Trump: “Ik ben daar erg trots op – we hebben de FDA gepusht, ze haten me zo erg, we hebben ze gepusht… We hebben miljoenen en miljoenen levens gered – maar het probleem is dat onze basis boos wordt als je het woord vaccin noemt…”

Deze video van Donald Trump waarin hij opschept en de eer opeist voor het vaccin is de ultieme Red Pill, schrijft Forbiddenknowledgetv.net.

Hij beweert dat hij “miljoenen levens gered heeft” door de lancering van de vaccins te versnellen via Operation Warp Speed.

Heeft hij het over de klonterprik, met meer dan 2 miljoen meldingen van bijwerkingen en bijna 37.000 sterfgevallen, die naar schatting slechts 1-10% van de werkelijke cijfers zijn?

Er is nog nooit een dodelijker vaccin op de wereld losgelaten. Waar heeft hij het over?

Sommige Trump-liefhebbers geloven dat Operatie Warp Speed de precieze planning van de Deep State heeft omgegooid en dat hij door het vaccin vervroegd te lanceren, werkelijk miljoenen levens heeft gered van een economie die ontmanteld was door 5 jaar van lockdowns.

Het argument is dat hij groot verlies aan mensenlevens heeft voorkomen door jaren van moderne belegeringsoorlogvoering (“lockdowns”), zoals nu in Shanghai gebeurt.

Maar waarom zou Trump, nu hij twee jaar geleden met succes miljoenen levens gered heeft, nog steeds cryptisch moeten blijven over het vaccin? Waarom zou hij er vandaag nog steeds in code over moeten spreken?

Waarom zou hij met al die verwondingen en sterfgevallen die aan het vaccin worden toegeschreven, zijn invloed niet aanwenden om te praten over het opdoeken van de hele zaak, samen met de bijbehorende vaccinpaspoorten?

  Mexicaanse tv-dokter, die het publiek Covid-vaccins opdrong, overlijdt plotseling aan hartaanval

Weet u nog toen Trump de WHO defunde?

Heeft iemand Trump betaald om een duik te nemen, of hengelt hij naar de stemmen van de Covidianbranch?

Net als vrijwel zijn hele achterban wil ik niet leven in een toekomst waarin de vaccinatiestatus een onderwerp van discussie is, laat staan het nieuwe besturingssysteem van een dystopische financiële metaverse.

Iedereen die dit fascistische model niet volledig verwerpt, is een ernstige bedreiging voor de toekomst van de mensheid en zou uit zijn ambt moeten worden gezet en niet meer in de buurt van de regering mogen komen.

Trump klinkt in deze video als een omgekochte verkoper van vaccins. Hij kan niet meer toondoof zijn en misbruik maken van zijn basis, van wie velen geforceerd gevaccineerd zijn en die gewonden en geliefden verloren hebben.

In onze eindeloze hel van non-stop PSYOPs, hebben wij de laatste jaren veel geleerd. Als er één ding is dat ik heel graag zou zien, dan is het wel communicatie die waarachtig is, duidelijk en niet te allen tijde druipt van dubbelzinnige gedachtenverkrachting.

Trump de grootste Amerikaanse president van mijn leven en het vaccin dat hij pusht dat de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschreven geschiedenis is. Het is een angstaanjagende dubbelbinding.

Zoals Owen Shroyer hier zegt:

“Hier is hij, terwijl hij toegeeft dat zijn basis het vaccin niet goed vindt – maar toch probeert hij het te verdubbelen, te verdrievoudigen, te verviervoudigen door te zeggen: ‘Ik ben volledig de schuldige van het vaccin’?

“Ik bedoel, dat is een verliezend argument, Bro!”

  De uitvaartbranche is booming. En niet vanwege Covid

“Moeten wij dan geloven dat dit de baby van Donald Trump was, dit vaccin? Moeten wij echt geloven dat dit de baby van Donald Trump was? Ziet hij dan niet hoe misplaatst dat is om zo’n standpunt in te nemen? Nu, als dat juist is, is dat een heel ander blik wormen om open te trekken…”

“Hij is duidelijk niet van plan om terug te krabbelen. Hij gaat hiermee zijn politieke graf in en het is een afschuwelijke misrekening.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump: “Je speelt ze recht in de kaart” als je twijfelt aan het vaccin

Vorig artikelOekraïne dreigt Hongarije met “consequenties” na de oorlog
Volgend artikelOver de ruzie tussen Lavrov en Israël – Wie heeft er gelijk?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Is mij ook opgevallen ..
   Gister 3 pogingen tot posten gedaan .
   De hele zaak zit bij wijle dicht als een Vestaalse maagd 😛
   Dacht ook ff aan de rigide spamfilter ala commoncencetv … 🙂
   Die kunnen er ook wat van .
   De urge en evt . plezier om nog mee te doen aan de discussie gaat regelmatig de hoek om .
   Bof whats Next ?

