Volgens de mainstream media is de ontvolkingsagenda nepnieuws, niets meer dan een complot dat is verzonnen door paranoïde complottheoretici die moeten accepteren dat de mondiale elite, waaronder Klaus Schwab en Bill Gates, het beste met ons voor heeft.

Het slechte nieuws voor de mainstream media is dat we meer dan genoeg bewijs hebben om aan te tonen dat de mondiale elite zich niet inzet om ons leven te verbeteren, maar in feite van plan is om de overgrote meerderheid van ons te vermoorden om hun eigen levensstandaard te verbeteren, schrijft Baxter Dmitry.

Als dat vergezocht klinkt, heb je de gebeurtenissen van de afgelopen tijd waarschijnlijk niet goed in de gaten gehouden. Gebeurtenissen zoals de Covid-pandemie en de uitrol van mRNA staan al tientallen jaren op stapel. En het slechte nieuws is dat de mondiale elite nog maar net begonnen is met hun plannen.

Hoe weten we dat? Ze legden de blauwdruk vast in toespraken zoals deze zeldzame Rockefeller toespraak uit 1994, waarin de globalistische patriarch gedetailleerde plannen schetste voor massale bevolkingsvermindering, ook bekend als massamoord, in de Westerse wereld.

Dit is verontrustend maar essentieel voor iedereen die het plan van de mondiale elite voor eugenetica door stiekem te doen en hun volgende stappen in het plan van meerdere decennia wil begrijpen.

De mondiale elite heeft een plan voor ons en ze zijn al tientallen jaren achter gesloten deuren bezig met het schetsen van de blauwdruk.

Tijdens het jaarlijkse Ambassadeursdiner van de VN in 1994 riep David Rockefeller expliciet op tot een vermindering van de wereldbevolking. De clip wordt nog verontrustender wanneer hij expliciet het jaar 2020 noemt als een jaar dat van belang is voor de globalistische elite.

Volgens Rockefeller en de mondiale elite is de economische groei in de westerse wereld in de tweede helft van de 20e eeuw een slechte zaak. Volgens Rockefeller verdienden mensen in Westerse landen, waaronder de VS, te veel geld, hadden ze te veel plezier, kregen ze te veel kinderen en aten ze te veel Thanksgiving-maaltijden. Volgens de elite is dit een probleem dat alleen kan worden opgelost met zorgvuldige planning en meedogenloze efficiëntie.

  New York Times: Dankzij de klimaatverandering is het nu tijd voor... kannibalisme

Dit is de donkere kern van Rockefellers globalistische agenda. De mensen stilletjes, efficiënt en zonder hun religieuze gevoeligheden te beledigen doden. Hij is niet de enige globalistische titaan die spreekt over het belang om beschaafd te blijven terwijl langzaam de aarde te ontvolken. Het is een terugkerend thema geworden.

Dit jaar riep een hooggeplaatste wetenschapper van het WEF op tot een vermindering van de wereldbevolking met 86 procent zodat de globalistische elite “onsterfelijkheid” kan nastreven en van een “hogere levensstandaard” kan genieten.

De oproep werd gedaan door Dennis Meadows, een extreem-linkse Amerikaanse wetenschapper, die beweert dat het doel van ontvolking langzaam en “vreedzaam” kan worden bereikt.

Luister in de video goed hoe Rockefeller toegeeft dat de mondiale elite de wereldeconomie zal verstikken, pijn zal veroorzaken en de levensstandaard van de mensen in het Westen de komende decennia zal verlagen.

Waarom worden Rockefellers kwaadaardige ideeën vandaag de dag, een jaar na zijn dood, nog steeds uitgevoerd? Het is heel eenvoudig als je de afstamming van globalistische ideeën analyseert.

Rockefeller rekruteerde Henry Kissinger, die vorige week op 100-jarige leeftijd overleed, en Kissinger rekruteerde Klaus Schwab, die sindsdien elk kabinet in het Westen is gepenetreerd en regeringen over de hele wereld heeft gecorrumpeerd.

