creëert dualiteit met een onrechtvaardige eindconclusie.
  Narcisme & Tweelingzielen 6 juni 2024
  https://www.youtube.com/live/6ka4fwSYVSs?si=IkXFegV69AurxVh7

  Je hebt het pas door als je snapt hoe het gaat.

 4. Ach naa ww2 was er enorme saamhorigheid in nederland onder de mensen
  De elite houd daar niet van
  Dus ……….
  Opzettelijke verpaupering en verloedering van binnen steden
  Geschifte plannen voor het asfalteren van oude binnen steden
  En wegjagen van bewoners met overlast naar de nieuwe buitenwijken
  Deels is dit gestoeld op usa bevolkingspolitiek
  Waaronder aanmoedigen van drugs roken echtscheiding feminisme ontkerkelijking

  Weg is de saamhorigheid
  Iedereen woont verspreid over het land
  Omringd door vreemden in een enorme rat race naar werk en wonen
  De sociale netwerken moeten kapot, een verweesde samenleving dat is het doel
  Kwetsbaar afhankelijk en manipuleerbaar

  Het is niet toevallig zo ontstaan, er is heel hard over nagedacht
  En naar toe gewerkt als de mensen dat niet zien
  Laat dan maar – brandhout is het

  • @Joris lll

   Ik zie wat jij ziet Joris, we moeten 98% opnieuw doen, want we worden voor 98% bestuurt door corrupte egoïsten die zichzelf verkopen als brengers van het licht.

 5. Hoe kan Trump het land veranderen als hij door dezelfde krachten wordt aangestuurd als Clinton, Bush, Obama en Biden?

 6. Die focus op de VS, is stuitend.
  Hier wordt van alles besproken, de Frontnieuws redactie is top, zij legt de echte problemen bloot.
  maar de reaguurders zoals hierboven, de vaste kern, zijn stekeblind voor de realiteit dichter bij huis, allereerst op het geestelijke vlak. Zij zien de wereld door een bril uit de VS. Werkelijk stuitend.

  Europa is het hart van de wereld, alle verworvenheden zijn daar vandaan gekomen. En binnen dat hart van de wereld, is Frankrijk het hart van Europa door haar Apostolische oorsprong. Zij is als eerste ge-Christianiseerd, door St. Paulus en St. Petrus, ongeveer het jaar 40. Dat is het Franse geheim. In de VS begon de Christianisering pas in 1840. De eerste bisschop van Marseille was St. Lazarus, de broer van Martha en Maria Magdalena. De tweede paus, St. Linus, een leerling van Christus, was de eerste bisschop van Besançon. Gaat er een lichtje branden, beste mensen ??
  Alles, maar dan ook alles, ondanks ups en downs, is afkomstig uit Europa : de zin voor waarheid, legitimiteit, orde, schoonheid, kunst en techniek, en tenslotte, harmonie.

  Het herstel van de Christelijke beschaving, is in Europa allang aan de gang, sinds een paar decennia.
  Het zijn de twintigers die het doen, op het geestelijk vlak. Maar niemand verwijst naar Franse of Duitse bloei van geëngageerde jongeren, in de talloze Traditionele parochies. Frankrijk telt er ongeveer 300, en in Duitsland / Oostenrijk, zal het niet veel anders zijn. Demonstratief was het succes van de bedevaart Parijs – Chartres, en Chartres – Parijs, met 26.000 deelnemers (+15%) en een gemiddelde leeftijd van 21 jr. !!

  Want beste lezers, enkel een herstel in Christus kan de wereld redden. En dat gebeurt niet door het duivelse Hollywood, het satanische DC, of de Reformatorische volgelingen van de zelfmoordenaar Luther (+1546). Het protestantisme is dood. Vergrijsde protestanten die nog over zijn, trekken aan een dood paard. De besten onder hen, de jongeren, bekeren zich, of zijn al bekeerd en in de schoot van de Kerk van Christus, in Rome, opgenomen. Enkel het weer oppakken en streven naar innerlijk herstel in Christus, door ieder individueel, brengt redding, en kan de Heilige Maagd “”met haar hiel, de kop van de slang verpletteren”” (Ap…..) !

