Het is ongelooflijk dat dit gezegd moet worden, maar het voor de hand liggende lijkt gepolitiseerde academici te ontgaan, dus moeten we het voor de hand liggende stellen: genocide is opzettelijk; het is met voorbedachten rade. Er is geen genocide zonder voorbedachte rade. De moorden zijn geen toevallige samenloop van omstandigheden. Daarom wordt het “massaMOORD” genoemd en niet “massaDOODSLAG”. ~ A.E. Samaan

R.J. Rummel, een onderzoeker en politiek wetenschapper, definieerde de term “democide” als “de moord op een persoon of een volk door hun regering, met inbegrip van genocide, politicide en massamoord”. Volgens Rummel is democide in de 20e eeuw de oorlog voorbijgestreefd als de belangrijkste oorzaak van onnatuurlijke dood, en op weg naar de 21e eeuw vertoont het niet alleen geen tekenen van stopzetting, maar lijkt het de gewenste en geplande wijze van de dood van honderden miljoenen of zelfs miljarden onschuldige mensen over de hele wereld te zijn. In de V.S. is de democide nog maar net begonnen, daar dit ‘Covid’ complot, georkestreerd door de heersende meesterklasse en deze regering, doorgaat met haar pogingen de Amerikaanse bevolking uit te roeien om de agenda’s van ziekte, eugenetica en dood te bevorderen. Dit wordt gedaan om totale controle over de massa’s te krijgen, schrijft Gary D. Barnett.

Dit lijkt geen gemakkelijke taak, maar tot nu toe is er bijna geen verzet geweest tegen de pogingen van de regering om het gros van de mensen, dat nu de Amerikaanse kudde moet worden genoemd, te propaganderen, te bedreigen en vervolgens te onderwerpen. Door deze apathische reactie van het volk van dit land op de tirannie is de economie verwoest, zijn banen en de mogelijkheid om in levensonderhoud te voorzien sterk verminderd, zijn beperkingen van leven en vrijheid enorm toegenomen, tiert de prijsinflatie welig, zijn de controlerende politieke en medische protocollen reeds zo dodelijk gebleken dat het buiten het bereik van de verbeelding van ieder weldenkend mens valt, en dit is slechts een voorproefje van wat nog komen gaat.

Hoewel veel mensen ziek zijn geweest en zijn gestorven, sommigen met unieke maar onverklaarbare symptomen, is het totale aantal sterfgevallen in 2020 normaal gebleven. Er zijn natuurlijk vele factoren in het spel, hoewel de logica al lang geleden is verdwenen, maar er is nog nooit iets dat SARS-CoV-2 of “Covid-19” wordt genoemd naar behoren geïsoleerd of aangetoond dat het werkelijk bestaat. Dit zou voor iedereen zeer verontrustend moeten zijn, en reden genoeg om onmiddellijk een einde te maken aan deze neppandemie en de begin vorig jaar opzettelijk in scène gezette staatsgreep te ontmaskeren.

  Britse studie: Hoe meer je de draconische 'Covid restricties' volgde, hoe slechter het vandaag de dag gaat met je geestelijke gezondheid

Deze in scène gezette “pandemie” is al minstens twee decennia of langer gepland. De pandemie is in de loop van deze periode herhaaldelijk gesimuleerd en bijna precies zo nagebootst als nu is gebeurd, en eerdere pogingen met zeer vergelijkbare complotten hebben tientallen jaren lang plaatsgevonden met griep, SARS, Mexicaanse griep, Ebola, MERS, en andere ten onrechte geclaimde virus-angsten. Maar deze keer is het anders, omdat de mensen rijp zijn voor controle en overname, en moderne technologie kan nu in seconden propaganda verspreiden naar elk huishouden, waardoor de regering en de mainstream media de instrumenten hebben om onmiddellijk angst, paniek en massale gehoorzaamheid aan illegale draconische mandaten te creëren.

