© Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube

Helge Braun, chef-staf van bondskanselier Angela Merkel, heeft een debat in de Duitse politiek aangewakkerd nadat hij zei dat beperkingen voor ongevaccineerden “noodzakelijk kunnen zijn” als het aantal besmettingen met Covid-19 de komende maanden blijft stijgen, bericht dailyexpose.co.uk.

Chef-staf Helge Braun vertelde de krant Bild am Sonntag dat hij niet verwacht dat er een nieuwe lockdown zal plaatsvinden in Duitsland, maar dat ongevaccineerde mensen de toegang kan worden ontzegd tot locaties zoals restaurants, bioscopen of sportstadions “omdat het restrisico te hoog is.”

“Gevaccineerde mensen zullen zeker meer vrijheden hebben dan ongevaccineerde mensen,” zei Braun, eraan toevoegend dat dergelijk beleid legaal zou zijn omdat “de staat de verantwoordelijkheid heeft om de gezondheid van zijn burgers te beschermen.”

Eerder deze maand zei Braun dat veel gebieden die in het verleden volledig gesloten waren, open moeten blijven voor de gevaccineerde bevolking.

De voorgestelde maatregelen zijn tot in de kern tiranniek en veroorzaken alleen maar verdeeldheid – zelfs binnen Angela Merkel’s eigen Christendemocratische partij – wat te zien was nadat Braun zijn opmerkingen had gemaakt.

In reactie hierop zei Armin Laschet, de kandidaat die Merkel zal vervangen als leider van Duitsland, dat hij zich voorlopig verzet tegen formele of informele vaccinatie-eisen. Dit suggereert natuurlijk alleen maar dat hij, als hij wordt verkozen, hij beperkingen zal invoeren.

Laschet vertelde de Duitse omroep ZDF op zondag: “Ik geloof niet in verplichte vaccinaties en ik geloof niet dat we mensen indirect onder druk moeten zetten om zich te laten vaccineren.”

“In een vrij land heb je recht op vrijheid, niet alleen voor specifieke groepen.”

  Drink het vaccin: Wetenschappers pompen mRNA in koemelk om ongevaccineerden de 'prik te dwingen'

Laschet vervolgde echter met de opmerking dat als de vaccinatiegraad in Duitsland in de herfstmaanden te laag blijft, andere opties kunnen worden overwogen, “maar niet nu.”

Ongeacht een officieel vaccinatiemandaat krijgt de gevaccineerde Duitse bevolking nu al een voorkeursbehandeling. De gevaccineerden krijgen VIP-toegang tot restaurants en bars waarvoor anders een recente negatieve Covid-19-test nodig zou zijn.

Momenteel verspreidt de naar verluidt zeer overdraagbare deltavariant zich in Duitsland, wat Duitse politici ertoe heeft aangezet de mogelijkheid te bespreken om verplichte Covid-vaccins in te voeren voor specifieke beroepsgroepen, waaronder medisch personeel. Dergelijke voorschriften zijn nog niet ingevoerd.

In de afgelopen weken zijn de Duitse vaccinatie-inspanningen aanzienlijk vertraagd, wat heeft geleid tot discussies over de vraag hoe degenen die het vaccin nog niet hebben gehad, kunnen worden aangemoedigd dit alsnog te doen. Bij het ter perse gaan heeft meer dan 60 procent van de Duitse bevolking ten minste één dosis gekregen, terwijl meer dan 49 procent volledig is gevaccineerd.

Angela Merkel heeft nieuwe vaccinatie-eisen “op dit moment” uitgesloten, maar voegde daaraan toe: “Ik sluit ook niet uit dat hier over een paar maanden anders over kan worden gesproken.”

Andere verkozenen steunden ook het idee van vaccinatie-eisen, waarbij de gouverneur van Baden-Württemberg, Winifried Kretschmann, een lid van de Groenen, stelde dat de deltavariant en andere mutaties vaccinatie-eisen later aantrekkelijker zouden kunnen maken.

