Foto: Public Domain

Het “Collectieve Westen” geleid door de belangrijkste imperialistische macht, de Verenigde Staten, wankelt en buigt, de stuurloze ineenstorting wordt met de dag duidelijker, schrijft Finian Cunningham.

Voor wat het waard is, de trans-Atlantische alliantie van de VS en haar Europese bondgenoten – belichaamd door het militaire blok van de NAVO – had een vrij goede chronologische aanloop. De imperialistische kliek heeft het bijna acht decennia volgehouden. Maar nu loopt dat schip vast op de rotsen van een proxy-oorlog in Oekraïne tegen Rusland.

De tekenen van instorting en desintegratie volgen elkaar in hoog tempo op. De militaire nederlaag in Oekraïne door de NAVO-mogendheden na een investering van $100 miljard in wapens staat bovenaan de verliezenlijst – samen met tot wel 500.000 dode Oekraïense soldaten.

Wat een afschuwelijk fiasco is de door de NAVO gesponsorde campagne tegen Rusland geworden. Een bloedbad in Europa dat verwant is aan de ergste van de vele imperialistische slachtpartijen in de geschiedenis. De door de VS geleide militaire alliantie van 30 landen heeft op spectaculaire wijze elke schijn van “veiligheidsorganisatie” verloren.

Het tandenknarsen is nog maar net begonnen. De bespottelijke schande over de terugtrekking van de NAVO twee jaar geleden uit Afghanistan in augustus 2021 – na 20 jaar mislukte militaire bezetting – is slechts een voorbode van het afschuwelijke debacle dat zich in Oekraïne ontvouwt.

Voor het eerst in de geschiedenis van de republiek van de Verenigde Staten zag dat land deze week zijn Congresleider ontslagen worden. Kevin McCarthy, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden – de derde in lijn voor het presidentschap – werd uit zijn functie gezet, grotendeels als gevolg van de politieke strijd in Washington over de schandalige financiering van een proxy-oorlog in Oekraïne tegen Rusland, en dat terwijl de Amerikaanse federale regering op het punt staat failliet te gaan.

  Video's! Russische woede uitgebarsten: Razende bemanningen van twee T-90's vernietigen eigenhandig Oekraïense konvooien - Russische soldaat: "Wat heeft hij in godsnaam gedaan?"

Uren voordat McCarthy werd afgezet, pleegde president Joe Biden dinsdag een wanhopig telefoongesprek met Europese leiders om “bondgenoten te verzekeren van voortdurende Amerikaanse steun voor Oekraïne”. Aan de telefoonconferentie namen alle belangrijke bondgenoten deel, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Polen, evenals Canada en Japan.

Het enige onderwerp was de oorlog in Oekraïne en de beloften van Biden dat de Verenigde Staten hun militaire steun aan het regime in Kiev zouden voortzetten.

Later over de besprekingen sprekend, werd de Poolse president Andrzej Duda, die de urgentie van Biden’s agenda verwoordde, als volgt geciteerd: “Iedereen nam het woord. Het belangrijkste onderwerp was Oekraïne, de situatie in Oekraïne. President Joe Biden begon met ons te vertellen over de situatie in de VS en wat de echte politieke situatie rond Oekraïne is. Hij verzekerde ons dat er steun is voor de voortdurende steun aan Oekraïne, in de eerste plaats voor de militaire steun. Hij zei dat hij die steun in het Congres zal krijgen.”

De Poolse leider voegde eraan toe: “Biden riep de deelnemers op om hun steun aan Oekraïne voort te zetten en dat iedereen hem verzekerde dat ze dat zouden doen.”

De ongekende afzetting van Parlementsvoorzitter McCarthy binnen enkele uren na Biden’s lege verzekering aan Westerse bondgenoten “over de politieke situatie in de VS” en zijn beloften om bij Oekraïne te blijven, kan alleen maar dienen om de zenuwen nog verder te laten rammelen.

