Het leven van Kayla Pollock, een 37-jarige moeder uit Ontario, nam een dramatische wending nadat ze een boostervaccinatie met Moderna had gekregen. Ze raakte verlamd vanaf haar nek.

Kayla had een vreselijke jeugd. Als kind werd ze ernstig mishandeld door haar ouders, bericht Uncutnews.

Tijdens Corona riepen de media, politici en gezondheidsautoriteiten op om zich te laten vaccineren. Kayla kreeg in 2021 twee Pfizer-vaccinaties en moest gevaccineerd worden om haar vader te kunnen bezoeken.

Kayla koos ook voor een boostervaccinatie. Ze werd op 11 januari 2022 gevaccineerd en vier dagen later begaven haar benen het plotseling. Negen dagen later gebeurde het opnieuw.

Toen ze op 22 februari 2022 wakker werd, kon ze haar lichaam niet meer bewegen. In het ziekenhuis vertelde de dokter haar dat ze zich alles inbeeldde en gek was.

Een MRI-scan toonde echter aan dat haar ruggenmerg beschadigd was. Een neuroloog schreef haar steroïden voor, waardoor ze haar armen, handen en vingers weer een beetje kon bewegen. In een gesprek dat door haar vriend werd opgenomen, zei de neuroloog dat hij geloofde dat haar toestand “veroorzaakt was door het vaccin.”

Op de vraag of er meer mensen waren die dit hadden meegemaakt, antwoordde de neuroloog: “Veel mensen hebben dat.”

  Kijk: Meervoudig gevaccineerde "#vaxxedtothemax" advocaat stort plotseling in tijdens hoorzitting

Kayla kwam er later achter dat ze leed aan transverse myelitis, een acute ontsteking van het ruggenmerg. Dit is een bekende bijwerking van het Covid-19 vaccin.

Ze bracht maanden door in het ziekenhuis, waar ze naar eigen zeggen twee keer euthanasie kreeg aangeboden, maar weigerde.

Kayla slikt nu elke dag veel medicijnen en heeft alles verloren. Elke ochtend moet iemand haar uit bed halen en elke avond moeten haar uitwerpselen met de hand verwijderd worden en moet ze weer in bed gelegd worden.

Ze wendde zich tot het Vaccine Injury Support Programme (VISP) van de Canadese overheid. Na een jaar kreeg ze te horen dat haar aanvraag nooit was ontvangen. Onlangs heeft ze opnieuw een aanvraag ingediend.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De spanning loopt op terwijl wraak dreigt voor de fanatiekelingen van de Vax BrigadeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEl Salvador’s Bukele hekelt Soros op CPAC
Volgend artikelDr. Robert Malone waarschuwt dat de Franse wet om anti-vaxxers gevangen te zetten zich verspreidt naar andere landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. De wezens die dit soort brieven versturen moeten een koekje van eigen deeg krijgen. Zolang de instellingen/bedrijven/verantwoordelijken niet persoonlijk worden aangepakt, verandert er niks. En zelfs dan verandert is ws niks. De verandering die nodig is, is onze innerlijke transformatie.

  Als een feest niet meer leuk is en zelfs verandert in een gore moordpartij… ga je dan proberen om de boel te stoppen en het feest te redden??? Of maak je dat je wegkomt en begin je ergens anders een nieuw feest zonder de monsters die alles verpesten en met een goed deurbeleid zodat moordende barbarische egoïstische psychopaten niet meer binnenkomen???

  • @Theme,
   …de verandering die nodig is, is onze innerlijke transformatie…

   ik voel de oprechtheid van je woorden,
   ik ben het helemaal met je eens…

  • @Rudy, Justins moeder is Margaret Sinclair (1948) en deze – halve – hippie was idolaat van de Cubaanse leider el líder máximo Fidel Castro (1926 – 2016); Castro is de natuurlijke vader van Justin.
   Voor de zoveelste maal: het is niet wat het lijkt.

  • Beste johan,
   Zolang jij niet de onderliggende redenen van het bezoek van haar aan haar vader weet,
   Moet jij niet reageren met waarde oordelen.
   Het zou b.v. kunnen gaan om haar stiefvader.( er zijn genoeg mensen die hun stiefouders hun ouders noemen)
   Indien het gaat om haar echte vader zou het kunnen zijn dat ze hem vergeven heeft, wat zou daar mis mee zijn?