Zoals Rockefeller toegaf, bleef Kissinger tot het einde toe zeer invloedrijk in globalistische kringen. Hij was ook verantwoordelijk voor het mentorschap van Klaus Schwab ver terug in de donkere nevelen van de tijd in de jaren 1950 toen Schwab een jonge, ambitieuze Duitser van nazi afkomst was die zijn weg probeerde te vinden in de wereld.

Wanneer de globalistische elite voor het Neurenberg 2.0 proces wordt gesleept, zullen we al het bewijs hebben, rechtstreeks uit hun mond, om hen te veroordelen voor hun misdaden tegen de mensheid.

Barack Obama’s favoriete schrijver Yuval Noah Harari, die toevallig ook Klaus Schwab’s rechterhand is, schept al jaren op over de plannen van de elite om de wereld te ontvolken.

  Dr. Naomi Wolf legt uit "Waarom vaccinpaspoorten gelijk staan aan slavernij voor altijd"

Maar dit is geen nieuw fenomeen en de hoofdoorzaak van de wereldproblemen kan worden teruggevoerd naar de Rockefeller familie en hun globalistische trawanten.

Je hoort Rockefeller opscheppen over het rekruteren van Kissinger voor het binnenste heiligdom van de globalistische doodscultus. Hij maakte geen grapje.

In 1974, tijdens zijn ambtstermijn als Nationaal Veiligheidsadviseur, bereidde Kissinger een topgeheim rapport en plan voor om de wereldbevolking te controleren, met een plan om te experimenteren op de bevolking van minder ontwikkelde landen in Azië en Afrika voordat het plan werd uitgerold naar de VS en Europa.

Dit is geen aluminiumhoedje samenzweringstheorie. Dit is een samenzweringstheorie in de waarste zin van het woord. Het was een crimineel plan uitgebroed door samenzweerders, waaronder de Rockefellers en Henry Kissinger, die inmiddels een hoge positie in de Amerikaanse regering bekleedde, om de mensheid te vermoorden en tot slaaf te maken.

Deze officiële documenten zijn allemaal te vinden op websites van de Amerikaanse overheid.

Kissinger schreef: “Het probleem is langduriger en complexer dan eerst leek en een kortstondige uitbarsting van activiteit of morele vurigheid zal het niet oplossen.”

Wat bedoelt hij met ‘morele vurigheid’ zal het niet oplossen?

Hij bedoelde dat de mondiale elites het heft in eigen handen moeten nemen.

Laten we nu eens kijken naar de aanbevelingen van Kissinger. Hij adviseerde vele opties voor lange- en kortetermijnplannen, waarbij zijn prioriteit lag bij biomedisch onderzoek en vaccins.

Een ander kortetermijndoel was de sterilisatie van mannen en vrouwen. In 1976, slechts twee jaar na dit rapport, experimenteerden de Rockefeller en Ford stichtingen met gedwongen sterilisaties bij mensen in India.

Officieel werden in slechts een jaar tijd 6,2 miljoen Indiase mannen gedwongen gesteriliseerd door de mondiale elites. Bijna tweeduizend mensen stierven tijdens deze gedwongen operaties.

Kissinger was van plan om de plattelandsgebieden van landen met lage inkomens te bereiken door basisgezondheidszorg te bieden met de hulp van organisaties zoals het Bevolkingsfonds van de VN, de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF.

  Zelfmoordlobby blijkbaar onderschat: Nu professionele promotievideo in Canada

In 1985 begonnen de Rockefellers jaarlijks tientallen miljoenen aan fondsen te pompen in het National Institute of Immunology in New Delhi India. Waarvoor? Om onderzoek te doen naar een vaccin om de vruchtbaarheid onder controle te houden. Ja, dat heb je goed gehoord. Een vaccin om vruchtbaarheid te controleren…

Zeven jaar later kregen de Rockefellers wat ze wilden. Een vaccin voor geboortebeperking. Uitgevonden door hetzelfde bovengenoemde Nationaal Instituut voor Immunologie in New Delhi in 1992. Rockefeller onderzoeksfondsen creëerden een vaccin dat zwangerschap kan voorkomen door het elke zes maanden toe te dienen.