  • ‘Enkel het weer oppakken en streven naar innerlijk herstel in Christus, door ieder individueel, brengt redding, en kan de Heilige Maagd “”met haar hiel, de kop van de slang verpletteren”” 

   🎯🎯🎯
   Als er trauma komt zegt bijna elk mens ‘Oh mijn God’… het is een kwestie van tijd voordat elk mens genoeg trauma krijgt om in zichzelf de poort te openen voor het bestaan van God in henzelf en om hen heen, de realisatie daf er geen dualiteit is, er is alleen maar God, wij leven in de droom van God en alles in die droom is God… separatie is een illusie, WIJ zijn allemaal één. In onze harten en onze ziel is alles God, in onze hoofden is alles ego door de illusie dat we separaat zijn van elkaar en God.

  • Zo komen we er niet Jules. We weten wie het zijn en wie er gestopt moeten worden. Zo simpel is het. Het is mensenwerk dus laat God er maar buiten. En ga je nu hier de redactie een veer in de reet stoppen? Je ziet weet dat dat ook niet werkt, meen ik. Kijk maar naar je ander lievelingssite. Hoe dat verpruts is door eikels die te dom zijn om te poepen.

   • Atheïsten kennen de echte geschiedenis niet, beste Anti Soof, Europese geschiedenis en Europese beschaving zijn de baby’s van de Roomse Kerk. Lüther’s lot aan zijn wurgtouw, is de bevestiging. Hij wist wat hem stond te wachten, en hij kwam er voor uit.

   • Die andere webstek, beste AntiSoof, is gekaapt door de vrijmetselarij ; dat verklaart het …..”verprutst”…. !
    .:. Dierickx is lid van een bekende vrijmetselaar familie, wiens voorman, pater Michel Dierickx SJ, (+1967), een opzienbarend boek geschreven heeft, “”Vrijmetselarij 1717 – 1967, de grote onbekende, een poging tot inzicht en waardering””, uitgegeven door, De Nederlandsche Boekhandel, Antwerpen – AMBO N.V. Utrecht, 1967.

 7. @Juse van Rooyen…

  Kijk onderstaande docu en je snapt dat er niks van de geschiedenis klopt. Allesis een gefabriceerd verhaal van de mensen/sekte die ons NU aan het vernietigen zijn. Geschiedenis het in het engels history… his story. Geschiedenis is gewoon een verhaal verteld door de winnaars. De geschiedenis komt ten einde als we beseffen dat his-story niks waard is en dat we in het NU moeten ZIJN om de problemen te zien en te verhelpen waardoor er geen liefde meer in de wereld is.

  Onze macht ligt niet in de geschiedenis, maar in het NU. De satanisten doen alles om ons daar weg te houden, want in het NU ontstijg je hun spelletjes/leugens/bedrog. His-story is de waarheid, tot iemand ons verovert en onze his-story verandert.

  Deel 1:
  https://youtube.com/watch?v=YwbkyEzYBHI&pp=

  Deel 2:
  https://youtube.com/watch?v=dZN0WbYYlVg&pp=

  Wij leven in hun matrix, hun leugens en hun story.

 8. Google: population politics

  Population Politics: The Choices That Shape Our Future
  https://www.routledge.com › book
  ‘Population Politics’ is a provocative examination of the influence of aid and liberal immigration policies on world population growth, and often …

  (Cost of empire)

  A Short History of Enclosure in Britain – The Land Magazine
  https://www.thelandmagazine.org.uk › …
  Simon Fairlie describes how the progressive enclosure of commons over several centuries has deprived most of the British people of access to agricultural …

  Highland Clearances – Wikipedia
  The Highland Clearances were the forced evictions of a significant number of tenants in the Scottish Highlands and Islands, mostly in two phases from 1750 …

  Niet alleen in usa maar overal denkt de elite na hoe ze het volk kunnen exploiteren.
  De uk met haar reusachtige empire had enorme behoeftes aan soldaten en geld en levert daardoor ook goede voorbeelden.
  Usa is ook interessant vanwege nieuwe elite, zeer rijk maar met een oneidige stroom aan immigranten van zeer divers pluimage wellicht ook bezorgd om hun eigen welvaart op lange termijn. En daarmee genegen om het lot een handje te helpen. En met genoeg britse experimenten om op terug te vallen voor inspiratie en goede raad. Kunt actieve sturing ook goed zien in ww1 en ww2 aanloop naar usa deelname en diverse ethnische anti oorlogs campagnes. Eilite wil er een plooibare eenheid van maken, die zonder mankeren ten strijde trekt tegen oude moeder landen.
  Denk ook aan sterilizatie programmas in jaren 70 in india en 1 kind politiek in china.

  Eventuele bias mijnerzijds is enkel het resultaat van wat er online te vinden is, en de projectie van de lezer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in