   Wie ben jij om een oordeel te vellen zonder algehele kennis over de achtergronden?

       • Beste Frans,
        Dan heeft dat denken van jou plaats gevonden nadat je jouw commentaar had geplaatst waarschijnlijk.

        Vooralsnog kom je zelf niet met een onderbouwde visie t.a.v. mijn eerdere reactie, maar slechts met;
        “Wat een dom gelul, Tigron.”

        Ook een ander uitschelden voor “Jij…..toetsenbordheld!” geeft blijk van gebrekkige eigenschappen om een fatsoenlijke discussie aan te gaan.
        Bij het schelden en waardeoordelen strooien richting anderen waarmee jij het niet eens bent, laat het niveau zien van jouw sociale communicatieve vaardigheden.

        • lul niet zo dom mijnheer de moralist en hier heb ik goed over nagedacht. Jij bent dus tòch een eng mannetje/vrouwtje en trek ik mijn excuses ook maar in, je bent het absoluut niet waard. Nu ga ik even schijten, dat komt door het niveau van jouw sociale communicatieve vaardigheden, betwetertje.
         Ik heb ècht een enorme tering hekel aan persoontjes zoals jij. Narcist misschien?

   • Toch deel ik Johan’s mening dat dit wel heel vreemd is. Ja, het ZOU kunnen dat het haar stiefvader betreft, maar dat is in dit geval een belangrijk verschil waarvan je verwacht dat dat vermeld zou worden.
    Het stuk stelt ook dat ze door haar ouderS werd mishandeld. Wat impliceert dat het niet slechts 1 van beide was.
    Als je een artikel begint met te stellen dat ze een hele nare jeugd heeft gehad en door haar ouders mishandeld werd, dan is toch echt nogal vreemd dat ze haar vader wilde bezoeken
    Wil niet zeggen dat ik haar dit gun. Wel dat het nogal vreemd is.

    Maar ik houd er rekening mee dat dit in Canada speelde, waar de propaganda over de prikken nog een graadje erger was dan in de VS en Nederland

 2. Zo erg is het.

  Een laboratorium-“virus” zonder veel gevlogen.
  Maar mRNA-injekties die zeer schadelijk zijn, het DNA veranderen, en het immuun-systeem verwoesten.
  En dan : ….. op grote schaal : euthanasie aanbieden ……..

 3. Ze willen toch door de vacinaties de bevolking verminderen, waarom word dan de euthanasie geweigerd voor mensen die ernstige schade ervan hebben gekregen?

  • Waarom hebben de lafaards, de volksverraders die voor politici spelen geen spuitjes gekregen, of op de stoeprand gelegd met het hoofd?
   Zie de Nazi Lovers, de ene na de ander wordt beloofd.
   Ze zouden zich opgejaagd moeten voelen.
   Ze zouden mekaar de hersens in moeten slaan, om kans te maken mee te vluchten met de dochter van de Argentijnse oorlogsmisdadiger. De actrice die de echtgenoot van Willempie speelt.

 4. Toch blijf ik het raar vinden. Waar was die vaccinatie nou eigenlijk goed voor? Als het voor gehoorzaamheid-training was (zoals wappies het ook wel noemden) dan had je iedereen een een zoutoplossing kunnen geven en achteraf kunnen claimen dat je de pandemie bezworen had. Kijk eens hoe geweldig dat we zijn.

  Maar waarom ga je dan toch troep in die dingen stoppen die later mensen ziek maken? Dat stukje begrijp ik niet. Massale uitsterving zie ik ook niet dan hadden ze de vaxx wel met beter spul kunnen geven lijkt me. Waarom moest die vaxx er met alle geweld je arm in? Het blijft een raadsel. Of hangen ze echt aan het g5 netwerk?

  Er gebeuren in ieder geval rare dingen achter je rug om, laats zag ik een foto in de online Telegraaf geloof ik, van een man die bekeurd was voor het telefoneren in de auto en die bleek, naar eigen zeggen aan zijn hoofd te hebben gekrabd. Maar zijn gezicht was dus duidelijk in zijn auto te zien, wie heeft daar ooit toestemming voor gegeven? Gaat wel heel erg ver hè? Je gezicht ongevraagd scannen als je op de weg bent. Wie verzint zoiets en wie geeft toestemming om dit uit te rollen met belastinggeld.

