Duitsland’s Merkel ging ergens in december vorig jaar “met pensioen” en had een gala-evenement om de gelegenheid te herdenken. De mensen herinneren zich misschien nog die Nuevo-Nazi sfeer van de hele gebeurtenis, met zwart geüniformeerde politie/militairen (nu is er in de wereld weinig verschil meer tussen politie en militairen) die met brandende fakkels stonden, en het hele “bioscoop-achtige” decorontwerp met onheilspellende theaterverlichting dat het jubilerende voorval omlijstte. Het operatieve woord hier is “onheilspellend” en roept de vraag op: “What the f-ck?” Uitgerekend Duitsland zou zich zeer bewust moeten inspannen om elke zweem van nazisme, of zelfs maar een hint van “onheilspellend” te vermijden – geen enkele natie, behalve die met kwade bedoelingen, zou zich als onheilspellend presenteren, schrijft Todd Hayen.

Toeval?

Misschien, maar de aanleiding tot dit artikel was Biden’s recente poging om zijn WEF-collega Merkel te overtreffen met zijn eigen film-magische gebeurtenis. Op 1 september 2022 stapte Biden voor de camera’s en het publiek in Philadelphia om een nogal controversiële toespraak te houden over democratie, en hoe het stemmen op de Republikeinen daar in de Verenigde Staten een eind aan zou maken. Achter hem stonden “in rust” twee mariniers in volledig rokkostuum (het zouden er meer geweest kunnen zijn, maar op de foto’s die ik gezien heb, waren er maar twee te zien). Om het onheilspellende decor te vervolledigen – daar is dat woord weer – is op de achtergrond de Independence Hall, badend in het rood (en een donker, onheilspellend blauw), geflankeerd door een enorme Amerikaanse vlag die hangt op de manier van nazivlaggen die men in andere onheilspellende decors heeft gezien.

WTF?

De toespraak van Biden was griezelig genoeg, met zijn boze retoriek en gebalde vuisten, waarin hij spuide hoe de Amerikanen alles in het werk moesten stellen om te voorkomen dat republikeinen met een MAGA-pet ook maar één regeringsambt zouden krijgen. Al het moois rond deze toespraak was duidelijk in scène gezet, wat betekent dat de keuzes in lampen, vlaggen, militairen, etc. geen toeval waren. Een of andere ontwerper, die verantwoordelijk was voor de aankleding van dit geheel, had EEN bepaalde richting gekregen – wat zou dat geweest kunnen zijn? Lang geleden heb ik een deel van de muziek gecomponeerd voor de “pretparkachtige” show genaamd Lights of Liberty, die bestond uit een rondleiding door het historische district van Philadelphia, begeleid door muziek, vertellingen, en een vrij spectaculaire lichtshow, waarvan het meeste geprojecteerd werd op de zijkanten van de gebouwen, waaronder de Independence Hall. Ik vermoed dat zij voor de show van Biden de bestaande apparatuur hebben gebruikt, maar zij moeten enkele kleurlampen veranderd hebben om zo’n somber, en dreigend rood en blauw licht te creëren. Was dit ook gewoon toeval? Ik betwijfel het.

  Nieuw plan van het Pentagon: "Deepfake"-video's gebruiken voor propagandadoeleinden

Dus wat is er aan de hand? Dat is moeilijk te zeggen… het ligt voor de hand dat deze regering, evenals andere regeringen over de hele wereld die dit “spel van wereldovername” spelen, subliminaal de weg bereiden voor een totalitair regime. Kleine kans? Misschien is de doeltreffendheid ervan een gok (ik betwijfel of de daders van deze vertoningen denken dat het een gok is, gezien het succes dat zij met hun psychologische operatie hebben gehad), maar de bedoeling ervan lijkt vrij duidelijk.

Dit is allemaal archetypische beeldspraak. Niemand weet echt waar het voor het eerst in de menselijke psyche werd ingeprent dat zwart onheilspellend is, of rood “hel-achtig” (anders dan de associatie met vuur en vernietiging). Niemand weet echt waarom bepaalde beelden, gebaren, belichting, etc. als onheilspellend, ernstig, duister, of voorbode worden beschouwd. Sommige van deze dingen lijken voor de hand te liggen, zoals gebalde vuisten, of fakkels, maar veel van deze psychologische verbanden zijn subtiel en mysterieus.

