Het denkbeeld dat het “vaccin” in de Deltaspier blijft, leek mij nogal naïef. Het is te verwachten dat de vehikels, of het nu lipide deeltjes (mRNA) of adenovirus constructen (DNA) zijn, de circulatie binnenkomen en bij voorkeur “uitstappen” op de plaats waar de bloedstroomsnelheid het laagst is, d.w.z. in het capillair bed, en hier eerst het “binnenste behang” (endotheelcellen) transfecteren, beantwoord wordt door een immuunaanval (T-cellen, complementreactie), met endotheelschade en mogelijk capillaire occlusie als gevolg – vooral in het geval van herhaalde “vaccinaties” wanneer het immuunsysteem reeds is ‘aangescherpt'”, schrijft een arts op Telegram.

Vandaag wil Corona-blog.net de aandacht vestigen op een bericht van een arts die anoniem wenst te blijven. In een Telegramgroep “Verplegend en Ziekenhuispersoneel voor Opheldering” doen mensen verslag van hun ervaringen tijdens de pandemie. Het interessante aan deze Telegramgroep is dat er een grote verscheidenheid aan meningen wordt geuit.

Dit is het oordeel van de dokter.

Ik werk al meerdere jaren als huis- en spoedarts. Ik heb de lente van 2020 meegemaakt “als in een verkeerde film”. De beelden uit China en Italië (vooral de eerste, met mensen die sterven of in elkaar zakken terwijl ze staan) waren voor ons in onze stad niet – nooit – te begrijpen. Het was “als uit een ander heelal”: hoewel wij voortaan patiënten met kortademigheid thuis bezochten in volledig beschermende pakken, was de situatie ter plaatse meestal minder dramatisch, en werd overwegend uitgegaan van hart-decompensatie (“uit de hand gelopen hartfalen”) en astma/COPD, de klassiekers zogezegd, als oorzaak. En dat is tot op de dag van vandaag niet fundamenteel veranderd.

Corona speelt(den) een rol in de dagelijkse routine van huisartsen in die zin dat dagelijks een handvol mensen komt voor een PCR-uitstrijkje, overwegend uit de categorie hoest-kuch – zelfs bij huisbezoeken zijn hypoxaemische (zuurstofgebrek in het bloed) pneumonische verschijnselen vrij zeldzaam.

  Lammeren naar de slacht

De “vaccinatie” was vanaf het begin verdacht voor mij. Het is zowel basiskennis als praktische ervaring dat bijna alles wat intramusculair wordt ingespoten, kort daarna in de bloedbaan terechtkomt en vervolgens bij het doelorgaan (b.v. rustgevers, centraal werkende pijnstillers – hersenen). Het idee dat het “vaccin” in de Deltaspier blijft, leek me nogal naïef.

Het is te verwachten dat de vehikels, of het nu lipide deeltjes (mRNA) of adenovirus constructen (DNA) zijn, de circulatie binnenkomen en bij voorkeur “uitstappen” op de plaats waar de bloedstroomsnelheid het laagst is, d.w.z. in het capillair bed, en hier eerst het “binnenste behang” (endotheelcellen) transfecteren, beantwoord door een immuunaanval (T-cellen, complementreactie), met endotheelschade en mogelijk capillaire occlusie als gevolg. Dit resulteert in endotheelschade met mogelijke capillaire occlusie – vooral in het geval van herhaalde “vaccinaties” wanneer het immuunsysteem reeds is “aangescherpt”.

De verklaring in de patiënteninformatiebladen dat het spike-eiwit onschadelijk is – een lichaamsvreemd eiwit, dat in het echte virus een essentiële biologische taak vervult en nu in zijn volledige lengte wordt geproduceerd (zij het gemodificeerd), (die blijkbaar al sterk is afgenomen, zie Israël) dus vermoedelijk functioneel, leek mij ook naïef. Wat een gewaagde thesis!

