© Jernej Furman (CC BY 2.0)

In Israël ontwikkelt zich snel een gesegregeerde samenleving, waarin mensen die zich niet laten vaccineren tweederangsburgers worden. Een bezorgde Israëli schreeuwt het uit van angst.

“Het is erg intens hier in Israël. Ik weet niet hoeveel je ziet. Het is verschrikkelijk. Het is een heel, heel, heel enge situatie”, zegt politica Ilana Rachel Daniel in een video die op 3 maart op BitChute verscheen.

“Ze creëren een groene pas, waardoor de helft van de bevolking niet naar de bioscoop of het winkelcentrum mag als je niet gevaccineerd bent. Ze voeren medische apartheid in”, zegt Daniel.

Sportscholen, bioscopen, hotels, restaurants, universiteiten en middelbare scholen zullen alleen toegankelijk zijn voor mensen met een groen paspoort dat bewijst dat je bent ingeënt. “Dit is de eerste stap terug naar een normaal leven”, zei de Israëlische minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein.

Alleen met een groen paspoort heb je toegang tot de universiteit. Mensen die zich niet laten vaccineren, zullen online cursussen moeten volgen. Restaurants laten alleen gevaccineerde mensen toe. Niet-ingeënte mensen kunnen alleen buiten eten. Overtreders krijgen een boete van het equivalent van 1.200 euro.

Edelstein zei dat “vaccinaties niet verplicht zijn”, maar dat mensen die vaccinatiebewijzen vervalsen “naar de gevangenis gaan”. De minister zei ook dat werkgevers hun werknemers elke 48 uur moeten laten vaccineren of testen.

Op 24 februari heeft het Israëlische parlement een draconische wet aangenomen die de regering toestaat namen, adressen en telefoonnummers van mensen die het Coronavaccin niet hebben genomen, aan andere autoriteiten te geven.

“Ze dwingen mensen een enkelband te dragen – een veiligheidsband – na een reis”, zegt Daniel, die behoort tot de Rappeh partij, wat “genezing” betekent. “Het is compleet gestoord”.

Met de elektronische enkelbanden, die vergelijkbaar zijn met die welke door gevangenen worden gedragen, kunnen de autoriteiten precies zien waar iemand heengaat en hoeft de betrokkene niet in quarantaine te worden geplaatst.

  Netanyahu's TWEE genociden

“We noemen het een ‘vrijheidsband’ omdat we niemand opsluiten, we geven mensen de mogelijkheid om naar huis te gaan”, zei Ordan Trabelsi van SuperCom, het bedrijf achter dit bewakingssysteem.

Dit zal overal gebeuren

“Ze censureren ons en vallen ons aan. Ze hebben de medische licentie van onze partijleider ingetrokken”, zegt Daniel. Een rechter oordeelde dat de arts, Aryeh Avni, “een bedreiging vormt voor de openbare veiligheid en de volksgezondheid”.

“Ze hebben ons van Facebook verwijderd en nu mogen de media niet eens meer over ons schrijven. Als ik er aan denk moet ik huilen”, zegt Daniel, waarop ze in tranen uitbarst. “We zullen blijven vechten zo goed als we kunnen”, zegt ze.

“We hebben ieders hulp nodig, want dit gaat overal gebeuren, dus we vechten voor onszelf en voor de hele wereld”, aldus Daniel.

Flavio Pasquino sprak met haar:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrijheid? Israël lanceert traceersysteem “vrijheidsarmband” als alternatief voor quarantaine

Vorig artikelConservatieve Texanen plannen referendum om de VS te verlaten voor een onafhankelijke staat
Volgend artikelWaarom ik een “Covid Ontkenner” werd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Klinkt alsof Israel heimwee heeft naar dat goeie ouwe gele sterretje….sentimenten….controle, isolieren, ausradieren….

  Belgie gaat ondertussen ook die kant op….er word enkel gescand op telefoontoestellen om concentraties te zien en te meten maar persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen….

  Op de website van de Belgische overheid….https://www.info-coronavirus.be/nl/

  !!! Lees even hoe men Absoluut NIET uw privacy schend en GEEN persoonlijke gegevens verzameld….en lees dan de laatste alinea ……letterlijk liegen dat het gedrukt staat….!!!

  hoofdstuk veelgestelde vragen….
  Gebruikt de overheid mijn persoonlijke telecomgegevens in de strijd tegen het Coronavirus?
  Neen, de overheid heeft enkel toegang tot anonieme gegevens, en voert op basis van deze gegevens analyses uit die helpen in de strijd tegen het Coronavirus. Geen enkel adres, telefoonnummer of naam wordt door de overheid verwerkt. Er wordt over gewaakt dat de gegevens op geen enkele manier herleidbaar zijn naar een individu. Op het niveau van aggregatie dat gebruikt wordt is de burger volledig anoniem en is zijn identiteit beschermd.

  GEEN ENKEL ADRES, TELEFOON nummer of naam…let op, onthou !

  Waarvoor worden de telecomgegevens gebruikt?
  De overheid gebruikt de geanonimiseerde en geaggregeerde telecomgegevens om te helpen bij de besluitvorming over de bestrijding van de epidemie. Met behulp van deze gegevens kan ze enkele nuttige vaststellingen doen, zoals bijvoorbeeld: is de mobiliteit van de Belgen gedaald sinds het uitvaardigen van de maatregelen door de Nationale Veiligheidsraad? In welke geografische zones is de mobiliteit hoger dan in andere?

