De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 43.005 dodelijke slachtoffers en 4.100.476 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.879.955 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 09 april 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 19.854 doden en 2.060.205  gewonden tot 09/04/2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.685 doden en 670.435 gewonden tot 09/04/2022.

  Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 8.727 doden en 1.225.425 gewonden tot 09/04/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.739 doden en 142.886 gewonden tot 09/04/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin NUVAXOVID (NVX-COV2373) van Novavax: 0 doden en 525 gewonden tot 09/04/2022.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Het niet inzien van de waarheid omtrent COVID-19 vaccins kan u heel gemakkelijk uw leven kosten, zoals wij nu al meer dan een jaar documenteren met honderden hartverscheurende verhalen.

Hier zijn er nog een paar om wat namen en gezichten te geven aan deze kille statistieken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVader lanceert billboard-campagne om de wereld te vertellen dat zijn zoon gedood werd door het Pfizer vaccin
Volgend artikelNog meer vreemde gebeurtenissen: Atleten die instorten, hepatitis bij kinderen, ernstige knokkelkoorts in Brazilië: is het het vaccin?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Vaers registreert minder dan 1 % van de vaccinatieschade en doden. Het menselijk collectief wordt ondertussen afgeleid met MSM leugens rondom weer een oorlog, die nb al 8 jaar bezig is na een bewezen westerse coup. Wie zijn die selecte groep die dit alles orkestreren en daar trillioenen winst op maken met hun wapenhandel en privelegertjes.

  2. Niks aan de hand, doorspuiten mensen, doorspuiten 🙂 In oktober gaat bij velen vast de volgende er weer in ivm een nóg engere sprookjesvariant. Ik hoor zo her en der om mij heen steeds meer verhalen van mensen die “plotseling en onverwacht” dood zijn gegaan, begint nu echt grotere vormen aan te nemen. Met hoeveel Nederlanders gaan we over 8 maanden het jaar uit? 2023 wordt het jaar van de huizenkopers, in elkaar geflikkerde economie, huizen misschien wel 30-50% minder “waard* en een best deel van de bevolking dood neergevallen. Feestje voor de niet ingespoten en slimme investeerders!

    • Omdat ik alle sterfgevallen in onze gemeente bijhoud, valt me op dat er nu ook plotseling stelletjes sterven. De afgelopen vier maanden drie stuks. Het lijkt niet veel, maar normaal gebeurt dat hier nooit.

  3. Gek toch, ik zie ze nog steeds niet bij de bosjes neervallen. Wel een buurman die zei dat hij van de derde spuit heel erg ziek was. (ja, ja, derde spuit! na vele waarschuwingen het niet te doen, en na trots pochen dat hij ‘immuun’ was tegen de covid bla bla bla, toch doen omdat het ‘makkelijker was om te reizen’ bla bla bla.) Maar verder ken ik geen sterfgevallen die gifspuit gerelateerd zijn. Zelfs niet onder de mensen die reeds aandoeningen hebben – obees, suikerziekte, kanker, etc. (Ik ben zo woedend over de hele k*tzooi dat ik met liefde een hoop goyim zie neerstorten tegenwoordig. Maar dat is slechte karma, om zo te denken, dus ik verzet me hier tegen.)

  4. Ik lees net dat er een opvallende stijging is van het aantal kinderen dat getroffen is door acute hepatitis. Oorzaak: onbekend… Artsen en onderzoekers in diverse landen zoeken een verklaring. Kijk dus vooral niet naar de olifant in de kamer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in