In 2000 werd de GAVI-alliantie opgericht, waarbij Bill Gates het grootste deel van de financiering voor zijn rekening nam. En wie zijn de andere partners? De WHO, de Wereldbank en UNICEF – alle gebruikelijke globalistische verdachten.

En hier komt de clou. Wat doet GAVI? Ze geven vaccinaties aan minder ontwikkelde landen!

Als je denkt dat dit griezelig veel lijkt op het oorspronkelijke rapport van Kissinger, dan heb je gelijk.

In 2000 was het langverwachte wereldwijde ontvolkingsprogramma van de Rockefellers officieel van start gegaan.

En tegen 2020, met de introductie van de Covid pandemie, was het plan in volle gang en waren de elites zo tevreden met zichzelf dat ze er maar niet over op konden houden.

Natuurlijk zullen volledig gekochte en betaalde mainstream journalisten en zogenaamde factcheckers snel komen om te verklaren dat dit niets meer is dan een grote samenzweringstheorie door verwijzingen aan te halen van de instellingen in kwestie – de Rockefeller Foundation, de WHO, de Wereldbank en UNICEF – die duidelijk deel uitmaken van een samenzwering tegen mensen zoals jij en ik.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMike Stone – Kinderoffers zijn fundamenteel ritueel van de Deep State
Volgend artikelHamas raket heeft basis getroffen die gelinkt is aan Israël’s (niet zo geheime) nucleaire raketprogramma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

41 REACTIES

 1. Pfff… de inteeltkoppen van al die elite parasieten laten wel zien waarom ze gewone mensen haten.

  In de natuur zijn dit de misbaksels die sterven omdat ze niet levensvatbaar zijn en de mislukte psychopaten die door de gezonde dieren worden vermoord of verstoten.

  Zij hebben de macht gegrepen omdat ze anders sterven of worden verstoten en vermoord. De Khazaren… de grootste losers op aarde die totaal gewetenloos zijn omdat ze eigenlijk geen gezonde mensen zijn. Het is een verzameling psychopaten die zich met elkaar voortplant en hun gewetenloze agenda’s aan elkaar doorgeven. Ooit werden ze overal verstoten, maar ze hebben ons tegen elkaar opgestookt zodat wij niet meer doorhebben dat zij eigenlijk overal alle ellende veroorzaken.

  • Helemaal eens, Bill G, Klaus S, Yuval H, Anthony F, maar wie gaat dat doen? Vechters voor het volk en diegenen die de problemen openbaar uitspreken worden geruimd, Pim Fortuyn, John F.Kennedy, Theo v. Gogh, Martin Luther King, Mahatma Gandhi en velen meer, maar de grootste misdadigers wordt geen strobreed in de weg gelegd. Welke logica zit hier achter. Het kwaad regeert.

 2. We kunnen mooi de overgebleven en doorgedraaide corona “vaccins” gebruiken om deze schurken een boost te geven richting het hiernamaals…. wel even de “goed werkzame” batches eruit vissen.

  • Die verpleegster: “I Suppose” ze weet dus ook niet wat ze doet

   Lijkt enorme verbetering omdat werkzaam oppervlak beperkt blijft tot eerste aanvals gebied van lucht gedragen virussen. Maar: kinderen gaan ook beetje snotteren hierna en slikken dat door dus mrna gaat zowiezo ook inwerken op spijsverterings organen – wat zeer ongewenst is vanwege onbekende bijwerkingen. Wat ook opvalt is de lakonieke achteloze toediening.

   • Joris III december 5, 2023 Bij 21:42

    Virussen bestaan niet, dat is reeds aangetoond door Dokter Stefan Lanka, pathogenen en de vaccins maken de mensen doodziek, het mRNA ‘vaccin’ is een pathogen welke op ieder mens een ander uitwerking heeft, zó werd vastgesteld dat 5% van de batches ‘vaccins’ 100% dodelijk waren.

    • Volgens de Vlaamse Deep State-krant De Morgen (eigenaar DPG Media) zijn op Cyprus duizenden katten gestorven aan het . . . corona’virus’.