  Conclusie voorlopig, de vaxx heeft een doel gehad. Maar welk doel, het is me nog steeds een raadsel.

  • @Gijp…
   Alles draait om ons bewustZIJN. Dat is een natuurkracht die de elites nu al duizenden jaren onderdrukken. Ze weten dat we nu op het punt zijn dat die natuurkracht zich niet meer laat onderdrukken. Zij weten dat hun einde nabij is, maar zo proberen dat om te draaien zodat het ons einde wordt.

   Het gaat ze erom dat zij ons in een matrix van wetten en regels klemzetten voordat wij ontwaken en kunnen opstaan. Die vaccins en alle andere crisissen en maatregelen zijn middelen om hun uiteindelijke doel te bereiken. Eeuwige macht over een groep slaven die nooit meer in opstand kunnen komen, omdat we zijn ontkoppeld van het bewustzijn en alleen nog maar bevelen kunnen opvolgen. Het is alles of niks voor hen of voor ons. Zij weten dat, wij zijn dat aan het realiseren. Ze moeten ons vernietigen en opsluiten in totalitarisme voordat wij ontwaken. En het ontwaken loopt inmiddels sneller dan het opsluiten, dus ze raken in paniek.

   Het is zij of WIJ… iedereen moet kiezen!!!

  • Beste Gijp,
   Ik denk dat het meerdere doelen kan dienen:
   Mensen ziek, zwak en misselijk maken zodat de Pharma extra winsten kan maken met ‘medicatie’ tegen de bijwerkingen ( winsten)
   De mensen die overlijden is collateral damage en helpt mee met de-populatie.
   De ouderen uitroeien om geen AOW en pensioenen uit te keren.
   De jongeren om ze onvruchtbaar te maken. ( helpt mee m.b.t. de-populatie)
   Vrouwen eveneens onvruchtbaar maken om dezelfde reden.
   Een gevolg van het bovenstaande is, dat de economie langzaam in elkaar zakt door ziekteverzuim en sterfgevallen waardoor arbeidsplaatsen openvallen en de productie gaandeweg in elkaar zakt tot mogelijk faillissement danwel opheffing.

   Dit zijn mogelijk zaken die bij een analyse redelijk te verklaren zijn.
   Met 5G enz. is het wat moeilijker tastbaar en vooralsnog een vermoeden.

    • Beste Gijp,
     Inderdaad, het toppunt van hebzucht, macht en EGO.(psychopathie)
     Het is voor de gewone mens bijna niet te bevatten dat er dergelijke mensen rondlopen.
     Om dat te kunnen moet men in de koppen kunnen kruipen van psychopaten en narcisten.
     Dat gaat nagenoeg niet lukken omdat wij daarvoor te menselijk zijn.

     • Dat geloof ik ook Tigron, in hun geest kan je bijna niet kruipen. Maar helemaal onmogelijk is niet. Ze hebben een haat in zich, een bittere haat naar mensen die wel menselijk zijn. Psychopaten kunnen dat niet hebben en moeten dat stukje menselijkheid vernietigen. Alles moeten ze kapot maken om zichzelf een beetje lekker te voelen.

      Er ging een foto over het internet waar de jonge zich in zijn handen stond te wrijven toen de eerste bejaarde werd ingespoten, heeft op Geen stijl gestaan, ik schrok er destijds van. Kan deze niet meer terug vinden.

      Maar helaas, de psychopaten hebben op dit moment de macht. En dat veranderd niet tenzij wij het veranderen.

