Screenshot 𝕏

President Joe Biden vertoonde beschamend gedrag tijdens een D-Day ceremonie in Normandië, Frankrijk, op donderdag. Hij leek te proberen om op een niet-bestaande stoel te gaan zitten en leek plotseling te vertrekken, wat leidde tot speculaties over het waarom, schrijft Kristina Wong.

“Gênant”, postte het account van het Republikeinse Nationale Comité op X, samen met een filmpje van Biden die bukt en achter zich reikt alsof hij zich klaarmaakt om te gaan zitten:

Een andere clip toonde Jill Biden die de president naar buiten begeleidde terwijl een band speelde, waarbij de Franse president Emanuel Macron achterbleef om handen te schudden met veteranen uit de Tweede Wereldoorlog op het podium dat Biden net had verlaten:

Het gênante gedrag veroorzaakte online grappen.

In een andere clip leek Biden te slapen, terwijl anderen om hem heen hun ogen open hadden:

Volgens een pool verslag zou Biden ook “licht gestruikeld” zijn toen hij later op de dag Marine One verliet.

“POTUS zag eruit alsof hij misschien een beetje struikelde bovenaan (controleer video) – en greep de reling,” aldus het verslag van de pool.

  De irrelevantie van Biden's seniliteit

Biden’s bizarre gedrag komt een dag nadat de Wall Street Journal meldde dat de president leek te “weg te glijden” in besloten vergaderingen met ambtenaren en wetgevers.

Volgens het rapport, dat gebaseerd was op interviews met meer dan 45 mensen – Republikeinen en Democraten – gedurende een aantal maanden, mompelde Biden tijdens deze bijeenkomsten en sprak hij zo zacht dat mensen moeite hadden om hem te verstaan, sloot hij zijn ogen zo lang dat mensen zich afvroegen of hij “ uitgetuned” was en moest hij voorlezen uit aantekeningen om “duidelijke punten” te maken.

“Deze mensen die blijven praten over wat een dynamo hij is achter gesloten deuren – ze moeten hem achter gesloten deuren vandaan halen, want ik heb het niet gezien,” zei Sen. James Risch (R-ID) tegen de krant.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dit is groter dan Hunter Biden – en zelfs Joe BidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat zou Josey Wales doen?
Volgend artikelEr gaat niets veranderen totdat wij veranderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Een onzekere oude man. Ik heb lang genoeg met dementerende ouderen gewerkt om te weten wat ik zie.
  Te triest voor woorden……..en dan worden we kennelijk ook nog geacht dit serieus te nemen.

  Jezus…….wat een zieke vertoning!

 2. Wel leuk om te zien dat alle afstammelingen van koning David netjes bijeen zijn…

  Koning David koning van het Koninkrijk Israël (1040 v. Chr. tot 970 v. Chr.) verenigde Israël en vestigde tevens het centrale joodse geloof als instituut

  Dit joodse instituut was ten tijde van Jezus Christus dus 1.000 jaar oud en goed en vakkundig georganiseerd en gerund door intelligente joden.

  Na de kruising van Jezus Christus waren er 70 christelijke sektes met mensen van goed wil maar totaal ongeschikt voor opzetten grote organisaties. Sterker nog de 70 sektes konden totaal niet met elkaar overweg.

  Het joodse geloof instituut zag een uitgelezen kans om met hun kennis, ervaring en kunde Het Vaticaan op te zetten voor een twee ledig doel:

  1: introuwen koning David bloedlijnen in Europese koninkrijken die trouw zijn aan Het Vaticaan

  2: de christelijke volgelingen een simpel en afgeschaafd christelijk geloof te geven bedoelt voor de simpele massa

  Voor meer informatie, zie https://www.facebook.com/share/AEt9o7fkHJ3A9W2e/

 3. een land in verval
  een schande

  in t bedrijfsleven kreeg je direct een ontslag aan je reet.

  Amerika is ziek

 4. hij was zijn pamper aan het vullen daarom werd hij nadien weggeleid, en dat moet de president zijn van de US je vraagt je af welke monsters dat lijk besturen.

 5. Zielig en schabouwelijk vertoon van een dement strompelend oud ziek peeke dat thuishoort in een zorginstelling achter gesloten deuren. Oorlogshitser en genocide FJB zit wel met zijn pollen aan de knoppen van de nukes !
  En dat waanzinnig hatelijk oud links doodziek manneke regeert de wereld en daar moeten wij diep voor buigen, ons aan flarden laten schieten in zijn eeuwigdurende oorlogen en keihard belastingen voor betalen en gaan zo maar door.

