CPAC / Rumble via lifesitenews.com

In een vurige toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC) zei Bukele, die met maar liefst 84% van de stemmen zijn herverkiezing won, over het globalisme: “Het is al dood” en voegde eraan toe dat in Amerika “duistere krachten jullie land overnemen,” bericht Zerohedge.

Hij zei dat de reden waarom El Salvador uiteindelijk de “moordhoofdstad van de wereld” werd, was dat de mensen niet in staat waren om te begrijpen hoe radicaal hun samenleving aan het veranderen was omdat het gebeurde over een periode van tientallen jaren, één stap per keer.

Bukele vergeleek dit met het koken van een kikker en zei dat als je het vuur steeds hoger zet en de kikker langzaam kookt, hij zich niet realiseert wat er gebeurt tot het te laat is. De Latijns-Amerikaanse president spoorde Amerikanen echter aan om niet te wanhopen, want “je kunt nog steeds springen voordat het water kookt.” – Lifesite

Bukele legde later uit dat in El Salvador een 12 jaar durende communistisch geïnspireerde burgeroorlog uitbrak en dat hij “duidelijk de tekenen van een aftakelend” land kan zien als hij naar Amerika kijkt.

“Ze lieten de bendeleden vrij,” zei hij over zijn thuisland, eraan toevoegend dat hij om El Salvador op te schonen “corrupte rechters, corrupte advocaten en corrupte aanklagers” moest verwijderen.

Hij noemde Baltimore, waar “misdaad en drugs de dagelijkse norm zijn geworden,” en vroeg het publiek of ze zich 10 jaar geleden de fentanyl-epidemie hadden kunnen voorstellen.

Schoten op Soros

Bukele richtte zich toen ook op de globalistische miljardair George Soros, die een landelijke campagne heeft gefinancierd om soft-on-crime officieren van justitie te installeren in grote steden in de VS.

  Klaus Schwab kondigt het einde van privé autobezit tegen 2030 aan

“Wie heeft [George] Soros gekozen om het overheidsbeleid en de wetten te dicteren? Waarom voelt hij zich gerechtigd om zijn agenda op te leggen?” zei hij. “Soros en zijn trawanten hebben een stenen muur geraakt in El Salvador.”

“God zij dank en alle glorie aan Hem, zijn de El Salvadoranen nu immuun voor zijn invloed,” vervolgde hij.

Bukele verklaarde vervolgens dat zijn anti-globalistische beleid ertoe heeft bijgedragen dat El Salvador het veiligste land op het westelijk halfrond is geworden.

Bukele schetste dat globalisten zoals Soros niet alleen officieren van justitie sponsoren, maar ook de publieke opinie manipuleren via institutionele controle van media en politieke campagnes, en dat Amerikanen hiertegen moeten “vechten” met heel hun “hart en ziel.” -Lifesite

“De mensen van El Salvador zijn wakker geworden en dat kunnen jullie ook,” zei hij. “De mondiale elites haten ons succes en ze vrezen dat van jullie. De vrije wil van de mensen om hun leiders te kiezen is iets dat ze verachten omdat ze het niet kunnen controleren.”

Bukele waarschuwde vervolgens dat het Amerikaanse financiële systeem kwetsbaarder is dan mensen denken.

“En wie koopt de Treasury bounds?” vroeg Bukele. “Meestal de Fed.”

“En hoe koopt de Fed ze?” vroeg hij. Door ze te “drukken.”

“Dus eigenlijk financier je de overheid door geld uit het niets bij te drukken,” vervolgde hij en zei dat Amerikanen hoge belastingen betalen om “de illusie in stand te houden dat je de overheid financiert.”

  Strafzaak tegen Salvini: hoe George Soros probeert patriottische leider op te sluiten voor het beschermen van de Italiaanse grenzen

“De overheid financiert zichzelf door geld bij te drukken… papier ondersteund door papier, een bubbel die onvermijdelijk zal barsten.

Als dat gebeurt, “zou het vertrouwen in je munt verloren gaan, zou de dollar vallen en daarmee de Westerse beschaving.”

Volgens Bukele is het nog niet te laat voor Amerika om het tij te keren.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Alex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNou, wat had je verwacht?
Volgend artikelSlachtoffers van vaccinschade krijgen nu EUTHANASIE aangeboden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Off topic voor dit artikel maar wel belangrijk voor een ander hoofdthema op dit blog;
  Waarom moet ik een belangrijk bericht als dit op de MSM lezen?

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240223_98017085?utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtend&utm_content=spotlight&utm_term=0-0&M_BT=4926125317223

  Natuurlijk zijn ze er als de kippen bij als het gaat om een verlies van Rusland.
  Maar mogen wij hier ook over de verliezen lezen of mogen wij hier enkel de winnende feiten zien?
  Neutraal betekend beide kanten belichten.

  • We zitten opgesloten in een enorme propaganda machine.
   Die liegen doorgaans aan de lopende band.
   De geest van kiev was ook zo’n flauwekul verhaal.
   Duidelijke filmbeelden van Oekraïnse overwinningen heb ik nog nooit gezien.
   Wat er echt gebeurt is horen we wellicht jaren later of nooit.

 2. Laatste vlucht.. peperduur.. cruciaal.. dramatisch voor Moskou.. allemaal over de top krachttermen. Het is oorlog en beide kanten hebben verliezen, de msm doet het op deze manier lijken of Rusland nu z’n grootste troef kwijt is en ontzettend verzwakt door het verlies van 1 vliegtuig.. wat er ook werkelijk gebeurt is, dat laatste is hoe dan ook niet het gevolg

 3. “Wie heeft [George] Soros gekozen om het overheidsbeleid en de wetten te dicteren? Waarom voelt hij zich gerechtigd om zijn agenda op te leggen?”

  Mooi als dit soort mensen hun mening gaan geven over de steenrijke ongekozen beleidsbepalers.
  De laffe politici doen het toch niet.

  • @Dan…
   Het hele politieke systeem is van elites als George Soros… en George Soros is slechts een handpop van de echte machthebbers die wij niet eens bij naam kennen. Politici spreken zich nergens over uit, omdat politici ALLEMAAL totaal corrupt zijn…

   De enige politici die niet corrupt zijn, zijn de politici die zich wel uitspreken. De overheden zijn voor 98% corrupt, misschien wel voor 99,99%.

   Hoe los je dat op zonder dat alles instort???

   Alleen een Great Awakening van de liefde in ons kan deze hel op aarde nog stoppen. Alleen als mensen het vuur gaan voelen kan dit nog worden gestopt… maak je dus maar klaar om het vuur te gaan voelen dat nodig is om de gehersenspoelde zombies wakker te krijgen. De wakkere massa zal de onwetende kudde rustig moeten houden.

   Wat een monsterlijke teringbende… en dan moet het feest van de duivels nog echt gaan beginnen. We razen met 1200km/h op een massieve rotswand af en iedereen heeft geleerd dat het gaspedaal de rem is…

 4. Een kwestie van tijd voordat er milities worden opgericht om de globalisten en aanhang te stoppen. Wanneer dat balletje begint te rollen is er geen houden meer aan……

  • Waar kan ik me aanmelden???

   Filmtip;
   Boondock Saints
   The Punisher
   The Equalizer

   Maar de beste filmtip;
   Pay it forward… alleen Kevin Spacey is helaas wel een psychopatische pedofiel.

 5. Geld in handen van miljardairs is het meest dodelijke wapen in de geschiedenis. Het doodt door middel van injecties, geweerlopen, import van criminelen en binnenkort galopperende inflatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in