De Antifa marxisten zijn bang. En terecht. Ze zijn gewend om over de linksliberale straten van Portland te heersen, maar sinds Trump zijn federale wetshandhaving een nationaal hardhandig optreden heeft bevolen, zijn die dagen binnenkort voorbij.

Het Amerikaans ministerie Department of Homeland Security (DHS) heeft een nieuw plan geïmplementeerd om de straten van Portland te ontdoen van het marxistische ongedierte, en het heeft Antifa letterlijk de stuipen op het lijf gejaagd.

Volgens een nieuw rapport en de video’s hieronder, cruisen de zwaarbewapende federale agenten rond in ongemarkeerde minibusjes die de communisten van de straten afscheppen.

Opb.org schrijft:

De federale wetshandhaving ambtenaren gebruiken sinds minstens 14 juli ongemarkeerde voertuigen om in de binnenstad van Portland demonstranten te arresteren. De persoonlijke berichten en de veelvoudige video’s die online worden gepost, tonen de agenten die de mensen opjagen en de individuen zonder verklaring of waarom arresteren en afvoeren.

De tactiek lijkt een nieuwe escalatie te zijn van de federale troepenmacht die wordt ingezet in de straten van Portland, aangezien federale ambtenaren en president Donald Trump hebben verklaard zij van plan zijn om de nachtelijke protesten, die reeds meer dan zes weken duren, buiten het federale gerechtsgebouw en het Multnomah County Justice Center te “beteugelen”.

De federale agenten hebben tot nu toe ten minste 13 mensen aangeklaagd voor misdaden die verband houden met de protesten, terwijl anderen zijn gearresteerd en vrijgelaten, waaronder Pettibone. Ze lieten ook een demonstrant in het ziekenhuis achter met schedelbreuken nadat ze hem op 11 juli in het gezicht hadden geschoten met zogenaamde “minder dodelijke” munitie.

Elke tweede Republikein steunt de bestorming van het Capitool

Agenten van de US Marshals Special Operations Group en Customs and Border Protection’s BORTAC zijn naar Portland gestuurd om federale eigendommen te beschermen tijdens de recente protesten tegen racisme en politiegeweld.

Vorige maand in San Diego, Californië, werd een demonstrant door zwaarbewapende federale agenten in ongemarkeerde bestelwagens geboeid en weggevoerd.

Soros geeft 220 miljoen dollar aan antiblanken werkzaamheden in de Verenigde Staten

3 REACTIES

  1. He he uiteindelijk actie om de anarchistische relschoppers van de links/liberale steden van de straat te halen, eigenlijk zou dit een voorbeeld voor de Europese steden moeten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here