Artsen zijn hetzelfde als advocaten; het enige verschil is dat advocaten je slechts beroven, terwijl artsen je beroven en je ook doden. ∼ Anton Tsjechov

De kiemtheorie was de ondergang van de moderne geneeskunde, en bijna elke eerlijke benadering van gezondheid ging verloren, terwijl preventie, natuurlijke remedies en het wonder van het menselijk immuunsysteem werden vergeten ten gunste van geld, receptmedicijnen, dodelijke ‘vaccinaties’ en onnodige operaties. Artsen werden de werktuigen van het medische bedrijfssysteem, de farmaceutische industrie en het industriële ziekenhuiscomplex. Naarmate de tijd verstreek, werd deze situatie alleen maar erger, en nu heeft deze frauduleuze “Covid” pandemie-angst ertoe geleid dat artsen en ziekenhuizen vrijwillig betaalde moordenaars van de staat zijn geworden, al dan niet bewust, schrijft Gary D. Barnett.

Ongeacht de omstandigheden is het uiterst gevaarlijk geworden om naar een ziekenhuis te gaan of er opgenomen te worden, vooral als de symptomen verband houden met “Covid”, zoals verkoudheid, griep, longontsteking of andere aandoeningen van de luchtwegen. Onder deze omstandigheden naar een ziekenhuis gaan is levensbedreigend, en niet vanwege ziekte, maar vanwege “medische” protocollen die bedoeld zijn om te schaden, niet om te genezen. In feite zijn deze protocollen in veel, zo niet de meeste ziekenhuizen, vooral voor mensen die als bejaard worden beschouwd, wat nu iedereen boven de 50 betekent, bedoeld om de patiënt te doden, wat als een daad van moord zou moeten worden beschouwd.

Dit is een tijd waarin alle overgebleven goede artsen en medisch personeel deze gruwelijke fraude en kwade bedoelingen van het zogenaamde medische systeem aan de kaak zouden kunnen en moeten stellen, maar degenen die bereid zijn de waarheid te vertellen zijn schaars en ver te zoeken, en in veel gevallen worden degenen die dat werkelijk doen, bedreigd of tot zwijgen gebracht, en lijkt het risico van baanverlies de overhand te krijgen over alle genomen beslissingen. Denk eens na over de implicaties van deze situatie; het geeft namelijk aan dat artsen en ziekenhuizen alleen verantwoording verschuldigd zijn aan hun werkgevers of aan het systeem dat hen voedt, en niet aan de Eed van Hippocrates of welke wens dan ook om mensen in nood te helpen. Met andere woorden, geld, macht en controle zijn nu de onderliggende aspecten van de kernstructuur van de gezondheidszorg en het medische systeem; het welzijn van de patiënt kan daarbij niet baten. Denk aan het gebruik van Remdesivir als behandeling voor wat ten onrechte wordt aangeduid als Covid? Zoals ik enige tijd geleden schreef:

“Overweeg het feit dat Remdesivir, een experimenteel geneesmiddel, al vroeg door Anthony Fauci werd versneld als de “standaard van zorg” voor ‘Covid’, en oorspronkelijk de enige goedgekeurde ‘Covid’ behandeling voor Amerikaanse ziekenhuizen was, ook al werkt dit geneesmiddel nergens tegen, en veroorzaakt het vele bijwerkingen, orgaanfalen, en een hoge incidentie van overlijden. Remdesivir was een van de vier geneesmiddelen in een klinische proef voor ebola in 2018, en werd uit de studie gehaald voordat deze voorbij was, nadat een veiligheidsbeoordeling onthulde dat het het hoogste sterftecijfer had van de geneesmiddelen die werden getest. Een van de slechts twee studies die Fauci aanhaalt voor het aanbevolen gebruik van dit giftige medicijn was de Ebola Trial in 2018, en in die trial testte de fabrikant, Gilead Sciences, slechts 53 patiënten gedurende slechts 28 dagen. Gilead heeft nauwe banden, monetaire belangen en een partnerschap met het CDC en het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat onder leiding staat van Fauci.”

“Fauci was al in 2018 op de hoogte van de dodelijke aard van het giftige Remdesivir, maar koos ervoor om dit gevaarlijke medicijn in oktober 2020 met versnelde FDA-goedkeuring te gebruiken als de “standaard van zorg” en de primaire behandeling in alle Amerikaanse ziekenhuizen voor alle “Covid”-patiënten. Dat betekent dat Amerikaanse patiënten in dit hele land niet zijn behandeld, maar vermoord.”

Dit middel wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in ziekenhuizen, goedgekeurd door Fauci, vermeende gezondheidsorganisaties, ziekenhuizen, en artsen in het hele land.

