Het Economisch Wereldforum heeft de belangrijkste media en journalisten gevraagd “op te houden” met het onthullen van hun geheime agenda en zich in plaats daarvan te concentreren op belangrijkere zaken zoals “klimaatverandering” en “online misinformatie”.

Adrian Monck, directeur van het WEF, heeft ook de politici die vraagtekens zetten bij de beleidsvoorstellen van het globalistische orgaan, met name in Canada, waar een nationaal debat is ontstaan over de toenemende controle van het WEF over de wereld sinds het begin van de pandemie en de zich ontvouwende energiecrisis, bekritiseerd, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

“Jammer genoeg was Canada een van die plaatsen waar… er een kwetsbaarheid is voor desinformatie. Het is een open samenleving. En… die specifieke desinformatie is in de mainstream terechtgekomen,” vertelde Monck aan CBC Radio’s The House in een interview op zaterdag.

“Canada zou het op dit moment over een heleboel dingen moeten hebben. Het zou het eigenlijk niet moeten hebben over het Wereld Economisch Forum dat hier in Genève gevestigd is.

Weet u, er zijn grotere problemen, echt, waar het over zou moeten nadenken.

Het was waarlijk iets dat opgepikt werd door enkele door de staat gesponsorde desinformatie-actoren en het is in sommige regio’s een eigen leven gaan leiden,” voegde Monck eraan toe.

Infowars.com meldt:

Monck beweerde verder dat de term “Grote Reset” eigenlijk maar een onschuldig gesprekspunt is dat tijdens de COVID-pandemie in het leven geroepen is en geen echte aandacht verdient.

“Het idee was dat we ook moesten proberen de mensen voor te stellen om na te denken over de besteding ervan aan het soort langetermijndingen die zouden helpen bij de bestrijding van de klimaatverandering, die zouden helpen bij het omscholen van banen en al dat soort grotere, langetermijnuitdagingen,” zei hij tegen Catherine Cullen, presentatrice van CBC Radio’s The House.

  De geheime bijeenkomst in mei 2009 van "The Good Club". "Een club van miljardairs wil de overbevolking terugdringen"

“Een van de dingen die onze organisatie probeert te doen is tegen de mensen te zeggen: “Kijk verder dan één week, drie maanden en denk na over misschien een aantal dingen op langere termijn die u zou kunnen doen.” Dat was wat de grote reset in de zomer van 2020 beoogde te doen.”

Monck suggereerde vervolgens dat iedereen die het waagt kritiek te hebben op het WEF antisemitisch is.

“Ik bewonder iedereen die de beslissing neemt om zijn leven te wijden aan het publieke leven,” zei hij. “Het is geen gemakkelijke weg, maar ik denk wel dat politici van elke stempel heel goed moeten kijken naar de taal die zij gebruiken en waar sommige van deze dingen vandaan komen, en of het uit een ruimte van… desinformatie en in het bijzonder antisemitisme komt.”

“Ik denk dat zij eens heel goed naar zichzelf moeten kijken en eens heel goed in de spiegel moeten kijken,” voegde hij eraan toe.

Natuurlijk is het argument van Monck zelf desinformatie.

De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, pochte zelf dat zijn organisatie “in de kabinetten gepenetreerd” was van verschillende regeringen via haar Young Global Leaders programma om haar Grote Reset beleid te vergemakkelijken – dat feit alleen al is voldoende om de klachten van Monck te verwerpen.

De Grote Reset is een veelzijdig initiatief om de ontwikkelde wereld te deïndustrialiseren, het wereldwijde voedselsysteem om te vormen door vlees geleidelijk af te schaffen ten gunste van insecten, een sociaal kredietsysteem naar Chinees model te ontwikkelen, en de volksbewegingen strak onder controle te houden, allemaal in naam van de strijd tegen de klimaatverandering en het behoud van de “democratie”.

  Klaus Schwab in 2015 over DNA-veranderende technologie die ons in de "nieuwe mens" zal veranderen

De Nederlandse premier Rutte en Canada hebben de Grote Reset-agenda van de Verenigde Naties en het WEF nauwkeurig gevolgd, met name zijn voorstel om de stikstofuitstoot te verminderen door de kunstmest te beperken, wat tot massale opstanden van de boeren heeft geleid.

Evenzo heeft de Franse president Emmanuel Macron vorige maand het “einde van de overvloed” voor de burgers afgekondigd, te midden van berichten dat de sterk stijgende energiekosten, veroorzaakt door met het WEF verbonden regeringen als reactie op Oekraïne, het vermogen van de mensen om hun huizen deze winter te verwarmen drastisch zou verminderen.