Het is duidelijk dat Biden niet eens weet wat er in zijn eigen land gebeurt, laat staan in Oekraïne.

De grootste angst onder Amerika’s vazallen in Europa, Canada, Japan en elders is dat Washington de mislukte proxy-oorlog in Oekraïne abrupt zal afbreken. Niet uit principe, maar eerder uit politiek opportunisme, waardoor ze in de steek gelaten worden.

  DE VLEESMOLEN 

De Verenigde Staten en de Europese Unie hebben tot 200 miljard dollar aan militaire en andere economische hulp aan Oekraïne toegezegd sinds het conflict met Rusland 20 maanden geleden, in februari 2022, uitbrak. Europa is veel zwaarder getroffen dan de VS door het wegvallen van de Russische energietoevoer en door de toestroom van miljoenen Oekraïense vluchtelingen.

Josep Borrell, het hoofd buitenlands beleid van de EU, beweert dat Europa Oekraïne zal blijven steunen, zelfs als de Verenigde Staten hun hulp zouden stopzetten. Borrell geeft zich over aan waanvoorstellingen.

De Europese NAVO-leden zijn nu al huiverig en terughoudend aan het worden over de eindeloze financiële gulle gaven die worden uitgedeeld om het corrupte regime in Kiev overeind te houden. Hongarije en nu ook Slowakije hebben gezworen om de wapenleveranties en andere financiering stop te zetten. In Duitsland en andere EU-landen wordt massaal geprotesteerd tegen de NAVO-oorlog. Europese politieke leiders worden steeds meer gezien als machteloze ja-knikkers van Washington die hun nationale belangen verraden.

Biden en het oorlogszuchtige Amerikaanse establishment zijn zeer toegewijd aan de proxy-oorlog tegen Rusland. De oorlogsfunctie is de motor van het Amerikaanse kapitalisme en de imperialistische ambities. Maar als de economie fundamenteel kapot is – en dat is ze zeker met een onhoudbare nationale schuld van 33 biljoen dollar – wordt de realiteit van een faillissement en politieke/publieke oppositie onhoudbaar.

Biden’s “garanties” aan de NAVO vazallen zijn beschamend waardeloos nadat hij overrompeld werd door de daaropvolgende chaos in zijn eigen Congres. De Amerikaanse president is niet in de positie om iets te beloven.

Het Pentagon en de Europese legers klagen ook dat ze geen wapens meer hebben om aan Oekraïne te geven, omdat hun arsenalen zijn uitgeput door roekeloze donaties aan het verkwistende, incompetente regime in Kiev.

  Oorlogstrommels slaan luider, Wereldoorlog III komt steeds dichterbij

De toch al nerveuze Europeanen en andere NAVO-partners hebben ongetwijfeld flashbacks van de verraderlijke manier waarop Biden en Washington abrupt en eenzijdig de stekker uit Afghanistan trokken. De NAVO-bondgenoten waren stomverbaasd over die snelle beslissing om uit het moeras te stappen. Biden had hen niet eens ingelicht, laat staan met hen overlegd.

Gedurende acht decennia na de Tweede Wereldoorlog waren de NAVO en later de Europese Unie altijd een handig vehikel voor het Amerikaanse imperialisme. De vazallen werden bij elkaar gehouden door de relatieve kracht van het Amerikaanse imperium. Dat imperium valt nu uiteen door eindeloze oorlogen, bankroet en endemische corruptie in Washington. De laatste episode van de historische mislukking speelt zich af in de frauduleuze proxy-oorlog in Oekraïne – aan het Westerse publiek verkocht door de liegende mainstream media als weer een “nobele zaak” om zogenaamd de democratie te verdedigen (hoe absurd!).

De ultieme ontaarding blijkt uit het feit dat de “moraliserende”, “superieure” Westerse machten in bed liggen met een nazi-regime. En samen met die ontaarding zijn de financiële schulden torenhoog en een grove belediging voor de zware democratische behoeften van het Westerse publiek.

