Helemaal terug in 2006, lang voor de komst van COVID en ruim acht jaar voordat ANP ooit had bericht over het ‘Deagel Report’ en hun absoluut bizarre ‘voorspelling’ van een Verenigde Staten in het jaar 2025 met een bevolking van slechts 69 miljoen mensen, een daling van maar liefst 78,2% ten opzichte van onze bevolking van 316 miljoen+ in 2013, pleitte wetenschapper Dr. Eric Pianka van de Universiteit van Texas voor de ontwikkeling en het gebruik van een bewapende stam van Ebola via de lucht om 90 procent van de wereldbevolking te doden, als een manier om de aarde te redden, schrijft Steven Stanford.

In 2006, vele jaren voordat ik me ooit had kunnen voorstellen dat politici politieke doodsspelletjes speelden met de levens van echte mensen die families en geliefden hadden die uiteindelijk vreselijk leden onder hun door vax veroorzaakte ziektes of dood door de jaren heen, had de website Natural News al op 22 oktober 2014 een verhaal gepubliceerd over de woorden van Dr. Pianka’s woorden uit 2006, terwijl er ook verslag werd gedaan van de persoon die was geselecteerd als Barack Obama’s nieuwe ‘Ebola Czar’, een man met de naam Ron Klain, en een man die GEEN medische ervaring had, maar een man was die een voorstander was van ‘wereldwijde hulpbronnen- en bevolkingscontrole’.

En hoewel Klain’s tijd als ‘Ebola Czar’ van korte duur was en hij die functie slechts bekleedde van 2014 tot 2015, was hij later van 2021 tot 2023 ‘stafchef’ van Joe Biden in het Witte Huis en bracht hij zijn ideeën over de noodzaak van ‘grondstoffen- en bevolkingscontrole’ met zich mee, waarbij de website SHTFplan.com destijds meldde dat het inzetten van iemand die geloofde dat de wereldbevolking te groot was voor haar eigen bestwil als iemand die verantwoordelijk was voor het stoppen van een dodelijke ziekte “een belangenconflict” van de ergste soort was. Vooral omdat Klain helemaal geen ervaring had op medisch gebied en ook geen ervaring had met het werken met ebola, maar al lang bekend stond als een Democratische politieke hacker.

Dus Klain heeft zijn ‘nut’ als Obama’s ‘ebola czar’ allang overleefd en werkte later ook voor Hillary Clinton in 2015 toen zij zich kandidaat stelde voor POTUS tegen president Donald Trump. Hij werd ook privé-adviseur voor Higher Grounds Labs, dat zichzelf beschrijft als het ondersteunen van “start-ups die producten bouwen die progressieven helpen winnen”. Let er goed op dat het ook het productiebedrijf van Higher Grounds was dat de recente virale Netflix-film met de titel “Leave The World Behind” maakte voor Barack en ‘Michael’ Obama. Een film die Alan Barton duidelijk liet zien in dit recente gelinkte ANP-verhaal en die het Einde van de Oude Orde van het Leven aankondigde door Apocalyptische Verschrikkingen die komen gaan te projecteren: de Vernietiging en Omverwerping van Amerika door de Kwade Cabal die de Wereld bestuurt.

En met Dr. Eric Pianka die bijna 20 jaar geleden pleitte voor een ‘bewapende stam’ van Ebola om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien, en Ron Klain die openlijk pleitte voor ‘beheersing van bevolking en hulpbronnen’ terwijl hij zeer hoge politieke posities bekleedde voor Barack Obama en Joe Biden terwijl hij ijverig werkte om Hillary Clinton in het zadel te krijgen in 2015, neem dan kennis van dit gloednieuwe verhaal op SHTFPlan met de titel “Geen toestemming nodig, recht in de longen: Luchtgedragen mRNA-vaccins worden gemaakt”.

Schijnbaar perfect in lijn met de doelen van zowel Pianka als Klain, zoals dat SHTFPlan verhaal waarschuwde, zullen de globalisten die werken aan het uitvoeren van massale menselijke genocide binnenkort in staat zijn om de massa’s snel te vaccineren zonder onze kennis of toestemming, met deze nieuwe luchtgedragen methode voor het afleveren van mRNA ‘vaccins’ direct in onze longen al gebruikt op muizen, en “de deur openend voor testen op mensen in de nabije toekomst.”

