Een leugen van een zogenaamde geïnfecteerde veroorzaakte een lockdown in Australië

2

Een recente lockdown in de staat Zuid-Australië zal worden opgeheven nadat de autoriteiten hebben onthuld dat het gebaseerd was op een leugen die aan gezondheidsautoriteit was gegeven. Dit werd aangekondigd op een persconferentie op 20 november, waar de premier van de staat, Steven Marshall, verklaarde dat een individu het personeel dat verantwoordelijk is voor het opsporen van infecties opzettelijk had misleid.

De persoon had verklaard dat hij een keer een pizzeria had bezocht en vervolgens geïnfecteerd was geraakt, terwijl hij daar in feite werkte en in de betreffende periode veel diensten had verricht. Marshall gaf commentaar op de kwestie:

“Om te zeggen dat ik woedend ben over de acties van deze persoon is een totale understatement. De egoïstische acties van dit individu hebben onze hele staat in een zeer moeilijke situatie gebracht”.

De leugen leidde ertoe dat de staat plotsklaps een lockdown voor zes dagen invoerde, met strengere beperkingen voor bijeenkomsten en zaken. Nu, twee dagen later, worden ze weer verlicht. Tijdens de persconferentie kondigde politiecommissaris Grant Stevens aan:

“Vanaf zaterdag middernacht komen we terug op de beperkingen die vergelijkbaar zijn met de beperkingen die we aan het begin van de week hebben ingevoerd”.

Het incident heeft veel reacties uitgelokt op social media. Men vraagt zich onder andere af hoe iemands bewering zulke krachtige maatregelen kan creëren en waarom de autoriteiten niet eerst hebben geprobeerd zijn informatie te bevestigen. Anderen richtten hun woede op de tot nu toe onbekende man in kwestie en eisen dat hij “ter verantwoording wordt geroepen”. Echter, premier Marshall wees erop dat het geen strafbaar feit is om te liegen tegen de opsporingsambtenaren.

Waarom verbergen ze deze gewelddadige aanval voor jou? 

  Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins
Vorig artikelTrump verlaagt medicijnprijzen voor miljoenen Amerikanen
Volgend artikelRacistische anti-blanke haat: Zuid-Afrika als waarschuwing voor Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Typisch is dat de schuld van de hele lockdown en bijhorende terreur gaat naar een individu, de vraag zou moeten zijn of zulke draconische maatregelen gepast zijn of niet. Het zijn de “leiders” die hier falen in hun onvermogen en niet de individu die in dit geval waarschijnlijk zwart werkte en niet gepkt wilde worden.

  De overreactie vanuit overheden en overheids diensten op gebeurtenissen is een heel duidelijk signaal dat ze niet capabel zijn om met dusdanige problemen om te gaan maar het verrekken om hun onvermogen toe te geven. De macht moet ten koste van alles, zelfs totaal onrecht en absurd geweld, bij overheid en diensten blijven.

  Of wat anders?

  Een aantal jaren geleden had België ruim een jaar geen regering. Dat jaar was er voor het eerst geen begrotingstekort en alles liep door, de economie ging zelfs beter dan ooit.

  Wat dat wil zeggen: dat we zonder politici kunnen, dat ze schadelijk zijn voor de bevolking. Dus als je iets in quarantaine moet doen is het dat wat schadelijk is voor de bevolking en hun leefmilieu.

  Mag ik politici en mislams noemen als bewezen kandidaten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in