Als Uncle Sam op de vlucht slaat, en dat zal hij doen, is het eindelijk gedaan met hem en al zijn vazallen.

De grote ontrafeling van de Westerse imperialistische macht is aan de gang, en gaat steeds sneller.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De oorlog verliezen – Wat komt er nu op het slagveld en wat zijn de politieke gevolgen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetins aankondiging van de Burevestnik-raket maakt het Westen nerveus en ongerust
Volgend artikelGoddelijke interventie en het einde van de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Europa was altijd al een slaafse volger van de VS. Vooral na de afspraken van WO II. Ze hebben er niets van geleerd. “Onafhankelijke” Staten die niet bij machte zijn zelfstandig een oorlog of wat dan ook te leiden. Een grote financierder was/is altijd welkom. De Marshall plan hadden ze nodig om weer op “eigen” benen te staan. Maar daarmee hadden ze zich in de schulden gestoken en afhankelijk van de VS gemaakt.

  • Levi Patty oktober 7, 2023 Bij 08:34
   Het nieuwe marshall plan ligt al klaar in de grotten van Klaus Vaak. The Great Reshit. En zeker in NL zijn ze te gemakzuchtig om zelf een volwassen heropbouw te bewerkstelligen met goede ideeen en een goede aanpak. De ja-knikkers gaan het regelen. Je zag het met de plandemie… het volk is als kindjes dat naar pappa en mamma luistert.

 2. De oorlog tegen de eigen bevolking gaat nu volgas en in de hoogste versnelling, want om de macht in eigen huis te houden moet er nu totale chaos en ellende in eigen huis uitbreken. Zet je maar schrap voor een bak ellende in Europa.

  Alle crisissen komen nu tegelijk. Destabilisatie en angst, verdeeldheid, is hoe criminele losers de macht houden. Ze praten over samen, maar ze creëren het tegenovergestelde. Een Kakistocratie wordt gerund door gewetenloze domme rovers. Zolang ze winnen trekken ze samen op als beste vrienden, maar er is geen eer onder dieven zodra ze verliezen. Alle ‘leiders’ zullen hun verantwoordelijkheid willen ontwijken, dus het gaat een stuurloze bende worden. Ze bloeden ons ondertussen dood dmv belastingen, subsidies, gestoorde begrotingen voor projecten tbv alles behalve de Nederlandse belastingbetaler… en wij zijn zo druk met consumeren dat we helemaal niet doorhebben dat ons huis in brand staat en dat bijna alle uitgangen ontoegankelijk zijn geworden. Wapper nog even met je monopoly geld, knuffel je spullen, geniet van het kortstondige geluk van ‘leuk en lekker’, want we gaan binnenkort ineens allemaal beseffen dat we in een neerstortend vliegtuig zitten. Iedereen focust nog op andere dingen dan ons eigen vliegtuig, maar binnenkort komt het besef dat we zelf heel diep in de problemen zitten. Maarja… het moet zo gaan om bij een nieuw begin te komen, een nieuwe start. Er moet een reset, een herverdeling, komen, want de wereld zoals de satanisten hem hebben ingericht kan niet blijven bestaan. Weg met alles wat kapot, corrupt en verrot is. Op naar een nieuwe aarde, een nieuwe start. Samen zijn wij onverslaanbaar sterk en samen ruimen wij de corruptie en de schade op en samen bouwen wij in no-time iets nieuws op. Eerst komt het zuur, dan komt het zoet.

 3. mei 1945: “bevrijd” van de Duitser door een tiran genaamd u.s.a. zijn we medeplichtig geworden aan vele oorlogen en ellende.