 1. Trump is een mentaal gestoorde. Een narcist. Het is voldoende om te weten dat hij achter AIPAC staat en hun zaakjes regelt. Maar mensen willen “leiders” – en dan praten ze alles goed van die “leiders” omdat ze in die lui willen geloven. Net zoals ze in Sinterklaas willen geloven. De “leider” heeft het nooit fout, dat kan gewoon niet. Als de “leider” zegt je moet je buurman met een knuppel op de kop slaan, dan doen ze het, want de “leider” zegt nooit iets dat niet goed is. Dus ook zo met de gifspuit.

  (Trouwens, die InfoWars blaaskaak Alex Jones loopt al meer dan 30 jaar te krijsen, maar wat heeft hij bereikt? Is er ooit iets tegengehouden, veranderd, of beter geworden door zijn gebulder? Nee dus.)

 2. Trump begon zijn presidentstermijn goed, maar kwam er al snel achter dat hij het niet voor het zeggen had. Hij heeft een tijdje geprobeerd zijn wil te vermengen met wat de echte machthebbers willen (oa de muur tussen de USA en Mexico) maar heeft uiteindelijk gewoon te horen gekregen dat hij gewoon maar te doen heeft wat hij opgedragen krijgt, “of anders…”. Dit was waarschijnlijk tijdens zijn “opname” in een privékliniek wegens C19 in zijn laatste jaar als president.
  En om te voorkomen dat de cabal weer moeite moest gaan doen om een president in het gareel te krijgen hebben ze Biden dat baantje gegeven.

 3. Trump blijkt steeds meer een clown te zijn en met zijn America first vele kiezers een valse hoop gegeven. Gewoon een deep state puppet zoals zovelen.

 4. Shanghai heeft niets te doen met covid. Covid lockdowns worden nu in China gebruikt om wereldwijde bevoorrading te verstoren…. allemaal gepland.
  Duizenden schepen liggen te wachten om gelost en bevoorraad te worden.

 5. Trump is een traditionele narcist. Dat soort liegt en bedriegt nou eenmaal elke dag, over alles en over de lulligste dingen. Het is dus normaal gedrag van een narcist.

 6. De medicijnen die Trump kreeg toen hij Covid had, waarmee hij in 1 week beter weet, waren allemaal bedrijven waarin hij flink geinvesteerd had. Remdesivir 1 ervan en nog een andere. Remdesivir was al in veel eerder onderzoek gebleken dodelijk te kunnen zijn. Toch door vele of alle landen gebruikt om Covid te bestrijden. Zelfs de claim dat ze eerder uit het ziekenhuis kwamen bleek niet te kloppen. hoeveel doden door Beademingsapparatuur en het gebruik van Remdesivir. Wie herinnert zich nog dat Trump Hydroxychloroquine preventief aanraadde. En dat Israel vele gratis levering richting USA verstrekte. AIPAC speech Trump. Hij is een Zionist van Joodse afkomst en nu met heel veel Joodse familie. Waande zich de Israelische Messiah.

 7. Trump is gewoon chantabel, net als vele voorgaande presidenten. Zelfs de heilige Kennedy was chantabel.
  Als je niet chantabel bent, dan wordt je niet eens genomineerd.
  Hetzelfde geldt voor kiezen tussen Zelenovsky of Putin. Het is kiezen tussen 2 kwaden.
  Maar ook hier, VVD, CDA, PvdA,D’66? Een pot nat. Allemaal hypocrieten, principeloos en Goddeloos.
  Misschien moet De Santis, van Florida, zich maar verkiesbaar stellen voor 2024?
  Nomen est omen!

