Foto Credit: Straightlinelogic.com

Het kwaad is volledig afhankelijk van het goede dat het probeert te vernietigen. Toen het goede het vuur ontdekte, het wiel uitvond en zaden begon te planten, vond het kwaad de regering uit. Het kwaad produceert niets, het beveelt, dwingt, maakt slaven, vernietigt en moordt. Gigantische graftombes doemen op boven de woestijn van Egypte, duizenden jaren geleden gebouwd door slaven, monumenten van de ijdelheid van heersers. Een enkele boer die de alluviale grond van de Nijl bewerkte, produceerde meer dan welke farao dan ook, maar toch moest de eerste een deel van zijn oogst naar de laatste sturen, schrijft Robert Gore.

Sindsdien is er niets veranderd. Hoe worden de productie en het leven van de goeden eigendom van de kwaden? Dwang, angst en fraude zijn de gebruikelijke antwoorden, maar ze kunnen niet het hele antwoord zijn. Heersers en hun leger en politiemacht zijn altijd veel in de minderheid. Opstanden hebben talloze regeringen ten val gebracht. Maar waarom zijn de meeste mensen door de eeuwen heen niet in opstand gekomen, maar hebben ze de dwang, angst en fraude verdragen? De truc is om de geregeerden zover te krijgen dat ze hun recht in hun eigen leven toewijzen aan de machthebbers, die optreden als de vermeende agent van een collectief.

Als de massa van de mensen de stelling accepteert dat er een oorzaak of oorzaken zijn die groter zijn dan zijzelf, dan is de rest eenvoudig. Dus, zoek een groter doel – God, land, het bestrijden van boze vijanden in binnen- of buitenland, het bestrijden van een dodelijk bacil, veiligheid, het algemeen welzijn, het algemeen belang, opwarming van de aarde, afkoeling van de aarde, klimaatverandering – de lijst is eindeloos. De mensen zullen oorlogen voeren, belastingen betalen, aan elke absurde wet en regelgeving voldoen, zich maskeren, lockdown, dodelijke vaccins nemen, ellende omarmen en in de rij gaan staan voor de concentratiekampen. Wie ben ik, vragen ze zich misschien af, om vragen te stellen, bezwaar te maken, te vechten, in opstand te komen?

Die vraag hebben ze al beantwoord. Ze hebben hun leven en ziel overgegeven; ze zijn nobodies. Figuurlijk en misschien wel letterlijk zullen deze lijken zich voegen bij de stapel in de sloot of de as in het crematorium. De heersers bespelen hun emoties vakkundig, maar wat hun grootste passie aanwakkert is de man of vrouw die er af en toe buiten valt – degenen die weigeren hun leven toe te wijzen aan het collectief. De nietsnutten verbranden de ietsnutten op de brandstapel; zelfhaat uit zich in vernietiging en dood. Geen enkele persoon of instelling heeft meer vernietiging en dood veroorzaakt dan regeringen.

Het kwaad en regeringen zijn nauw met elkaar verbonden en het bloedigste tijdperk van de geschiedenis, vanaf de Eerste Wereldoorlog tot nu, is ook het tijdperk geweest van de grootste en meest totalitaire regeringen. Dat is geen toeval. Dat tijdperk nadert zijn bloedige einde. Het kwaad is ten onder gegaan aan zijn eeuwige nemesis, zijn onvermogen om te produceren. Eerlijke resultatenrekeningen van de wereld zouden laten zien dat de productie en het inkomen dalen. Eerlijke balansen zouden laten zien dat de wereld failliet is, met schulden die veel groter zijn dan de bezittingen en bijna alle bezittingen al verpand als onderpand, vaak meerdere malen.

De hebzucht van het kwaad kent geen grenzen. Er worden zogenaamd plannen gemaakt voor een Great Taking, die een groot deel van de girale aanspraken van de wereld – in het taalgebruik van de dieven, achtergestelde zekerheidsrechten op inkomen en bezittingen – zal opslokken. Die rechten zijn achtergesteld aan “gedekte schuldeisers”, de grootste deelnemers aan het derivatencomplex. Stel je voor dat je je aandelen verliest aan Goldman Sachs. De grimmige grap is voor het kwaad. Een Great Taking zou wel eens kunnen gebeuren. Het kwaad zal zichzelf een paar weken of maanden voeden, maar net als zijn slachtoffers zal het uiteindelijk niets bezitten.

