Coronavirus SARS-CoV-2, transmissie-elektronenmicrografie van SARS-CoV-2-virusdeeltjes, geïsoleerd van een patiënt. Beeld vastgelegd en gekleurd bij de NIAID Integrated Research Facility (IRF) in Fort Detrick, Maryland (uitsnede) © NIAID (CC BY 2.0)

Een week na de vaccinatie met het BioNTech/Pfizer-vaccin testte een 45-jarige zorgverpleger uit de Amerikaanse staat Californië positief op SARS-CoV-2.

Naar verluidt had de verpleegkundige alleen pijn in zijn bovenarm en geen andere bijwerkingen op de eerste dag na de vaccinatie. Zoals RT meldt, voelde hij zich zes dagen later op kerstavond ziek. De getroffen persoon ontwikkelde klassieke Corona-symptomen zoals koude rillingen, spierpijn en vermoeidheid. Hij werkte eerder op de Covid-19 afdeling van het ziekenhuis. De man liet zich na Kerstmis testen op SARS-CoV-2 en kreeg een positief resultaat.

Christian Ramers, een specialist in besmettelijke ziekten bij Family Health Centers in San Diego, Californië, zegt dat dit scenario niet onverwacht is: “We weten uit de klinische proeven met vaccins dat het ongeveer tien tot veertien dagen duurt om een immuunreactie te ontwikkelen”. Hij voegt eraan toe: “Wij geloven dat de eerste dosis ongeveer 50 procent vaccinbescherming biedt. Je hebt de tweede dosis nodig om 95 procent vaccinbescherming te krijgen”.

De deskundige sluit ook de mogelijkheid niet uit dat de getroffen persoon reeds geïnfecteerd was voordat hij het vaccin kreeg, aangezien de incubatietijd tot twee weken kan duren.

Na de Coronavaccinatie is de helft van mijn gezicht verlamd geraakt!

  Zwarte Democraten Senaat kandidaat's mentor: "Er zal geen vrede zijn in Amerika totdat de blanken hun blankheid beginnen te haten"
Vorig artikelCorona-massavaccinatie in het Verenigd Koninkrijk: “Mensen worden als vee verwerkt”
Volgend artikelTe veel medische schandalen: Fransen sceptisch over Corona-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het valt mij hier op dat een gros hier over covid schrijft als of het ook werkelijk bestaat en beslist geen hoax is.
  Waarom ze niet eerst even getest is op covid 19 met een test waarvan nou toch van bekend is dat het helemaal niks kan kan meten of vinden omdat het daar niet voor gemaakt is.
  Dat vraag je jezelf alleen maar af als je er heilig in gelooft.
  Dit land is verloren met dit volk.
  De media heeft wat dat betreft uitstekend werk geleverd.

 2. Ohhhhhh ik word er zo ziek van! De “deskundige” heeft weer een antwoord. Maar wat houdt die “vaccinbescherming” in? Geloven die mensen werkelijk zelf wat ze lullen??? En het gaat maar door… het houdt niet op. “Hij ging dood na de vaccinatie” Oh maar dat is heel normaal hoor, het duurt even voordat de bescherming begint.

 3. Maar we zijn alweer een half jaar verder na dit bericht hè, en er is nog steeds geen verandering! Nog steeds lullen de deskundigen er weer een punt aan. En nog steeds wordt de gifspuit bejubeld als de redding! En nog steeds blijven de slachtoffers van de gifspuit de rotzooi aanbevelen! En nog steeds krijgen mensen de covid na de inspuitingen! Het moet toch zo onderhand duidelijk zijn dat die spuit helemaal NIKS te maken heeft met bescherming tegen een frigging griep!!!

  Hee! Ik verkoop bescherming tegen imbeciliteit: elke week moet je je laten inspuiten met mijn magische vloeistof samengesteld uit snakeoil, gezuiverd foetusbloed, paardenpis, kakkerlakken extract, exotisch berengal, en nanodeeltjes met jouw eigen naam er op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in