TheDigitalArtist / Pixabay

Rusland heeft in niet mis te verstane bewoordingen gewaarschuwd dat de NAVO en de VS verantwoordelijk zullen worden gehouden voor langeafstandsraketten die naar Rusland worden gelanceerd en dat dergelijke lanceringen het conflict tussen Rusland en Oekraïne zullen veranderen in een oorlog tussen Rusland en het Westen. Poetin heeft de Westerse leiders gevraagd om goed na te denken over wat ze van plan zijn, want hun vernietiging zal het gevolg zijn, schrijft Paul Craig Roberts.

Het is buitengewoon dat zo’n krachtige waarschuwing niet wordt gehoord, behalve als een gelegenheid voor meer propaganda tegen Rusland.

De Britse reactie was het onthullen van NAVO’s plan, niet om een gevaarlijke situatie te bezweren, maar om troepen te leveren om een Russische invasie tegen te gaan. Met andere woorden, het Westen gooide olie op het vuur.

De Britse krant The Telegraph publiceerde een artikel waarin Poetin ervan werd beschuldigd “zijn paranoïde obsessie om het Westen te confronteren na te jagen”. Het is het Westen dat Rusland confronteert in Oekraïne en het zijn de Westerse leiders die hun publiek voorbereiden op een oorlog met Rusland.

Poetin maakte duidelijk dat zijn interventie in Oekraïne beperkt bleef tot Donbas, een Russische provincie die door Sovjetheersers aan de Oekraïne-provincie van de Sovjet-Unie werd vastgeplakt. Toen Washington de Oekraïense regering omverwierp en een Rusland-hatende regering installeerde, scheidde de Donbas zich af in twee onafhankelijke republieken en vormden ze strijdkrachten om de moord op de Donbas-Russen door de Oekraïense nazimilities te stoppen. Beide republieken vroegen Poetin hen terug te laten keren in Rusland, waar ze thuishoren.

  Top 5 compleet absurde leugens over Rusland sinds SMO begon

Maar Poetin weigerde. In plaats daarvan kwam hij met het Minsk-akkoord dat Donbas in Oekraïne zou houden, maar Donbas een semi-autonomie zou geven zodat rechtbanken en gewapend geweld niet tegen hen konden worden gebruikt. De marionettenregering van Washington in Kiev verbood het gebruik van de Russische taal en was vastbesloten om de Russische cultuur in Donbas uit te wissen.

Poetin kreeg Kiev en de Donbas-republieken zover om de overeenkomst te ondertekenen en Frankrijk en Duitsland stemden ermee in om de naleving ervan af te dwingen. Maar zoals de Duitse kanselier en de Franse president later erkenden, was het een truc om Poetin te misleiden terwijl de VS een groot Oekraïens leger opbouwde en uitrustte om de Donbas-republieken te heroveren.

Poetin probeerde dit dreigende conflict te vermijden met diplomatieke inspanningen in december 2021-februari 2022, maar kreeg de koude hand van Washington en de NAVO.

Poetin kon niet aan de kant blijven staan terwijl de Russen in de Donbas werden afgeslacht, zoals de Arabieren aan de kant blijven staan terwijl de Palestijnen worden afgeslacht. Poetin werd opzettelijk door Washington gedwongen om in Donbas in te grijpen.

Zoals ik voorspelde, beschreven Washington en de NAVO de beperkte interventie als “Poetins invasie in Oekraïne” en raakten ze er steeds meer bij betrokken.

Het conflict sleepte zich voort omdat het Kremlin, door de interventie beperkt uit te voeren, Kiev in staat stelde de oorlog voort te zetten en zo het Westen in de kaart speelde toen het Westen de oorlog geleidelijk uitbreidde.

Poetin had niet verwacht geconfronteerd te worden met een krankzinnig Westen dat bereid is zijn bestaan te riskeren in plaats van zijn proxyoorlog tegen Rusland te verliezen. Op dit moment probeert het Westen wanhopig de oorlog levend te houden met langeafstandsraketten die tegen Russische steden kunnen worden gebruikt en door een kleurenrevolutie uit te lokken in Georgië om een tweede front tegen Rusland te openen.

  EU gaat zich in de schulden steken voor Oekraïne: Hulppakket van 18 miljard euro als "lening" aan Kiev

Geen enkele Russische leider kan zich neerleggen bij raketten die door het Westen naar Russisch grondgebied worden gestuurd. Poetin en andere leden van het Russische leiderschap hebben dit duidelijk gemaakt. Als dit de bedoeling is van het Westen, zei Poetin, dan kunnen Europa en de VS ernstige gevolgen verwachten. De gevolgen zijn dat elk betrokken Westers land zal worden aangevallen.