  Betekent dit dat al mijn bewegingen voortaan worden gevolgd?
  Neen, er worden in het kader van deze analyses geen nieuwe gegevens verzameld. De gegevens verlaten de bedrijfsruimten van de telecomoperatoren niet. Ze zijn geanonimiseerd (dat wil zeggen, het is niet mogelijk om te weten welk individu achter welk datapunt zit) en geaggregeerd (dat wil zeggen, er is geen analyse van het gedrag van een enkel individu).
  Kunnen deze gegevens tegen mij worden gebruikt?
  Absoluut niet. De gegevens die worden verwerkt zijn volledig anoniem en kunnen niet teruggebracht worden tot individuele personen. Er worden enkel analyses uitgevoerd om beleidsmakers en de bevolking te informeren. De gegevens worden in geen geval gebruikt voor repressieve of bestraffende doeleinden m.b.t. individuele burgers.
  Welke reizigers moeten zich laten testen in België?
  Inwoners die terugkeren uit een rode zone en daar langer dan 48 uur verbleven, moeten zich op dag 1 en dag 7 van de quarantaine verplicht laten testen. Niet-inwoners die aankomen uit een rode zone en daar langer dan 48 uur verbleven, moeten zich op dag 7 van de quarantaine verplicht laten testen. Uitzondering:

  Reizigers die niet via een vervoerder naar België komen, en bovendien maximum voor 48u in het buitenland waren, of maximum 48 uur in België zullen blijven, moeten geen PLF-document invullen en moeten zich bijgevolg niet laten testen.
  De volgende categorieën van reizigers moeten geen PLF-document invullen en moeten zich bijgevolg niet laten testen wanneer zij niet via een vervoerder reizen:
  De transportwerkers of vervoeraanbieders, met inbegrip van vrachtwagenchauffeurs die goederen voor gebruik op het grondgebied vervoeren en zij die alleen maar op doorreis zijn;
  De zeevarenden;
  De “Border Force Officers” van het Verenigd -Koninkrijk;
  De grensarbeiders (een grensarbeider wordt gedefinieerd als een werknemer die in een lidstaat arbeid in loondienst verricht en in een andere lidstaat woont, waarnaar deze werknemer in beginsel dagelijks of ten minste eenmaal per week terugkeert);
  De grensscholieren die naar België reizen in het kader van het leerplichtonderwijs;
  De personen die naar België reizen in het kader van grensoverschrijdend co-ouderschap.
  Men zal na terugkeer een sms ontvangen waarmee ze zich kunnen aanmelden bij een testcentrum, waar de staalname voor een PCR- test gebeurt. Daarvoor kunnen Belgische inwoners met een geldig rijksregisternummer of een geldig BIS-nummer een reservatie maken via de reservatietool die bereikbaar is via mijngezondheid.belgie.be.

  Indien men positief test, wordt het hoogrisicocontact in isolatie geplaatst voor minstens 7 dagen vanaf de dag dat de test is afgenomen.Welke reizigers moeten zich laten testen in België?
  Inwoners die terugkeren uit een rode zone en daar langer dan 48 uur verbleven, moeten zich op dag 1 en dag 7 van de quarantaine verplicht laten testen. Niet-inwoners die aankomen uit een rode zone en daar langer dan 48 uur verbleven, moeten zich op dag 7 van de quarantaine verplicht laten testen. Uitzondering:

  Reizigers die niet via een vervoerder naar België komen, en bovendien maximum voor 48u in het buitenland waren, of maximum 48 uur in België zullen blijven, moeten geen PLF-document invullen en moeten zich bijgevolg niet laten testen.
  De volgende categorieën van reizigers moeten geen PLF-document invullen en moeten zich bijgevolg niet laten testen……etc….

  Men zal na terugkeer een sms ontvangen waarmee ze zich kunnen aanmelden bij een testcentrum, waar de staalname voor een PCR- test gebeurt. Daarvoor kunnen Belgische inwoners met een geldig rijksregisternummer of een geldig BIS-nummer een reservatie maken via de reservatietool die bereikbaar is via mijngezondheid.belgie.be.

  Indien men positief test, wordt het hoogrisicocontact in isolatie geplaatst voor minstens 7 dagen vanaf de dag dat de test is afgenomen.

  • In NL alle burgers geregistreerd bij RIVM. Met naam en toenaam en Burgerservicenummer. Ook staat er bij dat medische gegevens gedeeld kunnen worden met derden…Ook staat er bij of je wel of niet gevaccineerd bent…..

 2. Living in Israel is like, out of the frying-pan into the fire. The Jews are again being taken the pis out and this time, big time. Whit-out knowing it, they have been ‘happily’ living in the Mengele brothers Rothschild and Rockefeller concentration camp under de fascus and vaccins.

 3. Het zijn de Khazarse zionisten, ofwel de Khaszarse maffia ook de gewone orginele semitische joden onderdrlukken! Zij willen de wereld beheersen, door het wereld communisme in te voeren, hun helpers zijn de vtijmetselarij en Jesuiten!

 4. De cocktail Germaan en Slaviër maakte van de Duitser de perfecte moordmachine. Stop daar de Jood bij en je krijgt ook nog de verwaandheid bij, dat ze dat doen, omdat ze het uitverkoren volk Gods zijn. Veel Israëlieten zijn Duitsers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in