Karl Lauterback, een gezondheidsdeskundige van de centrum-linkse sociaal-democraten, sprak zich uit voor mogelijke beperkingen. Hij vertelde de Suddeutsche Zeitung dat uiteindelijk een van de enige overgebleven opties om nieuwe varianten te bestrijden zal zijn “de toegang tot ruimten waar veel mensen samenkomen” te beperken tot diegenen die ofwel gevaccineerd zijn ofwel hersteld zijn van het virus.

  Er is iets verschrikkelijks aan de hand: Hoe langer ze het negeren, hoe misdadiger het is

Anderen keerden zich echter onmiddellijk tegen de opmerkingen van Braun die op zondag werden gemaakt. Sommigen uitten hun scepsis over de doeltreffendheid van dergelijke beperkingen, terwijl anderen waarschuwden voor de verdeeldheid en discriminatie die een vaccinpaspoort zou kunnen veroorzaken.

Marco Buschmann, fractievoorzitter van de pro-zakelijke Vrije Democraten, zei tegen de krant RedaktionsNetzwerk Deutschland dat er stimulansen moeten worden ingevoerd “om een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te bereiken”.

Maar hij voegde eraan toe dat het opleggen van vaccinatiebeperkingen aan ongevaccineerden “een schending van hun grondrechten zou zijn” als ongevaccineerden die getest zijn of hersteld zijn van het virus, geen groter gevaar vormen dan gevaccineerden.

Hoewel de opmerkingen van Braun hebben geleid tot een aanzienlijk debat onder Duitse politici over vaccinatievereisten, zou het niet verrassend zijn om te zien dat een dergelijk mandaat wordt uitgevoerd, aangezien veel landen over de hele wereld proberen de rechten van de ongevaccineerden te beperken.

In Frankrijk heeft premier Macron voor alle Franse burgers vaccinpaspoorten ingevoerd die verplicht zijn voor de toegang tot bars, cafés, restaurants, vervoer en toegang tot grote evenementen.

In het Verenigd Koninkrijk is het Covid-vaccin momenteel vrijwillig, behalve voor werknemers in zorginstellingen, maar in september zullen vaccinpaspoorten worden ingevoerd, wat betekent dat het Britse publiek volledig gevaccineerd zal moeten zijn om toegang te krijgen tot nachtclubs en andere grote evenementen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallenVolg Frontnieuws op Telegram

  Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden 'Schmucks' noemde, heeft pacemaker gekregen na 3 openhartoperaties
Vorig artikelSydney, Australië is nu onder quasi staat van beleg: het Australische leger handhaaft de lockdown
Volgend artikelWereldkampioen vaccineren Israël: COVID tiert welig – 50% van de gevallen en twee derde Covidpatiënten in ernstige toestand waren volledig gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. wat zal laschet Opkijken als hij erachter komt dat de gevaccineeerden ziek gaan worden van de coronaspuit en met de bosjes omvallen vanwege de gevaarlijke bijwerkingen Trouwens die Braun is toch geen afstammeling van de overbekende E. Braun hoop ik toch en geen dingen doet die zijn voorganger(ster) had gedaan in/voor de WO 2 want dan voert hij een repliek van het boek Mein kampf uit !!!

 2. Braun: “de staat de verantwoordelijkheid heeft om de gezondheid van zijn burgers te beschermen.”
  Ok, dus het gebruik van auto’s is vanaf heden ten strengste verboden, mensen worden ziek van uitstoot, fijnstof en komen door ongelukken in ziekenhuizen en worden DOOD gereden. Kankerverwekkende stoffen in bestrijdingsmiddelene, verf etc worden per direct VERBODEN. Dus de bouw ligt direct stil, alles ligt eigenlijk dan stil. Het is dan ook verboden om auto’s en schepen te gebruiken, want die zijn van staal en in de staalindustrie gaan jaarlijks heel wat levens verloren door (bedrijfs-)ongelukken. Zullen we maar gewoon stoppen met bestaan meneer Braun? Acherlijke idioot. De politiek heeft gvd NIKS te zeggen over de gezondheid van vrije mensen, ze hebben enkel te zorgen dat alles een beetje in goede banen wordt geleid en verder moeten ze opzouten uit onze levens. Dom politiek geneuzel.

