Hallo allemaal. Ik wil een korte video sturen om een boodschap te geven aan mijn broeders en zusters in de rechtshandhaving die nu onder grote druk staan. Ik wil dat jullie weten dat ik daar met jullie ben geweest, bericht Greatreject.org.

Mij is gevraagd om dingen te doen die verwerpelijk voor me waren en ik heb het bevel niet opgevolgd. En ik wil dat jullie weten dat die echt goed was om op je schouder te zitten en tegen je te zeggen “Je moet dat bevel opvolgen anders raak je je baan kwijt.”, “Je moet dat bevel opvolgen want je kinderen zijn afhankelijk van dat loonstrookje.”, “Je kunt beter dat bevel opvolgen ze gaan je ontslaan als je dat bevel niet opvolgt.” En dus wat er gebeurt is dat we blijven ‘zum Befehl agenten’ zien die naar bedrijven van mensen gaan, ze sluiten en hun levensonderhoud van hen afnemen. We blijven agenten zien die in de deuropening staan van, je weet wel, zoals de agenten die in de deuropening stonden van het theater in Michigan en de republikeinse glippers onophoudelijk tegenhielden het gebouw in te komen tijdens het uitvoeren van hun plicht. We zien steeds ‘zum Befehl agenten’ die alle nazi-bevelen opvolgen die hen worden gegeven door de misdadige gouverneurs, burgemeesters, en wat al niet, die deze bevelen uitvaardigen. Mensen, luister naar me en luister goed, als ieder van jullie samen gaat staan, en dan bedoel ik fysiek staan, voor jullie bevelhebbers en zegt: “Wij zullen dat bevel niet opvolgen.” Raad eens wie er ook achter jullie staan, wij het volk zullen opdagen en jullie steunen. En dit is de sleutel, je staat met je bodycams aan, je neemt het op, je publiceert het, wij de mensen zien het en we staan achter je. Maar als je dingen omdraait en je tegen ons keert, heb je een probleem.

Mensen, ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Politieagenten in Amerika schijten op het grote publiek. Elke keer als je hoort “Gouverneur Whitmers deed dit of dat.” of “Burgemeester Lightfoot deed dit of dat.”, nee dat deden ze niet, ze schreven een stuk papier en ze ondertekenen het en dan komt de politie opdagen. Ze handhaven de wet, ze handhaven het massamandaat, ze handhaven alle onzin die de mensen wordt aangepraat.

  Oxford-studie vaccin bijwerkingen: Risico op myocarditis bij jongere mannen tot 14 keer hoger na vaccinatie dan na infectie

Mensen, politieagenten, jullie hebben alle macht in Amerika op dit moment. Word wakker, word volwassen en begin je te gedragen als verdedigers van het volk tegenover de haters van het volk.

En voor degenen die dit zien, geef ik jullie een kleine nieuwsflits. Ik was vroeger een politieagent en dit is 100% waar. Bij vele gelegenheden zag ik mijn collega-politieagenten verwijzen naar u, naar de burgerij, als “fucking burgers” vanwege de haat die ze hebben voor de burgerij. Ik begreep niet wat de connectie was. Er zijn agenten die het gewoon haten om agent te zijn. Sorry, maar zo is het. Wetshandhaving is niet voor iedereen.

Maar wat er nu aan de hand is, onze politieagenten die rechtshandhaving behandelen als een salaris, als een baan in plaats van een roeping. En nu bevinden ze zich in posities waar ze gevraagd worden om dingen te doen die verwerpelijk zijn en ze volgen de bevelen op. Politieagenten, jullie brengen je leven in gevaar, want de burgerij pikt deze onzin van jullie maar zo lang, dat jullie je eigen probleem gaan creëren. Dus nogmaals zeg ik, jullie dragen allemaal bodycams, gebruik het tegen hen, gebruik het tegen jullie leidinggevenden, gebruik het tegen jullie burgemeester.

Jaren geleden kreeg ik opdracht van mijn luitenant, “Miranda, je moet meer bonnen schrijven.” en ik zei “Meneer, ik schrijf bonnen als ik het gevoel dat ik een bon moet uitschrijven.” De andere agenten schrijven meer bonnen dan jij. En ik zei: “Meneer, schrijf het op en ik schrijf meer bonnen.” En hij zei: “Je weet dat ik het niet op papier kan zetten.” “Ja, ik weet dat je het niet op papier kan zetten, want als je het op papier zet, wordt het officieel en als je het officieel maakt, wordt het een juridisch probleem.” Omdat ze niet verondersteld worden om, hoe noem je dat, quota te hebben. Er zouden geen quota bestaan. Raad eens, er zijn quota, word volwassen, er zijn quota.

