In 2020 was er in Nederland Corona griepinfectie in de weken 11 t/m 22. Daarna niet meer. Officieel bekend gemaakt door de RIVM, schrijft gastauteur Paul Veenstra.

In dezelfde tijd werden we al geconfronteerd met SARS–2 maar om dat gelijk wat te camoufleren werd aanvankelijk alles op de griepvirus Corona geschoven ook al was die al verleden tijd.
Coronavirus is iets anders dan het SARS virus.

In contact met de CDC (VS) vergelijkbaar met de RIVM, verklaarden dezen mij het volgende:

Er is een SARS-virus van 2003 gebruikt. Is ontdaan van zijn Buitenste Oppervlakte- eiwitten (Outer Surface Proteïnes kortweg, (OSP´s) en die eiwitten zijn nu vervangen door SPIKE-eiwitten, die de functie gaan overnemen van het immuunsysteem, zodat DIT VIRUS NIET IS TE GENEZEN. (einde citaat)

Als daarmee bedoeld wordt dat een vaccin totaal niet werkzaam kan zijn doordat de spikes het immuunsysteem hebben overgenomen (en tevens aan het vernielen zijn) dan heeft de CDC gelijk!

Zonder het met deze woorden te zeggen, geeft de CDC wel duidelijk weer, dat ALLE VACCINS EEN TOTAAL ANDERE BEDOELING NASTREVEN!

HET SARS-virus heb ik toen ook genoemd met de woorden: ” Je zou het eigenlijk SARS-2 moeten noemen (daar het niet meer het SARSvirus uit 2003 is) en NIET VOLDOET AAN DE NORMEN EN SPECIFICATIE VAN EEN VIRUS!
SARS-2 is geen virus maar naar een drager/verspreider/transporteur omgebouwd.

Noem het dus geen virus meer, geen covid-19 en ook zeker niet corona(virus)

Het zal je bekend zijn dat zowel het SARS-2 en de vaccins behoorlijk voorzien zijn van schadelijke bestanddelen zoals de spikes, grafeenoxide magnetische metaaldeeltjes, mRNA en gentherapie. (Nog nooit geplaatst in griepvirussen!)

De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schaden

De functie van zowel SARS-2 als ook alle vaccins zijn hiermee uitgerust met een tweeledig doel :
1. het uitdunnen van de wereldbevolking tot 500 miljoen 14 van de 15 moeten sterven
2. De overgebleven geprogrammeerde mens-robot om die voor de ” ELITE ” te laten werken. WEF directeur Klaus Schwab zegt hierover: ” Je zult niets meer bezitten en gelukkig zijn.”

Er is geen virus en je zult toch echt eerst dat virus moeten isoleren, (zichtbaar maken) en zuiveren.
Er moet met een Electro-microscoop en een miljoen vergroting een bruikbare afdruk moeten maken die als referentiewaarde dient voor o.a. PCR-test.

Er kan niet getest worden. WAAR WIL EN KAN JE OP TESTEN? Influenza A of B en iets anders is geen SARS-2

Tot aan heden is nog nooit het virus gezien, aangetoond nog gezuiverd.
Is er niet en bestaat niet en er valt niks te testen!
Er zou zelfs een miljoen euro zijn uitgeloofd aan diegene die het virus kan bewijzen en aantonen!
Waarom wordt er dan getest? Om diep in je neus te boren, de bloedbarrière naar de hersenen te doorboren en je zo voorbereiden op meer effectiviteit van de vaccins met grafeenoxide en metaaldeeltjes en meer.

(Ik was bij de introductie van de PCR in Leeuwarden in 1994 waar de directeur zei: Nu kunnen we EINDELIJK ZIEN hoe een infectiebron er uitziet.
Als een monster van een patiënt wordt onderzocht moet je de referentie gegevens erbij hebben van het te onderzoeken virus of bacterie. In een monster kan van alles zitten. De norm wordt nu in de test ingevoerd en de test geeft dus weer of in het serum het desbetreffende aanwezig is. Als de instelnormen van de normwaarde afwijken, zoals nu blijkt, dat kan alles als positief worden aangemerkt. Is dus vals positief en hetzelfde geldt voor vals negatief. PCR is 100% onbruikbaar met valse instellingen, met een ontbrekend virus DAT NIET BESTAAT.

Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede reden

WAT DOET MEN ALS ER EEN NORMALE GRIEPVIRUS OP KOMST IS?

Er wordt een kweek gemaakt uit onschadelijke deeltjes van het virus en afkomstig van de buitenste oppervlakte eiwitten (OSP´s) die in de vaccins worden verwerkt om daarmee het immuunsysteem te activeren met de aanmaak van antilichamen tegen het virus, zodat het ziekteverloop mild is en zelfs niet wordt opgemerkt
Wat doe je met een griep Koorts? Onder de wol, uitzweten, aspirientje en meer kan je niet doen OMDAT ER GEEN GENEESMIDDELEN TEGEN EEN GRIEP BESTAAN.