 8. Amerika en Trump en iedereen daar is een hypocriet land, met een dubbele standaard.

  Dat viel me gisteren duidelijk op toen Hans Goedkoop zijn “ bevrijdings rede “ hield in de nieuwe kerk in Amsterdam.
  Wij kunnen onze vrijheid nooit behouden met gelieg en gedraai. Ook niet op landelijk / Staten/ wereld niveau❗️

  Amerika heeft vele oorlogen gevoerd om de betreffende oorlog landen onder hun invloedssfeer te brengen. Veelal zonder mandaat vielen ze binnen en hebben ongehoord huis gehouden, en de wereld ZWEEG❗️❗️❗️❗️
  Want Amerika gaat door voor een geciviliseerd land.
  En wij legitimeren hun gedrag, omdat ze ZOGENAAMD de vrijheid brengen.
  Maar ze brengen onrust ellende en tweedracht in landen.❗️

  MAAR DIT IS HYPOCTIET, GEDRAG, MET TWEE STNADAARDEN…..
  AMERIKA HANTEERD ALTIJD EEN DUBBELE STANDAARD❗️❗️

  Amerika ( Obama ) heeft de Maidan revolutie met 4 miljard dollar gefinancierd om de Ukraine, zonder lid te worden van de NAVO onder invloed van Amerika te brengen.
  En voornamelijk UIT BALANS TE BRENGEN❗️
  De gekozen president werd afgezet een een komiek marionet werd benoemd tot president.
  Het leger van Ukraine heeft zich onder deze komiek in een ras tempo tot een stelletje NAZI ‘s omgevormd en zijn 8 jaar lang als terroristen in de Donbas tekeer gegaan.
  Wat over was van het “ reguliere “ leger werd door Amerika getraind voor oorlog tegen de grote buur.

  8 jaar lang hebben de terroristen het Azov bataljon in de Donbas huis gehouden.
  Gemoord gemarteld en zelfs een passagiers vliegtuig uit de lucht geschoten.

  Nu Rusland dit genoeg vond weet Amerika de wereld en de pers ( voornamelijk de westerse wereld en pers ) zo te “ Framen” dat ze weer allemaal in het zelfde paadje lopen en achter hen aan gaan. Een aantal landen twijfelt ; en terecht want ze willen hun economie iet opofferen aan een “ Amerikaans geframed vrouwtje” in Brussel.

  Vele landen die niet USA georiënteerd zijn wijzen dan ook deze smerige Amerikaanse en Europese hypocrisie en dubbele standaard af.

  Landen als China, India, de BRIC landen Saudie Arabië de Emiraten en veel landen in zuid Amerika hebben deze dubbel standaard nu begrepen en keren zich af van Amerika. En veroordelen de inval van Putin niet.

  In dit rijtje van list en bedrog kun je ook Trump zien die nu opschept over de vaccins ….. tjonge jonge wat een zegen is Amerika geweest voor de wereld….. met deze DODELIJKE VACCINS. MET DHR B.G. EN ANDEREN DIE HIER HEEL VEEL AAN HEBBEN VERDIEND, EN DIE DENKEN HIERMEE DEWERELD POPULATIE OMLAAG TE KUNNEN BRENGEN.
  En we zijn aan een zeer grote biologische oorlog ontsnapt, want Amerika had 26 biologische laboratoria in de Ukraine. ❗️Deze werden GELEID DOOR HET PENTAGON❗️
  Hiervoor heeft Rusland zelfs de veiligheids raad bijeen geroepen, maar onze pers vind dit niet in het “ Nieuwsframe “ passen dus horen wij hier in het westen dit niet. ( alle documenten zij; in handen van de Russen )
  Naar verluid is er in de Azov staal fabriek in Mariupol ook z’ on lab waar ook veel hoge buitenlandse militairen aan werken )

  EUROPA WORDT WAKKER VAAR JE EIEGN KOERS ALS DIT NOG NIET T ELAAT IS
  DE OORLOG TUSSEN RUSLAND EN AMERIKA WORDT HIER BOVEN ONZE HOOFDEN UITGEVOCHTEN.
  EN VICTORIA NULAND NOEMT DE E.U. VERACHTELIJK “ FUCKKING “ EUROPA.

  Als de nucleaire bom valt zal het Biden een worst wezen wat er met Europa gebeurt.
  Ze zij; ook UIT EIEGEN BELANG ENGELAND GAAN HELEPEN IN WO 2 want dan konden ze de basissen van Engeland in het verre oosten overnemen.

  Vrijheid. Koester wat u hebt wees eerlijk en doe niet mee met de dubbele standaard en de hypocrisie.
  Ik wens u allen een goede gezellige dag in een vrije wereld.

  NB.
  De volgenden smerige streek van Amerika zal zijn….. de vrije nieuwsgaring aan banden leggen kijk wat er met Elon Musk en de aankoop van Twitter aan de hand is. BLIJF DIT VOLGEN. ( ook in Europa)
  HOE LANG KUNNEN WIJ NOG VRIJ SPREKEN.❓❓❓

 9. Trump is net zo’n puppet die gewoon uitvoerde in het pushen van het vaccin. Wie in Trump geloofd als redder komt bedrogen uit. Op zijn rally’s pushed hij het vaccin, heeft banden met Moderna en Pfizer en hij moet gewoon net als iedere president de propaganda uitvoeren en zo niet kan hij vertrekken. Hij pushte het prikje al toen hij nog president was en dat is net zo’n onbetrouwbare hond als iedere andere puppet die daar zit en gewoon het WEF plan moet uitvoeren.