  Italië lanceert het eerste Europese sociaal kredietsysteem

De claims die het in beslag neemt zullen waardeloos worden gemaakt door de inbeslagname zelf. Wie zal er nog iets produceren als alles wat ze geproduceerd hebben gestolen is? Het grootste deel van wat nu als activa wordt gerekend zijn schuld- of aandelenvorderingen op productie die zal ophouden, activa die waardeloos zullen zijn zonder productie, of, het meest absurd, op andere schuld- en aandelenvorderingen in de keten van schulden en derivaten. De Great Takers zullen zich moeten haasten.

Een prik in de biljard-dollar (een tweecijferig veelvoud van het wereldwijde BBP) derivatenzeepbel, die nu elke dag kan gebeuren, kan hen voor zijn, waardoor activa snel hun echte waarde krijgen in een failliete wereld: nul. Er zal niets meer over zijn om te nemen. Het fiasco in commercieel vastgoed is een voorproefje van de komende attracties.

De val zal ons waarschijnlijk de das omdoen, maar het is jammer dat niemand een derivaat voor het kwaad heeft bedacht, want het is een enorme short sale. Iemand zou een exchange traded fund moeten opzetten voor de aandelen van de bedrijven die in bed zijn gekropen met de overheid: Big Pharma, Big Tech, Big Social Media, Big Mainstream Media, Big Med, Big Defense, Big Intel, Big Education, Big Ag, Big Insurance, Big Wall Street, Big Banking, Big Utility, Big Energy en Big Manufacturing. Nu ik erover nadenk, dat zou een indexfonds zijn dat lijkt op de Standard & Poors 500-iedereen ligt in bed met de overheid! Noem het corporatocratie of fascisme of wat je maar wilt. Short gaan in een derivaat zou een gok zijn op de ondergang van het collectivistische kwaad (let op: SLL is geen beleggingsadviseur). Als het lukt, zorg er dan voor dat je je winst omzet in goud.

Op dezelfde verwilderde manier waarop een prooi in het wild vaak een roofdier aanvoelt, voelt de heersende kaste het gevaar. De paniek is voelbaar. De leugens zijn non-stop, met censuur of gevangenisstraf als enige reacties op degenen die ze aan het licht brengen. Er wordt tegen blikken geschopt, er worden zondebokken gezocht, critici worden geschrapt, verkiezingen worden vervalst, mensen verdwijnen – alles om de erkenning en de afrekening uit te stellen tot een volgende dag.

Ze zoeken hun toevlucht in fantasie. Promoten een oorlog die niet gewonnen kan worden tegen een supermacht in Oekraïne en brabbelen waanzinnig over “winbare” nucleaire uitwisselingen. Steunen de slachting in Gaza. Voeren oorlog tegen drugs, armoede, terrorisme en ziektekiemen en maken het allemaal nog erger. Blijven lenen, uitgeven, beloven, liegen en stelen. Blijven economisch destructieve wetten en regels uitvaardigen. Migranten blijven betalen om illegaal het land binnen te komen. Incompetenten van het “juiste” ras, etniciteit, seksuele geaardheid of geslacht blijven bevorderen. Oppositie of verraad blijven roepen en bij elke gelegenheid tiranniseren.

Terzijde, je moet je afvragen hoeveel van hun fantasie wordt gevoed door cocaïne-ego-snoep of andere drugs. Onze machthebbers zijn Tony Montana tijdens de laatste schietpartij in Scarface – arrogant zich niet bewust van de gevaren die hen bedreigen en schijnbaar zo high als een vlieger. Zelensky die eist dat Rusland afstand doet van al het grondgebied dat het nu bezet houdt, Biden’s State of the Union tirade, Macron die dreigt Franse troepen naar Oekraïne te sturen, Netanyahu die een Iraans consulaat bombardeert, Von der Leyen, Trudeau en een groepje mindere figuren en de waanzin elke keer dat ze hun mond opendoen – dit zijn manifestaties van een verslaafde geest.

  Doel van de op angst gebaseerde pandemie: nieuwe virussen creëren, dan de wereldbevolking met enkele miljarden verminderen door iedereen bang te maken dodelijke vaccins te nemen

De meest fantastische fantasie is een wereldregering. Het is axiomatisch dat hoe groter de regering, hoe groter het kwaad. Het is dan ook niet verrassend dat het plan voorziet in het uitroeien van een groot deel van het menselijk ras. Het sterftecijfer stijgt en de levensverwachting daalt door biowapens en vaccins, opioïden, gesocialiseerde geneeskunde, een geïndustrialiseerde landbouw met ongezond voedsel, ecologische en klimatologische manipulatie, krimpende reële inkomens, armoede en psychologische achteruitgang door het 24/7 bevorderen van crises, angst en totalitarisme.