 3. Ik las vandaag het volgende :

  https//ninefornews.nl/16-parlementsleden-krijgen-te-horen-coronaplannen-werden-56-jaar-geleden-al-gesmeed/

  Alles wat nu gaande is, is al lang geleden bedacht. En het zal heel moeilijk worden om al die lui te ontmaskeren zolang het grootste deel van de mensen nog steeds onder hun “veilige” steen leeft, zoet gehouden dmv brood & spelen. Zo gaat het al honderden jaren.

 4. Spike Eiwit Syndroom 2 jaar later NOG STEEDS VOLLEDIG EFFECT – toch hebben de meeste geïnjecteerde massa’s geen idee wat er met hen gebeurt

  Geen enkele persoon die is geïnjecteerd met het Wuhan-coronavirus (COVID-19)-vaccin kan erachter komen wat er met zijn lichaam, hersenen en algehele functioneren gebeurt, en hun artsen kunnen dat ook niet. Miljoenen eiwitprionen gecreëerd door mRNA-technologie zijn hun vasculaire systeem, hun reinigingsorganen, hun voortplantingsorganen en hun hersenen binnengedrongen, en de symptomen van het Spike Protein Syndroom (SPS) variëren van klein en terugkerend tot enorm dodelijk, inclusief plotselinge. onverklaarbare” dood.
  Artsen durven het niet te noemen, als ze er zelfs maar achter kunnen komen, aangezien het medisch-industriële complex hen vertelt wat ze moeten doen, wanneer ze het moeten doen, hoe ze het moeten doen en dat ze niets anders mogen doen. Dit vergt dagelijks miljarden dollars aan diagnostische tests, bloedonderzoek, meer vaccins en dodelijke medicijnen op recept (die nog steeds alleen de symptomen aanpakken, nooit de oorzaak). Ja, SPS, Spike Protein Syndrome , overspoelt de natie en de wereld als een pandemie, en de geïnjecteerde schapen en hun artsen zijn allemaal als struisvogels met hun kop in het zand. Welkom bij de plandemische functiewinst, waarbij 270 miljoen Amerikanen betrokken zijn bij het grootste medische experiment van onze tijd.

  Ruim 270 miljoen Amerikanen zijn proefkonijnen in de ultieme ‘inside job’ van Big Pharma >>>

  https://www.naturalnews.com/2023-12-04-spike-protein-syndrome-still-in-full-effect.html

  • Ja, dan vraag je je ook af hoe het zit met de mensen die via shedding dit hebben opgedaan. Zijn die stoffen toch het lichaam uit via de voor handen zijnde technieken?
   Ik moet daar wel aan denken, zal toch nog maar eens op de ontgiftingstoer gaan. Er zijn echt methoden om de prikken en de shedding daarvan te ontgiften. In 2021 ca 1 maand ziek geweest, diverse dingen geprobeerd, totdat het juiste middel erwas en ik binnen 2 dagen weer in orde was.

   • Welk middel was dat? Ik heb begrepen dat astaxanthine en gluthation hele goeie zijn. Maar ook “hab sawda” (zwarte zaad) wat vergelijkbaar is met ivermectine.

   • Klien december 6, 2023 Bij 01:26

    Het lichaam van een geprikt figuur maakt zelf deze giftige eiwitten aan, en zorgt in veel gevallen auto-immuunziektes, het DNA is voorgoed veranderd en daar helpt weinig aan er zijn wel bepaalde kruiden die zgn. het lichaam doen helpen ‘ontgiften’ maar ik heb geen een succesvolle case kunnen lezen, ineens zijn “wij” allen kruidendokters OMG.

    • Ja Adriaan ik weet het. Sommigen hier op de site zijn al kruidenspecialsten, anderen worden het.
     Maar behalve kruiden en supplementen zijn er nog meer methodes om de spikes te remmen of misschien te stoppen. En zijn er ontgiftingsmethoden van de prikken zelf.
     maar daar heb je mensen nodig die speciaal opgeleid zijn hiervoor
     Ik wil ook op Fatima reageren. Ga even via Rommel dat laten doorgeven. Wat mij betreft aan wie dat wil, maar liever niet op de site. Ben bang dat het net gaat als met de Ivermectine.