 10. En toch zeg ik dat hij het ‘vaccin’ wel promootte, maar niet aan de mensen opdrong. Men had een vrije keuze en er zouden ook geen uitsluitingen van ongevaccineerden komen onder zijn beleid, althans, op dat moment. Biden vond al meteen dat iedereen verplicht was om zich te laten injecteren en noemde het al direct de PANDEMIE VAN DE ONGEVACCINEERDEN! Hetzelfde wat onze vriend Hugo destijds zei.

 11. Vergeet ook niet, dat Trump tegen Nordstream was met als argument, dat Amerika het leeuwendeel van NAVO-bijdrage (financieel en materieel) levert en we dus ‘dankbaar’ moeten zijn. En vergeet niet, dat het een zakenman is.

  https://www.frontnieuws.com/anarchie-en-misdaad-hebben-de-straten-van-kiev-overgenomen/

  (2e filmpje, 8:43)

  Hij zit er net als de andere presidenten voor de Amerikaanse belangen en dat is een zwak Euraziatisch continent, waarbij stabiliteit in West-Europa en chaos in het Midden-Oosten-Centrum en -Noord-West (Oekraïne) de zwakte moet garanderen. Tegen de 6 miljard mensen vormen een grote bedreiging tegen de krap 1 miljard op het Amerikaanse dubbelcontinent.

 12. Niet achter Trump aan gaan lopen en nu ook niet achter Elon Musk, die de vrijheid van meningsuiting zegt te redden. Ik geloof de vos niet als die de passie preekt, alleen als die hel en verdoemenis preekt.

 13. Trump was the best…
  Tot ie zich met het vaccin begon te bemoeien, wellicht verleid door het kwaad Fauci en deep state met al zijn verkeerd gekozen medewerkers (tegenwerkers)

  Maar ook dat hij die Russische gas leiding nordstream 2 tegen hield voor Europa GVD, onze gas leverantie in gevaar door Trump! ik mag Trump, maar pff wat een domme grove fouten heeft ook hij gemaakt, helemaal om over Europa te beslissen, das niet goed! Rusland is en kan onze vriend zijn, leger en gas en olie en eten enz, beter dan Na zi Amerika (wat foute leiders en deep state e.d.) vergeet corrupt Amerika (leiders) liever een goede buur ala Rusland en hopen dat het dan goed gaat… overal is corrupte, maar Amerika is Na zi importers ala operation Paperclip UN NATO and so on.

  • “ik mag Trump, maar pff wat een domme grove fouten heeft ook hij gemaakt, helemaal om over Europa te beslissen, das niet goed!”

   Het is een zakenman, hè? “Wij beschermen jullie, dus dan moet je niet miljarden in Rusland gaan uitgeven.” Europa moet gewoon zeggen: “Wij blijven het doen en je bent vrij om op te rotten met je NAVO.”

 14. Waarom zou hij met al die verwondingen en sterfgevallen die aan het vaccin worden toegeschreven, zijn invloed niet aanwenden om te praten over het opdoeken van de hele zaak, samen met de bijbehorende vaccinpaspoorten?
  Omdat hij dan onmiddellijk de MSM massaal over zich heen krijgt!!!
  En zo de jacht op hem begint!
  En gereduceerd zal worden tot een niemendal!
  En dat is nou net niet de bedoeling! Want hij voert een zeer belangrijke opdracht uit ter redding van het volk en mensheid. de deep state moet verwijderd worden.

 15. De huidige dementerende gek gaat de geschiedenis in als degee die WO3 heeft gestart….

 16. Als wij met zijn allen weten wat die prik voor gevolgen heeft, moet Trump dat zeker weten. Dat hij vasthoudt aan die giftige prik wil niets anders zeggen dan dat hij aan de verkeerde kant staat. En zoals in het stukje staat; geen enkele nieuwe presidentskandidaat zal perfect zijn. Ron DeSantis niet, maar Kennedy jr. ook niet. Als Joe Biden bij nieuwe verkiezingen maar weggaat en er wel iets redelijk fatsoenlijks voor terug komt. Maar dat is ook weer de grote vraag daar er, net als hier in Nederland, frauduleuze verkiezingen zullen gaan spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in