Naarmate meer mensen de stenen muur achter het gordijn zien, neemt de paniek onder de heersende kaste toe. Het gepeupel gelooft niet in het plan en sterft niet snel genoeg. Dus de schijnbaar onverbiddelijke opmars naar de Derde Wereldoorlog. Eén of beide oorlogen in Oekraïne en het Midden-Oosten kunnen uitmonden in een wereldwijd conflict dat de opperheren het dodental oplevert waar ze zo naar hunkeren.

Dood, inclusief hun eigen dood, is hun doel, niet de zogenaamde betere wereld die ze zeggen na te streven. Ja, dat is krankzinnig. Een nucleaire oorlog zou zowel de heersers als de geregeerden uitroeien. Tony Montana wist dat hij ten dode opgeschreven was toen hij met zijn machinepistolen uit de deuropening stapte. Zelfverbranding is een kenmerk, geen fout, van hun plan. Het verlangen naar je eigen dood is de ultieme waanzin.

Wij hebben de aantallen, gedecentraliseerde macht, productief vermogen en gezond verstand aan onze kant. Het is duidelijk dat oorlogvoering een fundamentele verandering heeft ondergaan. Invasie en bezetting is vrijwel onhoudbaar geworden tegen gedecentraliseerde opstandelingen, of zelfs chaotische agenten zonder openlijke politieke doelen. De Amerikaanse regering heeft haar lange reeks mislukte oorlogen achter de rug en ook de bezetting van haar eigen land zit in de problemen. Ze heeft de controle over de steden en de zuidelijke grens al afgestaan. Die vallen in de categorie chaos zonder openlijke (maar misschien wel heimelijke) politieke doelen.

Er zijn Amerikanen met openlijke politieke doelen – veilige grenzen, veiligheid tegen misdaad, een gezonde economie, een einde aan buitenlands interventionisme, een kleinere overheid die hen met rust laat – die potentiële opstandelingen zijn als de omstandigheden verslechteren. “Rechts-extremisme” of “Trump’s bedreiging voor de democratie” zijn de korte pejoratieven van de heersende kaste voor de gevaren van opstand. Ze suggereren een gemarginaliseerde groep, maar het zijn er tientallen miljoenen. Trump heeft twee verkiezingen gewonnen en is op weg naar een derde overwinning. Door te proberen een vreedzame verandering via de stembus onmogelijk te maken, maken ze een gewelddadige revolutie onvermijdelijk.

Die revolutie is aangekondigd door de revolutie in de communicatie. Het beheersen van het narratief is lang het overschatte en onvolledig gerealiseerde doel van regeringen geweest. Zelfs de regering van de Sovjet-Unie bereikte nooit volledige controle en viel in 1991 uit elkaar. Het lijkt erop dat je mensen niet kunt tegenhouden om te denken of te praten met andere denkende mensen op plaatsen waar je geen controle over hebt.

Of artikelen, foto’s, video’s, podcasts en memes op het internet te plaatsen. Door het non-stop liegen heeft de gevestigde media haar geloofwaardigheid vernietigd. COVID- en vaccinpropaganda was het keerpunt. Tiktok-video’s van dansende verpleegsters maakten plaats voor spike-eiwit proliferatie, hart- en bloedvatenstoornissen, verminderde vruchtbaarheid, turbokanker, een heleboel andere kwalen, “plotseling overleden” en verhoogde sterftecijfers. De “kuren”, corruptie en totalitaire maatregelen die aan het publiek werden opgedrongen bleken veel erger dan de ziekte, die onbeduidend zou zijn geworden als effectieve preventieve middelen en kuren niet waren achtergehouden of officieel ontmoedigd.

  Oekraïne houdt kinderen in fabrieksmatige omstandigheden voor pedofielen, Rusland redt de kinderen - Media Blackout

Dus heeft de heersende kaste de rechtvaardiging voor haar jihad tegen de productie en de bevolking weer verlegd naar klimaatverandering. De zogenaamde consensuswetenschap was in diskrediet gebracht vóór COVID, nu is ze uitgewist. In plaats van de wetenschap aan te halen, beweert de heersende kaste dat klimaatverandering een vaststaand feit is. Iedereen die eraan twijfelt of om bewijs vraagt is een onwetende ontkenner, ongetwijfeld gemotiveerd door “extreme” politieke opvattingen. De geloofsbrieven van de experts die nu contra-vertellende artikelen publiceren en te zien zijn in video’s zoals “Climate: The Movie” haalt die laster onderuit.