En het argument dat we, ondanks de versnelde goedkeuring, eigenlijk al tientallen jaren ervaring hebben met mRNA-therapieën, bijvoorbeeld bij (experimentele) kankertherapie, vind ik nogal verontrustend: Het doel is heel anders. In kankertherapie, is het doel om iets te vernietigen…

Om deze redenen heb ik mij volledig teruggetrokken uit de COVID-19 vaccinatieactiviteiten in onze praktijk. Ik kan ze medisch niet verantwoorden en kan ze dus niet verzoenen met de medische ethiek (primum non nocere – eerst en vooral geen kwaad doen) noch met mijn geweten. De absurd hoge salarissen in de vaccinatiecentra (150 euro per uur op weekdagen, 185 euro per uur in het weekend) kunnen door mij alleen als zwijggeld worden opgevat. Het is duidelijk dat een bezoldiging die het uurtarief van een spoedarts of een arts-assistent in een ziekenhuis met ordes van grootte overschrijdt, een belangenconflict inhoudt dat kritiek van de deelnemende artsen in feite onmogelijk maakt.

  Drie dingen die vorig jaar als "gevaarlijke desinformatie" werden beschouwd en nu algemeen als waarheid worden aanvaard

Mijn collega’s aanvaarden het besluit; zij kunnen mijn hierboven beschreven bezorgdheid gedeeltelijk begrijpen, maar trekken er geen consequenties uit. De “ondersteuning” door de officiële aanbevelingen van de BMG, KV, STIKO weegt te zwaar. Ik sta alleen met mijn mening, als een rariteit; alle andere personeelsleden zijn gevaccineerd en dragen dit uit in hun werk. In feite ken ik persoonlijk geen collega’s die mijn bezorgdheid delen, die de huidige publicaties op PubMed volgen (ook met betrekking tot profylaxe en therapiemogelijkheden) of ze lezen op Telegram.

Menig patiënt is daar in een vertrouwelijk gesprek beter geïnformeerd.

Ik beschouw het “mechanisme” van “vaccinatie” als inherent gevaarlijk en ben ervan overtuigd dat mensen er in een bepaalde tijdsspanne – zowel op korte als op middellange en lange termijn – schade van zullen ondervinden. Ik vind de term “vaccinatie” een eufemistische verkeerde etikettering. Ja, er worden antilichamen gevormd tegen het virus voor een beperkte tijd. Deze kunnen ook een beschermend effect hebben gedurende een beperkte tijd.

Maar de verhouding tussen de risico’s en de voordelen en de schade op lange termijn moet als rampzalig worden beschouwd. Voor de toekomst verwacht ik een toename van pathologische verschijnselen van allerlei aard, vooral bij voorheen gezonde jonge mensen. Afhankelijk van de plaats van de beschadiging kunnen cardiovasculaire (trombose, infarct), neurologische (dementie), dermatologische (vasculitiden, huidnecrose, haaruitval, huidinfecties), endocriene of zelfs geheel andere symptomen op de voorgrond treden; de gemeenschappelijke noemer zal onder meer auto-immuungerelateerde beschadiging van de capillaire infrastructuur zijn. Vanwege het kameleonachtige uiterlijk en de dominante pro-vaccinatie vooringenomenheid, is toeschrijving aan vaccinatie door artsen niet te verwachten.

  Uitgelekt "plan" - Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)

Alles staat nu op zijn kop.

Vroeger waren beproefde medische principes:
We onderzoeken/testen zieke mensen, geen gezonde mensen.
Wij behandelen patiënten, geen lab resultaten.
We beschermen de gezonden door de zieken te isoleren.

Wij waren uiterst terughoudend bij het voorschrijven van met name nieuwe geneesmiddelen aan kinderen en zwangere vrouwen. Primum non nocere, secundum cavere, tertium sanare (ten eerste doe geen kwaad, ten tweede wees voorzichtig, ten derde genees). Wat wij thans actief in praktijk brengen, maar ook tolereren in termen van van “bovenaf” opgelegde verplichtingen, kan alleen maar worden omschreven als een perversie, een verdraaiing, een omkering van deze beginselen. Anderen (McCullough, Yeadon, …) hebben het al gezegd; gezien de synchrone politiek-maatschappelijke veranderingen die zich wereldwijd hebben voorgedaan, lijkt het verschijnen van SARS-CoV-2/COVID op het wereldtoneel opzettelijk, om niet te zeggen geënsceneerd – om vaccinatie (en controles) op te leggen, en daarbij, uiteindelijk, vaccinatie van de jongeren, en de jongsten in het bijzonder, de kinderen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom worden we misleid over Covid?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische premier Gladys Berejiklian werd omgekocht en gechanteerd door Big Pharma om Covid-19 vaccinmandaat op te leggen
Volgend artikelVideo’s: Italianen vechten terug tegen gewelddadige politie tijdens protest tegen vaccinatieplicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in