Maar laten we het in dit gesprek hebben over het aspect van de bestaande en komende moord met voorbedachten rade op onschuldigen door dit regeringssysteem; de mogelijk geplande moord op miljoenen burgers, vooral degenen die worden beschouwd als een aderlating voor het systeem, zoals ouderen en zieken, mensen met beperkte geestelijke vermogens, gehandicapten, mensen van bepaalde etnische achtergronden, en al degenen die vragen stellen, afwijkende meningen hebben, ongehoorzaam zijn, en de waarheid onthullen over wat er werkelijk gebeurt in deze samenzweerderige overname. Bovendien worden er pogingen ondernomen om de vruchtbaarheid te vernietigen, de aarde te ontvolken en elk kind, van baby tot volwassene, met dodelijk gif in te spuiten. Vergis u niet, dit is oorlog tegen het volk door de regering.

Denk aan het feit dat remdesivir, een experimenteel geneesmiddel, al vroeg door Anthony Fauci werd opgevoerd als de “standaard van zorg” voor “Covid”, en oorspronkelijk de enige goedgekeurde “Covid” behandeling voor Amerikaanse ziekenhuizen was, hoewel dit geneesmiddel nergens tegen werkt, en veel bijwerkingen veroorzaakt, lichaamsorgaanfalen, en een hoge incidentie van overlijden. “Remdesivir was een van de vier geneesmiddelen in een klinische proef voor ebola in 2018, en werd uit de studie gehaald voordat deze voorbij was, nadat een veiligheidsbeoordeling onthulde dat het het hoogste sterftecijfer had van de geneesmiddelen die werden getest.” Een van de slechts twee studies die Fauci aanhaalt voor het aanbevolen gebruik van dit giftige medicijn was de Ebola Trial in 2018, en in die trial testte de fabrikant, Gilead Sciences, slechts 53 patiënten gedurende slechts 28 dagen. Gilead had nauwe banden, monetaire belangen en een partnerschap met het CDC en het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat onder leiding van Fauci staat.

  Laat ze de kinderen niet vermoorden

In de cohortstudie van Gilead meldden zij “dat van de 61 patiënten die met het geneesmiddel werden behandeld, er acht werden uitgesloten wegens ontbrekende informatie, 32 (60%) van de 53 overblijvende patiënten bijwerkingen meldden, waaronder verhoogde leverenzymen, diarree, huiduitslag en nierfunctiestoornissen. Twaalf patiënten (23%) hadden “ernstige” bijwerkingen, waaronder een meervoudig orgaansyndroom, septische shock, acuut nierletsel en hypotensie (lage bloeddruk).”

In de tweede Ebola studie, nadat de resultaten van de eerste 499 deelnemers waren beoordeeld, adviseerden de veiligheidsmonitoren van de studie om twee geneesmiddelen – ZMapp en remdesivir – uit de rest van de studie te schrappen. Deze twee medicijnen waren veel minder effectief in het voorkomen van overlijden.

In totaal stierf ongeveer 50% van de mensen die Zmapp of remdesivir kregen tijdens de proef. Daarentegen stierf slechts ongeveer 35% van de mensen die Mab114 of REGN-EB3 kregen. Drie deelnemers stierven aan bijwerkingen waarvan gedacht werd dat ze verband hielden met de behandeling – twee in de ZMapp-groep en één in de remdesivir-groep.

Fauci wist ten minste al in 2018 van de dodelijke aard van het giftige remdesivir, maar koos ervoor om dit gevaarlijke medicijn met fast-track FDA-goedkeuring in oktober van 2020 te gebruiken als de “standaard van zorg,” en de primaire behandeling in alle Amerikaanse ziekenhuizen voor alle “Covid”-patiënten. Dat betekent dat Amerikaanse patiënten in dit hele land niet werden behandeld, maar vermoord.

Het secundaire geneesmiddel dat als stand-alone en in combinatie met remdesivir wordt gebruikt is een ander dodelijk experimenteel corticosteroïd genaamd dexamethason. Volgens eHealthMe “komt de dood voor bij mensen die Dexamethason nemen, vooral bij mensen die man zijn, 60+ oud, het medicijn < 1 maand hebben genomen.”