     • Ben het helemaal met je eens, Tigron. Het gaat alleen om geld en macht. Hebzucht is een bijverschijnsel van psychopaten en narcisten en daar doen ze alles voor. Het is moeilijk om in het hoofd te kruipen van een narcist of psychopaat. Nu ben ik zelf opgevoed door een moeder die enorm narcistisch was en een enorme geldzucht bezat. Als je daar al als kind mee wordt geconfronteerd dan leer je automatisch hoe een narcist denkt, al kost dat wel jaren van je leven. Kan boeken schrijven over dit onderwerp en hoe zij er toe in staat was om haar hele gezin uit elkaar te drijven en mijn vader die de meest zachte karakter had wat je je maar kon bedenken het leven tot een hel heeft gemaakt. Hij is ook veel te vroeg gestorven en ik wijt dat aan het feit dat hij niet meer tegen het leven met zijn vrouw op kon. Tot het laatste toe heeft zij hem het leven zuur gemaakt en het uiterste van hem geeist. Als oudste van vier kinderen binnen het gezin was ik gelukkig ook de sterkste en durfde tegen mijn moeder in het geweer te komen. De rest heeft er erg onder geleden en heeft zijn sporen achtergelaten in hun eigen leven. Het erge is dat het ook nog erfelijk is wat bij 2 van hen overduidelijk aanwezig was/is. Het is een verschrikking samen te moeten leven met een narcistische ouder die je niet maar zo even aan de kant kunt zetten. Een ouder, daar kies je niet voor, dat heb je maar te accepteren. Heb er wel een boel door geleerd hoe met narcisten om te gaan. Je moet heel erg sterk in je schoenen staan en je niet laten verleiden door soms hun krokedillentranen want toneelspelen kunnen ze ook nog eens enorm goed. Op oudere leeftijd heb ik de macht die ze over mij had kunnen breken al had dat voor onze relatie natuurlijk wel de nodige consequenties, maar mijn eigen leven is daardoor wel een stuk aangenamer geworden. Je moet keihard zijn tegenover een narcist, zelfs als het een ouder betreft.

      • Beste E.de Haan,
       Dankjewel voor jouw reactie, respect daarvoor.
       Ik heb ooit eens iemand gekend die 28 jaar getrouwd was geweest met een narcist.
       Ik heb er veel aan gedaan om die weer enigszins op de poten te krijgen.
       Helaas bleek dat niet toereikend te zijn.
       Nadat het contact verbroken was heeft de persoon in kwestie na 1 jaar zelfmoord gepleegd.
       Daarom nogmaals mijn respect voor jouw ” herwonnen” leven.

  • @Gijp Jij geeft het gewoon toe dat je het niet weet en eigenlijk geldt dat voor ons allemaal. We kunnen wel net doen of we het weten of we kunnen er naar raden, maar we weten eigenlijk niets. Alleen het bovenste puntje van de piramide weet wat er op de wereld gaande is. Misschien komen we het ooit te weten, maar zelfs dat hoeft niet. Er gebeuren veel dingen die we niet weten en ook nooit te weten komen.

   • @Anton…

    We weten één ding zeker… onderaan de streep wenst iedereen liefde.

    Maar de enkelingen, de psychopaten die geen liefde wensen, die bezitten alles. En zij houden de wereld in pure doodsangst zodat zij de macht hebben en houden.

    • @Theme We DENKEN dat de meeste mensen liefde willen, maar dat weet je niet zeker. We DENKEN dat ze het doen voor macht, maar dat weten we niet zeker. Er zijn sowieso weinig dingen zeker in het leven, maar mensen willen graag een gevoel van controle/zekerheid hebben en zeggen daarom dat ze iets zeker weten. Toegeven dat helemaal niks (behalve dat we ooit dood gaan) zeker is in het leven is best eng 😉

     • Inderdaad Anton, we DENKEN. Misschien is de mensheid wel collectief gek gedraaid en liggen de beste tijden achterons. Hoe lang het verval aan de gang is? Ik geef Eva de schuld. En mijn vrouw moet daar zo maar weer boete voor doen vind ik. 😋

      • @Gijp ik zou echt nooit vrouwen de schuld geven van wat er op deze aarde gebeurt. Het is niet voor niks dat in de globalistische cabal alle vrouwen omgebouwde mannen zijn. Vrouwen zijn (is mijn mening, geen feit) de meest liefdevolle mensen op aarde. De slechtste mensen op deze aarde (de échte top van de piramide) zijn allemaal mannen. Ik heb heel veel respect voor vrouwen altijd gehad en dat gaat nooit veranderen.