 5. Toch laat het me niet los dat Rutte intern tot de gedoodverfde opvolger van Schwab is genoemd. In dat NAVO-baantje zie ik hem niet passen, slechts als uitvalbasis. Nee, zijn germanistische gevoelens (de bril ervoor heeft ie al op) passen meer in machtspositie die ongekozen kan worden uitgeoefend. “Bek houden, allemaal”, ik ben de baas en ik is belangrijk.

 6. Japan begint als eerste land met gevaarlijke zelfreplicerende Covid saRNA vaccins

  Japan blijkt als eerste land ter wereld in alle stilte experimentele Covid saRNA ‘vaccins’ te hebben goedgekeurd. saRNA is een krachtigere en daardoor nog gevaarlijkere vorm van het modRNA dat in de huidige prikken zit. Er wordt slechts een zeer kleine hoeveelheid werkzame stof in een mens geïnjecteerd, dat zichzelf vervolgens door heel het lichaam gaat repliceren. Kritische experts waarschuwen daarom dat saRNA nooit op mensen zou moeten worden toegepast, maar dat gaat dus toch gebeuren. Aangezien ook andere fabrikanten eraan werken (zoals BioNTech / Pfizer), zal het zal vermoedelijk een kwestie van tijd zijn voordat deze saRNA vaccins ook in Europa en Nederland worden toegelaten. De gevolgen hiervan zullen naar verwachting nog veel verschrikkelijker zijn dan wat de modRNA prikken reeds hebben aangericht.

  Een commissie van het Japanse ministerie van Gezondheid heeft besloten dat het saRNA ‘vaccin’ van Daiichi Sankyo aan mensen mag worden toegediend. Begin dit jaar omschreef het vakblad Pathogens zelfreplicerende saRNA injecties als ‘verbeterde mRNA vaccins‘. Het goedkeuringsproces door instanties zal daarom nog soepeler verlopen, aangezien de basistechniek – modRNA in lipide nanodeeltjes (LNP’s) – reeds is toegestaan, en de fabrikanten zullen zeggen dat saRNA niets anders dan een ‘verbeterde’ variant van modRNA is.

  En inderdaad, net als met de Covid modRNA spuiten vanaf eind 2020 het geval was, is het Japanse saRNA ‘vaccin’ nog voordat bekend is of het veilig of effectief is, goedgekeurd. En dat terwijl uitgebreid wetenschappelijk is bewezen en gedocumenteerd dat de huidige CovidmodRNA injecties geen van beide zijn, maar juist bij ongekende aantallen mensen immense schade hebben aangericht. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/japan-begint-als-eerste-land-met-gevaarlijke-zelfreplicerende-covid-sarna-vaccins/

 7. https://blog.wrwy.nl › 2018 › 08 › 28 › de-13de-bloedlijn-door-fritz-springmeier
  De 13de Bloedlijn door Fritz Springmeier – WRWY
  De 13de Bloedlijn door Fritz Springmeier. Er wordt veel gesproken over de 13 bloedlijnen van families, gerelateerd aan de illuminatie. De volgende families zijn bekend: Freeman, Russell, Reynolds, Onassis, Bundy, Astor, Rockefeller, Collins, Kennedy, Li, Dupont, Rothschild en Van Duyn. Als we naar de laatste naam kijken, zien wij een naam dat …

 8. Na lang wachten hebben we nu veel informatie verzameld over de toxiciteit van de spike eiwit. We zullen verschillende artsen, pathologen, biologen, wetenschappers, immunologen. De media lezen een script die niet met de waarheid scoort. De media laten deze echte experts niet aan het woord. De waarheid willen ze niet delen, wat in mijn ogen crimineel gedrag is en poging tot doodslag is. Want deze artsen zeggen duidelijk dat de covid vaccin zeer toxisch is met de dood for gevolg. vandaar we een uitgebreide blog maken en we delen zoveel mogelijk video s van onderzoekers die de Covid vaccin onderzocht hebben.
  Wat zijn de basis ingrediënten van de Covid vaccin
  – Spike eiwit
  – Grafeenoxide
  – Zware metalen
  – chemische en synthetische stoften enz..