Dames en heren van de rechtshandhaving, sluit je aan bij de burgers van de Verenigde Staten van Amerika. Jullie zijn het leger niet. Stop met verwijzen naar de burgerij als “fucking burgers”. Wij zijn jullie back-up. Jullie zijn niet de eerste hulpverleners, dat zijn wij. Wij zijn degenen die er zijn als het misgaat. Wij zijn er om jullie te helpen tegen de kwaadwilligen, dus stop met tegen ons te vechten. Wees een hulp voor de burgers in plaats van een belemmering.

  Vaccinatie verhoogt het risico op Covid-19

Ik weet dat sommigen van jullie zich afvragen waarom ik dit nu aankaart. Wel, ik weet dat diegenen onder jullie zich dat afvragen, of vragen, omdat jullie slapen. Jullie letten niet op wat er gaande is. Terwijl er sommigen van jullie zijn die volledig begrijpen waarom ik dit nu behandel. Omdat dit snel een groter en groter en groter probleem aan het worden is. Nu het kwaad de regering in handen heeft, gaan ze de politie gebruiken, de COPS! Je buurman, de agent. Je vriend in de kerk, “je vriend in de kerk”, de agent. Nou, die laat ik met rust, nee, eigenlijk laat ik die niet met rust. Mensen moeten begrijpen, politieagenten weten dat er een enorme kloof is tussen hen en de particuliere burgerij. Ze weten dat ze op geen enkele manier de vuiligheid waar ze dagelijks mee te maken hebben, met je kunnen delen. Ze kunnen naar je huis gaan en biertjes met je drinken en rondhangen met je vrouw en je kinderen en je vrienden en zo, maar je kunt niet volledig begrijpen wat het is om een politieagent te zijn. Er is een last die we dragen.

Ik ben in 2011 gestopt bij de politie en ik draag nog steeds de lasten, de littekens, de dingen die ik heb gezien. Ik kan ze niet kwijtraken. Ze zitten in mijn hoofd en in mijn hart. Ik spreek tot die agenten die me kennen in de regio hier, in de buurt. Ik spreek tot die agenten in het hele land, ik snap het, ik ben er geweest, ik ben gevraagd om dingen te doen die ik niet wilde doen en in sommige gevallen deed ik ze en ik had er spijt van, en ik heb er nog steeds spijt van, en in veel meer van die gevallen zei ik “Nee, dat ga ik niet doen.” Want dat is verkeerd en ik blijf bij mijn standpunt, omdat ik kleine moed beoefen en ik beoefen een beetje grotere moed, en ik beoefen grote moed. En toen er dingen van me werden gevraagd waarvan ik besefte dat ze verkeerd waren, stond ik mijn mannetje en volgde ik de bevelen niet op. Ik vraag degenen onder jullie die niet in een situatie zijn waar ze gevraagd worden om naar een zaak te gaan en deze te sluiten omdat de gezondheidsdienst het zegt. Je mag naar de hel lopen. Want ik sluit die zaak niet omdat ze weigeren een papiertje over hun gezicht te dragen.

  Israelische ziekenhuisdirecteur Professor Yaakov Jerris: "80% van de ernstige COVID-gevallen is volledig gevaccineerd"

Mensen, we hebben al bewijs dat er nepmaskers uit China komen. Er is een enorme verschuiving van rijkdom aan de gang op dit moment. We verrijken China, we verrijken Bezos, we verrijken Walmart, we verrijken al deze bedrijven die essentieel zijn geworden en open worden gehouden, terwijl op dit moment, keine bedrijven en winkels en restaurants worden gesloten. Er is een agenda. Wakker worden agenten, stop met het handhaven van ongrondwettelijke wetten te handhaven, die jullie worden opgedragen te handhaven.

Draag je bodycams, gebruik ze tegen de mensen die je bevelen geven, breng de video’s naar buiten, wij het volk zullen het zien en we zullen achter je staan. Want onthoud dat er veel meer van ons zijn dan van hen. Iedereen in dit land, iedereen, politieagenten of je nu van een groot bureau bent of van een klein bureau, waar ik vroeger werkte. Tel in je hoofd hoeveel mensen er op het stadhuis werken. Of het er nu vijftig zijn, of vijftienhonderd. Hoeveel burgers zijn er in je gemeenschap? Honderdduizenden of miljoenen.