  De laatste dans van de tirannen

Wat ons lijkt op de nieuwste poging van de ‘wereldwijde eugenetische doodscultus’ om grote aantallen mensen te laten ‘vaccineren’ zonder ons medeweten of onze toestemming, zullen we binnenkort worden ‘gevaccineerd’ door het Amerikaanse leger dat chemtrails in de lucht spuit, geladen met hun nieuwste ‘brouwsels’ om de dood te verspreiden naar ‘moeilijk bereikbare plaatsen’, zoals we hadden gemeld in dit ANP-verhaal van 21 december met behulp van ‘voedingsmiddelen’?

Of zullen ze de ‘dood van bovenaf’ gebruiken om grote groepen mensen ‘gedwongen te vaccineren’ die resistent zijn geworden tegen het innemen van hun vaccinbrouwsels, die uiteindelijk nooit hebben voorkomen dat mensen COVID kregen, maar wel grote mysterieuze gezondheidsproblemen hebben verspreid, waaronder de dood, onder Amerikanen en mensen over de hele planeet?

Dit lijkt niets minder te zijn dan meer stappen in de richting van grootschalige genocide, bepleit door mensen als Dr. Eric Pianka via zijn ‘airborne, weaponized ebola’ opmerkingen meer dan 15 jaar geleden en meer stappen in de richting van ‘population and resource control’ bepleit door Ron Klain, met de volledige goedkeuring van mensen als Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton en de WHO en CDC. Uit dit SHTFPlan verhaal, oorspronkelijk gepubliceerd door The Expose, voordat we verder gaan..:

Een team van Yale University heeft een nieuwe methode ontwikkeld om via de lucht mRNA rechtstreeks in je longen af te leveren. De methode is ook gebruikt om muizen intranasaal te vaccineren, “wat de deur opent voor testen op mensen in de nabije toekomst.”

Terwijl wetenschappers deze uitvinding vieren als een handige methode om grote groepen mensen te vaccineren, uiten sceptici duidelijke zorgen over het mogelijke misbruik van een vaccin vanuit de lucht, inclusief de mogelijkheid van geheime bioenhancements, een concept dat eerder al in de academische literatuur werd geopperd.

De studie: Polymeer nanodeeltjes brengen mRNA naar de long voor mucosale vaccinatie

In een onderzoek met muizen ontwikkelden wetenschappers van Yale University polymeer nanodeeltjes om mRNA in te kapselen, waardoor het in een inhaleerbare vorm in de longen terechtkomt. Courtney Malo, redacteur bij Science Translational Medicine, de publicatie waarin het onderzoek werd gepubliceerd, legde uit,

“De mogelijkheid om mRNA efficiënt in de longen af te leveren zou toepassingen kunnen hebben voor de ontwikkeling van vaccins, gentherapie en nog veel meer. Suberi et al. toonden aan dat een dergelijke mRNA-toediening kan worden bereikt door interessante mRNA’s in te kapselen in geoptimaliseerde poly(amine-co-ester) polyplexen [nanodeeltjes].

Polyplex-geleverde mRNA’s werden efficiënt vertaald naar eiwit in de longen van muizen met beperkte aanwijzingen van toxiciteit. Dit platform werd met succes toegepast als een intranasaal SARS-CoV-2-vaccin, waarbij robuuste immuunresponsen werden opgewekt die bescherming boden tegen latere virusuitdagingen.

Deze resultaten benadrukken het potentieel van dit afgiftesysteem voor vaccintoepassingen en daarbuiten.”

Het team, dat werd geleid door cellulair en moleculair fysioloog Mark Saltzman, beweert dat het inhaleerbare mRNA-vaccin “met succes beschermde tegen SARS-CoV-2” en dat het “de deur opent naar het toedienen van andere messenger RNA (mRNA) therapeutica voor gensubstitutietherapie en andere behandelingen in de longen.”

Voor het onderzoek kregen muizen twee intranasale doses nanodeeltjes met mRNA COVID-19 vaccins, die bij de dieren effectief bleken te zijn. In het verleden hadden longgerichte mRNA-therapieën moeite om in de cellen te komen die nodig waren om het gecodeerde eiwit tot expressie te brengen, wat bekend staat als een slechte transfectie-efficiëntie (bron).

“De Saltzman-groep omzeilde deze hindernis gedeeltelijk door een nanodeeltje te gebruiken dat gemaakt is van poly(amine-co-ester) polyplexen, of PACE, een biocompatibel en zeer aanpasbaar polymeer,” legde een nieuwsbericht van de Yale University uit. In een eerder onderzoek had Saltzman een “prime and spike” systeem uitgeprobeerd om COVID-19 injecties toe te dienen, waarbij mRNA injecties in een spier werden gegeven en vervolgens spike-eiwitten in de neus werden gespoten.