 6. tja, past wel in het plaatje.
  De leider van de huidige “vrije” wereld, half dement tegenspartelend in zijn eigen schemerige hersenkerkers.
  Wat een ongelofelijke fuck up is het tegenwoordig toch.

  Maar goed.
  Je kunt deze oude knar later wel mooi de schuld geven als het tot wo3 komt of nog een of andere door de globalisten geregistreerde ramp.
  Kunnen de (achter de schermen spelende) globalisten zelf hun handen mooi in onschuld wassen.

  De wereldburgers zonder geld en politieke macht moeten gewoon lijdzaam afwachten.
  En blijven bidden.
  Of zoiets…

 7. Dezelfde (politieke) mensen die voor aan staan bij dodenherdenkingen, zijn dezelfde lui die hun handtekening zetten bij wapenleverantie en zijn dus oorlogscriminelen.

 8. Daarom is die ook president omdat die dom is. Daarmee kunnen de neocons doen wat ze willen met de presidentiële macht .

 9. Joe Biden is incontinent. Dit is al de zoveelste keer dat hij zijn luier heeft volgescheten. Waarom denkt men dat hij allerijl wordt afgevoerd? Hij moest verschoond worden.

 10. Hij is daarnaast ook nog dement en dat wordt alleen maar erger. Hij gaat weer terug naar zijn jongste kindfase en laat dus alles lopen. Je kan hem natuurlijk ook moeilijk op een potje zetten. Van de zotte natuurlijk dat ze dit degenererend karkas nog vier jaar extra als puppet van Obama willen gebruiken.

  • Obama heeft eens gezegd dat hij graag als schaduwpresident wilde fungeren zodat hij toch zijn derde termijn kon draaien. Achter de schermen is het Obama die een grote vinger in de pap heeft aangaande het Amerikaanse beleid.

   • @Nehemia…

    🎯

    Obama is de zwarte paus die de witte paus bestuurt, boven Obama zit een grijze paus en dat is denk ik Rockefeller/Soros/Rothschild… die op hun beurt de uitvoerders zijn van de onzichtbare en satanische elite families die de mensheid als vee bezitten.

   • Yes, but none in the socialist media dare say that! This IS Obama at work continuing his promise to “transform America.” IN FACT, most of the clowns in the White House are held over from his administration and taking orders from Susan Rice, Obamas little shoulder monkey.

 11. Vraag is of zijn gedrag geen toneelspel is om de oude demente man te spelen wat medeleven uitlokt van anderen en dat ook heel goed van pas komt in de politieke context.
  Er is nl al eerder gemeld dat Joe er (sinds 1918 of 1919) niet meer zou zijn en dat er meerdere “vervangers” waren. Oa te herkennen aan een masker dat niet goed verborgen zat en ik heb ook verschil in oorlel voorbij zien komen.
  Dus fake of reëel? Wie zal het zeggen?

 12. WAT ik persoonlijk het allerergste vind is dat men in het Westen en niet alleen de politici maar dus ook de burgers compleet voorbij gaan wat Rusland en zijn volk heeft betekend voor de bevrijding op Nazi Duitsland, 2 miljoen vrouwen vochten vrijwillig mee, indrukwekkend!!!
  Trump of Biden, serieus?

 13. Nog eventjes een klein beetje geduld oefenen en die massa graven kunnen weer opnieuw gebruikt worden voor de verse aan flarden geschoten lijven die eraan komen. Het vogue cover glamour koppel kwam alvast polshoogte nemen en de terreinen opmeten.
  Complete waanzin regeert de westerse wereld. Niet te bevatten dat er nog mensen met vlaggetjes en wimpels staan zwaaien voor deze massa moordenaars. Straks hun massa moordenaars. Vrede ?

 14. De Macron is een cloon of acteur, niet de echte.
  Kijk maar goed.
  The Bidenfluisteraar, Obama, is afgekoppeld, daarom bakt hij er niets van. Niemand schreeuwt in zujn oor; niet in slaap vallen!!

 15. In ayurveda zeggen we gewoon reizen over lange afstanden werkt VATA verhogend. Voor dementerenden is dat desastreus. Het is duidelijk deze man is niet eens in staat het toilet te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in