Wij zullen achter je staan als je moedig laat zien dat je voor ons staat, wij zullen achter je staan, dat is alles wat ik van je vraag. Haal hun benen onder hen vandaan, sla de reus omver en stamp in zijn nek. Want dat is wat we zijn in Amerika. De Chinezen hebben al een neppresident in het Witte Huis gezet. Wakker worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe kunnen zoveel leugens en bewijzen van fraude en staatsmoord worden verdoezeld?… Collectieve krankzinnigheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe meeste dokters en ziekenhuizen zijn huurmoordenaars van de staat geworden
Volgend artikelCorona bestaat niet en COVID-19 evenmin (& info koop van Ivermectine)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Gelijke oproep al eerder tegengekomen hier. Een gevleugelde uitdrukking van een agent die met pijn zei: Dit is mijn politie niet meer.
  Ze zijn in de loop der jaren geselecteerd en wat er van over is maken we nu mee. De zg. Romeo’s zijn een duidelijke indicatie.

 2. Schulden enzo zorgen dat mensen ook alles gaan doen vooor geld het is al heel lang in de planning om de mens zo te maken zoals die nu is slaaf van bank zwak mens geen geloof

 3. ik mocht afgelopen week een filmpje zien van een agent die een op de grond liggende arrestant met een aanloop vol in het gezicht trapte. volgens mij is dat poging tot moord…zou hij zijn vrouw ook als voetbal gebruiken…..? Iets verder in beeld zijn twee agenten bezig iemand te steken met hun gummi/houten knuppel….kinderfantasieeen of een SM ritueel…?
  Als burger moet ik van dit soort lui kotsen.

  Iedereen is persoonlijk verantwoordelijk voor de eigen daden, een uniform en een mandaat is geen vrijbrief om als een beest tekeer te gaan, het is jezelf totaal tot slaaf laten maken tegen een vergoeding. Dat die opdrachtgever toevallig de grootste groep geweldplegers voor zich heeft werken is geen excuus, maar het maakt het mogelijk ongestraft midrijven te plegen tegen de eigen burgers.

  Nederland was een democratie met een grondwet, die rechten van burgers duidelijk beschreef en daarmee een samenleving in vrede mogelijk maakte. Rechtbanken zijn jaren bezig met klachten tegen overheids machtsmisbruik om uiteindelijk te seponeren, en als een leugenaar die premier is even roept is binnen 24 uur een rechtsgang in hoger beroep opgestrat en afgehandeld. Iedereen is gelijk voor de wet….?
  Nog iemand iets gehoord van dat arrestatie team dat een vastgebondenhond taserde en ruim tien minuten trapte en onder andere een oog en een kaak vernielde….wat doen ze in een geirriteerde bui in de cel met een arrestant…en wat doen agenten die er in de buurt van staan en dit zien, wegkijken, uit angst voor de collega’s weglopen?

  Misdrijven worden gepleegd zolang er geen directe snelle reactie is die ze afstraft. Goedkeuring en aansporing vanuit de leiding is een sleutel daartoe….Een agent kan direct iemand wezenloos slaan of schoppen, maar de rechtsgang is jaren later, en straffen zijn intern en niet controleerbaar….ons beschermt ons….en als er een veroordeling uitkomt is dat geen reden voor de rest van justitie om die fout niet meer te begaan, het begrip “jurisprudentie” is iets van vroeger….
  De rechtsgang om de burger te beschermen is te traag, en functioneerd niet op basis van rechtvaardigheid. Feitelijk zijn burgers overgeleverd aan de willekeur van politie en justitie, en is een rechtsgang slechts een tijdvulling waarin nog steeds geen bescherming aanwezig is.
  politie en justitie zijn onder Balkenende en Rutte van ordehandhavers tot losgeslagen gewelds einsatz gruppen geworden. En geweld lokt tegen geweld uit.
  Verharding van de maatschappij is voor een deel te wijten aan optreden van politie en vooral bestuurders en politici, die met leugens en bedrog wegkomen en criminelen met een bonnetje belonen voor hun misdrijven en het verraden van zakenpartners. Misdaad loont dus wel, als de rat maar genoeg rat is.