Volgens het National Institute of Health (NIH) “leverde de behandeling met dexamethason bij herstel een “overlevingsvoordeel” op bij deelnemers die bij de inschrijving extra zuurstof nodig hadden. In de dexamethasongroep overleed 23,3% van de deelnemers binnen 28 dagen na inschrijving.”

Bovendien heb ik geschreven over een ander toxine, grafeenoxide, waarvan wordt gezegd dat het in sommige maskers zit, in PCR-tests, en waarvan is aangetoond dat het in hoge concentraties voorkomt in bepaalde injecties die ten onrechte “Covid-vaccins” worden genoemd. Dit is een dodelijke stof die opzettelijk wordt gebruikt om schade te berokkenen aan diegenen die via een van deze methoden aan deze stof zijn blootgesteld. Nogmaals, dit is het doelbewust gebruik van een vergif dat de mogelijkheid heeft om het publiek grote schade toe te brengen en ook de dood te veroorzaken.

  Patholoog: Dit is de reden waarom mensen in vaccinatiecentra dood neervielen

Dan zijn er natuurlijk de giftige “Covid-vaccins”, die helemaal geen vaccins zijn, maar gewoonweg biowapens die door de staat en de farmaceutische monsters worden gebruikt om extreme ziekte te veroorzaken, giftig materiaal in de massa’s te spuiten, schade en vernietiging aan het lichaam en het immuunsysteem te veroorzaken, en de dood van velen. Het is ook een manier voor de misdadigers van de staat om controle te krijgen over een groot deel van de bevolking door processen van gen-wijzigende RNA/DNA manipulatie, het inbrengen van nano-deeltjes, en om bio-technologisch meesterschap te krijgen over de geesten en lichamen van een groot deel van het Amerikaanse publiek.

Ziekte, chaos, medische staat van beleg, economische vernietiging, censuur, extreme welvaartsoverdracht naar de rijksten onder ons, en dood zijn het resultaat van alle bevelen, mandaten, beperkingen, verordeningen, en ‘Covid’-regels van de staat. Dit is geen pandemie, het is een lang geplande coup bedoeld als oorlog tegen de hele samenleving. Het is het complot van eugenetisten en moordenaars die de aarde willen ontvolken en een maatschappij willen opbouwen die bestaat uit slaven die worden gecontroleerd door een technocratische meesterklasse.

Dit absurde fenomeen is alleen mogelijk door de collectieve krankzinnigheid van de massa’s, en hun onvermogen om de waarheid te vatten en dan dienovereenkomstig te handelen om deze aanval van moord door de staat te stoppen. Met andere woorden, het volk is zijn eigen ergste vijand.

De waarheid is veel krachtiger en dwingender dan fictie, dus zoek en accepteer de waarheid, maak de heersers belachelijk, accepteer geen aanval op de vrijheid, negeer elk staatsmandaat, en vermijd alle gevaarlijke pogingen tot verdeeldheid en isolatie die worden nagestreefd door de totalitairen die uit zijn op het verkrijgen van totale controle over de samenleving.

“Isolatie en het geduldig herhalen van prikkels zijn nodig om wilde dieren te temmen… De totalitairen hebben deze regel gevolgd. Zij weten dat zij hun politieke slachtoffers het snelst kunnen conditioneren als zij in isolement worden gehouden.” Joost A. M. Meerloo ~ “The Rape of the Mind” (1956)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenspoeling, wortel en stok: wetenschappers bevelen strategieën aan tegen vaccinweigeraarsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBiotechnologe weigert Covid-vaccinatie van haar kind – rechtbank trekt voogdij in
Volgend artikelMichael Mitchell: 65-jarige “Braveheart”-acteur krijgt beide Sinovac-injecties, dan derde Pfizer “booster”-injectie, zes dagen later dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Heeft u zich nooit eens afgevraagd waarom er vanuit de studenten en universiteiten helemaal geen tegengeluid komt?

    Ik in ieder geval wel.

    Het waren toch altijd de studenten die op de bres sprongen als er misstanden in de politiek of de maatschappij plaatsvonden? Het zijn toch de professoren en studenten die wetenschappelijk onderzoek moeten doen naar allerhande zaken?
    https://commonsensetv.nl/wat-is-het-toch-stil-daar/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in