Ik heb een hekel aan elke vorm van manipulatie. Ik vind het niet zo erg als tranen die door ambtenaren getoond worden vanwege een tragedie, of bij een begrafenis, oprecht zijn, en misschien is woede in bepaalde omstandigheden zelfs eerder echt. Maar meestal zijn deze uitingen van emotie waarschijnlijk niet authentiek. De meeste ambtenaren en leiders staan gewoon te ver van een tragedie af om er authentieke emoties over te hebben. Zij kunnen vertonen wat bij zo’n situatie zou passen – een in principe sombere presentatie, maar wanneer er hevige emotie naar buiten komt, zult u van mij horen: “Oh kom op”.

  Mike Yeadon - Tijdschema naar Tirannie

Wat wij hier zien is een typische Hollywood-manipulatie. Laat de decor- en lichtontwerpers maar komen. Pers er zoveel emotie uit als u kunt. Manipuleer de massa. Vergeet dat, Jack. Het is niet voor mij.

Hier zijn de foto’s waarover ik het hier heb.

Dit is Merkels “pensioenceremonie”… eerst haar toespraak met een “geheel zwart” thema.

(Fair Use)

Dan een foto van haar handlangers met hun nazi-achtige fakkels.

(Fair Use)

En hier zijn enkele veramerikaniseerde Hillbilly Nazi’s met Tiki-fakkels. Niet helemaal hetzelfde, hè?:

(Fair Use)

Hier is Biden die zijn “Make American Democratic Again” toespraak houdt:

(Fair Use)

En nog een paar andere:

Oeps…verkeerde, sorry, hier zijn ze:

(Fair Use)

Oeps, alweer…verkeerde foto. Wel, u zult het wel oneerlijk vinden dat ik impliceer dat Biden vuisten maakt een nazi-ding is. Er is niets exclusief nazistisch aan het maken van een vuist als u een toespraak houdt, waarschijnlijk heeft iedereen dat wel eens gedaan. Maar in deze context: donker, militair, belichting, onderwerp van de toespraak, vuisten… past het gewoon allemaal. De regisseur van deze onzin wist waar hij of zij mee bezig was.

Hier is een film met een soortgelijke regie. Raad eens welke het is…

Donker, voorbode, onheilspellend… zelfs rood. Bekijk de film en u zult zien dat hier een zeer vergelijkbare sfeer heerst (time’s up, it’s 1984). Big Brother/Big Biden…

Oké, oké, genoeg. Ik maak van dit alles te veel, niet? Er is hier geen sprake van archetypische manipulatie. Iemand vond het er gewoon cool uitzien, zowel Merkel als Biden. Hier is niets te zien, loop maar door… hmmm. Ik ben er zeker van dat er nog veel meer voorbeelden van deze onzin in de wereld zijn. Je zou toch denken dat het Westen beter zou weten, en je zou vooral denken dat Duitsland beter zou weten. Maar hé, ze zijn tot nu toe weggekomen met deze idiote film, dat hebben ze allemaal, dus more power to ‘em. Ga zo door, jullie zullen de wereld snel genoeg regeren.

  VIDEO: Dilbert-bedenker Scott Adams waarschuwt blanken 'ga als de donder weg' van zwarten, nu uit enquête blijkt dat ze niet 'oké' zijn met blank zijn

Laat a.u.b. commentaar achter, ik zou graag weten wat u er allemaal van vindt!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De bubbel is nu aan het barsten: de resultaten van slecht karma worden verwezenlijkt, misschien al deze winter, zo niet eerderVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“De winter zal enorm zijn”: Gazprom toont een video met Europese steden zonder Russisch gas
Volgend artikelHet Economisch Wereldforum beveelt journalisten te “stoppen” met het onthullen van hun geheime agenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Wij het volk zijn met veel meer en de rest zal zich aansluiten mocht het binnenkort gebeuren, regering leiders zullen dan berecht worden en tegen de muur gezet worden, en iedere regerings vertegenwoordiger zal vuur horen in zijn eigen taal, en zal dan ook het laatste zijn wat ze horen.

  • Ik durf te betwijfelen of dat ooit zal gaan gebeuren. Mensen trekken liever een grote waffel open vanachter hun toetsenbord dan dat ze daadwerkelijk een romeo op zijn gezicht gaan timmeren.