Het bleek dat het injecteren misschien niet nodig was en Saltzman heeft goede hoop voor de methode van toediening via de lucht, naast vaccins.

Er wordt ons verteld dat dit nieuwe systeem, dat het etiket ‘air vax’ opgeplakt heeft gekregen, het landschap waarin mensen ‘vaccinaties’ krijgen volledig zou kunnen veranderen en dat het hen in feite in staat zou kunnen stellen om deze chemische brouwsels over landen en continenten te verspreiden.

  Dr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten

Er wordt ook vermeld dat mensen zelfs kunnen worden ‘gevaccineerd’ als ze tegen de inentingen zijn. Dit zou moeten worden bestempeld als terrorisme dat wordt uitgevoerd door de overheid, zeker als je bedenkt hoeveel mensen verschrikkelijke ‘bijwerkingen’ hebben gehad nadat ze waren ‘gevaccineerd’, waaronder de dood..:

Air Vax zou de manier waarop mensen worden gevaccineerd ‘radicaal kunnen veranderen’

Saltzman zegt dat deze “nieuwe methode van toediening de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal kan veranderen”, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen in afgelegen gebieden of mensen die bang zijn voor naalden te vaccineren. Maar dat is nog niet alles. Een vaccin via de lucht maakt het mogelijk om het snel over een bevolking te verspreiden.

Geen prik nodig

Door het vaccin in de lucht vrij te geven, is het niet nodig om elke persoon afzonderlijk te injecteren – wat niet alleen tijdrovend is, maar ook moeilijk als iemand bezwaar heeft tegen de injectie. Dit is niet het geval bij een vaccin in de lucht, dat in de lucht kan worden vrijgelaten zonder toestemming of zelfs medeweten van het publiek.

Een vergelijkbare strategie wordt gebruikt met mRNA in garnalen, die te klein en talrijk zijn om individueel te worden geïnjecteerd. In plaats daarvan werd een oraal “nano-vaccin” gemaakt om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Shai Ufaz, chief executive officer van ViAqua, dat de technologie ontwikkelde, verklaarde:

“Orale toediening is de heilige graal in de ontwikkeling van de gezondheid van aquacultuur vanwege zowel de onmogelijkheid om individuele garnalen te vaccineren als de mogelijkheid om de operationele kosten van ziektebeheer aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de resultaten te verbeteren…”

Hoewel de wetenschappers van Yale zich richten op een intranasaal mRNA-product, is het resultaat hetzelfde – zoveel mogelijk blootstellen met zo min mogelijk kosten en moeite. Volgens de studie van Yale:

“Een inhaleerbaar platform voor boodschapper-RNA (mRNA) therapeutica zou minimaal invasieve en longgerichte toediening voor een groot aantal longziekten mogelijk maken. De ontwikkeling van longgerichte mRNA-therapieën is beperkt door de slechte transfectie-efficiëntie en het risico van voertuig-geïnduceerde pathologie.

Hier maken we melding van een inhaleerbaar voertuig op basis van polymeren voor de toediening van therapeutische mRNA’s aan de long. We hebben biologisch afbreekbare poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexen [nanodeeltjes] geoptimaliseerd voor mRNA-afgifte met behulp van modificaties van eindgroepen en polyethyleenglycol. Deze polyplexen bereikten een hoge transfectie van mRNA in de hele long, met name in epitheliale en antigeenpresenterende cellen.

We pasten deze technologie toe om een mucosaal vaccin te ontwikkelen tegen severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 en ontdekten dat intranasale vaccinatie met spike-eiwit-coderende mRNA-polyplexen krachtige cellulaire en humorale adaptieve immuniteit opwekte en gevoelige muizen beschermde tegen dodelijke virale aanvallen. Samen tonen deze resultaten het translationele potentieel aan van PACE-polyplexen voor therapeutische toediening van mRNA in de longen.”

Het letterlijk wegnemen van onze vrijheid om onze eigen gezondheidsbeslissingen te nemen en die macht over te dragen aan mensen zoals Dr. Eric Pianka, Ron Klain, Dr. Anthony Fauci, Bill Gates en een ontelbaar aantal genocidale eugenetisten die waanzinnig geloven dat ze een ontelbaar aantal mensen moeten uitroeien om ‘de planeet te redden’, hoe weten we dat ze dergelijke ‘systemen’ niet ALTIJD toepassen op het Volk?