Denk eens aan het gebruik van beademingsapparatuur voor al die mensen die erg ziek waren als gevolg van griepachtige symptomen en die geïsoleerd waren in ziekenhuizen en verpleeghuizen in het hele land, vooral die in New York en andere dichtbevolkte centra? De meeste van die patiënten gingen dood, dus hoe konden de artsen niet hebben begrepen dat het doden van al die patiënten door zeer invasief en gevaarlijk beademingsgebruik geen manier was om hen te helpen of te redden? Als 76% tot 97% van alle op deze manier behandelde patiënten stierf, hoe kon dan een dokter of ziekenhuis deze waanzin niet alleen in vraag stellen, maar zelfs stopzetten om uit te zoeken waarom extreme sterftecijfers het resultaat waren?

Nu is rantsoenering van zorg op basis van leeftijd, geestelijke gesteldheid, en geacht nut voor de samenleving of het grotere goed – een communistische benadering – de norm geworden. Nu is rantsoenering van zorg op basis van leeftijd, geestelijke gesteldheid, en geacht nut voor de samenleving of het grotere goed, een communistische benadering, de norm geworden. Hoe kan dit worden gesteund door iedereen die beweert arts of gezondheidsmanager te zijn, terwijl het hoofddoel van de zorg toch het helpen van alle patiënten zou moeten zijn? De drijfveren achter deze waanzin zijn ongetwijfeld geld en financieel gewin voor degenen die meewerken aan deze slachting van onschuldigen, maar er zijn ook andere snode factoren. Het uitroeien van ouderen en mensen die hun pensioen naderen is van groot belang voor de heersende klasse, dus het uitroeien van dit ongewenste deel van de samenleving, zoals de staat het ziet, is een pluspunt. Het geld dat daarbij wordt gestolen, gaat naar de zakken van de regering en de rijke profiteurs van het regeringsbeleid. De heersende sector, de hoeren van het bedrijfsleven, bijna het gehele medische systeem, en anderen die profiteren van de moord op bepaalde groepen mensen, dus het moorden gaat onverminderd door.

Te midden van al dit kwaadaardige gedrag, en te midden van wat valselijk een ‘pandemie’ wordt genoemd, een tijd waarin vernietiging van het immuunsysteem en extreme stress alleen maar te wijten zijn aan overheidsmandaten die individuen en gezinnen isoleren, elke financiële zekerheid voor de massa’s vernietigen, en controle over de meeste aspecten van het leven, is er een giftig en dodelijk ‘vaccin’-protocol zwaar op de markt gebracht, in zeer veel gevallen verplicht gesteld, en aan het publiek opgedrongen als de enige manier om te overleven wat duidelijk een volledig valse en opzettelijk gefabriceerde ‘crisis’ is. Terwijl artsen en ziekenhuizen miljoenen en miljoenen dollars door deze fraude blijven binnenharken, en dit vrijwillig doen, gaat de marteling van velen, de financiële vernietiging en de dood door onder de algemene bevolking door; niet door een nep ‘virus’, maar door een geplande uitkomst als gevolg van een complot om iedereen te beheersen, lang overwogen en nagestreefd door de staat, zijn controleurs, de criminelen van de farmaceutische industrie, het gezondheids- en medische complex, en alle ondersteunende systemen van bedrijven en regeringen, inclusief de belachelijke en verachtelijke sector die handhaving wordt genoemd.

De dokters en ziekenhuizen mogen niet willens en wetens doorgaan met het verminken en doden van hen die zij moeten helpen. Zij moeten worden gestopt met het negeren van elk aspect van goede zorg voor hun patiënten om meer rijkdom te vergaren, of hun posities te behouden, door het tegenspreken van elke medische ethische standaard die ooit door verstandige en zorgzame mensen is opgesteld. Er is geen excuus voor dit gedrag, en elke persoon in de “gezondheidszorg” en de medische wereld die bewust deze praktijk van schade en bedrog aanvaardt en er in meegaat, zou vervolgd moeten worden. Niets minder zal van waarde zijn voor de samenleving.

Het volgende doelwit van deze moorddadige natiestaat en al zijn partners zijn de kinderen; alle kinderen. De injectie van giftige en dodelijke giffen in kinderen van baby tot volwassene is niet alleen gewenst, maar in sommige gebieden al aan de gang, met als doel elk kind in dit land in het komende jaar en daarna te “vaccineren”. Als dit wordt toegestaan door de schapen in dit land, welke toekomst is er dan mogelijk voor deze en alle komende generaties? Vrijheid kan niet worden gewonnen of bestaan in een systeem dat de controle over de jeugd heeft overgenomen door middel van gen-veranderende, immuunsysteem vernietigende protocollen, en experimentele controletechnologie, toegediend door een staatsmandaat om ofwel te verminken, te doden, of het grootste deel van de samenleving te beheersen.

Om dit complot tegen de mensheid te laten doorgaan, moeten de mensen zich vrijwillig onderwerpen aan de agenda van de staat. Zonder deze vrijwillige onderwerping zal de staat falen, maar met voortdurende meegaandheid en strikte gehoorzaamheid van de massa zal er niets overblijven van wat in het verleden bekend stond als een normaal leven in een enigszins vrij land. Het enige dat verwacht kan worden in een passieve, onverschillige en volgzame samenleving van een collectieve massa onwetenden, is een leven in een technocratische matrix van totale controle en afhankelijkheid van de kwaadaardige weinigen. Dit is onze toekomst als er geen massaal verzet komt!