     • @Anton…

      Dus jij kent mensen die liever niet in een liefdevolle wereld leven??? Die zou ik heel goed in de gaten houden, want wie DENKT dat hij/zij NIET in een liefdevolle wereld wil leven, die is gehersenspoeld OF het is een psychopaat. Elk levend wezen vermijdt stress en angst, terwijl de mens is geleerd om angst als liefde te zien en andersom. Het DENKEN (ego) is bij de meest mensen gehackt en kapot. Liefde is geen gedachte Anton… liefde is een staat van ZIJN, angst is een staat van DENKEN.

      @Gijp…
      We zijn inderdaad vervallen in totaal ego (angst) en egoïsme is daardoor het nieuwe geloof. Uit egoïsme DENKEN mensen allemaal dat liefde wat anders is. Terwijl liefde niks anders is dan een staat van ZIJN door de afwezigheid van angst.

      Iedereen zou willen leven in liefde, maar onze gedachten (ego) maken enkel angst. Laat je gedachten (ego) los en er is alleen liefde. Maar liefde is stilte en de meeste mensen zijn allergisch gemaakt voor stilte.

      • Je begrijpt totaal niet wat ik bedoel (is ook altijd moeilijk als je alleen maar letters hebt) Het gaat mij niet om de topic of mensen wel of niet liefde willen. Wat ik wilde zeggen is dat we in feite niets zeker weten. Behalve doodgaan biedt het leven geen zekerheid. Die onzekerheid proberen veel mensen te verbloemen met te doen alsof ze dingen zeker weten.

       • @Anton…
        ‘Wat ik wilde zeggen is dat we in feite niets zeker weten.’

        Zeg dat dan, dan heb ik niet zoveel woorden nodig te reageren.

        In feite weten we idd niks, we denken idd, maar weten is geen denken.

    • @Theme,
     In feite weten we heel goed dat het hen te doen is om de mensheid in angst te houden, maar dat zullen ze in dit tijdperk niet meer kunnen volhouden. Teveel mensen zijn hun hersens gaan gebruiken en laten zich niet meer leiden door angst. Luister naar je eigen gevoel en dan weet je dat het hun te doen is om het gepeupel in bedwang te houden door hen angstgevoelens aan te praten. In feite zijn de rollen behoorlijk aan het omdraaien. Juist die idioten aan de top beginnen angstig te worden en doen daarom dingen waarvan ze zelf de consequenties niet meer kunnen overzien. Ook is de elite het lang niet altijd met elkaar eens en bevechten zij elkaar…. Dat is een mooi gegeven voor ons als gewone normale mens. Denk aan de uitspraak: “Twee honden vechten om een been en de derde loopt er mee heen”. En dat is nu gaande. Van dat onderlinge gevecht van hun moeten wij als normale mensen gebruik maken en onszelf bevrijden van onnodige angstgevoelens. En hoe langer zij met elkaar aan het knokken zijn en elkaar zelfs liquideren, al komt dat lang niet altijd in het nieuws want dat zou nog een groter schokeffect teweegbrengen wat zij niet willen, kan de rest van de mensheid zich bevrijden van die onnodige angstgevoelens. The tide is turning….

 5. Die vaccins en alle andere crisissen en maatregelen zijn middelen om hun uiteindelijke doel te bereiken.

  Kan ik je in volgen Theme. Mensen is stress houden is effectief om de macht te grijpen of te houden. Maar mensen ziek maken met een vaccin lijkt me in dat geval niet handig. Dan worden mensen niet bang en gedwee maar woest. En dan is er geen land mee mee te bezeilen en gaan ze zeker niet naar je luisteren maar achter je aan. Bijvoorbeeld De Jonge, hij zit er dan nog wel, maar zou hij helemaal blij zijn? Mensen kunnen zijn bloed wel drinken en wat mij betreft hoort hij in Vucht. En ik ben de enige niet.

  • @Gijp…
   ‘Maar mensen ziek maken met een vaccin lijkt me in dat geval niet handig. Dan worden mensen niet bang en gedwee maar woest.’

   Tot nu toe worden alleen wij woest, de massa voelt dat het niet klopt, maar ze zijn getraind om hun gevoel te negeren en alleen hun geprogrammeerde kunstmatige intelligentie te gebruiken. De agenda loopt niet zoals ze hadden gepland. Maar de massa is nog steeds alles aan het ontkennen. In de naderende multi crisis gaan de elites de westerse wereld helemaal compleet gek maken. Hun gedachte is dat we dan vergeten wie de pot schudt en dat we elkaar als mieren gaan aanvallen.

