Studie: mensen moeten zich bewust zijn dat Covid-19 vaccins het risico op ernstigere ziekten verhogen

6
Screenshot YT-video © FrontalPlus

De resultaten van een studie die in het International Journal of Clinical Practuce is gepubliceerd, tonen aan dat er voldoende literatuur beschikbaar is om vast te stellen dat Covid-19 vaccins het risico op ernstigere ziekten verhogen en dat de ontvangers voordat ze zich laten vaccineren van alle risico’s op de hoogte moeten worden gebracht. De wetenschappers concluderen dat vaccins de Covid-19 ziekte kunnen verergeren door een proces dat antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) wordt genoemd en dat de risico’s geheim worden gehouden in klinische testprotocollen en toestemmingsformulieren.

Amerikaanse wetenschappers hebben een onderzoek uitgevoerd om te bepalen of er voldoende literatuur bestaat om van clinici te eisen dat ze het specifieke risico onthullen dat Covid-19 vaccins de ziekte kunnen verergeren bij blootstelling aan een problematisch  of circulerend virus.

De studie werd uitgevoerd door Timothy Cardozo van het Department Biochemie en Moleculaire Farmacologie, NYU Langone Health, New York en Ronald Veazey van de afdeling Vergelijkende Pathologie, afdeling Pathologie en Laboratoriumgeneeskunde, Tulane University School of Medicine, Tulane National Primate Research Center, Covington, LA.

De wetenschappers beoordeelden gepubliceerde literatuur om preklinisch en klinisch bewijs te identificeren. Klinische testprotocollen voor Covid-19 vaccins werden ook beoordeeld om te bepalen of de risico’s op de juiste manier werden onthuld.

De resultaten van de studie werden gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practuce.

“Covid-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen ontvangers van vaccins sensibiliseren voor ernstigere ziekten dan wanneer ze niet gevaccineerd zouden zijn.

Vaccins voor SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd en de gegevens die bij de ontwikkeling en het testen van deze vaccins zijn gegenereerd, wijzen op een ernstig werktuiglijk probleem: dat vaccins die empirisch zijn ontworpen volgens de traditionele aanpak (bestaande uit de ongewijzigde of minimaal gewijzigde coronavirus viral spike om neutraliserende antilichamen op te wekken), of ze nu bestaan uit eiwitten, virale vectoren, DNA of RNA en ongeacht de afgiftemethode, de Covid-19 ziekte kunnen verergeren via een antilichaam-afhankelijke versterking (ADE).

Dit risico wordt afdoende verdoezeld in klinische onderzoeksprotocollen en toestemmingsformulieren voor lopende Covid-19 vaccinatiestudies, zodat het onwaarschijnlijk is dat de patiënt dit risico goed begrijpt, waardoor werkelijk geïnformeerde toestemming van de proefpersonen in deze studies niet nodig is”.

De wetenschappers bevelen aan deze risico’s van ADE bekend te maken aan degenen die worden gevaccineerd.

Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting 

  Genvaccin met nanodeeltjes: steeds meer mensen maken zich zorgen
Vorig artikelGeen groots moment voor de Amerikaanse democratie: heksenjacht op Trump-supporters
Volgend artikelDuizenden illegalen op weg naar de Verenigde Staten – hopen dat Biden hen binnenlaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Als je het nieuws van Facebook haalt,en dan doen er nogal veel, dan kom je dit soort nieuws niet tegen.
    En als het allemaal waar was, dan stond het wel op Facebook.

  2. Leuke van chemie: twee op zich ongevaarlijke stoffen, kunnen gemengd dodelijk worden.
    Twee maal vaccineren??

    vaccinatie is zelfmoord op afbetaling. vandaar die grens: dec 2023….

    Wat is de rol van chemtrails hierin?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in