  • En voor zover ik het begrijp, was/is de UK de baas over Washington DC en het Vaticaan is weer de baas over Londen en Israël is de rechterhand van het Vaticaan. En in die hiërarchie, met een satanische/luciferiaanse basis, zijn ze al duizenden jaren bezig om te proberen om de hele wereld over te nemen. Ze hebben Five eyes (de geheime diensten van het westen), die worden rechtstreeks bestuurt door de elites om de politiek aan te sturen, die als handpoppen in een poppentheater ons weer aansturen.

   Dat is de hiërarchie van de deepstate voor zover ik het aan elkaar kan puzzelen. Maar er zijn hier wat lezers/reageerders die het nog exacter kunnen benoemen. Deze deepstate is de echte tiran die achter de schermen al duizenden jaren complotten smeedt en plannen maakt voor wereld dominantie in een NWO. Ze hebben zich vanuit deze hiërarchie in allerlei 3-letter clubs georganiseerd en daarmee hebben ze ALLES geïnfiltreerd en IEDEREEN corrupt gemaakt. Hun duizenden jaren oude satanische doodscultus, loopt op de klippen. Dieven kennen geen eer en dus is hun hele doodscultus een kaartenhuis van leugens en bedrog. Ze zijn zo enorm dom geweest om te denken dat leugens en bedrog stand houden.

   Jij bent ook geen onbekende met deze materie, dus ik schrijf misschien iets dat jou niets nieuws leert, maar ik schrijf dit vooral van me af om het verhaal voor mezelf helder te krijgen en als jij of anderen het het kunnen aanvullen wordt het alsmaar duidelijker waar we mee te maken hebben.

   Goed weekend 😊🙏

  • Inderdaad , Duitsland had de oorlog beter gewonnen, Hitler zou ondertussen al lang dood geweest zijn en met hem het nationaal socialisme zoals ook het communisme de ondergang kende. Misschien waren we dan gevrijwaard gebleven van parasitaire instellingen zoals het corrupte EU circus en de criminele mafia organisatie ook NATO genoemd,…. misschien .

  • 33 de hoogste rang in de illuminatie. Als er dit soort getallen genoemd worden krijgen we dus eigenlijk een rechtstreeks bericht van de engnekken. Getallen en symbolen zijn hun ding. Heel interessant om je in te verdiepen, je gaat dan veel herkennen.

   • Geen kritiek. Maar die getallen zijn en worden geperverteerd door de engnekken. Ze komen niet van hun, ze zijn niet bedacht door hun, en ze zijn niet het eigendom van hun. Deze getallen zijn ‘berichten’ van iets heel anders. Ze hebben een specifieke betekenis, maar ze kunnen niets afdwingen of veroorzaken. De engnekken hebben ze zich toegeëigend als stempel op hun kwaadaardigheid. 33 betekent letterlijk: blijf in controle van jezelf en doe niets waarvan je weet dat het niet goed is, en ook blijf bij de Bron. De engnek heeft er van gemaakt: wij zijn in controle over jullie. Hun geperverteerde betekenis van het getal heeft niks te maken met de boodschap en zeker al niet met de Bron van de boodschap. Ook jij kan de boodschappen ontvangen als je openstaat voor deze getallen en de betekenis er van kent. De Bron van deze berichten is groter dan alle engnekken bij elkaar. Het echte bericht komt niet van de engnek. Zij doen dus alsof, en die metselarij gekte van het getal 33 stelt dus ook niks voor, behalve het valse geloof dat ze zelf hanteren. Groeten.

    • Ik vat niets op als kritiek, ik leer graag 😉 Ik weet dat er veel meer achter getallen en symbolen zit, teveel om hier te benoemen. Maar voor een leek is het wel handig om wat dingen te herkennen. Voorbeeld: Er worden nu mensen gezien als held (bv Russell Brand/Tucker Carlson/Trump) Maar als je 1x hun naam met illuminatie er achter googled, zie je zo foto’s met 666 symbolen/1 oog symbool/I love satan symbool/piramide symbool. Dus zonder er héél diep in te duiken kun je er al wel veel van leren. Zo is het ook met getallen. Bedankt voor je aanvulling, zoals ik zei: ik leer graag.

