© engin akyurt op Unsplash

Het coronavirus blijft een melkkoe voor de corrupte politieke elite aan beide zijden van het gangpad, samen met hun handlangers. Het goede nieuws is dat sommige van deze schaamteloze profiteurs, waaronder Gladys Berejiklian van New South Wales (NSW), Australië, eindelijk worden ontmaskerd voor hun misdaden tegen de mensheid, bericht Naturalnews.com.

Berejiklian, die onlangs ontslag nam uit haar functie, werd naar verluidt gechanteerd door Big Pharma om de “vaccins” op te dringen aan de Aussies, omdat de farmaceutische medicijnkartels haar anders zouden aanklagen in een corruptieonderzoek.

In de hoop zichzelf te redden van de toorn van de medicijnkartels, voldeed Berejiklian aan hun eisen, om uiteindelijk toch onthuld te worden. Nu staat de vrouw naast andere verraderlijke criminelen als Tony Fauci en Francis Collins in de schijnwerpers.

Berejiklian vertelde inwoners van Sydney vlak voor haar aftreden “dat als ze de covid prik niet nemen, ze voor onbepaalde tijd in een totaal sociaal isolement komen nadat het stay-at-home bevel in december afloopt.”

Clive Palmer, een voormalig lid van het Australische parlement en de huidige leider van de United Australia Party, was de eerste die een paar weken geleden het deksel van Berejiklian’s criminaliteit blies. Zijn opmerkingen trekken opnieuw de aandacht nadat Berejiklian in feite gedwongen werd om in schande af te treden vanwege een ongerelateerd corruptieonderzoek.

“Palmer liet de bom vallen toen een kwebbelende journalist de leugens van de NSW [New South Wales] regering over 1600 ‘gevallen’ probeerde door te drukken en dat mensen echt stierven aan COVID-19 en dat de enige uitweg voor kleine bedrijven in lockdown in NSW was dat het grootste deel van de bevolking een dubbele prik zou krijgen,” meldt Cairns News.

  Als we kijken naar wat er gebeurt, lijkt het me duidelijk dat er sprake is van een gecoördineerde vernietiging van hele landen en hun economische sectoren

Slechts 1.421 Aussies zijn gestorven na “positief” getest te zijn op Covid

Terwijl hij sprak met een verslaggever die hem vertelde dat ondernemers in Sydney werd verteld dat ze hun winkels niet konden heropenen tenzij ze een van Berejiklian’s verplichte dubbele prikken namen, schoot Palmer terug door deze persoon te vertellen dat “de premier tegen hen liegt”.

“En ik zeg dat ze onder een ICAC onderzoek staat, maar een bepaalde lobbyist in Sydney controleert de Liberale Partij in Sydney en vertelde haar dat de enige manier waarop ze onder dat onderzoek uit komt is als ze de dubbele prik doorzet, en zijn klanten zijn Astra Zeneca en Pfizer,” voegde Palmer eraan toe.

De geprogrammeerde journalist probeerde de ingeblikte verklaring een tweede keer, waarop Palmer nogmaals verduidelijkte dat Berejiklian’s mandaat geen gewicht in de schaal legt en dat het enige doel ervan was om te dienen als een “excuus om kleine bedrijven te vernietigen”, “en dat weten ze.”

Vergeet niet dat de Chinese griep in Australië zo goed als onbestaande is. In feite is zij nooit echt in Australië geweest, aangezien er slechts 1.421 sterfgevallen zijn geregistreerd bij mensen die “positief” testten op Chinese ziektekiemen.

Deze tests zijn, om het nog maar eens te herhalen, inherent frauduleus, en de meeste mensen die sterven aan covid hebben een andere ernstige gezondheidstoestand, of dat nu ouderdom, zwaarlijvigheid of een reeds bestaande chronische ziekte is.

Desondanks zijn bepaalde delen van het land de afgelopen dagen onder medisch krijgsrecht geplaatst, net als vorig jaar tijdens de eerdere “golven” van de pandemie.

  Waarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?

De reden hiervoor heeft natuurlijk niets te maken met gezondheid, maar alles met de verdere verrijking van de elite ten koste van de gewone man. En de aanvoerders van dit alles schijnen vooral uit de Verenigde Staten te komen, die het beginpunt vormen van de wereldwijde medische politiestaat die uit de pandemie is voortgekomen.

“… het is duidelijk dat de meeste pseudo-elites die het COVID Ritueel promoten bijbedoelingen hebben, zij het macht of geld of beide,” schrijft Selwyn Duke voor The New American.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe grote ZIEKMELDING breidt zich uit terwijl VS piloten, spoorwegarbeiders, luchtverkeersleiders, politieagenten, brandweerlieden en andere mensen die de samenleving draaiende houden NEE zeggen tegen de vaccindwang en -dreigingen
Volgend artikelEen Duitse huis- en spoedarts is bezorgd over de COVID-19 vaccinatie – “Voor de toekomst verwacht ik een toename van pathologische verschijnselen van allerlei aard, vooral bij voorheen gezonde jonge mensen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • ‘Welkom op de website van BlueTruth! BlueTruth bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt. Sinds de coronacrisis, het beleid dat de overheid daarop heeft bepaald en de uitvoering die van de politie verlangd wordt, schuurt de situatie met ons eigen moreel kompas. Wij weten dat er meer politiemensen zijn die hiermee worstelen. Wij willen hen een hart onder de riem steken en laten weten dat wij ondersteuning kunnen bieden.’

   https://www.bluetruth.nl/ met linken naar andere landen
   https://advocateme.wixsite.com/copsforcovidtruth Australië

 1. zij is geen slachtoffer , ze heeft met haar man (beiden tribe( tientallen miljoenen verdiend

  ze was slecht voor pr daarom is ze vervangen

 2. Ze wist verdomde goed dat ze meedeed aan verwoesting vd mensheid. Smerig tiefuswijf is het. Er zijn geen woorden voor dit soort vuilakken.

 3. Bijna alle leiders van landen zijn betaald en gekocht.
  Denk eens logisch: welke leider zou een ongetest “vaccin”loslaten op bevolking, en via maatregelen het land economisch verpesten met een IQ van 50+?

  Kijk eens naar NL: Rutte b.v.; niet alleen het land verpest, gezondheid aangevallen, economie verpest, schoonheid van land verpest 9bomen kap) de achtelijkheid om te proberen gasverbruik te stoppen, geblaat over millieu, en ondertussen 47.000 mensen criminaliseren en en de MH17 laten neerschieten.

  Eigen schuld; moeten we maar geen deviant op de troon hijsen.
  Maar gekken zullen hem wel weer herkiezen.

 4. En de aanvoerders van dit alles schijnen vooral uit de Verenigde Staten te komen,
  bewijs dat als er all een virus is het geen Chinees virus is
  maar waarschijnlijk door US soldaten in China geïntroduceerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in