Poetin is een redelijke en intelligente man die geen heil ziet in oorlog. Hij heeft zijn best gedaan om niet in Oekraïne te interveniëren en toen hij eenmaal in oorlog was, heeft hij geweigerd om de oorlog uit te breiden naar heel Oekraïne. Poetins redelijkheid tegenover provocaties moedigde meer provocaties aan en nu staat hij, zoals ik al zei, met zijn rug tegen de muur.

De oorlog die staat te gebeuren, wordt Rusland opgedrongen door Washington. We staan op het punt om de zelfmoord van het Westen te ervaren over de grenzen van een kunstmatig land dat voor het Westen van geen enkel belang is. Sterker nog, geen enkel westers land is zelfs maar bereid om zijn eigen grenzen te beschermen.

Wat doet het krankzinnige Westen nu er een verwoestende oorlog uitbreekt? Gaat het Westen met Poetin om de tafel zitten om de situatie op te lossen? Nee. Het Westen kondigt zijn plannen aan om Amerikaanse troepen naar de frontlinies te sturen om tegen Rusland te vechten.

Realiseer je je dat onze leiders het idee van oorlog met Rusland hebben genormaliseerd? Het is duidelijk dat onze leiders niet begrijpen wat dit betekent? Jij wel?

  Video: Oekraïense special forces met Russische gevangenen vallen in Russische hinderlaag - Geen Oekraïner heeft het overleefd

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De wereld wil bedrogen wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom we door moeten gaan tot het bittere einde
Volgend artikelAmerikaanse analist-experts roepen op tot wereldwijde oorlog op drie continenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De oorlog gaat niet om Oekraïne.
  Het gaat om de wereldhegemonie in de wereld gevoerd door de G 7 landen.
  Rusland gaat buiten het dollarsysteem handel drijven. De opzet van de Brics ondermijnt de oude wereld. Oorlog is nodig om wereldheerschappij te behouden voor de ‘oude wereld . Het is een existentiële strijd in de ogen van het westen. Indien Rusland wint in de Oekraïne dan is symbolisch de G7 heerschappij ten einde.

  Zonder het moderne imperialisme met de moderne kolonie structuur voor landen buiten noord America en Europa is het welvaartsmodel voorbij.
  De Oekraïners vechten voor ons luxe luizenleven bestaan. Indien de Brics landen winnen dan moeten we gaan werken voor ons bestaan.

  • vroeger hadden de EU landen elk hun eigen munt en de economie draaide goed.
   toen kwamen de Amerikaanse bedrijven die alle voordelen bedwongen en door corruptie verkregen waardoor onze eigeneconomie teloor ging , nu zijn de Amerkaanse bedrijven weg , er valt niet meer te profiteren (stelen).
   de VS wil nu een ander land om te bestelen dus Rusland want daar zijn nog rijkdommen.
   om daar aan te kunnen willen ze dat de EU in oorlog gaat met Rusland om die te verzwakken zodat de Vs daarna een kans maakt om Rusland te verslaan .
   dat EU daarna verwoest en plat ligt interesseert hun niet.
   Rusland zal zich met alle middelen verdedigen waarbij de VS veel tekort komt.

 2. Even off-topic,
  Moest het toch even vertellen dat Frontnieuws altijd wel interessante bovenstaande foto’s heeft.👍

 3. Hoe gaat Amerika en Europa al deze oorlogen financieren? Rusland heeft Amerika en Europa bij de ballen met Bricks. De markt los van Europa en Amerika is vele malen groter en als Amerika en Europa niet gedekt kunnen betalen met goud is dat het einde gouden eeuw en grootmachtstatus ondanks hun wapengekletter, of juist hierom hun wapengekletter?

 4. Alles waar de MEDIA de waarheid over weet, wordt 180graden gedraaid, AL VELE JAREN!!
  Ook nu weer, de obsessie van Poetin, hoe lang heeft hij het moorden in de Donbas en Luhank niet proberen te stoppen zonder de grens te moeten oversteken. MH17 Poetin, direct erna in alle MEDIA. Co2 🙃, Biden 😵‍💫🙃, COVID19= Griep, Spuitje kan mensen redden 🤣🤣🙃
  ZE ZETTEN ALLES OP HUN KOP, MAAR ALS POETIN TERUG SLAAT ZONDER HET EERLIJKE NIEUWS, KUNNEN ZE ZEGGEN, ZIE JE WEL!🤮🤮🤮🤮🤮🤮

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in