WAT ZIEN WE NU BIJ SARS-2. Niks helemaal NIKS. Er is geen virus. Er zijn geen buitenste oppervlakte eiwitten waar je vaccins van kunt maken! DUIDELIJK?
VACCINEREN IS NIET TEGEN SARS-2 EN EVENMIN DOOR DE ANDERE BENAMINGEN DIE NIET JUIST ZIJN.

Daarom schreef de CDC ” IS NIET TE GENEZEN “.
Dan mag de CDC mij en de wereld verklaren waarom zij in de jaren 2017 en 2018 zoveel mogelijk geneesmiddelen bij miljarden uit de handel hebben genomen die effectief zouden kunnen zijn tegen SARS-2.
In eerste instantie in de VS medische berichten over genezing van patiënten met HCQ, zink en dat bij 1000-den.

Daarna een 1,5 jaar geleden, ben ik mij in gaan zetten voor het gebruik van IVERMECTINE (lees mijn eerdere plaatsing hier in Frontnieuws) wat ongelofelijk effectief is maar helaas dankzij de BIG PHARMA bijna nergens meer te koop is. Aan deze eenvoudige tabletjes die nagenoeg niks kosten, kan de BIG PFARMA niks aan verdienen terwijl TOTAAL INEFFECTIEVE VACCINS MILJARDEN OPLEVEREN !
Zie het eindelijk eens in mensen… Vaccins is moord en Ivermectine is leven! Als profylaxe, bescherming naar anderen, en patiënten zijn van de infectie verlost in 48 uur.
Iedereen veel sterkte gewenst.

Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE

Hoop u hiermee van dienst te zijn geweest en met vriendelijke groet,

P.P. Veenstra
[email protected]

Voor meer info en koop van ivermectine stuur berichtje aan Paul Veenstra. Ik zet me totaal belangeloos (maar met veel werk hiervoor) in.

Paul Veenstra | Facebook


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevolgen van vaccinaties en genezing met IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

27 REACTIES

 1. Er is een crux in dit verhaal. Degene die de spuit namen, zouden dood gaan, maar wie nemen de spuit niet? Juist de mensen die slim genoeg zijn het spel te doorzien en die Schwab ook niet zomaar geprogrammeerd krijgt. Dus effectief vermoordt de elite haar medestanders ten gunste van haar tegenstanders….

  Zijn ze dan echt zo wereldvreemd dat ze niet doorhebben dat sommige mensen niet te programmeren zijn hoe hard je het ook probeert? En zijn ze dan ook echt zo dom dat ze juist die groep niet konden verleiden die gifspuit te nemen?

  Of zijn ze gewoon totaal overmoedig geworden?

  • @Jeroen:
   Misschien is dit ook wel de bedoeling, volgzame domme manipuleerbare schapen verwijderen?
   Je weet het maar nooit hoe de gedachten van psychopaten werkt.
   En nogmaals: coja is een echte intelligentie-boerenverstand-test, wie zakt wordt gevaxxed, gaat iedere 3 maanden vrijwillig zijn fucking boostertjes halen en doet mee aan Russische roulette.

   • dat het een intelligentietest is ben ik met je eens, maar het is geen russische roulette.
    bij russische roulette heb je een kans op overleven, hier niet.
    btw… russen hebben nog nooit van die term gehoord. :)))

  • Hoi Jeroen,

   Ze zijn absoluut niet dom en ook niet wereldvreemd. Ze weten donders goed dat sommigen, no matter what, dit niet gaan nemen. Die zijn ze nu aan het identificeren. Nu langzaam de kikkers in de pan koken. Kijken hoeveel er in het injectie vuur zullen springen.

   Vergis je niet. Zodra een drempelwaarde is overschreden gaat de rest van de kikkers op hoog vuur gekookt worden. Dan krijgen de laatste kikkers die te breken zijn de laatste kans om zich nog te conformeren. Daarna gaat het vol los op de nog niet bezweken kikkers.

   Ik ga er vanuit dat dat de meeste lezers van FN zijn (degene die never ever voor de injecties gaan). Vriend van mij is 3 weken geleden bezweken onder de druk. Opvallend genoeg niet vanuit de overheid maar vanuit zijn familie. Onderdeel ervan was dat zijn familie aangaf dat hij, als hij de injectie niet nam (is voor J&J gegaan) zijn ongenezelijk zieke moeder niet meer moch zien want hij is een te groot risico voor haar…….

   Bereidt je maar voor op heeel lastige tijden als je niet geinjecteerd wil blijven. Vergeet nooit dat de wereld elke paar decennia totaal gek gedrag vertoond. Voorbeeldje, de 2e wereld oorlog. De meeste stonden in de rij om afgeslacht te worden om het vaderland uit te breiden of het moederland te beschermen.

   De paar die zoiets hadden van, fuck this shit, ik ga mijn leven niet riskeren voor die sociopaten en psychopaten aan de top werden hard aangepakt en opgesloten in de worst case scenario voor een paar jaar. Die hebben t wel allemaal overleeft……

   Ik wens je een rug van staal toe want dan kan je helpen de samenleving opniew op te bouwen…. Iets wat ik graag zou zien want we hebben allemaal familie, vrienden en geliefden die je nodig hebben omdat ze de injectie hebben genomen.