  Er zit geen enkele stof in de Covid vaccin dat bested is voor een mens.

  Het zijn allemaal stoffen die schade brengen aan het lichaam.

  https://www.bitchute.com/video/GIzmGAtiX20!/

  DE VIDEO DIE IEDEREEN MOET ZIEN! MISLEIDING EN GASLIGHTING DOOR ONZE EIGEN OVERHEID.

  De geluiden dat er iets niet klopt betreffende de vaccins worden steeds groter. Nog erger is dat onze overheid onvolledig is met het geven van informatie. Terwijl de vaccinate slachtoffers toenemen, de oversterfte duidelijk zichtbaar.

  Jammer dat mensen zich blindstaren op een witte jas en op een diploma, en ze hebben geen aandacht voor de inhoud van de vaccin. Mensen hebben geen besef dat geneeskundigen met witte jas (vooral reguliere) niet altijd goede bedoelingen hebben.

  Wat hebben mensen dan nodig om gezond te blijven?
  – Zuiver water
  – Zon
  – Voldoende nutriënten,
  – Zuivere echte voeding (voeding waar de zon heeft op geschenen en dat moderne natuur heeft gemaakt)
  – Liefde

  • De link naar bitchute meldt; 404 – PAGE NOT FOUND
   En nog een zéér belangrijk iets wat mensen nodig hebben om gezond te blijven; Schone lucht! De huidige lucht is vervuild met o.a. nanofijnstof uit katalysatoren van benzineauto`s en elektro magnetische straling door o.a. 5G. En dat terwijl er écht schone en duurzame energiebronnen bestaan en wij niet gelukkig worden van nóg sneller internet!

 9. …in 1994 waren er 5,5 miljard Sapiens Apen op aarde, vandaag zijn we met ze 8,1 miljard and ticking….Het zogenaamd ontvolkingsbeleid is dus, maw , voorlopig althans, grondig mislukt …. Toch? …. en sinds de ‘dodelijke’ vaxxinatie campagne zijn er trouwens ook nog een slordige honderd miljoen bijgekomen….

   • @Xandra…

    Helemaal mee eens! Ze fucken met ALLE data en ALLES is een leugen.

    Ik geloof inmiddels ook niks meer. Ze vegen ons in steden zo dicht mogelijk op elkaar zodat we allemaal DENKEN dat het uit de klauwen loopt.

    En dan nog… als je 8 miljard mensen in Alaska neerzet, wonen ze allemaal op hun eigen hectare grond en dan is de rest vs planeet leeg. In Azië woont 50% vd mensheid en ze gebruiken 1% van het totale landoppervlak op aarde. Zet 8miljard mensen in Nederland neer en we hebben allemaal 1 vierkante meter ruimte… EN DAN ZIJN ER NOG 2 PROVINCIES LEEG.

    Iemand moet eigenlijk eens een mooi boekje maken waarin je de (zogenaamde 8 miljard) mensheid inzichtelijk maakt tov het aard-en wateroppervlak. Of iemand die eens laat zien hoe vaak Nederland in alle landen op aarde past. Overbevolking is net als ALLES totale bullshit. Steden en kleine landen zijn overbevolkt!!! Verder niet.

    We leven in ‘The Dumb Ages’.

  • De NWO kneuzen zouden moeten weten dat mensen in armoede en stress zich juist gaan voortplanten. Blanke mensen planten zich moeilijker en moeilijker voort. Ze willen de mensheid wel uitroeien, maar daarvoor moeten ze eerst de blanke mensen uitroeien. De blanke mensen hebben nog heel veel privileges, de resf van de planeet is al slaaf. Wat we nu meemaken is de vernietiging van de blanke mens, daarna volgt de rest.

 10. Ik ben erg benieuwd naar 15 december in grote lijnen kan ik het volgen en begrijpen ben dan ook niet gevaccineerd. Maar de rest van het verhaal komt wel een beetje dichterbij alleen begrijp ik nog steeds niet dan zo’n klein handje vol mensen zo veel mensen kunnen gaan manipuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in