   De Israëlische satanische Khazarische overlords die de USA (en het hele westen) besturen veranderen Europa nu in een gaza strook. Terwijl wij allemaal online druk zijn. We worden net als de Palestijnen in Gaza tegen de muur en in de hoek gedreven. Het plan is dat wij in een multi crisis niet meer in staat zijn om te bepalen wie ons dit aandoen en dan worden we tegen elkaar opgezet. Wij zijn oneindig druk met die vaccins terwijl zij bezig zijn om hun agenda’s op gemeentelijk niveau uit te rollen. Het is één grote goochelshow. Er zijn genoeg vaccin slachtoffers om over te blijven praten, maar te weinig om de massa mee wakker te krijgen. De satanisten te begrijpen moet je niet ingewikkeld denken, ze liegen en bedriegen. Het is net als met een goochelaar, voor je de illusie begrijpt lijkt het op toveren, nadat je de illusie begrijpt snap je niet dat je er ooit in bent getrapt.

   De elites zijn net als loverboys die hun slachtoffers gaslighten tot ze als hoeren achter de ramen gaan staan en het goedpraten dat de loverboy al het geld ‘beheert”. Als je mensen kan laten geloven dat 2+2=5… dat jongens meisjes zijn en meisjes jongens… dat is hoe psychopaten hun slachtoffers in hun macht krijgen. Dat is wat ze op alle fronten doen. In elke crisis die ze maken stoppen ze zoveel gaslighting dat wij psychisch en spiritueel helemaal nergens meer wat van snappen.

   Terwijl wij dat allemaal proberen te ontrafelen, zijn zij de massa aan het gebruiken om een totaal nieuwe wereld te creëren. Het is allemaal rook en spiegels. En de massa DENKT dat ze super intelligent zijn en dat ze visionairs zijn, terwijl ze allemaal zijn geassimileerd door ‘The Borg’. Er is geen gesprek meer mee te voeren tenzij je ook bij ‘The Borg’ aansluit. En iedereen die zich niet aansluit moet dood.

   Maargoed… ik zie dat ze alles gebruiken als middel om hun gedroomde totalitaire wereld te creëren. Ze kunnen de mensheid niet rechtstreeks aanvallen, dus ze doen het indirect en via oneindig veel manieren, zodat de massa niet doorkrijgt dat ALLE ellende op aadde3van één klein groepje totale satanisten komt. We worden geplayed en terwijl we al onze aandacht op links hebben, zien we niet wat de elites doen. En nu laten ze ons links en rechts en boven en onder en binnen tegelijkertijd kijken. Allemaal om te zorgen dat we niet doorhebben welke handen ons besturen en vernietigen. Afleiding, verdeeldheid, overprikkeling, misinfo, disinfo, leugens en waarheden omdraaien, genders omdraaien, het klimaat omdraaien… het is een Godswonder dat er nog mensen zijn die nog bewustZIJN.

   • Dat zijn de mensen die zich nog enigszins uit de waanzin kunnen ontrekken Theme. Maar als je er midden in zit wordt het moeilijker denk ik. Ach mijn vader zei het altijd al, als je mensen leert kennen ga je van dieren houden. Ik geloof dat dit nu inmiddels ook voor mij geldt

