In het weekend zijn uit Rome, Italië, video’s gekomen waarop massale protesten op straat te zien zijn tegen de pogingen van de regering om vaccins verplicht te stellen en vaccinpaspoorten in te voeren, bericht Infowars.com.

De Piazza del Popolo in de hoofdstad was overvol met honderdduizenden mensen die protesteerden tegen de zich ontvouwende gezondheidstirannie.

Kijk:

De zogenaamde “groene pas” wordt aan werkgevers in Italië opgedrongen en vereist dat alle werknemers in de laatste zes maanden gevaccineerd zijn of een bewijs van herstel van COVID kunnen voorleggen, of om de twee dagen negatief blijven testen.

Werkgevers kunnen hoge boetes krijgen als zij weigeren aan het systeem mee te werken.

Tijdens de protesten ging de politie gewelddadig te werk en begon mensen met wapenstokken te slaan, waterkanonnen af te schieten en pepperspray te gebruiken:

Uiteindelijk had de menigte er genoeg van en begon terug te vechten tegen de politie:

Geheel voorspelbaar bestempelden de media de demonstranten als ‘extreemrechtse anti-vaxxers’:

  Gevaccineerde Duitsers moeten gele button dragen


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-Cultus en de 10 stadia van genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen Duitse huis- en spoedarts is bezorgd over de COVID-19 vaccinatie – “Voor de toekomst verwacht ik een toename van pathologische verschijnselen van allerlei aard, vooral bij voorheen gezonde jonge mensen”
Volgend artikelHet wordt krap voor vaccinatie: Commissie (NL) dient bewijs in bij Internationaal Strafhof, artsen en verpleegkundigen (DL) pakken uit, brandweermannen + spoedartsen (VS) rijden voortdurend vaccinatieslachtoffers naar ziekenhuizen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in