De aanhangers van klimaatverandering zijn gestopt met het maken van apocalyptische voorspellingen, omdat alle voorspellingen die ze hebben gedaan, behalve die welke nog veilig in de toekomst liggen, verkeerd zijn uitgepakt. Helaas hebben ze toekomstvoorspellingen vervangen door toekomstige mandaten. 50% van ons zal in 2030 in EV’s rijden, tegen 2032 eten we nog maar één keer per week vlees, tegen 2035 eten we twee keer per dag insecten, tegen 2028 zijn gasfornuizen verdwenen, tegen 2040 zijn er 15-minutensteden , tegen 2045 zijn we koolstofneutraal, enzovoort, enzovoort. Niets windt de acolieten zo op als mandaten. Smakeloze propaganda, dwang, onvrijwillige naleving, ellende voor de massa, straf voor degenen die zich niet aan de regels houden en meer macht voor de acolieten – wat is er niet leuk aan?

Het kwaad kan niet produceren en voert oorlog tegen degenen die dat wel kunnen. Short gaan tegen het kwaad is een weddenschap dat de hele zaak uit elkaar valt. Dat moet wel de veiligste weddenschap zijn die er bestaat, buiten de weddenschap dat de heersende kaste zal liegen. (Het is misschien niet zo moeilijk om de andere kant van die weddenschap te vinden; er zijn nog steeds gelovigen).

De dinosaurusregeringen die we nu hebben, markeren een historisch hoogtepunt van omvang, diefstal en macht. Ze zullen de regering van de Sovjet-Unie achterna gaan en uitsterven, ten onder gaan aan decentraliserende technologieën, communicatie en wapens, opstanden, producenten die weigeren meer te produceren dan nodig is om in hun levensonderhoud te voorzien en chaos die bevel en controle overweldigt. Na hun val kan het eeuwen duren, als het al ooit gebeurt, voordat we hun soortgenoten weer zullen zien.

Wij beschouwen deze waarheden als vanzelfsprekend, dat alle mensen gelijk geschapen zijn, dat ze door hun Schepper begiftigd zijn met bepaalde onvervreemdbare Rechten, dat daaronder Leven, Vrijheid en het nastreven van Geluk zijn. – Onafhankelijkheidsverklaring, Thomas Jefferson, 1776

Dit zijn nog steeds de meest revolutionaire woorden die ooit zijn geschreven. “Onvervreemdbaar” betekent dat deze rechten nooit kunnen worden toegewezen. Praktisch gesproken betekent het dat alle pogingen om de morele gruwel van het collectivisme met geweld op te leggen, gedoemd zijn te mislukken. Ze hebben altijd gefaald; ze falen nu. Het is onze taak om de val te bespoedigen … en het de volgende keer goed te doen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Grote OnteigeningVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWeet je wat?
Volgend artikelDe ineenstorting van het Amerikaanse Imperium: Diplomatie en zachte macht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Het kwaad wat niks presteert zijn of, parasieten ( dat denk ik) of het is een virus wat losgelaten is om de maatschappij te ontwrichten. Aangezien een virus nooit is aangetoond is het kwaad een parasiet. Ze noemen ze ook wel eens ambtenaren.

 2. Volgens de sinistere Deep State-plannen waarin reizen slechts is bestemd voor de happy few zijn in 2030 in Groot-Brittannië nog maar drie luchthavens in gebruik: London Heathrow, Glasgow Airport & Belfast International Airport.
  Aangezien de Deep State-kliek in steeds grotere paniek is, hebben ze de einddatum voor hun krankzinnige & kwaadaardige plannen al vervroegd naar 2025 en daarom zal het geschetste scenario nooit tot uitvoering komen.

 3. We leven (helaas) in een cyclus die al door Plato werd ingezien (https://mainzerbeobachter.com/2022/08/30/plato-5-politieke-evolutie/). En zoals een cyclus aangeeft, is er geen eindpunt maar steeds weer een nieuw begin van de volgende fase van bestuur. “Het de volgende keer goed doen” past niet in de menselijke aard die keer op keer in de geschiedenis heeft laten zien dat goed nooit goed genoeg is. Tot het weer opnieuw in elkaar dondert. Mensen willen nu eenmaal macht. En macht bestaat niet zonder onderdanigen (want anders is er geen macht). Hoe groter de macht, hoe onderdaniger het gepeupel. We zitten in een fase van de cyclus die zich kenmerkt als ‘aanstaande collectieve destructie’, van intellect, van saamhorigheid, van veiligheid, van gezondheid. Fasten your seatbelts.

 4. ‘Na hun val kan het eeuwen duren, als het al ooit gebeurt, voordat we hun soortgenoten weer zullen zien.’

  🎯🎯🎯❤❤❤

 5. H e e l – g o e d – artikel.

  Machts-wellust is het ergste dat er is.

  Machts-elites, met hun waan-ideeen,
  hebben altijd, de hele geschiedenis door,
  de meerderheid van de gewone mensen, daar voor opgeofferd ………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in