 3. Gut, gut nog snel verbale druk zetten van Braun om twijfelde burgers alsnog richting de gifspuit te krijgen, voordat vanaf de herfst overduidelijk wordt dat m.n de gevaccineerden massaal ziek worden!

 4. Zo zat ik er ook in zeker familie van Eva. Ook zo een naïef persoon. Maar buiten dat is wat ze willen met ons niets vergeleken met het Nazi tijdperk. Vraag mij dus af bij welke van de twee kwaden je beter af zou zijn.

 5. Jongens! Jullie begrijpen die lieve mevrouw Braun niet. Ze weet dat het risico voor de niet-Ingespotenen heel hoog is om verziekt te raken door de Ingespotenen, dus ze neemt juist die zeldzame niet-ingespoten mensen in bescherming door er voor te zorgen dat ze niet onder de Ingespotenen komen te lopen! Ze beschermt de natuurlijke mens door hem op te sluiten. Net als met die zeldzame beesten als in de dierentuin en de aquariums en zo. En straks in de musea.

 6. Het is zo complex dat het simpel is :-). De mensheid is namelijk gewoon bang kortzichtig: de besmettingstheorie is een voorbeeld van economisch interessante, wetenschappelijke fraude en virussen zijn niet wat men heeft leren geloven dat “ze” zouden zijn. Daardoor stort het hele COVID-19-sprookje als een kaartenhuis in mekaar; dit geldt trouwens voor iedere “pandemie” of iedere – zogenaamd – alternatieve website die de besmettingsillusie propageert.

  De zogenaamde griep uit 1918 was natuurlijk helemaal geen griep omdat elektronenmicroscopen pas sinds 1930 bestaan en de PCR-technologie pas sinds de jaren ’80. Men kan dus helemaal niet eens weten dat het om “griep” ging als gevolg van virale besmetting, los nog van het feit dat het beeld dat we in het Westen van “ziekte” hebben compleet misplaatst is.

  Virussen zijn doorgaans (evolutionair) zeer gewenste informatie-overdragers die we nodig hebben voor genetische aanpassingen in snel wisselende omstandigheden. Het eigen lichaam maakt dan de varianten aan (dat doen virussen niet zelf want het zijn geen levende of op zichzelf staande organismen). Ga je met dat natuurlijke mechanisme prutsen, ja, dan moet je niet opkijken dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren. Dat krijg je als gevolg van geloof in de absolute waarheid van wetenschappelijk materialisme waarbij je 96% van de werkelijkheid negeert als je gelooft dat alleen maar materie echt is of bestaat (slechts 4% van het kenbare universum bestaat namelijk uit materie, iets dat niets anders is dan bevroren licht). Een heleboel “niets” dus :-).

 7. ja mijn reactie heeft veel losgemaakt over Eva Braun zij is dus genaamd naar het door God uitverkoren paar dat in het paradijs mocht wonen echter deze Eva B. heeft toen de appel geplukt en kwam in de hel van de wereld terecht en de wereld veranderde daarin toen de mens zich verder op de aarde verspreidden ging In wo 2 hadden we dr.J. Mengele die alle dingen met mensen deed die verboden waren op gezonde sterke vrouwen en mannen in de kampen en maakte hen ziek met allerlei giftige st5offen die naderhand weer met tegenstoffen door hem uitgevonden uitprobeerde waardoor mensen vreselijke ziekten kregen en nog meer pijn en martelingen moesten ondergaan met giftspuit uitwerkingen Daarna werden die mensen vernietigd en J. Mengele deed alle gegevens opslaan Toen het einde van de oorlog naderde heeft hij al die gegevens doorgespeeld naar de US bevrijders van Europa Zou Bill Gates deze gegevens hebben bekeken dan is phizer daarvan de uitkomst geweest zijn die nu honderden miljoenen mensen als proefkonijn aan het gebruiken is,De schaapachtige die gewillig en vrij wilden zijn zijn dus regelrecht naar de slachtbank geleid om daar geslacht te worden Op dit moment is voor de weigeraars de jodenster niet meer ver verwijderd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in