En vergeet niet dat het land Sri Lanka in elkaar gestort is nadat zijn regering de goedkeuring afgedwongen had van WEF-beleidsmaatregelen die weerspiegeld worden in zijn score voor Sociaal Milieubeheer (ESG), wat waarschijnlijk de reden is waarom het WEF onlangs zijn artikel verwijderd heeft waarin opgeschept wordt over een plan om Sri Lanka tegen 2025 in een utopie te veranderen.

Zich realiserend dat de mensen wakker worden van haar Grote Reset agenda, heeft het WEF eerder deze zomer een topconferentie bijeengeroepen om te bespreken hoe het vertrouwen van het publiek “hersteld” kan worden.

Ondanks de laster van het WEF, die critici “samenzweringstheoretici” noemt, kan de agenda van de Grote Reset grondig onderzocht worden in Schwab’s eigen boek, getiteld, “COVID-19: The Great Reset.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset: Globalist Klaus Schwab pocht in opgedoken video over het “penetreren” in regeringskabinetten en andere gevaarlijke globalistische plannenVolg Frontnieuws op Telegram

  De VN bouwt een 'digitaal leger' om niet-mainstream online inhoud te elimineren

Lees meer over:

Vorig artikelEen foto zegt meer dan duizend woorden
Volgend artikelWAARSCHUWING: Als u een COVID-vaccin of -booster hebt gehad, kan dit artikel u stress en bezorgdheid veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Lijkt heel slim, maar als om wat voor reden het pakhuis waar ze dozen sorteren in de fik gaat, gaan ze gewoon door met dozen stapelen tot ze zelf opbranden.
   Slim hoor

   • Ja nu is er weer een teleurstelling betreffende gelukzoekers en laat mij dat zeggen ik heb een woning en voor mij kunnen ze allemaal stikken die op dat kabinet hebben gestemd en maar hopen dat ze ook geen woning in de komend vijftien jaar bij moeder thuis mogen blijven wonen, ze hebben Wilders verketterd maar hij heeft wel gelijk in alle opzichten nu losers voor mij mogen jullie dood hongeren of dood vriezen eigen schuld dikke bult maar jullie hebben nu wel de grote leider Rutte en dat beetje wat je nu nog heb neemt hij met zijn vriend van het WEF Swaab jullie ook lekker af jullie verdienen niet beter maar toch nog mijn dank ik heb een fijne avond dat jullie je leven in handen van de VVD en Rutte hebben gelegd en de hele linkse hap zullen jullie graag zien kapot gaan.

 1. De bevolking zou hiertegen in moeten gaan en die club van WEF gewoon verbieden en de leden opsluiten. Het kan toch niet dat een select clubje het mag voor het zeggen hebben over 7.5 miljard mensen op deze planeet. Als ze nu zelf insekten eten en steak stroganof laten en in een kamertje gaan wonen van 3×5 meter, hun lamborginis en ferraries verkopen, en niet meer met prive jets vliegen dan zouden ze tenminste hun eigen tiranie geloofwaardig laten lijken. Een bende huichelende hufters voor gezeten door de zoon van een waffen SS die schijnbaar deelt in de ideeen van zijn vader.

   • Zeker jullie keren nu tocht de rug naar Rutte jullie held toe wat laf hij heeft jullie waar hij jullie wilde hebben nu nog de genade slacht ik hoop dat ik dat ook nog mag mee maken mijn dag kan niet meer kapot, HA HA HA HA jullie zitten als ratten in de val domme schaapjes hiep hiep hoi wat heb ik een lol.
    Ik drink alvast een pilsje op de ondergang van een laf volk.

 2. https://youtu.be/8uj7W_bPlgQ

  Wie deze video van mijnheer Trudeau bekijkt zal wel 2 keer nadenken voor naar Canada te emigreren. Mijnheer Trudeau heeft waarschijnlijk de film Soylent Green gezien en hieruit een en ander gehaald wat nuttig voor WEF en zijn regering miskleunen zou kunnen zijn.
  Alhoewel Trudeau in de kijker staat, moet men Mark Rutte zeker niet uit het oog verliezen want is baksel van hetzelfde deeg.

  • Het wordt tijd Trudeau te euthanaseren. Onder dwang en onder de ogen van zijn vrouwtje en kids. Met veel misprikken enzo. Laat de viezerik maar lijden. Het is onbegrijpelijk dat de Canadezen zo’n slampamper hebben voortgebracht.

  • Rutte is een geweldenaar, hij houd 17 miljoen Nederlanders een worst voor en ze trappen er ook nog in ze stemmen op die idioot hij kan doen wat hij wilt het schaapjes volk loop gewoon achter hem aan.

