Gekke, onrealistische mensen geloven dat al onze systemen gemanipuleerd zijn ten voordele van de rijken en machtigen.
Rationele, realistische mensen geloven dat al onze systemen toevallig in het voordeel zijn van de rijken en machtigen, schrijft Caitlin Johnstone.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat de massamedia het publiek leugens voorschotelen om instemming te creëren voor agenda’s die tegen het algemeen belang ingaan.
Rationele, realistische mensen geloven dat de media de waarheid vertellen en dat het publiek het gewoon leuk vindt om oorlogen aan de andere kant van de planeet en binnenlands beleid dat hen armer en zieker maakt, te steunen.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat er drastische, revolutionaire veranderingen nodig zijn om een rechtvaardige maatschappij te creëren die voor iedereen werkt.
Rationele, realistische mensen geloven dat een rechtvaardige samenleving die voor iedereen werkt bereikt kan worden door deel te nemen aan politieke partijen die expliciet opgericht zijn om een rechtvaardige samenleving die voor iedereen werkt te voorkomen.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat er drastische revolutionaire veranderingen in onze samenleving nodig zijn om een milieuramp, die al goed op weg is, te voorkomen.
Rationele, realistische mensen geloven dat de milieu-instorting die al goed op gang is, voorkomen kan worden door de komende eeuwen kleine, stapsgewijze veranderingen door te voeren.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat het Amerikaanse imperium over elke oorlog heeft gelogen, en ook over de huidige oorlog liegt.
Rationele, realistische mensen geloven dat de geschiedenis heeft aangetoond dat de VS over al die andere oorlogen heeft gelogen, maar dat ze deze keer absoluut de waarheid spreekt.

  Duitsland wordt mogelijk gedwongen alle industrieën te sluiten - Duitse minister overtuigd dat dit offers zijn die de Duitsers bereid zijn te brengen om Rusland te straffen voor zijn invasie in Oekraïne

Gekke, onrealistische mensen geloven dat het VS-imperium dat oorlogstuig verzamelt aan de grenzen van zijn twee grootste geopolitieke rivalen een uiterst provocatieve daad van agressie is, bedoeld om de geostrategische doelen van het imperium te bevorderen.
Rationele, realistische mensen geloven dat het vergaren van oorlogstuig door de VS aan de grenzen van haar twee grootste geopolitieke rivalen een onschuldige verdedigingsdaad is.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat overheidsinstanties ons bespioneren en het internet censureren.
Rationele, realistische mensen geloven dat ook, maar vinden het een goede zaak.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat een status-quo van non-stop oorlog, militarisme, nucleaire oorlogsvoering, ecocide, uitbuiting, onderdrukking en autoritarisme onhoudbaar is en met alle mogelijke middelen ontmanteld moet worden.
Rationele, realistische mensen geloven dat we deze problemen gewoon kunnen negeren en aan leukere dingen kunnen denken.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat de enige manier om broodnodige veranderingen te bewerkstelligen in een samenleving waarvan de systemen zijn opgetuigd ten gunste van de machtigen, is om die opgetuigde systemen te negeren en de kracht van onze aantallen te gebruiken om het einde af te dwingen van de onrechtvaardigheden waar we mee te maken hebben en het creëren van nieuwe systemen.
Rationele, realistische mensen geloven dat we de veranderingen kunnen krijgen die we nodig hebben als we maar wat harder stemmen bij de volgende verkiezingen.

Gekke, onrealistische mensen geloven dat de definitie van krankzinnigheid is dat je steeds maar weer hetzelfde doet en andere resultaten verwacht.
Rationele, realistische mensen geloven dat steeds weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten deze keer wel eens zou kunnen werken.

  De proclamatie van de ultra-globalist: "Mens en machine moeten samensmelten"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Aluminiumfoliehoedje – Draag het met trotsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab bejubelt de komst van de “Nieuwe Wereldorde” terwijl het WEF de controle over de landen overneemt
Volgend artikelRussisch leger slaat nieuwe golf Oekraïense aanvallen aan het front af (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Over gekke en onrealistische mensen gesproken…
  https://www.ninefornews.nl/technieken-die-de-zon-moeten-dimmen-de-waanzin-kent-geen-grenzen-meer/

  De TU Delft zit er vuistdiep in, Nederland is een klinische testzone voor alles wat de elite verzint en de mensen in Nederland zijn laboratorium testratten.

  Windmolens zijn er om het klimaat (hoge/lage drukgebieden) mee te manipuleren en chemtrails te verspreiden/vernevelen. Chemtrails om de zon mee te dimmen. Chemtrails vernietigen en verstikken letterlijk de natuur en veroorzaken de fake stikstof en co2 crisis.

  Er zijn hier ook nog een paar realistische mensen die fantaseren dat chemtrails en geo-engineering totale onzin zijn. Wakey wakey realistische mensen, dit werd besproken in nieuwsuur, dus het is echt.