   • Zo is dat. Ik zit hier ook maar een beetje te kakelen en te blazen maar het leidt allemaal tot niets. Als zo’n romeo naar me blaast dan waai ik al om. Maar het is wel fijn om op deze website je shit kwijt te kunnen om maar even te spreken in de woorden van mijn asociale tante die aan Münchhausen-by-Proxy lijdt en daarmee haar zoon heeft vermoord. Zo, dat is er uit. Hehe. Die drol zat nogal dwars.

 2. Hopelijk wordt de symboliek van de Westerse leiders uiteindelijk hun ondergang, men kan gerust zeggen dat deze lieden het satanisme in hun vaandel voeren, met hun terloops gemaakte handgebaren en wat dies meer zij.

  • Hopelijk niemand. De RAF leden doken regelmatig in de communistische DDR onder, en genoten daar de protectie van de Stasi.
   Goed uitgerust, letterlijk en figuurlijk, konden ze terug in de Bondsrepubliek weer aan de slag.
   Veel ‘collateral damage’ bij hun ‘acties’. Kon ze niet echt wat schelen.
   RAF was gewoon een half criminele ( Baader ) en half communistische terreur groep ( Meinhof )

 3. Alles stamt af uit familie overhevelingen als je niet energetisch losknipt met je verleden. Je bent je vader niet, je bent je moeder niet en sommige zijn dat vergeten te doen en herhalen zo weer geschiedenis. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden. https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  Dit geldt ook voor Angela Merkel, connect de dots. https://www.freedom-for-all.com/angela-merkel/

 4. Ik kan een ieder het oude album operation mindcrime aanbevelen van queensryche, heel toepasselijk van de situatie waarin we nu zitten, manupilatie en onderdrukking door organisaties, speelde toen en nu weer in een andere vorm, deze Amerikaanse band maakte met dit album, tijdloos, ach ik moet bijna huilen van het lachen als men dit land als een lichtpunt van de aardbol, of land of liberty, ja voor een groep, maar voor een grotere groep niet, hun politiek maakt qua Democraten of Repubikeinen niet veel uit hoor, de mensen die echt wilden veranderen en verbeteren zijn vermoord door de CIA, de Kennedy’s en M Luther King !

 5. Angela Merkel (1954) is aangetreden als bondskanselier van Duitsland op 22.11.2005. Twee meestergetallen van de vrijmetselaars zijn hier herkenbaar: 22 en 11 en opgeteld 33 = het ultieme meestergetal.

 6. Om alle theatrale gebeurtenissen in Duitsland direct met het Derde Rijk te associëren vind ik nogal overtrokken. De uniformen, parades, jeugdbewegingen, bijeenkomsten en sportevenementen in de voormalige communistische DDR, dié leken pas exact op de nazi-tijd!
  Overigens, de kopregel boven deze pagina: ‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’ ging vroeger misschien op, maar klopt in deze tijd niet meer. Alle foto’s kunnen namelijk zeer professioneel bewerkt en gemanipuleerd worden.

 7. De gele pos is een (niet te vreten) giftige driestekelige baars die graag leeft op de stront van het open riool.
  In de volksmond wordt die ook wel drolbaars genoemd.
  Hoe zou ik nou aan die associatie komen?

 8. Ik vraag me toch af hoelang de criminele architecten en uitvoerders van het WEF/WHO/VN nog vrij rondlopen. Zijn er nu helemaal geen lefgozers meer die daar verandering in kunnen brengen? De smerigste misdadigers zoals Scwab, Harari, Fauci en consorten en hun marionetten Trudeau, Macron, Bourla en consorten dienen gestopt te worden, hoe dan ook.

  • Zo is het je hebt helemaal gelijk, al deze genoemde Spygopaten moeten wij met z’n allen wakker maken en b.v. op transport zetten naar de Goelag in Siberië en ze daar weg laten rotten. Waar zijn al die grote Clans met hun Snipers en wapens die dit overal snel kunnen stoppen. Zij kunnen al dit schorum van de planeet vegen want alle boven genoemde willen ons uit moorden en/of alles afnemen. Dus wat je zaail oogst je. Oprotten met dit Nazi tuig van de richel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in