  Dat er agenten zijn die integer en correct handelen zal ik niet ontkennen, ik hoop dat het een meerderheid is, maar deze mensen gaan ten onder in een machine die burgers als mongolen betiteld en eigen gelijk als onaantastbaar te werk gaat in het negeren van wet en recht. Het verlagen van toelatings eisen om lid van deze organisatie te mogen worden heeft een grote weerslag op het optreden tegen burgers, en dat werkt op lange termijn dus zeer negatief voor de gehele samenleving.

  Aan de onderkant van de streep is iedereen ongeacht mandaat of functie verantwoordleijk voor de eigen daden, en dus kan iedereen ter verantwoordijng worden geroepen. Als burgers zijn we elkaar verplicht de grondwet te bewaken, omdat dat ons bindt, en anders zijn we een chaos.
  Ons wapen is openheid.

  Agenten die kiezen voor werkloosheid om niet deel te zijn van een moordmachine zijn de mensen die we moetne koesteren, waar werkgevers een voorkeur aan zouden moeten geven bij sollicitatie. Werkgevers die zelf weten welke soort lieden tussen agenten rondlopen…. Peter…?

  • Die agenten worden uiteindelijk ook hard aangepakt. Luister de woede van de mensen word onderdrukt. De langer het duurt de groter de opgebouwde ingehouden woede. Het is als een bal onderwater houden…..de regering doet dat nu met de mensen, maar met alles wat ze hebben.uiteindelijk raakt hun manschap uitgeput van de woedende bal onder water te houden en word de druk zo groot dat ze de controle verliezen over de bal….en wanneer en miljoen mensen hun woede kan loslaten ……is het afgelopen met de politiek…dan zullen ze moeten gaan lopen voor hun leven….want die opgekropte woede is zo enorm groot en groeit met de maanden….en dat is wat je moet beseffen…..zodra de volksopstand uitbreekt …..gaat die woede los…..en ja 500% zeker dat het gaat gebeuren….wraak is zoet?

   • mee eens…maar de meest zwakken in onze samenleving zullen daarvoor de klappen krijgen, dus daarvoor is de politiek ook nog te bedanken. We zitten in een aftakeling die zijn weerga niet kent. Van alle schoolgaanden in het voorgezet beroeps onderwijs die ik kende op 1 januari 2020, 9 om precies te zijn , zijn er nu nog 2 die naar school gaan. De rest is gestopt en heeft geen diploma. Dat heeft alles te maken met de regeringsmaatregelen en de lamme houding van vele leerkrachten, die soms gewoon uit de les vertrokken en de klas lieten zitten, huiswerk dat om half 9 s’avonds voor de volgende dag werd doorgegeven, constant les uitval waardoor er geen ritme meer is….
    Dit is een schadepost die decennia lang op de samenleving, voor zover dat het nog is, zal drukken, plus alle andere negatieve invloeden.

    We zullen zien dat de overheid en de niet legitieme regering tot extreme maatregelen zal gaan om de macht te behouden, incluis standrechterlijk executeren van burgers of ze afmaken in gevangenschap, iets wat eigenlijk op geestelijk niveau al geoefend word op straat met het schoppen van mensen die geboeid op de grond liggen. Gevangen nemen, beslissen als straf te schoppen en dan te schoppen….Want dat is feitelijk de definitie van executie….de agent als aanhouder , rechter en beul…

    En mocht u zich afvragen wie dat soort zaken zouden doen….de filmpjes van mogelijke kanidaten staan op internet. Het topje van een ijsberg aan misdragingen waarbij toevallig een camera aanwezig was…wat horen we niet?

    Zover zijn wij als samenleving gezakt op de ladder van beschaafdheid en moraal….we zijn gewoon beesten met een dun laagje dat we beschaving noemen….en de ene is meer net wat meer beest dan de ander….

    Alles voor koning en vaderland, toch…?

    En dit is wat we onze kinderen als voorbeeld voor hun leven meegeven….het zegt ons wat de toekomst zal brengen.

   • “Die agenten worden uiteindelijk ook hard aangepakt. ”

    Als Autist heb ik van dit soort acties van agenten enorm veel last. ik heb in het verleden zwaar geeld door groepen te verduren gehad en dit , de laatste strohalm van veioligheid blijkt nog lager te zinken dan wat er los rondloopt…

    Voor mij is deze wereld onleefbaar als ik de rol van schaap en onderdaan moet spelen.
    Ik heb maar een leven, dat ga ik niet door anderen laten bepalen.

