Coronavirus SARS-CoV-2, transmissie-elektronenmicrografie van SARS-CoV-2-virusdeeltjes, geïsoleerd van een patiënt. Beeld vastgelegd en gekleurd bij de NIAID Integrated Research Facility (IRF) in Fort Detrick, Maryland (uitsnede) © NIAID (CC BY 2.0)

Een week na de vaccinatie met het BioNTech/Pfizer-vaccin testte een 45-jarige zorgverpleger uit de Amerikaanse staat Californië positief op SARS-CoV-2.

Naar verluidt had de verpleegkundige alleen pijn in zijn bovenarm en geen andere bijwerkingen op de eerste dag na de vaccinatie. Zoals RT meldt, voelde hij zich zes dagen later op kerstavond ziek. De getroffen persoon ontwikkelde klassieke Corona-symptomen zoals koude rillingen, spierpijn en vermoeidheid. Hij werkte eerder op de Covid-19 afdeling van het ziekenhuis. De man liet zich na Kerstmis testen op SARS-CoV-2 en kreeg een positief resultaat.

Christian Ramers, een specialist in besmettelijke ziekten bij Family Health Centers in San Diego, Californië, zegt dat dit scenario niet onverwacht is: “We weten uit de klinische proeven met vaccins dat het ongeveer tien tot veertien dagen duurt om een immuunreactie te ontwikkelen”. Hij voegt eraan toe: “Wij geloven dat de eerste dosis ongeveer 50 procent vaccinbescherming biedt. Je hebt de tweede dosis nodig om 95 procent vaccinbescherming te krijgen”.

De deskundige sluit ook de mogelijkheid niet uit dat de getroffen persoon reeds geïnfecteerd was voordat hij het vaccin kreeg, aangezien de incubatietijd tot twee weken kan duren.

Na de Coronavaccinatie is de helft van mijn gezicht verlamd geraakt!

Wiskundige experts in Frankrijk tonen sterftecijfer pandemie aan als gewoon "doorsnee"

3 REACTIES

 1. Helemaal gelijk in Peter .
  Verder …En niemand kwam op het idee , om de verpleegkundige te testen op Covid-19 VOORDAT hij gevaccineerd werd ??? Zijn ze werkelijk ZO stom in California ??

 2. Het valt mij hier op dat een gros hier over covid schrijft als of het ook werkelijk bestaat en beslist geen hoax is.
  Waarom ze niet eerst even getest is op covid 19 met een test waarvan nou toch van bekend is dat het helemaal niks kan kan meten of vinden omdat het daar niet voor gemaakt is.
  Dat vraag je jezelf alleen maar af als je er heilig in gelooft.
  Dit land is verloren met dit volk.
  De media heeft wat dat betreft uitstekend werk geleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here