 3. Waarvoor paniek? Ze kunnen het enkel, als jij vrijwillig het accepteert als een domme volgzame slaaf gehoorzaamd aan hen. Want ze hebben namelijk helemaal geen bevoegdheden over jouw, wat jij moet doen of wat dan ook. Zolang jij dat niet vrijwillig accepteert kunnen niets onthoud dat. Want dan moeten zij een contract kunnen overleggen aan jouw, waar beide een natte handtekening op staan. Met dwang en afpers middelen zullen zij het eerste instantie proberen, waar de grote volgzame massa klakkeloos in gehoorzaamd. Maar jij hebt en bent de hoogste autoriteit, laat je niet intimideren door enkel vermeend bevoegde. Door nu via de media je al voor proberen te bewerken, dat er zogenaamd geen keus is en zo iedereen het lot moet ondergaan is natuurlijk bullshit. Alleen de domme volgzame slaven gehoorzamen hier in. Dat zijn veelal de hogere opgeleide, want die hebben geleerd dat zij de autoriteiten onvoorwaardelijk moeten gehoorzamen en alleen binnen de kaders mogen denken en afgeleerd om zelf na te denken.

 4. De kopstukken van die regeringen zoals Rutte en Trudeau maken deel uit van WEF. Het zijn Schwab’s leerjongens. Men is tijdens WO2 vergeten die nazisten bende op te rollen en krijgen daar nu de rekening van. De man made pandemie en oekraine maken allemaal deel uit van hun plan.

 5. Kijk mijn Markje daar eens staan glunderen naast zijn meester.
  Nu allen braaf luisteren wat wij te zeggen hebben en het komt allemaal goed.
  In 2030 ben je blij,geen geldzorgen meer,want dat doen wij allemaal voor jou regelen.
  Ook geen groot huis meer maar veel knusser,net camperen.
  Gezond houden we je door een strict prik regime wat ervoor zorgt dat je niet ziek word.
  En die insectenburgers en rioolwater merk je niets van.

 6. Als wij mensen de ecomonie nu eens stil leggen het kost ons ook geld maar het wef gedrog
  heeft dan ook niets en als we die wef kliek in den haag dan ook buiten gooien kunnen we weer normaal leven onder elkaar als we dat in Europa voor elkaar krijgen heeft het wef niets meer te vertellen en zijn wij baas in eigen land zo niet houd het vrije leven wat we nu hebben op te bestaan

 7. Als men iedereen de ogen uitsteekt kan eenoog koning zijn.
  Wellicht heeft die nog andere manieren om altijd het gelijk te hebben..Als niemand meer ziet en praten kan , is een zelfkroning tot keizer niet ver weg.
  Wat de sneu toch…als je pas gelijk hebt als de monden gesnoerd zijn en het volk siddert.

  • Laten wij wel goed op letten het WEF bezitten 256 biljoen euro en als wij zouden stoppen met werken en belasting betalen wat gebeurd dan met deze fijne WEF leden wie zorg dan voor hun zij hadden graag dit jaar de 300 biljoen willen aan tikken laten wij hun nu niet in de steek en wat harder gaan werken en ons huis aan de gelukzoeker afstaan dan kunnen wij gewoon dag en nacht werken voor deze arme mensen ik denk wel dat 83% dat ook graag willen.

 8. Waarom roeptoeterd iedereen over het WEF opgericht in 1971 door bilderberger en nazi/rotschild klauSS schwab.En heeft niemand het over de grotere en machtiger (nazi) bilderberg groep,opgericht in 1954 te oosterbeek nederland.Medeoprichter nazi/sser nepprins bernhard samen met de CIA.

 9. Alle ellende en crises komen voort uit jullie geheime 😂ha ha ha 😂 agenda.
  De pers is in jullie handen, dus dit gezeik is ge… in de lucht.

  Is het de bedoeling dat we het stockholm syndroom krijgen.
  Ja we worden gegeizeld.

  En omdat we nog steeds belasting betalen, steunen we julie.
  Niet dat we het jullie gunnen.
  Maar dankzij jullie in onze regering gepenetreede y. g. l. zoals jullie “meester” Schwab zo trots verkondigde.
  Zij geven bakken geld om onze ondergang te financieren.

  Wat een smerig stelletje puppetiers, intriganten en mafklappers.

 10. Er rest maar nog een weg en dat is de dood je kan er beter nu mee beginnen want over 8 jaar 2030 heeft het WEF en de leiders alle macht in handen en dan wordt iedereen gelukkig.
  Men zal beginnen door de woning tekort op te losse ouderen boven de 70 jaar zullen geruimd worden dan komen er woningen en kijk eens wat een geld opbrengst dat zal zijn maar men zal nog verder gaan de leeftijd zal elk jaar met 2 jaar verkort worden zodat je uiteindelijk ook de mensen van 64 jaar vermoord gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in