       • Sandra,
        Bullock is een zeer goede actrice en een mooie vrouw, denk wel een eigenzinnige vrouw, mooi vind ik die combi.
        Ik kom soms in de metalscene en daar is het 666 gewoon een symbool tegen religie in het algemeen, net als dat handgebaar, rebellie en meer niet, ik hou daar wel van.

  • ….op zich is dat ‘slechts’ 100% van het BNP….ter vergelijking in Japan is het 260% ! , Italie 170, Frankrijk 110%, UK 100% ….allemaal palliatief in het zelfde bed maw …

 4. Europese politici zijn zo ongelofelijk dom bezig en doen zo’n enorm achterlijke uitspraken dat ik wel eens denk dat ze bang zijn. Want zo dom kunnen ze gewoon niet zijn dat bestaat niet. Je moet toch iets tussen je oren hebben om het tot die positie te schoppen.
  Dus wat is er echt aan de hand ?
  Ik heb eens gehoord dat topmanagers iemand onder hun aannemen die gescreend is om dat te doen wat van ze gevraagd wordt (laten we zeggen met hetzelfde normen en waardenpakket) en die geen bedreiging kan vormen voor de persoon boven hun.
  Wat is dan de conclusie in de politiek ?
  Ondanks al die verschillende clubjes zijn gekozen politici per definitie oneerlijk, achterbaks, hebzuchtig of gewoon bang om eerlijk te zijn ?
  Nogmaals ervan uitgaande dat ze niet zo dom zijn als ze presenteren.
  Dan is de vraag : voor wie zijn ze bang ? Wie heeft de macht om ze te kiezen (gekozen laten worden) en om ze af te fakkelen (al dan niet via de media).
  Want ooit toen democratische waarden echt wat voorstelden, waren politici de uitverkorenen van het volk.
  Nu zijn politici de verlengde arm van het kapitaal en is het meeste wat ze doen niet ten behoeve van het volk.
  Je kunt zeggen : hohoho ze zijn de planeet aan het redden met hun energielabels en het opdrijven van de energieprijzen.
  Maar aan de andere kant zijn met hun walgelijke miljardenverslindende oorlog inclusief uraniumclusterbommen en nucleaire wederzijdse bedreigingen zijn ze letterlijk en figuurlijk russisch roulette aan het spelen met de aarde.
  Heeft Putin gelijk dat hij kijkt naar targets achter de politieke lafaards ?
  Zouden de politici niet beter eieren voor hun geld kunnen kiezen en hem helpen om zo de aarde echt te redden en daarmee een beetje van hun (geloof)waardigheid voor nu en in de toekomst terug te krijgen ?
  Want de inzet wordt iedere keer groter en het gaat een keer fout.
  Is het niet nu, dan bij Korea of China of Irak. Maar het gaat een keer fout.
  Help elkaar en besteed de miljarden eens niet zo dat de verkeerden zich verder verrijken.

  Amerika heeft in de 2e WO europa geholpen dat is waar. Maar daarna ook in haar macht gekregen met het marshallplan.
  Echter dat was wel pas op het moment dat ze wel moesten, wilden ze niet zelf in de problemen komen.
  En dat maakt voor de meeste mensen dat Amerika automatisch “de goeien” zijn.
  Maar is dit wel zo ?

  https://apokalypsnu.nl/2016/03/05/waarom-moest-khadaffi-eigenlijk-weg/

  • ” Je moet toch iets tussen je oren hebben om het tot die positie te schoppen. ”

   Dat er nog mensen bestaan die er een heilig vertrouwen in hebben dat ministers op hun kennis benoemt worden.
   NEE, lid zijn van de goede partij is voldoende.
   Kijk maar naar b.v. hugo de jonge.
   Van schoolmeester lagere school naar minister van volksgezondheid tot minister van woningbouw.
   Helemaal niemand heeft hier in de regering kennis van waarvoor ze benoemt zijn.
   Maar dan ook echt helemaal niemand.
   Zorg dat je de goede mensen kent en je komt een heel eind.