  Het eindexamen

Zoals Dr. Joseph Mercola waarschuwt, heeft de regering van de Verenigde Staten een zeer lange geschiedenis van het loslaten van biowapens op de mensen, met wat er gebeurd is met COVID slechts het laatste in die verontrustende geschiedenis. En de wetenschap dat ze krankzinnig geloven dat ze een ontelbaar aantal mensen moeten doden om ‘de planeet te redden’ is een ernstige waarschuwing voor ons allemaal voor wat ons te wachten staat als we hen hun zin laten krijgen.

Als je de stukjes van de puzzel bij elkaar legt, ontstaat er een verontrustend beeld. Zoals The Epoch Times rapporteerde, hebben we een geschiedenis waarin de Amerikaanse regering extreme maatregelen nam om COVID-19 injecties aan het publiek op te leggen en te promoten. Nu hebben onderzoekers een mRNA-vaccin ontwikkeld dat door de lucht wordt verspreid en dat een middel biedt om de massa snel te vaccineren zonder dat ze het weten of ermee instemmen.

Is er bewijs dat de overheid of een andere entiteit plannen heeft om heimelijk een luchtvaccin op de bevolking los te laten? Nee. Maar er is een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen. In 1950 sproeide de Amerikaanse marine zes dagen lang Serratia marcescens bacteriën in de lucht bij San Francisco.

Het project, “Operation Sea Spray” genaamd, was bedoeld om vast te stellen hoe gevoelig de stad was voor een aanval met biowapens. Serratia marcescens kleurt alles wat het aanraakt felrood, waardoor het makkelijk op te sporen is. De bacterie verspreidde zich door de stad doordat inwoners de microben uit de lucht inademden. Hoewel het Amerikaanse leger aanvankelijk dacht dat Serratia marcescens niet schadelijk zou zijn voor mensen, ontstond er een uitbraak waarbij sommigen urineweginfecties opliepen.

Minstens één persoon stierf “en sommigen hebben gesuggereerd dat het vrijkomen van de Serratia marcescens de microbiële ecologie van het gebied voorgoed heeft veranderd”, aldus Smithsonian Magazine. Dit was geen geïsoleerd incident, want de Amerikaanse overheid voerde de volgende 20 jaar nog veel meer experimenten uit in de VS.

Hoewel het dus verontrustend is om te denken aan een luchtvax-experiment dat wordt uitgevoerd op een nietsvermoedend publiek, is het niet ongekend.

Dus nu we weten dat hun laatste poging om het Amerikaanse volk te laten ‘vaxxen’ enorm mislukt, met schattingen dat slechts 7% of minder van de Amerikaanse volwassenen hun laatste inentingen hebben gehad, zullen we binnenkort het slachtoffer zijn van een nieuwe ‘Operatie Landbesproeiing’ door de globalisten, die waanzinnig geloven dat ze de wereldbevolking moeten ‘ruimen’ om ‘de aarde te redden’? Wees helemaal niet verbaasd als ze het al aan het doen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates, “Aerogel” en het volgende stadium van mRNA-“vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJemen zegt Rode Zee in ‘kerkhof’ te zullen veranderen nadat VS maritieme coalitie aankondigt
Volgend artikelAan het einde van het verhaal… Zal er meer Rusland aan de grenzen van de NAVO zijn!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Deze criminele organisaties kunnen de duivelse plannen uitvoeren, omdat de mensen hun vrijheid niet meer waard zijn.
  Wij verdedigen onze waarden die ons mens maken niet.
  Alle macht ligt dan in de hand van de duivel.
  En zie wat er gebeurt.

 2. Helaas is mijn Superman outfit verloren geraakt (door brand in m’n vorig huis) zodat ik weldra niet meer kan optreden om deze praktijk van landbesproeiing te doen stoppen.

 3. Low budget vliegreizen, openbare ruimten met airco.. zoveel mogelijk mijden..
  Treinen, metros, stadions, supermarkten…
  feesten.. festivals.. vergaderingen.. ..
  ongezellig..?
  Blijf deze kerst lekker thuis alleen met de hond..
  een goede fles whisky.. don’t feel bad..
  Cheers & Mary xxxx

 4. Het wordt tijd dat burgers sniper opleidingen kunnen volgen… Of dat white hat snipers (als die uberhaupt bestaan) in axtie komen.