  • als er iets is dat problemen veroorzaakt is het wel menselijk ingrijpen…terwijl wij onze uitstoot moeten verminderen is China 24/7 met enorme branders de lucht in de Himalaya aan het warmstoken om in China regen te krijgen….dat maakt elders een gat in het eco systeem…

   De zon blokkeren zal gevolgen hebben die de wereld slopen, golfstromen zullen veranderen, insecten sterven, vele planten zullen geen vrucht meer dragen.

   Maar goed, er zullen altijd rijken zijn met vlees aan de botten…

   • ‘Maar goed, er zullen altijd rijken zijn met vlees aan de botten…’

    De toekomst wordt dus veel BBQen… slijp de messen, ik heb dr zin in 😂

  • De TU Delft onderschrijft natuurlijk de 17 SDG’s en het ontslag van universitair docent lucht- en ruimtevaarttechniek dr. ir. Coen Vermeeren in 2017 past exact in dit patroon. Na een jarenlang pestgedrag vanuit de directie en bepaalde collega’s zijn langzaam maar zeker de poten onder z’n stoelen doorgezaagd. Ook de stichting Skepsis, uithangbord van big pharma mag in deze niet onbenoemd blijven.
   Begin dit jaar heeft hij ‘Tegengeluid’ gepubliceerd over de walgelijke gang van zaken bij de TU Delft.

 2. De foto rechts is van voormalig president Wilson van de VS.
  De man die de 14 regels opstelde mbt heersen over de hele wereld.
  Mn Europa, en hij was er nog geweest.

 3. Gekke, onrealistische mensen geloven dat een smartphone een last is en een manier om het volk in de digitale gevangenis te sluizen, plus nog wat nadelen.
  Rationele, realistische mensen geloven dat een smartphone super handig is en een zegen voor de mensheid.

 4. Wij mensen worden meer gedreven door irrationele krachten : instinct.
  Daarom is rationaliteit zo belangrijk, maar er moet hart inzitten.
  De overwinning op onredelijkheid.

  Praktisch voorbeelden : Robert Kennedy JR, Col. Douglas McGregor, Thierry Baudet, e.a.

  • Kennis zonder wijsheid is blinde domheid. De mensheid anno 2023 heeft enkel nog kennis en een geprogrammeerd geheugen, alles is hoofd en het hart is slechts bijzaak. Daarom is het westen gewetenloos.

   Wijsheid is in het westen ver te zoeken. De namen die je oppert hebben meer wijsheid dan alle westere leiders die momenteel in totale blinde domheid als slaven voor de elites werken.

   Het collectieve ego, de slimste mens, de mens obv geheugen en lege kennis, gaat sterven in de apocalypse van het geheugen/ego. Collectieve spiritualiteit en bewustzijn moeten, en gaan, binnenkort een wederopstanding beleven en dan komt het licht (hart, liefde, wijsheid) terug in de mensheid. The best is yet to come!

 5. 90% van de bevolking bestaat uit ‘sheeple’ die zelf niets kunnen/willen en geen enkel initiatief of risico willen nemen.
  Ze kunnen/willen zelfs niet eens voor hun eigen job zorgen maar wachten tot ‘anderen’ risico’s en initiatieven nemen en hun als gevolg hiervan een ‘passende job’ kunnen aanbieden.
  Ze hebben leedvermaak als die ‘anderen’ mislukken en ze zien groen van afgunst als die ‘anderen’ succesvol zijn en ze eisen in dat geval schaamteloos ‘hun’ deel hiervan op…

 6. Geïnformeerde mensen weten dat het hele financieel economische systeem in handen is van een heel klein groepje mensen. Die hanteren en bedienen en maken het zo dat het hen zo veel mogelijk geeft.
  Het gaat om informatie. Wanneer dat in handen van die kleine groep dan blijft de massa dat geloven wat de kleine groep wil. Zonder de juiste informatie bij de massa blijven ze op dezelfde manier doorgaan. Dan kun je stemmen en blijven stemmen zonder dat het echt verbetert.

  • Dag Druifke, snap je noù waarom je gelooft dat je van een “aap” afstamt ?

   Kijk, over muizen, ratten en varkens hebben ze ’t niet op sGool, terwijl hun DNA nog RUIM een procentje hoger ligt (99,2%) dan zjimpansekes (98%)

  • Lees hier hoe verrot het hele systeem is voor alle volgse schapen op de wereld. We houden het allemaal in stand door braaf te doen wat er van ons verwacht wordt. De enigen die het kunnen veranderen zijn wijzelf, maar het lijkt er tot nu toe op dat niemand dat wil, óf durft. Ik probeer weleens om mensen er over te vertellen, maar ze kunnen het gewoon niet geloven of kijken me aan of ik gek ben.

   https://deloonslaaf.com

  • Glimworm september 16, 2023 at 21:56
   Een dag geleden dacht ik nog, hoe kan ik Glimworm vertellen dat het tijd is dat hij weer eens wat plaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in