   • Politici zijn handpoppen/acteurs die niks te zeggen hebben. De geheime diensten zijn de echte regering en die worden aangestuurd door Bilderberg en WEF en die worden aangestuurd door de elites. Zoek de hiërarchieën maar op. Politici zijn sokpoppen die een theatervoorstelling opvoeren om ons als kinderen zoet mee te houden.

    • Iets op kunnen lezen van een papiertje is ruim voldoende om ergens als acteur benoemt te worden binnen deze theater opvoering die ze hier 2de kamer noemen.

   • Ze hebben zelf niets in te brengen hoor, ze zijn de puppets van de Deepstate (het hoogste puntje van de piramide) Politiek is de 1 na onderste laag (wij natuurlijk de onderste) ze worden gechanteerd en als honden gebruikt door de hoge top. Ze hebben ooit hun ziel verkocht en nu moeten ze naar hun pijpen dansen. Ze zijn niet dom ze zijn gewoon net als wij slaaf, alleen zij worden er wat beter voor betaald. En als hun taak er op zit worden ze vervangen door andere (dat is wat er nu gebeurd is in de Nederlandse politiek). 22 November worden de nieuwe puppets geplaatst (en die zijn erger dan de vorige) Ik denk dat de Deepstate het einde van de oorlog gepland heeft. De grond wordt gekocht door Blackrock en andere rijke vriendjes en er worden 15 minuten steden gemaakt. We zijn nog lang niet van ze af ben ik bang.

   • Je hoeft alleen maar mee te doen met de pedofiele feesten en ze hebben je onder controle, want alles staat op film wat je daar geflikt hebt dus kunnen ze je levenslang chanteren.
    Degenen die niet meedoen hebben ook geen fijn leven meer want dan verzinnen ze de meest lelijke leugens over jou en kan je vaak een politieke carrière vergeten.

  • Dan oktober 7, 2023 Bij 09:43
   Mooi dat je die link over Khadaffi nog hebt kunnen vinden. De moord op die man was werkelijk een onbeschrijfelijke misdaad. Maar weinig mensen weten hier (nog) van. Ik zag het altijd als het keerpunt naar het duister in het Westen. Afgezien van Liam Fox, waar zou al dat goud en die diamanten heengesleept zijn…

  • Dan oktober 7, 2023 Bij 09:43
   Europese politici zijn zo ongelofelijk dom bezig en doen zo’n enorm achterlijke uitspraken dat ik wel eens denk dat ze bang zijn. Want zo dom kunnen ze gewoon niet zijn dat bestaat niet.

   Thierry Baudet heeft het hier wel vaker over als hij het over de 2e kamer heeft… De politicy daar of enorm dom of complicit…
   Ik hou het liever op alletwee en deze tendens is niet beperkt tot binnen de grens.
   ——————————-

   Wake Up 🙉🙈🙊’s. Adrenochrome Alert

   Child abuse and murder by the world’s elite, beware; shocking images! – In English with Dutch subtitles: https://www.hetanderenieuws.nl/dvo-kindermisbruik-en-moord-door-de-elite-van-de-wereld-let-op-schokkende-beelden-nederlands-ondertiteld/

   • Ik denk dat er teveel politici gecorrumpeerd zijn… ze MOETEN wel zwijgen of enkel een bepaald opgedrongen narratief communiceren

  • Amerika heeft de 2e wereldoorlog mogelijk gemaakt. Problem, reaction, solution. Hitler zou nooit aan de macht gekomen zijn zonder actieve hulp van het westen, en zijn oorlogsmachine zou zonder westerse hulp nooit van de grond gekomen zijn.