   Groeten,
   Hugo

 2. Beste P.P. Veenstra. Goed stuk, maar verdiep u eens in andere “virussen”. U schrijft dat dit coronavirus nooit is geïsoleerd etc, wat 100% juist is. Maar hetzelfde geldt voor zogenaamde influenzavirussen, het hpv virus, aidsvirus, mazelenvirus. ALLEMAAL totaal onbewezen! Virussen zijn bedacht om bakken met geld te verdienen en om onverklaarbare ziektes verklaarbaar te kunnen maken. Virussen. Bestaan. Niet.

  • mee eens. de germtheory van louis pasteur is fake.
   het zijn de rothshields, de eigenaars van de hele oliebusiness eind 19e eeuw, die de theorie omarmd hebben.
   ze ontdekten dat ze daarmee gepatenteerde “geneesmiddelen” konden maken, als ze erin slaagden de gezondheid van mensen met het juiste vergif (“vaccins”) te ondermijnen en de medische wetenschap konden omvormen van preventie naar behandeling. daarvoor hebben ze zich het zeggenschap over het medische onderwijs gekocht.
   het motto van de pharmamaffia die daaruit ontstond is dan ook: “een gevaccineerd kind is een klant voor het leven.”

  • Je hebt wel gelijk maar ik blijf daarbuiten omdat ik het niet gecompliceerd wil maken voor de lezers.
   Coron? COVID-19, SAR 2003, SAARS -2 PCR EN NEUSTESTEN ENZ. IS MEER DAN GENOEG

 3. Dank Paul voor dit bericht,super alleen jammer dat het niet groot in de media komt.

  En Jeroen, de tegenstander wordt strak afgeschoten, hij sterft gewoon de hongerdood.

 4. Je vergeet één stap: ze komen straks met ‘de redding’. Een deel van de zogenaamd wakkere mensen zal daar gewoon weer intrappen en zo gauw mogelijk alle ellende willen vergeten.
  Ik ben zover dat ik nóóit meer in zo’n systeem terecht wil komen, maar daar zal ik dan alles voor op moeten geven om volledig zelfstandig te worden. Nou was dat altijd al een soort hobby van me dus ik heb geluk, maar moet je je voorstellen dat je straks dit voorgeschoteld krijgt:
  Terug naar het echte oude; boterhammetje op de plank, iemand thuis voor de kinderen en het huishouden, één inkomen kan je een heerlijk warm huisje bezorgen (want ruimte zat tegen die tijd). Eten en kleding in de winkel. Verwarming om je altijd even warm te houden.
  Of: hard werken op het land, zelf zorgen voor water en voedsel. Je eigen dieren slachten. Kleding van wol en/of leer. Afhankelijk van het weer en de natuur. Zoiets basisch als vuur maken wordt ineens een hele klus en een echte vaardigheid. Dat vraagt toch echt een hele andere, meer wilde (feral) instelling van mensen die opgegroeid zijn in de comfort van het niet hoeven weten.

  Hoeveel mensen zeggen dan ‘Nee, dank je. Ik doe het zelf wel’? We zullen zien…

  • Dit was @jeroen maar de site gaf een error.

   Overigens hoop ik dat Jeroen gelijk heeft, maar ik ben bang dat mensen voor het gemak kiezen.

 5. @Jeroen.
  De crux zit m in wat anders. De gemiddelde westerse persoon is zo ver verwijderd van een leven van zelfvoorziening dat ze niet in staat zullen zijn voor zichzelf te zorgen.
  De kleine elite zal een bende huurlingen gebruiken om de overlevenden te dwingen, of onder het mom van bescherming en levering van voedsel etc hen onderdrukken om ze voor hen te laten werken.
  Slechts diegenen die enige vorm van organisatie hebben en hebben geleerd voor zichzelf te zorgen zullen een kans maken daaraan te ontsnappen, masr zullen moeten leven als in 1800.

  ‘Vaccinatie’ is laag onder niet-blanken. Blanken zijn slecht voorbereid op overleven onder primitieve omstandigheden en hebben hun vaardigheden daarin verloren. Blanken zijn ook het minst gewend aan constant gebruik van geweld.
  De laag-iq niet blanken zullen worden gebruikt als slaven en kampbewaarders en stoottroepen, de blanken zullen vrijwel geheel worden uitgeroeid.

 6. Hallo Aynil of Paul,
  Graag contact. Via Facebook gaat dat niet, want daar zit ik niet op.
  Heb getracht Ivermectine te bemachtigen maar dat lukte niet. Pakketje is onderschept door Douane. Kreeg vandaag een brief van PostNL daarover.

  • Hallo Wil, net boven je bericht alsook ergens bovenin dit draadje staat het e-mailadres welke je kunt contacten. Het ene adres zonder en het andere met streepje, dus alle twee uitproberen, is mijn tip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here