   • @Theme…
    Eens met je betoog. Het klopt dat hun agenda niet loopt zoals gewenst en dat maakt ze woest maar ook onnadenkend en zoals ik al hiervoor al zei, daardoor nemen ze beslissingen waarvan zijzelf de consequenties niet meer kunnen overzien. Daardoor verliezen zij een deel van hun macht en maakt ze nog woester waardoor ze nog meer onnadenkende zaken in het leven roepen. Het is een neerwaartse spiraal die op een gegeven moment henzelf verwoest. Dit ondanks dat de massa het nog steeds niet doorheeft wat er gaande is, maar dat komt wel al duurt het lang.
    “De Israëlische satanische Khazarische overlords die de USA (en het hele westen) besturen” waar jij het over hebt zijn zo met zichzelf bezig om zichzelf te verrijken dat ze niet doorhebben dat er een groeinede groep mensen is die hun plannetjes doorhebben. Ze hebben geprobeerd de mensheid af te leiden met hun nepvirus en nepvaccin maar had het tegenovergestelde effect. Ondanks dat er een groep bestaat die zich keurig hebben laten injecteren met het gif en er nog steeds heilig in geloven, is de groep die teleurgesteld zijn in het effect van deze injecties nog veel groter. Zij, de satanisten die dit bedacht hebben, willen dat feit onder het tapijt vegen. Maar het blijkt dat het tapijt niet groot genoeg is zodat niet alles meer verdoezeld kan worden.
    Helaas zal er altijd een groep mensen blijven bestaan die de leugens van de satanische psychopaten blijven geloven. Ooit eens geprobeerd om met zo iemand in discussie te gaan. Dat bleek onmogelijk. Zij hebben een wereldbeeld waar ze niet vanaf willen wijken, want dan stort alles voor hen in elkaar en dat willen ze verhoeden. En dat ging om een heel eenvoudig iets zoals geldcreatie waar je niet voor aan de universiteit hebt hoeven te studeren om te weten hoe dat in zijn werk gaat. Mevrouw wilde daar niets over weten en was tevreden met de gang van zaken. Deze dame, ikzelf dus wist al jaren hoe de vork in de steel zat en hoe men het volk misbruikte om zichzelf te verrijken. Maar ja, als iemand niet wil afwijken van hun starre houding, het zij zo. Dezulken zitten zelfs in het kabinet. Heeft dus niets met studeren of intellect te maken. Het is een houding van iemand en die houding willen ze niet aangetast zien door waarheden.

    Steeds meer in deze rare tijden moet ik denken aan iets wat in het boek Openbaringen staat in de bijbel; “hij, de satan, gaat rond als een briesende (woeste) leeuw en verslindt alles wat hij op zijn pad tegenkomt’. En zo zie ik ook die satanische zionistische bende die overal chaos veroorzaken met als doel alles te verwoesten en of dat mensenlevens kost zal hen worst wezen.

 6. Welja jongens. Gaan jullie effe lekker je misselijke oordeeltjes spuien over mensen die in de val van die smerige stropers gelopen zijn.

  Daar knapt de wereld nou echt van op.

  • Zegt inhetmeer, de man die van oordelen aan elkaar hangt (hoewel ik het er meestal mee eens ben). Moet ik nu medelijden hebben? Eerst laten prikken en daarna zielig gaan doen.
   Waar moet de wereld van opknappen, van die schapen? Door dat schapenvolk knapt er helemáál niets op.

   • Kan best zijn Frans………maar deze mensen hadden de verwachting van vertrouwen. Ze vertrouwden op types die (en ik ben ook pas goed wakker gerammeld op de dag dat die waanzin over ons werd uitgerold, zoals velen van ons hier) dat vertrouwen zo godvergeten beschaamd hebben met die smerige covid-moordpartij, dat ik dáár inderdaad een partij oordelen over heb dat de stukken er af vliegen.
    Zegt in het meer…….en ik kan alleen maar met mededogen kijken naar diegenen die voor het leven beschadigd zijn door dat gestoorde staatsschorum.
    Met de meelopertjes van dat tuig heb ik dat niet.
    Als je oud genoeg bent om beter te weten, en nog steeds meeloopt in die optocht van de hoerenkast op de hoerenkermis, ben je een hopeloos geval.
    We zullen in de toekomst met elkaar verder moeten……..en dan zal alles op wederzijds respect en vertrouwen gebaseerd moeten zijn.
    Dan heb je niets aan de veroordelingen bij voorbaat.

    • Oordelen en veroordelen zijn toch verschillende zaken?
     Vertrouwen? Dat zijn er maar heel weinig die mijn vertrouwen krijgen. Iets met schade en schande.
     Inhetmeer ik mag jou wel maar doe niet zo naief over vertrouwen joh.

 7. @Johan Als je even de moeite neemt om de video te bekijken dan kom je er in de eerste 15 seconden al achter dat ze na de mishandeling van haar biologische ouders is opgegroeid in een liefdevol pleeggezin. Ik vermoed dat ze de vaccinatie koos om op bezoek te gaan bij haar pleegvader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in