    Ik wacht tot de eerste protesterende of niet gevaccineerde burger door politie word omgebracht omdat hun grondwettelijke rechten worden genegeerd. Dat is voor mij het signaal dat onze rechtstaat is ingestort en dat het mijn vijand is. Want mijn rechten worden op dat moment ook terzijde geschoven en dat betekent dat ik het volgende slachtoffer kan zijn.
    Ik denk dat mijn conclusie door vele honderduizenden burgers word gedeeld.

 4. Ik zei al meer dan 25 jaar terug: Ambtenaren en politie zijn de vijand en tegenstander van de bevolking.

  Nu is er door Eurofor in ZEVEN landen huiszoeking gedaan. Komt een eurofor idioot in mijn huis, schiet ik hem neer.
  Hij is in loondienst van een niet bestaande staat, dus een crimineel.

  De ijzeren wet van Michels overztijgt haar eigen waarheid.
  \Voor meer vrijheid: graaf Stalin, Mao, Hitler maar op

 5. De tijd is rijp voor een onafhankelijk volkstribunaal !
  Diegene die het in een opwelling hebben gedaan komen er met een waarschuwing van af !
  Maar diegene die na meerdere waarschuwingen door zijn blijven gaan :
  Op de grootste meststrooier plaatsen en afvoeren naar de bekende kampen.
  Zonder pardon ! ! !
  Oude tijden zullen herleven !

 6. veel van die flikken zijn sadistische klootzakken die een manier gevonden hebben om ongestraft mensen the mishandelen en te terroriseren
  mensen met integriteit nemen ontslag of worden weg gepest of krijgen een ongeluk

  • ‘Welkom op de website van BlueTruth! BlueTruth bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt. Sinds de coronacrisis, het beleid dat de overheid daarop heeft bepaald en de uitvoering die van de politie verlangd wordt, schuurt de situatie met ons eigen moreel kompas. Wij weten dat er meer politiemensen zijn die hiermee worstelen. Wij willen hen een hart onder de riem steken en laten weten dat wij ondersteuning kunnen bieden.

   Het idee om een initiatief op te richten ontstond begin februari 2021. BlueTruth ging online aan de vooravond van 15 maart 2021, exact een jaar nadat het coronabeleid in Nederland zijn intrede deed. Al gauw gingen http://www.bluetruth.be en http://www.bluetruth.fr online voor onze Belgische en Franse collega’s. Aan de geheel Franstalige website http://www.veritebleue.fr en de Surinaamse website http://www.bluetruth.sr wordt nog gewerkt.

   Draag jij BlueTruth een warm hart toe? Word dan een vriend van BlueTruth!

   Bekijk hier de laatste updates over ons initiatief en volg BlueTruth via onze social media kanalen (zie de links in de rechterbalk en de Twitter updates hieronder).’

   Nationaal / Internationaal

   https://www.bluetruth.nl/

 7. welkom wappies! prachtig, zoals jullie alle onzin op internet geloven. er is niets veranderd sinds de middeleeuwen: verbanden al die heksen! ze wegen veel te weinig! tjonge, wat een stel sukkels zijn jullie. net als in de middeleeuwen geloven jullie elke onzingerucht. wat een stel stakkers!

 8. p. pietsers???
  Er zijn mensen die dit willen geloven. Dit lijkt me logisch maar alle logica is weg bij beesten zoal jij. Ga je boostertje maar gauw halen. Hopenlijk heeft het de gewenste uitwerking. En dan ben jij de stakker, makker.
  Walgelijk schertsfiguur. Op internet heb jij een grote smoel maar als ik oog in oog met jou zou staan ben je enkel maar een zwak schaap, béééééééééé

 9. Vroeger was er een leus: “de politie is je beste vriend” nou daar is helemaal niks meer van over. Sterker nog, tegenwoordig is de politie je grootste vijand. En dan die boa’s nog, van die opgewaardeerde stadswachten hebben nog de grootste bek. Walgelijk volk, ik vraag me af wanneer bij deze 2 “groepen” het besef komt dat ze ook maar gebruikt worden om alle onrechtmatige plannen van het WEF er door te drukken. (want daar komt het meeste vandaan)
  En zoals de man in het filmpje zegt, ook hier zouden ze op moeten staan en zeggen: we doen het niet, we gaan het volk dat we horen te dienen niet onderdrukken. Maar ja zoals we hier zeggen in het zuiden; er zal nog veel water door de Maas moeten stromen. Eer dat de “uitvoerders”aan onze kant komen. Misschien wel nooit of als het te laat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in