“Vaccinatie is een barbaarse praktijk en een van de dodelijkste van alle waanideeën die in onze tijd heersen. Gewetensbezwaarden tegen vaccinatie moeten, indien nodig, alleen tegenover de hele wereld opstaan, om hun overtuiging te verdedigen.” ~ Mahatma Gandhi

Bron linken:

The coverup of state murder
Hospitals are now prisons
 Antoine Béchamp, champion of natural medicine
The purposeful killing of the old in nursing homes
Death by ventilator, not ‘Covid’
Death rates in care homes created on purpose: Murder by stealth
The non-existent virus
Pfizer’s immoral ’Covid vaccine’ trials on children


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Patholoog: Artsen krijgen 20% bonus als Remdesivir wordt toegediendVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEXPLOSIEVE onthulling: Indiase tv onthult hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor COVID prikken – “Wanhopige landen worden gedwongen tot vernederende concessies”
Volgend artikelEen krachtige boodschap en waarschuwing aan de politie wereldwijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. CORRECTIE
  Nu is rantsoenering van zorg op basis van leeftijd, geestelijke gesteldheid, en geacht nut voor de samenleving of het grotere goed – een KAPITALISTISCHE benadering
  ik vind het verbazingwekkend dat terwijl de miljardairs meer en meer rijkdom en macht verwerven er nog steeds dommeriken zijn die communisme de schuld geven

  • Hoi Lex,

   We leven niet in een kapitalistische samenleving. Was het maar waar. Kapitalisme is dat er vele concurrenten zijn en de consument keuzevrijheid heeft tussen vele aanbieders. Werknemers kunnen ook kiezen tussen de vele leveranciers van zeg zoekmachines.

   Je had in het verleden ook anarchistische samenlevingen (nee trap niet in de ”news speak” van dat dat molotov cocktail werpers zijn). Die zijn tegen elke vorm van macht en betekend, geen leider. FN is heel anarchistisch volgens mij. Amper / geen censuur en kies maar wat je volgt qua idee. Moge de beste winnen.

   Dan heb je ook nog communisme. Alles wat mens is plannen en reguleren en als de doelen niet bereikt worden dan zwaait er wat.

   Dan heb je ook nog facisme als economisch model. Zoals Musolini het ooit mooi stelde. Dat is het samensmelten van de staat en giga corporaties. Wat mij betreft hebben we dat model nu.

   Uiteraard zijn er nog meer modellen maar dit zijn de grootste als je het mij vraagt.

   Groeten,
   Hugo

   • Kapitalisme is dat er vele concurrenten zijn en de consument keuzevrijheid heeft tussen vele aanbieders
    dat is niet wat kapitalisme is
    dat noemt men vrije markt
    kapitalisme is een economisch systeem dat is gebaseerd op investeringen van geld in de verwachting winst te maken.

    • Ho Lex,

     Ik begrijp even niet wat het punt is dat je wil maken. Als je niet begreep welk punt ik wilde maken is dat merocratie het beste systeem is. Een ssysteem waar de beste mens de functie invult om het beste er van te makne,

     Groeten,
     Hugo

 2. Dank voor Uw informatie ook dit maal weer.
  We zijn nu op dit moment nog met te weinig strijders maar daar zal een kentering in komen als de nu nog slapende massa er achter zal komen dat ze in de maling zijn genomen zoals altijd. 100%

  • Tegen de tijd dat die schapen wakker worden is het te laat, dan zijn ze verzwakt of al bijna dood. Dit wordt een zware donkere winter en ik vraag mij echt af hoe het leven er in maart/ april 2022 uitziet… Als ze jongeren gaan inspuiten gaan ze komende maanden massaal het loodje leggen. Eerst maar eens zien hoeveel hersenlozen er vanaf morgen weer gemuilkorfd door de straten slenteren en in de winkels lopen. Dwazen.

 3. Wat is er nieuw aan?
  Vanaf 1935 tot 1940 werden er in DE 840.000 mensen afgemaakt door dokters en verpleegsters. Soms door rechtstreeks kerosine te injecteren in hart. Soms door ondervoeding samen met longontsteking.

  Niemand protesteerde.

  Nu hetzelfde.
  In kunstmatig coma: immuunsysteem werkt niet meer, en patienten kunnen niet praten.
  Aan beademing: longen barsten kapot.
  Geen bloedverdunners toegediend.

  het is niet toevallig, dat goedkope goed werkende medicijnen worden verboden.

  De linksen zijn pure nazi’s en zouden tegen de muur gezet moeten worden; ik begrijp nog steeds niet, dat de jonghe, Rutte, Kaag, Ollongren nog in leven zijn; zij verdienen dat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in