 5. Ooit hadden mensen geen leiders nodig, omdat we allemaal werden geleid door onze harten. We deden waarvan we wisten dat het klopte, omdat het kompas in ons hart ons de weg wees.

  Er is hoop in mensen, niet in systemen, niet in de samenleving, maar in jou en mij.

 6. Lulverhaal, angstporno.

  Iets in de lucht blazen wat iedereen, incluus hun, raakt. Spelen met vuur is toch iets anders dan Russisch Roulette met een volgeladen pistool….

  • Je hebt volkomen gelijk want als ze dat van plan zijn gaat de zogezegd duivelse elite daar ook serieus last van krijgen en dat willen die gozers zeker niet. En zoals hierboven ook gezegd is mijd zoveel drukke evenementen als mogelijk maar ik denk dat ook mijn medereaguurders al een tijdje beginnen afstand te doen want het interesseert ons totaal niet meer om er zogezegd nog er bij te kunnen horen ze doen maar . We hebben veel geleerd de laatste 3 jaren we hadden ups en downs doch ons innerlijk vlammetje is nu sterker dan ooit en nu worden we beschermt door het goede en rechtvaardige daarom wens ik uit mijn hart julie veel sterkte liefde en rechtvaardigheid voor het komende jaar 2024

  • En toch..de berichten die ik hoor..men krijgt zijn dna- shotje vanaf nu via de mond.
   Dus pas donders op met wat je eet.
   Neem niks aan van een vreemde.

  • Ze doen koeien vaccineren via de neus,
   ze kunnen mensen vaccineren via neus.
   We kunnen denken dat is onzin zoveel kunnen ze niet maken en verspreiden.
   Wie weet gaan ze alle terug gestuurd 💉 rond verspreiden in de lucht.

   • Ik hoorde pas: toen de oorlog in vietnam voorbij was, vlogen er nog tig vliegtuigen rond daar met de agent orange..omdat ze niet wisten wat ze daarmee aan moesten is het alsnog in de lucht boven noord vietnam gesproeid.
    En nóg worden er mismaakte babies geboren. 60 jaar later..

 7. Je mag het ontkennen zoveel je wilt maar het gebeurt al decennialang.

  De ‘mensheid’ wordt dmv chemtrails ‘gevaccineerd’ met allerlei giftige/radio-actieve metalen, zoals Strontium en Aluminium-oxide. Is al lang en breed bevestigd in allerlei rechtszaken en EPA-hoorzittingen. In vers gevallen sneeuw is tot wel tienduizend keer de hoeveelheid gemeten dan wat normaal in de grond van nature voorkomt. Zal wel niks met die chemtrails van doen hebben, hè??

  En de blinde schaapjes denken nog steeds dat de roverheid dat NOOIT zou doen, zucht!

  • Onzin!!! Bij technologie wat brandstof verbruikt komen reststoffen vrij, niks meer en niks minder, of dat uiteindelijk gezond is NEE natuurlijk niet..Maar moedwillige vergiftiging op zo’n schaal is onmogelijk en niet selectief genoeg!!!

  • Ik las onlangs dat het niet meer speciale sproeivliegtuigen zijn.
   De stoffen worden nu in gewone ( goedkopere, want aanbieding)kerosine gestopt en vliegt nu “gewoon” de hele wereld over.

 8. ja ja dat gaat men zeker doen , geen twijfel aan , klinkt erg logisch trouwens ….huhhe huhhe… , zit hier alleen kerstmis te ‘vieren’…. met covid ….misschien was ik gevrijwaard gebleven als die lantaarnpalen al gewerkt hadden denk ik dan 🙁

 9. In september kregen wij hier in de zuidelijke VS een berichtje, dat heel onze regio gesproeid was voor hondsdolheid. Ik wist niet eens dat het kon.
  In een boek van 1955 schrijft Jeery Sohl al, hoe dit alles gaat. Point Ultimate. De regering heeft te veel scifi boeken gelezen en probeert nu uit, wat er kan. Dit boek is werkelijk vreemd, want wat de laatste jaren gebeurd is, staat er zo ongeveer in! Een dodelijk virus, iedereen moet elke maand om zijn medicijn, en als je het niet neemt ga je dood. Iedereen is geregistreerd, en militairen rijden rond om te controleren. Ik heb voor een dollar een oude uitgave kunnen kopen, en in 1 ruk gelezen. Alsof je het nieuws leest. Uit 1955!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in