   Zonder de VS zouden Hitler en zijn leger ook het loodje gelegd hebben, het zou weliswaar langer geduurd hebben. Iedereen vergeet dat zo’n 85% van het uitschakelen van Hitler’s reich door de Soviets gedaan is.

 5. 2023 Bevrijd van dat gore WEF ook zo ? zo niet dan straks snel handelen om Blubberbek uitelkaar te trekken met de rest van dat tuig wat daar zit?
  Kan niet wachten op dat dag en uur

 6. Ik denk het niet als je nu al die nazi ratten beginnende in Den haag niet gaat ophangen dan zal die Schwabber in Davos gelijk krijgen You own nothing and will be happy😜🖕💉

  • Inderdaad Immortal, de keizer had nooit kleren. Het is de MSM die de mensen wijsmaakt dat de keizer kleren aanheeft. Helaas trapt een groot deel van de mensen nog steeds in hun leugens.

 7. Wat ik me afvraag of dit niet precies is wat de elite wilt. Als je wilt dat de controle die China over zijn bevolking heeft wereldwijd geïmplementeerd kan worden moet het westen uit de weg geruimd worden.
  Dan is de chaos, ook binnen alle regeringen, nodig om een ‘chinese ‘ regering te kunnen instellen. Door die chaos in landen gaat de bevolking vragen om daar de controle over over te nemen. Dat is precies is wat ze willen.
  De enige manier is dan ook om te zorgen dat ons land niet tot chaos vervalt

  • @Aak….
   ‘De enige manier is dan ook om te zorgen dat ons land niet tot chaos vervalt’

   Helemaal mee eens. Blijf dit delen. Samen staan we sterk, verdeeld maken we geen kans.

  • Helemaal mee eens… ORDO AB CHAO. Sinds decennia zijn de politici bezig geweest om het westen en alles wat in hun kielzog meedobberde te ondermijnen….

 8. Je moet opletten met het woord “instorting”. Hier is een proces dat minstens een decennia duurt. Maar zelfs dat is razend snel. Sommigen zijn ontgoocheld als ze volgende week niet op de puinhopen kunnen gaan dansen. Eer het zover is zal de Anglo-Amerikaanse moloch nog veel miserie over de wereld storten.

 9. Quote: “The very word secrecy is repugnant, in a free and open society. For we are, as a people, inherently and historically opposed to secret societies, to secret proceedings and to secret oaths”… “For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence – on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations. Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed.” – John F. Kennedy secret society speech on April 27, 1961 (murdered on November 22, 1963). End Quote. Rat Rutte zei in een debat van Gideon van Meijieren van 2 jaar geleden, dat hij ook aandacht gaf aan conspiracy theories, maar dat het daar bij bleef…CONSPIRACIES… en niet meer dan dat. /// Gideon van Meijeren heeft/had Rutte binnen een minuut op briljante wijze in hun allereerste debat… : https://m.youtube.com/watch?v=jjPAr3YFktk&pp=ygUnZXJlbiBydXR0ZSBrbGF1cyBzY2h3YWlg
  De FvD is inderdaad de enigste party die het voor Nederland en zijn burgers opneemt. De rest zijn landverraders…

 10. Men vergeet misschien dat het noodzakelijk is om de VS op te delen in enkele aparte entiteiten met daar bovenop een verbod op het bezitten van atoomwapens, misschien zelfs een leger !
  Wellicht wordt pas dat de ultieme vernedering voor de DOMSTE NATIE OOIT !

  • altijd al gezegd..dat dit rijk aan het verbrokkelen was…het is te laat voor éénheid daar..ze haten elkaar alleen een vreselijke natuurramp kan dit amerika nog terug vastlijmen…anders blijven er broodkruimels over..

 11. Poetin ziet de Globale terrorist Klaus Schwab en het WEF als legitiem oorlog doel en daaraan toegevoegd dat zijn dagen zijn geteld. “holding humanity to random”. Kan niet wachten dat er een Hyper Shall raket op zijn dak landt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in